A 10 legjobb WordPress CRM beépülő modul az üzleti hatékonyság növelésére

Az ügyfélkapcsolatok fenntartása kulcsfontosságú tényezővé vált egy sikeres online vállalkozás működtetésében. Mivel az iparágak közötti verseny lángokban áll, a vállalatok fejlettebb módszereket keresnek az ügyfelek elkötelezettségének kezelésére. Itt lépnek működésbe az ügyfélkapcsolat-kezelési eszközök.

A CRM növeli az üzleti hatékonyságot azáltal, hogy tartalmas kapcsolatot tart fenn az ügyfelekkel. Központi helyet kap a kulcsfontosságú ügyféladatok gyűjtésére, tárolására és kezelésére. Így zökkenőmentes kommunikációval és célzott marketingkampányokkal növelheti az ügyfelek elégedettségét.

A WordPressben CRM-bővítményeket integrálhat, hogy bármilyen méretű vállalkozást megerősítsen. Emellett könnyedén optimalizálhatja az ügyfelekkel folytatott interakciókat és az ügyfelek megtartását, és végső soron növelheti a jövedelmezőséget.

Ez a cikk rávilágít arra, hogy a CRM-bővítmények hogyan segíthetik vállalkozása felemelkedését. Ezután bemutatjuk a legjobb CRM-bővítményeket, amelyek növelik vállalkozása hatékonyságát.

Hogyan javítják a WordPress CRM-bővítmények az üzleti hatékonyságot

A WordPress CRM beépülő modulok számos alapvető funkcióval rendelkeznek, amelyek új magasságokba emelhetik vállalkozását. Íme néhány figyelemre méltó módszer, amellyel a CRM-bővítmények növelhetik vállalkozása termelékenységét:

Egységes ügyféladatbázis

A CRM-bővítmény segítségével központi adatbázist kaphat webhelyén, amely az ügyfelek adatait is tartalmazza. Nem kell több platformon bolyongania, hogy megszerezze az ügyféladatokat. Így könnyen elérheti az ügyféladatokat, például az elérhetőségeket, a vásárlási előzményeket, a választásokat és az interakciókat. Így erőfeszítést takarít meg, és személyre szabott ügyfél-elköteleződést biztosít.

Jobb kommunikáció az ügyfelekkel

A WordPress CRM-bővítmények erős kommunikációs eszközöket kínálnak, mint például az e-mail integráció és automatizálás. Ennek eredményeként cége hatékonyabban tud kommunikálni az ügyfelekkel.

Célzott üzeneteket küldhet fogyasztói csoportok, múltbeli vásárlások vagy bizonyos tevékenységek alapján. Ez automatizált e-mail kampányokon és más kommunikációs típusokon keresztül lehetséges. Ez a fókuszált stratégia végül konverziókhoz vezet.

Leadek begyűjtése és adminisztrációja

A CRM-bővítmények automatikus leadgeneráló funkciói megkönnyítik a potenciális ügyfelek azonosítását és hatékony kezelését. Űrlapok, előugró ablakok és céloldalak segítségével közvetlenül az irányítópultról gyűjtheti össze a potenciális ügyfeleket.

Ezután nyomon követheti ezeket a potenciális ügyfeleket, elküldheti értékesítési csapatainak, és automatizálással táplálhatja őket. Így a potenciális teljes konverziós arány, a hatékonyság és a kezelési folyamat javul.

Értékesítési csatorna optimalizálása

A CRM beépülő modul lehetővé teszi az értékesítési csatorna kezelését, amely láthatóvá teszi a teljes értékesítési folyamatot. A beépülő modulon keresztül az értékesítési csatorna minden szintjén elemezni fogja a potenciális ügyfeleket és a potenciális ügyfeleket. Ezért vállalkozása észreveheti az akadályokat, felmérheti a konverziós arányokat, és javíthatja az értékesítési taktikát.

Menetrendkezelés

A CRM-bővítmények lehetővé teszik a feladatok és a naptár kezelését az ügyfelek interakcióihoz kapcsolódó feladatok tervezéséhez. Ezért nem fog lemaradni a feladatokról, a találkozókról, a nyomon követésekről és a határidőkről.

Vállalkozása továbbra is az ügyfelekkel kapcsolatos műveletek csúcsán maradhat, és csökkentheti az elveszett lehetőségeket. Ráadásul a vállalkozások szisztematikus folyamatok fenntartásával gyorsan válaszolhatnak az ügyfelek kérdéseire.

Analitikai és jelentéskészítő eszközök

A WordPress CRM beépülő modul átfogó elemző és jelentéskészítő eszközöket kínál. Így éleslátó adatokat fog kapni az ügyfelek viselkedéséről, az értékesítési eredményekről és a marketing kezdeményezésekről.

Adatvezérelt döntéseket hozhat, mintákat észlelhet, és módosíthatja vállalkozása marketing- és értékesítési stratégiáit. De elemeznie kell a fogyasztói demográfiai adatokat, az elköteleződést és a konverziós arányt, valamint a megszerzett profitot. Ez elősegíti a folyamatos fejlesztést, maximalizálja a ROI-t és a hatékony erőforrás-allokációt.

Integráció más eszközökkel

A CRM-bővítmények könnyen szinkronizálhatók más WordPress-bővítményekkel és harmadik féltől származó eszközökkel. Például e-mail marketing rendszerek, helpdesk szoftverek, e-kereskedelmi platformok és közösségi hálózati platformok. Más platformokkal való integráció révén vállalkozása szinkronizálhatja az adatokat, automatizálhatja az eljárásokat, és koherens ökoszisztémát építhet fel az ügyfelek interakcióinak kezelésére.

  Hogyan hozzunk létre névtelen (hamis) e-mailt az online identitás védelme érdekében?

FluentCRM

A FluentCRM egy robusztus, saját üzemeltetésű e-mail marketing automatizálási bővítmény a WordPresshez. Lehetővé teszi a lead- és ügyfélkezelés kényelmes kezelését. Ezért célzott e-mail kampányokat hajthat végre, és automatizált e-mail sorozatokat hozhat létre.

Ezenkívül a WordPress irányítópultján kezelheti a tanulókat és a leányvállalatokat, valamint figyelemmel kísérheti a felhasználói tevékenységeket.

Főbb jellemzők:

 • Könnyen küldhet vagy ütemezhet egyszeri kampányokat, megkaphatja az összes KPI-mutatót, és valósíthat meg adatvezérelt kampány utáni műveleteket.
 • A 360°-os kapcsolatfelvételi áttekintéssel vásárlási rekordokat és kommunikációs előzményeket kaphat, hogy megértse ügyfeleit.
 • Csoportosítsa felhasználóit különféle listákba és címkékbe, és biztosítson személyre szabott, mégis egyedi e-maileket minden szegmenshez.
 • Rögzítse a potenciális ügyfeleket, szegmentálja a kapcsolatokat, és automatizálja üzleti folyamatait e-mail automatizálással.
 • Részletes kampányokat és részletes automatizálási jelentéseket kaphat. Egy helyen biztosítja az összes művelet és teljesítménymutató teljes áttekintését.
 • Kiegészítők nélkül integrálható a híres e-kereskedelemmel, potenciális ügyfelek generálásával, tagsággal és LMS-bővítményekkel.

FunnelKit

A FunnelKit egy marketing CRM-eszköz, amelyet kifejezetten a WooCommerce webhelyek sikeressé tételére terveztek. Az e-kereskedelem növekedésére összpontosít, és átfogó eszközkészlettel látja el Önt. Így növelheti vállalkozása lead-generálását, e-mail marketingjét és a konverziós arány optimalizálását.

Főbb jellemzők:

 • Szerezzen betekintést az egyes kapcsolattartók élettartamának sebességébe, a vásárolt tételekbe, a rendelések mennyiségébe és egyebekbe.
 • Ismerje meg a felhasználói interakciót az értékesítési csatornán keresztül, beleértve az egyes lépéseknél felmerülő költségeket és az elfogadott ajánlatokat.
 • Áttekintést kaphat a szerződésen alapuló összes automatizálásról, az elhagyástól a visszanyerési kampányokig és azon túl.
 • Használja a szegmentálást, és küldjön nagyon releváns üzeneteket a kapcsolattartóinak a kiváló kommunikáció érdekében.
 • Kategorizálja névjegyeit címkékkel vagy funkcionális címkékkel beszerzési forrásuk, vásárolt termékek, születési dátum, ajánlások és egyebek alapján.
 • Célzott üzeneteket küldhet a névjegyek rendezett listájának, és rezonálhatja érdeklődési körüket a magasabb megnyitási és kattintási arány érdekében.
 • Lehetővé teszi egyéni mezők használatát, hogy egyedi adatokat kapjon az ügyfelekről.
 • Gyűjtse össze és mentse az adatokat szöveggel, legördülő menüvel, rádiógombbal, jelölőnégyzetekkel stb.
 • Feltérképezze az ügyfelek utazásait olyan automatizált munkafolyamatokkal, mint az üdvözlő szekvencia, az elhagyott kosár stb.

HubSpot CRM

A HubSpot CRM beépülő modul lehetővé teszi a marketing, az értékesítés és az ügyfélszolgálati erőfeszítések teljes potenciáljának kiaknázását. Mindegyik HubSpot eszköz önmagában ragyog, de az igazi varázslat akkor következik be, ha kombinált erejét használod.

Lehetővé teszi az ügyfélkapcsolat-kezelés (CRM) zökkenőmentes integrálását, valamint a látogatók bevonását élő chattel és chatbotokkal.

Ezen túlmenően a beépülő modul vizuálisan tetszetős formákkal és lenyűgöző e-mail-marketing kampányokkal fejleszti webhelyét. Így a központosított HubSpot irányítópult segítségével erősítheti a potenciális ügyfeleket, növelheti a konverziókat, és elősegítheti az üzleti növekedést.

Főbb jellemzők:

 • Rögzítse a potenciális ügyfeleket webhelyéről különféle kapcsolatfelvételi űrlapokon, érdeklődő generáló űrlapokon és előugró ablakokon keresztül.
 • Kezelje potenciális ügyfeleket és kapcsolattartóit a webhelyével való interakcióik nyomon követésével, szegmentálásával és személyre szabott üzenetek küldésével.
 • Könnyedén készíthet és küldhet e-maileket az e-mail kampányokon keresztül ismerőseinek. Kövesse nyomon a nyitási arányokat, az átkattintási arányokat és a konverziókat is.
 • Lehetővé teszi, hogy valós időben csevegjen a webhely látogatóival. Így válaszolhat a kérdésekre és támogatást nyújthat.
 • Részletes elemzéseket kaphat webhelye forgalmáról, potenciális ügyfelekről és kapcsolattartóiról. Így könnyedén fejlesztheti webhelyét, marketingkampányait és az általános értékesítési folyamatot.
 • A felhasználói felület nagyon praktikus, és bárki használhatja előzetes tapasztalat nélkül a CRM-bővítmény használatával.
 • 24 órás támogatást kínál a beépülő modulhoz, így bármikor segítséget kaphat, amikor szüksége van rá.
 • Mobilalkalmazást kínál a CRM eléréséhez és kezeléséhez útközben.

Jetpack CRM

A Jetpack CRM olyan üzleti növekedési eszközöket kínál, amelyek kulcsfontosságúak az üzleti működés optimalizálásához. Ennek a bővítménynek a moduláris felépítése különbözteti meg a piacon lévő többi bővítménytől.

Lehetővé teszi, hogy a CRM rendszert pontosan az Ön egyedi igényeihez igazítsa. Így elegendő rugalmasságot kap ahhoz, hogy hozzáigazítsa üzleti céljaihoz és működési munkafolyamataihoz.

  A 0x3a98 hiba javítása a WlanReportban

Főbb jellemzők:

 • Hozzon létre és kövesse nyomon a potenciális ügyfeleket, és alakítsa őket fizető ügyfelekké.
 • Hozzon létre egy lead-folyamatot, biztosítson leadeket a csapat tagjainak, és kövesse nyomon a potenciális ügyfelek tevékenységeit.
 • Fenntartja a kommunikációt e-mailben, nyomon kövesse a kommunikációt, és megőrizze kapcsolattartási adatait.
 • Készítsen és kézbesítsen számlákat ügyfeleinek, nyomon kövesse a számlafizetéseket, és értesítse ügyfeleit az esedékes fizetésekről.
 • Kommunikáljon ügyfeleivel e-mailben. Emellett szegmentálhatja az e-mail listákat, e-mail sablonokat készíthet, valamint figyelemmel kísérheti a megnyitási és átkattintási arányokat.
 • Állítson be szabályokat e-mailek küldéséhez, leadek hozzárendeléséhez és számlák automatikus generálásához.
 • Hozzon létre és kövesse nyomon az értékesítési tölcséreket, hogy azonosítsa azokat a hatékony marketingcsatornákat, amelyek segítségével a potenciális ügyfeleket ügyfelekké alakíthatja.
 • Részletes jelentéseket ad az értékesítésről, marketingről és vásárlói tevékenységéről.
 • Integrálható a népszerű WordPress bővítmények széles skálájával, beleértve a WooCommerce-t, a Gravity Forms-t és a Zapiert.

Groundhogg

A Groundhogg kivételes CRM- és marketingautomatizálási bővítmény a WordPress felhasználók számára. Segítségével könnyedén hozhat létre dinamikus csatornákat, célzott e-mail kampányokat hajthat végre, és zökkenőmentesen integrálhatja a CRM-et.

Sőt, a beépülő modult tökéletesen úgy tervezték, hogy kielégítse mind az ambiciózus ügynökségek, mind a kisvállalkozások igényeit.

Főbb jellemzők:

 • Hozzon létre, szabjon személyre, és küldjön e-maileket a kívánt listára pillanatok alatt.
 • Hozzon létre egyszerű vagy kiterjedt értékesítési tölcséreket, hogy a potenciális ügyfeleket végigvigye az értékesítési folyamaton.
 • Gyűjtsön ügyféladatokat egyéni űrlapok segítségével, és kezelje könnyedén kapcsolatait.
 • Az összes jelenlegi adatvédelmi törvénynek megfelelően Kanadában és az EU-ban (CASL és GDPR).
 • Jelentse és kövesse nyomon e-mailjei, tölcsérei és kapcsolatfelvételi tevékenységei előrehaladását.
 • Alaposan figyelemmel kísérje tevékenységeit, hogy megértse az ügyfélút minden szakaszát.
 • Módosítson vagy vegyen fel bármit az igényeinek megfelelően, mivel a fejlesztők szem előtt tartásával készült.
 • Kiterjedt REST API-t kínál a fejlesztők és a külső alkalmazások számára
 • Több mint 25 pluginnal és szolgáltatással hibátlanul működik

WP-CRM

A WP-CRM egy funkciókban gazdag CRM-bővítmény, amelyet az ismerős WordPress irányítópultjáról használhat. Kifejezetten arra készült, hogy segítse a kisvállalkozásokat az ügyfelek, projektek és feladatok egyszerű kezelésében. Ez a beépülő modul végtelen számú ügyfélrekordot tesz lehetővé.

Ezen kívül mindenki számára hozzáférést biztosíthat az adatokhoz a zökkenőmentes működés érdekében.

Főbb jellemzők:

 • Könnyen kezelheti ügyféladatait, és nyomon követheti az összes lényeges adatot egyéni mezők segítségével.
 • Egyszerűen tárolja és nyomon követheti a teljes projekt részleteit egyetlen irányítópulton.
 • Kényelmes számlázó rendszer fizetési feltételek létrehozásához és számlák küldéséhez a projekt befejezése után.
 • Importálja az összes adatot, beleértve a kampányokat, kapcsolatokat, lehetőségeket, szervezeteket, projekteket és feladatokat.
 • Integrálható olyan népszerű alkalmazásokkal, mint a MailChimp, GravityForms, Slack, ZenDesk stb.
 • Kampánykezelési funkciókat kínál a kezeléshez, az áttekintéshez és a módosítások végrehajtásához.
 • E-mailben értesíti a folyamatban lévő és közelgő projektekről, feladatokról és lehetőségekről.
 • A fejlesztők egyéni jelentéseket és egyéni mezőket adhatnak hozzá, és módosíthatják az adatok megjelenítését.

Üzleti menedzser

A Business Manager egy átfogó HR és üzleti menedzsment rendszer, amelyet kizárólag a WordPresshez terveztek. Ez a figyelemre méltó bővítmény a WordPress webhelyét egy teljesen működőképes vállalatirányítási platformmá emeli. Lehetővé teszi a HR erőforrások, a CRM, a projektek, a dokumentumok és még sok más rugalmas karbantartását.

Főbb jellemzők:

 • Korlátlan számú munkavállalói adatot és alapvető fájlokat tárolhat egy helyen.
 • Kezelje és dolgozza fel az alkalmazottak szabadságkérelmét a szabadságkezelésen keresztül.
 • Teljesítményértékeléseket végez értékelésekkel és bontásokkal
 • Ügyfelek, potenciális ügyfelek és elérhetőségeik kezelése
 • Rendeljen állapotokat az ügyfelekhez az egyszerűsített CRM és értékesítési rendszerek számára.
 • Vezessen alapos nyilvántartást az ügyfelek jegyzetekkel és fájlmellékletekkel végzett interakcióiról.
 • Projekteket rendel hozzá, nyomon követi az előrehaladást és kezeli az idővonalakat.
 • Szervezheti a projektfeladatokat a Kanban Board és a fejlett fogd és vidd funkciók segítségével.
 • Tárolja a vállalati dokumentumokat, kövesse nyomon a verziókat, és rendelje hozzá őket az osztályokhoz.
  13 LED/neonlámpa a játékbeállítások javításához

Propovoice CRM

A Propovoice CRM egy ügyfélkapcsolat-kezelési megoldás, amely ideális kis- és középszintű szolgáltató ügynökségek és szabadúszók számára. Ez a WordPress beépülő modul segít az ügyfelek, projektek, becslések és számlák kezelésében a vállalkozás alapos áttekintése alapján. Ebben a bővítményben a legtöbb alapvető szolgáltatás, amelyre szüksége van a szolgáltatási üzletmenethez, ingyenes.

Főbb jellemzők:

 • Gyűjtsön potenciális ügyfeleket beépített kapcsolatfelvételi űrlapokkal a WordPress webhelyén.
 • Manuális potenciális ügyfelek hozzáadása CSV-fájl importálásával.
 • Könnyű ügyletkezelés egy fejlett ügyleti folyamaton keresztül, amely segít a nyomon követésben, a valószínűségi ellenőrzésekben és a szintlépésekben.
 • Becslések létrehozása, kezelése és megosztása az ügyfél jóváhagyása érdekében.
 • Az automatizált számlákat a becslés jóváhagyása után küldjük ki az ügyfeleknek.
 • Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy üzleti profilt hozzanak létre az alapvető információkkal és márkaelemekkel.
 • Tartalmazza az ügyfelek adatait, és egyszerűen készítsen nekik becsléseket és számlákat.
 • Számos testreszabható sablon áll rendelkezésre a becslésekhez és a számlákhoz.
 • Az ügyfelek e-mailben vagy megosztott hivatkozásokon keresztül nyithatják meg a számlákat és a becsléseket, és válaszolhatnak rájuk.
 • Az ügyfelek, számlák és becslések kezelése és nyomon követése bővíthető táblázattal és keresőfunkcióval.
 • Rugalmas fizetési lehetőségek bankon és különböző pénzátutalási platformokon keresztül.

Vcita

A Vcita CRM- és lead-kezelése egy robusztus WordPress CRM-bővítmény, amely az ügyféladatok rögzítésén és tárolásán túlmenően többet tesz lehetővé. Értékesítési lehetőségeket kínál azáltal, hogy fontos információkat ad a potenciális ügyfelekről és automatizálja az ügyfelekkel való kommunikációt.

Emellett emlékeztetőket küld, és segít a potenciális ügyfelek és ügyfelek keresésében, nyomon követésében és kezelésében. Ennek a csodálatos megoldásnak a mobil verzióját is megkapja.

Főbb jellemzők:

 • Potenciális ügyfeleket gyűjt azáltal, hogy arra ösztönzi az ügyfeleket, hogy lépjenek kapcsolatba a webhelyével.
 • Egyszerű irányítópult az összes kapcsolattartási információ és interakció kezelésére.
 • Az ügyféladatok egyszerű rendszerezése, keresése és szerkesztése.
 • Az ügyfelek biztonságos portálon keresztül csatlakozhatnak kommunikációhoz, fizetéshez és dokumentumok feltöltéséhez.
 • Kezelje az üzleti ütemterveket a naptáron keresztül, és állítson be találkozókat az ügyfelekkel és potenciális ügyfelekkel.
 • Tervezze meg a számlákat professzionális kitekintéssel a lényeges részletek és logók feltüntetésével.
 • Az ügyfelek hitelkártyájukkal vagy PayPal-lal fizethetnek az Ön szolgáltatásaiért.
 • Hozzon létre e-mail- és SMS-kampányokat szolgáltatásai, ajánlatai és eseményei népszerűsítéséhez.

WP ERP

A WP ERP lehetővé teszi, hogy webhelyét és vállalatát is egyetlen platformról kezelje. Ez egy teljes ERP (Enterprise Resource Planning) megoldás a WordPresshez. Három alapvető összetevővel – HR, CRM és CRM – bármely vállalkozást kiszolgál. Ez a három komponens együttesen is megfelelhet üzleti követelményeinek.

Főbb jellemzők:

 • A potenciális ügyfelek hatékony rögzítése, rendszerezése és kezelése a CRM rendszeren belül.
 • Részletes nyilvántartást vezet a kapcsolatokról, beleértve a személyes és üzleti információkat.
 • Kövesse nyomon az ügyfelek összes interakcióját, beleértve a hívásokat, e-maileket és megbeszéléseket.
 • Figyelemmel kíséri és nyomon követheti a potenciális értékesítési lehetőségeket az értékesítési folyamat során.
 • Kezelje az ügyleteket és az értékesítési folyamatokat testreszabható szakaszokkal és az előrehaladás nyomon követésével.
 • Hozzon létre és rendeljen hozzá feladatokat, állítson be határidőket, és kövesse nyomon a potenciális ügyfelekkel és ügyfelekkel kapcsolatos tevékenységeket.
 • Integrálható az e-mail platformokkal a CRM-en belüli kommunikáció nyomon követéséhez és kezeléséhez.
 • Az adatok elemzése az értékesítési teljesítmény előrejelzéséhez és megalapozott üzleti döntések meghozatalához.
 • Tárolja és rendszerezze a potenciális ügyfelekkel és ügyfelekkel kapcsolatos fontos dokumentumokat és fájlokat.
 • Hozzon létre átfogó jelentéseket és elemezze a CRM-adatokat, hogy betekintést nyerjen és mérje a teljesítményt.
 • Testreszabhatja a CRM-rendszert üzleti folyamatainak megfelelően, és integrálhatja más eszközökkel és platformokkal.

Következtetés

A fent említett beépülő modulok minden alapvető funkciót kínálnak, amelyeket egy CRM-nek tartalmaznia kell. Javasoljuk, hogy nézze át a funkciókat, és valósítsa meg azt a megoldást, amely tökéletesen illeszkedik üzleti követelményeihez.

A zökkenőmentes bejelentkezés érdekében néhány jelszó nélküli WordPress beépülő modult is felfedezhet.