A 6 legjobb LEAP szerver hosting szolgáltató [2023]

A modern technológiáknak köszönhetően az online videojátékokkal többet játszanak, mint valaha.

Rengeteg játékműfaj áll rendelkezésre, és az akció- és kalandműfajt a legtöbb játékos kedveli. A LEAP egy új koncepcióval és csatatérrel rendelkező játék, amely sokak szívét megnyeri.

Míg sok játékos saját maga üzemelteti játékait, gyakran találkoznak kisebb sávszélességgel, teljesítménnyel, hatékonysággal, késéssel, hibákkal, elégtelen grafikával és gyakori leállásokkal.

A LEAP lejátszásához azonban erős rendszerekre, gyorsabb kapcsolatra és elegendő erőforrásra van szükség. Tehát a játék ilyen módon problémás lehet.

De ha bérel egy LEAP játékszervert egy megbízható tárhelyszolgáltatótól, akkor a játékélmény sokszor jobb lesz, mint az öntárhely.

Ismerjük meg, mi az a LEAP, és hogyan segíthet egy játéktárhely-szolgáltató az általános játékmenet javításában, miközben megelőzi a felmerülő problémákat.

Mi az a LEAP?

A LEAP egy többjátékos, első személyű, gyors iramú lövöldözős játék, amely nagyszabású csatákat tartalmaz. Ennek a játéknak két oldala van; az első a United Earth Defense Coalition, a másik pedig a lázadó Exo-Terrans. Kiválaszthatja azt az oldalt, amelyik többet fizet, és felajánlhatja nekik az arzenálját.

A LEAP-t a Blue Isle Studios fejlesztette ki és tette közzé 2023. március 1-jén. Egyes modok még nem jelentek meg a Steam platformon, néhány pedig már frissült. Ebben a játékban erős fegyvereket, egyedi osztálybeli képességeket és egyéb felszereléseket kapsz, mint például harci horgokat, felháborító járműveket, jetpacket stb.

Játékmenet

Az újonnan kiadott LEAP lövöldözős játék, grafikája, karakterei, története és csatái egyedülálló játékélményt nyújtanak számodra. Dolgozhatsz a kiválasztott csapattársaiddal, és egyedi osztálybeli képességekkel és erős fegyverekkel győzedelmeskedhetsz.

A játékban könnyedén és gördülékenyen haladhatunk át a terepen jetpackok, grappling horgok és terepjárók segítségével. Nyergeljen fel egy mechanikus jávorszarvasra, hogy vezesse a rohamot, vagy ugorjon át egy légpárnás deszkán, hogy visszaugorjon a csatába.

Bármi is legyen a játékstílusod, LEAP zsoldosként magán- vagy személyes járművel (PV) leszel felszerelve, amivel gyorsan megteheted a nagy távolságokat, és bezárhatod a távolságot ellenségeddel szemben.

Kapsz egy exoruhát, amely megváltoztatható képességekkel van felszerelve – dobj le egy támogató pajzsot, hogy ideiglenesen fedezd az ellenség tüzét, vagy hívd be az orbitális lézert, hogy másodpercek alatt kiirtsd az ellenséget. Minden akadály egy új lehetőség a becsapódásra, támadásra vagy szárnyalásra. Elit zsoldosként egyedi képességeidet használhatod a mozgás és a csatatér zökkenőmentes nyomon követésére.

Ezenkívül használhatja a markoló horgot a magasságok eléréséhez vagy az irányított kötőjelet, hogy elkerülje az ellenséges tüzet. Testreszabhatja a zsoldosokat exoöltönyéhez, fegyvereihez és járműveihez különböző bőrbeállításokkal. Sisak hangulatjelek is járnak hozzá.

Gúnyold és kérdőjelezd meg az őrjöngőket pimaszul és stílusosan. Ez a játék heves vért és erőszakot tartalmaz, és 60 játékos befogadására képes.

Miért van szüksége játékszerverre a LEAP üzemeltetéséhez?

A játékosok arra vágynak, hogy gyakran, akadályok nélkül játsszanak játékokat. A LEAP nagy felbontású és jobb grafikával rendelkezik, így valódinak tűnik.

  Javítsa ki a Fatal Paramount Plus hibakódot

De mi van, ha a rendszer hirtelen meghibásodik vagy lelassul játék közben?

Lehet, hogy tovább gondol a veszteségére, vagy találhat módot a probléma megoldására.

Ha játékszervert vásárol egy megbízható tárhelyszolgáltatótól, javíthatja játékélményét annak fejlett technológiáinak, elegendő erőforrásának, teljesítményének és lenyűgöző funkcióinak köszönhetően, miközben elkerülheti a hatékonyság hiányát vagy a biztonsági incidenseket.

Íme a jó LEAP szerver hosting előnyei:

#1. Magasabb üzemidő

Minden szerver nagy teljesítményű hardverrel és SSD-meghajtókkal rendelkezik, amelyek gyorsítják a játékot és garantálják a magas rendelkezésre állást. Ez biztosítja, hogy nincs késés, és szabadon játszhatsz megszakítás nélkül.

#2. DDoS védelem

Ez egy kötelező előny, amelyet szinte minden játékszerver-gazda biztosít ügyfelei számára. A DDoS védelem segít megvédeni személyes adatait és mentett játékait a nem kívánt árvízi támadások során. Különböző szintű védelmet kínál szervere számára, így a hét minden napján, 24 órában elérhető.

#3. Nagy teljesítményű

A tárhelyszolgáltatók az egész világot lefedik, hogy szolgáltatásaikat elérhetővé tegyék a felhasználók számára, lehetővé téve a legközelebbi szerverhely kiválasztását. Megkapja a legújabb Intel és AMD CPU-kat, több RAM-ot és NVMe SSD-meghajtókat. Ez biztosítja a nagy teljesítményű játékot közvetlenül otthonról.

#4. Felhasználóbarát felület

Minden játékszerver-tárhelyszolgáltató kínál egy könnyen használható és egyszerűen kezelhető játékpanelt. Legördülő és csúszkás menüivel egyszerűen módosíthatja vagy módosíthatja a játékbeállításokat, válthat a játékok között, megtekintheti a szerver állapotát, biztonsági másolatot készíthet a mentett fájljairól stb.

Minimális rendszerkövetelmények

Ahhoz, hogy a LEAP-et lejátszhassa a rendszerében, a következő specifikációkkal kell rendelkeznie:

  • Windows 10 vagy újabb operációs rendszer
  • Négymagos 2,0 GHz-es vagy jobb processzor
  • 8 GB RAM
  • Nvidia GTX 960 vagy jobb grafika
  • DirectX 12-es verzió
  • Megfelelő szélessávú internet kapcsolat
  • Legalább 30 GB szabad hely a számítógépen

Ugorjunk be a legjobb LEAP tárhelyszolgáltatók közé, amelyek egyedülálló játékélményt nyújtanak Önnek.

Nitrado

Béreljen LEAP szervert egy prémium tárhelyszolgáltatótól, a Nitradótól, és élvezze a problémamentes játékot. Segít a szerver hatékony kezelésében, hogy nagyobb teljesítmény és irányítás mellett játsszon a játékban. Telepíthet bővítményeket és modokat, és megoszthatja a hozzáférést más tagokkal, így könnyedén kezelheti játékszerverét.

A Nitrado a legrövidebb internetes útvonalakat kínálja, így megszakítás nélkül játszhatja a játékát. Így garantálja a magas üzemidőt és a legalacsonyabb pingeket. Bármelyik választott szerverhellyel rendelkezik, biztonsági mentési funkciókat kap, amelyek segítségével elmentheti játszott játékait és személyes adatait egy meghajtón. Ha olyan incidensbe ütközik, mint például kibertámadás vagy természeti csapás, könnyen visszaállíthatja adatait.

Hibabiztos, legújabb és kiváló minőségű szerverhardvert kap, amely lehetővé teszi, hogy játékát jobb grafikával és sebességgel játssza. A Nitrado megvédi szerverét a nem kívánt támadásoktól, és a hét minden napján, 24 órában elérhetővé teszi szerverét.

Így bármikor, amikor játszani akar, megnyithatja a játékot, és anélkül kezdheti el a játékot, hogy bármilyen frissítésre várna. Használja ki a rendelkezésre álló játékok közötti váltás rugalmasságát. Igényének megfelelően frissítheti vagy alacsonyabb szintre állíthatja a játékszerverét.

Azonnal indítsa el a játékot, miután kiválasztotta a tökéletes tervet. Szabja testre konfigurációját az időközök (4–200 hely) és az időtartam (3–365 napos futási idő) kiválasztásával.

Apex Hosting

Szerezzen dedikált szervertárhelyet kedvenc játékához, a LEAP-hez az Apex Hostingtól iparágvezető játékszerverekkel és egy támogató csapattal. A regisztráció után perceken belül állítsa be játékszerverét, és készüljön fel a LEAP nehézségek nélküli futtatására.

  Az 5 legjobb értékelt 2020-ban

A késleltetési és késleltetési problémák már nem jelentenek problémát az Apex Hosting esetében. A világ legjobb helyeit kínálja, így soha nem kell leállással szembesülnie játék közben. Ez azt is jelenti, hogy a szerver online lesz, amikor megnyitja a rendszert.

Tapasztalt játékosként teljes hozzáférést kap az FTP-hez és a webalapú fájlkezelőhöz. A prémium hardverrel könnyedén játszhatsz, és nemet mondhatsz a megszakításokra. Az Apex Hosting egyszerű konfigurációt, automatikus biztonsági mentést és frissítési lehetőséget kínál.

A kiszolgáló fejlett DDoS-védelme megvédi adatait és konfigurációs beállításait az erőteljes DDoS-támadásoktól, lehetővé téve, hogy szervere bármikor kiszolgáljon, amikor csak szüksége van rá. A tárhelyszolgáltatónál választhatja a korlátlan számú játékos slot opciót.

Az Apex Hosting játékpanelje elérhető, így könnyen konfigurálhatja játékszerverét és kezelheti a szerver beállításait. Az egykattintásos modcsomag telepítése további előnyt jelent. Vásárlásával egy ingyenes aldomaint is kap.

Bármikor, bárhol válthat a játékok között, és a gyors processzoroknak, a vállalati SSD-knek és a megbízható csatlakozásoknak köszönhetően iparágvezető teljesítményt érhet el. A játékpanelről könnyedén módosíthatja a térképet, és lekérheti a szerver állapotát.

GTXGaming

A GTXGaming egy prémium játékszerver-tárhelyszolgáltató, amely számos funkciót kínál. A regisztráció befejezése után néhány percen belül játékra kész lesz, így azonnal elkezdheti játszani. Használja ki a biztonsági mentési lehetőséget a mentett konfigurációk, játékok és egyéb adatok védelméhez.

A legközelebbi választott szerverrel Intel CPU-kat kaphat az erős E3-tól a legújabb i7/i9 CPU-kig. A GTXGaming erős AMD Ryzeneket is használ a jobb teljesítmény és sebesség érdekében. Támogatja az összes térképet. Ha új térképet adnak ki, a GTXGaming hosting platform gyorsan hozzáadja azt.

Számos adatközpont található szerte a világon. A GTXGaming lefedi: Los Angeles, Dallas, New York, Oregon, Charlotte, Miami, Quebec, London, Párizs, Madrid, Frankfurt, Moszkva, Stockholm, Szingapúr és Sydney. Minden adatközpont hatékony DDoS védelmi funkcióval rendelkezik, amely megvédi játékszerverét a nem kívánt támadásoktól.

A GTXGaming mérnökei órákat töltenek a kódolással, és egy erőteljes vezérlőpanellel dolgoznak, amely lehetővé teszi a beállítások módosítását vagy módosítását, a játékok közötti váltást, a térképek cseréjét és még könnyebben. Így a szerver mindig online van, és a támadásoktól és frissítésektől függetlenül működik.

Válasszon a legördülő menüből a termékkategóriák, műveletek, pénznem és számlázási ciklus meghatározásához. Ezenkívül válassza ki a helyet, a memóriafoglalást, a CPU-sebességet, a merevlemezeket, a lemezterületet, és csúsztassa el a slot opciók kiválasztásához. Ha nem tetszik a szolgáltatás, a vásárlást követő 24 órán belül választhatja a teljes visszatérítést.

XGamingServer

Szerezzen be dedikált Baremetal és virtuális dedikált játékszervereket az XGamingServerrel a LEAP játékokhoz. Így dedikált RAM-ot, tárhelyet és CPU-t kap, valamint nagy teljesítménygaranciát és problémamentes játékélményt.

Az XGamingServer játékpanelje a pterodactyl-re épül, amely erőteljes funkciókkal rendelkezik. A panel egyszerűen használható, és lehetővé teszi a játék- és szerverfájlok vezérlését is róla. A felhőalapú biztonsági mentéseket közvetlenül a panelen kapja meg. Ezért bármikor visszaállíthatja a tárolt adatokat.

Talál egy egyéni panelt, amely meghívja a felhasználókat, ütemezéseket, MySQL adatbázisokat és Mod Managert készít. Az XGamingServer világszerte elterjedt, beleértve Észak-Amerika keleti és nyugati partját, Ausztráliát és Európát.

  A Dragon Finga egy Ragdoll Kung-Fu harci játék Androidra

Minden adatközpont zökkenőmentes játékélményt kínál, és a lehető legalacsonyabb pingeket biztosítja. Szerver egyszerű konfigurálásához szerezze be az alaptól a haladóig terjedő dokumentációt. A LEAP-szerverek hamarosan online állapotba kerülnek a rendelés befejezése után. Az összes szervert Intel és Ryzen CPU-k üzemeltetik NVMe SSD-vel.

Válassza ki a kívánt csomagot 10 USD/hó kikiáltási áron, és bérelje ki játékszerverét most.

4 Netplayers

Bérelj LEAP szervert a 4Netplayerstől, és légy az elit zsoldos, aki futurisztikus fegyverekhez és egyedi képességekhez jut. A vásárlás után néhány percen belül készen áll a szerverre. Ezen kívül több mint 120 modot és játékot kapsz nulla költséggel.

Koncentrálj a játékodra, és hagyd, hogy a 4Netplayers gondoskodjon minden frissítésről. A játékmenet megzavarása nélkül telepíti az összes új frissítést a rendszerére. Adja meg Steam műhelyazonosítóját, hogy megkapja a kívánt modot, ha a játék támogatja.

Könnyen kezelheti és módosíthatja szervere beállításait minden előzetes tudás nélkül. 4A Netplayerek csak nagy teljesítményű szerverhardvert, gyors SSD-ket, CPU-kat és sok RAM-ot használnak. A szerverek a legújabb Intel Xeon processzorokkal és akár 248 GB tárhellyel rendelkeznek.

A 4Netplayers webes felülete ügyfélbarát és hatékony. Pillanatok alatt elindíthat különböző játékszervereket. Ezenkívül DDoS-védelmet kap minden olyan szerverhez, amely a Corero SmartWall-lal partneri viszonyban van, hogy többlépcsős teljesítményszűrő rendszert, a kiszolgáló nulla leállását és még sok mást kínáljon.

Kezdje elit zsoldos utazását még ma 2,41 USD/hó kikiáltási áron, minden játékosnak 4 nyerőgéppel. Állítsa be a kívánt csomagot most, és kezdjen el játszani.

GPORTAL

A GPORTAL az egyik prémium játékszerver-tárhelyszolgáltató, amely gyors és egyszerű beállítást, nagy teljesítményt és alacsony pinget kínál megfizethető áron. A szerverét naplózási hozzáférésen és webes felületen keresztül kezelheti. Ezenkívül 50 GB tárhelyet kap a mentett konfigurációkat és játékokat tartalmazó biztonsági mentési fájlok számára.

Csak fejezze be a fizetési folyamatot, és a GPORTAL kevesebb mint 3 percen belül készen áll a szerverére. Csak a legújabb szerverhardvert és gyors SSD-meghajtókat használja a nagy teljesítmény érdekében. Ezenkívül ez a LEAP játék hivatalos házigazdája, amely a Coreróval és a Bulwarkkal együttműködve többlépcsős védelmet biztosít.

Továbbá egy jegy megemelésével rugalmasan és gyorsan válthat az elérhető játékok között. A GPORTAL világszerte kínálja szolgáltatásait, többek között Los Angelesben, Dallasban, New Yorkban, Washingtonban, Londonban, Frankfurtban, Barcelonában, Johannesburgban, Szingapúrban, Sydneyben, Tajpejben és Tokióban.

A játék térképek széles választékát kínálja, az erdős területektől a sivatagi tájakig. Szerverével kényelmének megfelelően módosíthatja térképbeállításait. A GPORTAL előre fizetett és Gamecloud opciókat is kínál, hogy még könnyebbé tegye a váltási folyamatot.

Válassz az utazásodnak megfelelő játékszerver-tervet, és kezdj el játszani a LEAP-pel bárhonnan, bármikor. Létrehozhatja saját szerverkonfigurációját a legjobb ár eléréséhez.

Végső szavak

A LEAP az első online lövöldözős videojáték, amelyben csúcskategóriás fegyverekkel és személyes járművel fedezheted fel csatateredet. Tedd még élvezetesebbé játékodat a fenti lista legjobb LEAP játéktárhely-szolgáltatójával.

Bölcsen válassza ki játékszerverét a hardver, a pénz-visszafizetési garancia, a biztonság, a teljesítmény, a globális helyszínek, az ár, a hozzáférhetőség és a költségek ellenőrzésével, és játsszon játékokat gond nélkül.

Ezután nézze meg a legjobb játék billentyűzetet a professzionális játékosok számára.