Hogyan válhat Twitch-partnerré, és léphet magasabb szintre közvetítői karrierjében

Megfelelő készséggel és szenvedéllyel nem lesz nagy feladat számodra, hogy Twitch streamerré válj. Ez egy ugródeszka egy fantasztikus streaming karrier kialakításában.

Rengeteg időt tölteni főállású Twitch streamerként ijesztő lehet. De a partnerként kapott előnyök amellett, hogy bevételt szerezhetsz csatornáddal, nagyon kifizetődőek.

A streaming platform csak azoknak kínál partnerségi programokat, akik elkötelezettek a streaming mellett, és hatalmas közösséget alakítottak ki.

Tehát ha Twitch Leányvállalat, majd Twitch Partner szeretne lenni, az út nem lesz rózsaágyás. Annak is lenne néhány tövise.

És nincs garantált módszer a Twitch-partnerré válásra, még akkor sem, ha követed az összes irányelvet.

Találjuk ki, hogyan válhat Twitch-partnerré, és hogyan léphet magasabb szintre streamelési karrierjén.

Mi az a Twitch Partnerprogram?

A Twitch Partner Program egy speciális program, ahol a streaming cég a legjobb tartalomközvetítőként ismer el téged a platformján.

A Twitch partner a Twitch által biztosított kiemelkedő státusz, ahol nemcsak a szervezet hivatalos tagjává válhatsz, hanem lehetőséget is kapsz arra, hogy jó pénzt keress a streamjeiddel. Ezenkívül jobb bevételmegosztásra tehet szert, mint a Leányvállalatok és a magas hirdetési lehetőségek.

Ami a partnerségi programot illeti, a szervezet meglehetősen különleges, és csak azoknak a streamereknek kínálja a programot, akik Leányvállalatok és prémium tartalmat készítenek. A partnerré válás kritériumai meglehetősen összetettek és specifikusak, és még sok népszerű Twitch Affiliate műsorszolgáltatónak sem sikerült teljesítenie.

Még akkor is, ha híres streamer vagy, és csak jó minőségű tartalmat sugározsz, ha a hivatalnokok úgy érzik, hogy a tartalmaid nem Twitch-értékűek, visszaeséssel nézhetsz szembe. Ha azonban jól felkészültél, és megvan a potenciál és a lelkesedés, hogy szintet lépj, akkor bekerülhetsz a programba, és csatlakozhatsz a streamerek elit rétegéhez.

A Partnerprogram részeként hozzáférést kapsz néhány prémium funkcióhoz és eszközhöz, amelyek segítenek a csatornád jobb növekedésében. Emellett sok más lehetőséget és előnyt is kaphat, amelyek végül hozzásegítenek streamelési karrierjének magasabb szintre emeléséhez.

A Twitch-partnerré válás előnyei

Ha Twitch Partnerré válsz, előkelő pozíciót szerezhetsz a streaming világban, és más előnyöket is élvezhetsz, amelyek a szervezet kizárólagos tartaléka a Partnerek számára. Íme az előnyök, amelyeket élvezhet:

Magas profit a csatornából

Ha Twitch-partner leszel, sok ajtót nyit meg a streaming tartalmaiból származó bevételszerzés előtt. Lehetőséged van pénzt keresni a nézőid által felvett előfizetésekkel. Az előfizetések három szinten állnak rendelkezésre: Tier 1, Tier 2 és Tier 3. A nézők a Prime Gaming előfizetést is igénybe vehetik.

  Hogyan blokkoljuk a hirdetéseket a Twitch-en

Bits: A Bits segítségével a nézők ujjongása egy másik módja a pénzkeresetnek. A bitek általában virtuális érmék, amelyeket a nézők használhatnak felvidítani, és a Twitch minden egyes bitért 1 centtel jutalmazza. Partnerként sok bevételre tehet szert a csatornáján lejátszott hirdetésekből.

Testreszabott csatorna

Miután előléptet a Twitch Partner programba, lehetőséget kap a csatorna testreszabására, hogy nézői különlegesnek érezhessék magukat.

A csatornádon keresztül akár 50 személyre szabott hangulatjelet is létrehozhatsz az előfizetői pontjaidtól függően, és rendelkezhetsz egy személyre szabható hangulatjel előtaggal is. Annak érdekében, hogy előfizetője különlegesnek érezze magát, lehetősége van egyedi jelvényeket kidolgozni előfizetői számára előfizetéseiktől és hozzájárulásaiktól függően.

Élettartamra szóló előfizetés

Twitch partnerként három életre szóló előfizetést kap családtagjainak és barátainak. Miután hozzárendeli ezt az előfizetést a családtagjaihoz, az nem mondható le és nem ruházható át. Ezenkívül egy életre szóló csatorna-előfizetést is kaphat chatbotjához.

Dedikált támogatás

Az egyik legjelentősebb előny, amelyet a Partnerprogramból nyerhet, egy elkötelezett támogató csapat. A Twitch minden partnere számára külön ügyfélszolgálati csapatot rendelt ki, amely hatékonyan képes megoldani az esetlegesen felmerülő problémákat. A támogató csapat nagyon jól jön, ha a streamelés közepén akadozik.

VOD

A Twitch emellett 60 napig a platformon tárolja a partnerek VOD-jait. Előnyös, ha egy nagy közösséget működtet, ahol előfizetői bármikor élvezhetik a tartalmat, amikor csak akarják.

Ezen a programon keresztül régi tartalmakat is sugározhat, és adott időpontokban premiereket tarthat az új tartalom bemutatása érdekében.

Csak partnereknek szóló lehetőségek

A Partnerprogram részeként számos különleges promócióban részesülhet, például Partner Spotlights, Meets & Greets, Streamer Zones, Partner Panels és mások. Lehetősége van 15 perccel késleltetni az adást, hogy megismerje a versenyjátékokat.

Videó átkódolása

Könnyedén testreszabhatod csatornád minőségi beállítását. Ez azt jelenti, hogy a nézők beállíthatják a stream minőségét, és beállíthatják a számukra leginkább megfelelő minőséget. Kiválóan alkalmas azoknak a nézőknek, akik az internetes sávszélesség hirtelen csökkenésével szembesülnek, mivel ennek megfelelően módosíthatják a stream minőségét.

Hogyan legyél Twitch partner

Twitch partnerré válni kihívást jelentő feladat, és sok tényező játszik szerepet. Mielőtt elkezdené a Twitch-partnerré válást, először Twitch-leányvállalatnak kell lennie.

A streaming óriás, a Twitch csak akkor léptet elő Partnervállalkozást, ha úgy érzi, hogy példaképként léphet fel egy hatalmas közösség számára, és nagy nézőszámot vonzhat be, amikor streamel. Kreatívnak kell lennie a közvetítéssel, hogy sok nézőt leköthessen.

Ha Ön népszerű műsorszolgáltató a Twitch-en, a Partner programhoz vezető út könnyebbnek tűnhet, mivel konkrét irányelveket kell követnie, de még mindig nincs garancia.

  Javítsa ki az Androidon nem működő Twitch alkalmazást

Alkotóként elkötelezettnek kell lennie, és sok jó minőségű tartalmat kell streamelnie, amely megfelel a Twitch szabványainak. Ezenkívül tisztességes egyidejű nézettségi átlagot kell fenntartania 30 napon belül, hogy megfeleljen a Partnerségi programra való jelentkezésre.

Alapvetően a Twitch minimális követelményeinek teljesítése kell, hogy legyen az elsődleges cél. Emellett részt vehet a Path of Partner versenyen, és szilárd előnyt szerezhet másokkal szemben a partnerségi programban való részvételben.

Amikor befejezi a Partnerhez vezető utat, a Partner-jelentkezés gombja feloldódik az Eredmények irányítópultján, és Ön elsőbbséget élvez a jelentkezés felülvizsgálati folyamatában.

Minimális követelmények egy Twitch-partnerrel szemben

A Twitch Partner programnak sok követelménynek kell megfelelnie, ha csatlakozni szeretne az elit panelhez.

Ahhoz, hogy egy Partnerprogramban való részvételre alkalmas legyen, a következő minimális követelményeknek kell megfelelniük:

  • Minimális egyidejű átlagos nézettség 75 30 napos időszak alatt. A nézettséget nem számoljuk be, ha rajtaütésekből, Front Page Spotlightból, előfizetői streamekből, premierekből, házigazdákból és ismétlésekből származik.
  • Egy 30 napos időszakon belül 12 különböző napon kell kiváló minőségű tartalmat streamelnie.
  • Huszonöt órányi streamelés szükséges az elmúlt 30 napban.
  • Mielőtt partnerré jelentkezne, először Twitch Partnernek kell lennie.
  • Minden tartalomnak meg kell felelnie a Twitch minőségi szabványainak, közösségi irányelveinek, a DMCA irányelveinek és a szolgáltatási feltételeknek.
  • A programban való részvételhez legalább 18 évesnek kell lennie.

Nem szabad azonban korlátozni ezeket a minimális követelményeket, mivel ezek a kritériumok csak alapvető követelményekként szolgálnak. Jobban kell tenned és többet kell elérned, mint ami a minimum minimum, hogy nagyobb esélyed legyen Twitch-partnerként való elfogadásra.

A legjobb gyakorlatok a Twitch-partnerré váláshoz

A Twitch Partnerré válni nagy kihívás, de a Partner státusz megszerzése teljesen más akadály.

A Twitch magas szinten tartotta a partnerprogram mércéjét, hogy a státusz megszerzésével megfelelően tudja képviselni a szervezetet, és növelje közösségét. Íme néhány bevált gyakorlat, amelyeket követhet, és növelheti az esélyét, hogy Twitch partnerré váljon:

Építsen szilárd, elkötelezett közösséget

Az egyik elsődleges szempont, amelyet a Twitch minden partnerében megvizsgál, az általuk létrehozott közösség. Egy erős és elkötelezett közösség segít Önnek abban, hogy nagyobb esélyt kapjon a Twitch kiváló streamelési státuszának elérésére.

A közösség létrehozása érdekében sok mindent megtehet:

  • Létrehozhatsz egy Discord közösséget, és ott interakcióba léphetsz nézőiddel az élet különböző területein. A közvetítések során cseveghetsz nézőiddel, és ez segít fenntartani a közvetítést.
  • Akár közösségi játékesteket is rendezhetsz, ha olyan játékokat játszol a nézőiddel, mint a Fortnite, a CS: GO vagy a Minecraft, hogy szoros kapcsolatot építs ki velük. Fő erőfeszítése az kell legyen, hogy nézőit előfizetőkké alakítsa.
  [Fixed] „Twitch Network Error Code 2000”: Teljes útmutató

Koncentrálj a kisebb célokra

Jó gyakorlat, ha megtöri a nagy Twitch-mérföldköveit, és kisebb célokra összpontosít, amelyek rövidebb idő alatt elérhetőnek tűnnek. Nagyon hasznos, mert motivált maradhatsz, miközben eléred az általad kitűzött apró célokat. Amikor eléri kis céljait, ünnepelje meg azokat a közösségével, és köszönje meg nekik, hogy segítettek.

Fenntartja a magas streamminőséget

Annak ellenére, hogy a Twitch magas követelményeket támaszt a nézők számával és a közvetítési idővel kapcsolatban, mindig törekednie kell a magas streamminőség fenntartására. A tartalmad minősége döntő tényező a Twitch Partner tisztviselői számára, miközben manuálisan vizsgálják át a partnerjelentkezésedet.

Ügyeljen arra, hogy mindig a minőségre összpontosítson a mennyiség helyett, és fektessen be Twitch fedvényekbe és egyéb grafikákba az adatfolyam minőségének javítása érdekében. Egyedi hangulatjelek létrehozása a közösség számára és hangjelzések hozzáadása egy másik jó gyakorlat a minőség javítására.

Szórakoztató streamek közvetítése

Ha a közvetítéseid nem szórakoztatóak, akkor nem fogod tudni lekötni a nézőket, és nem vonzhatsz újakat. Folytatnia kell az interakciót a streamekben, hogy előfizetői a közvetítés során is elkötelezettek maradjanak.

Mindig próbáljon ki valami újat a streamekkel, különösen a résekkel, hogy más hasonló kategóriákból is vonzza a nézőket. Megpróbálhatsz játszani a nézőiddel, és hozzáadhatsz skineket vagy modokat a játékhoz, hogy a nézőid jól szórakozzanak. Idővel fejlesztenie kell képességeit a játékok terén, és ez határozottan le fogja nyűgözni nézőit.

Válasszon egy népszerű játékot, ahol kevesebb a verseny

A legtöbb népszerű játék különböző kategóriákban nagy a verseny, és túl nehéz lesz sok nézettséget elérni streamelés közben.

Tehát keressen olyan játékokat, amelyeket nem sokan streamelnek, de nagy népszerűségnek örvendenek a játékrajongók körében. A közvetítéseket mindenféle játékkal keverheted, ami segít a nézők széles körének megnyerésében.

Építsen ki egy erős hálózatot

Lehet, hogy nem mindenkinek tűnik hasznosnak, de a csatorna felépítése a partnerségi fiókkezelővel fontos szempont. Ha tudja, a partnerjelentkezés jóváhagyásáért felelős személyek segíthetnek a jelentkezés elbírálásában.

Magas streamelési frekvencia

Ha Twitch Partner akar lenni, feltétlenül fenn kell tartania a magas streamelési frekvenciát. Minél több minőségi adatfolyamot sugároz, annál nagyobb az esélye arra, hogy a partnerségi fiókkezelők elismerjék.

Sőt, ha magas streamelési frekvenciát tartasz fenn, sok nézőt vonzhatsz, ami segít a közösséged bővítésében. Ez a Twitch Partnerprogram fontos követelménye.

Használjon más platformokat

Más streaming platformok használata előnyös stratégia a közösség növekedéséhez és a Twitch követelményeinek teljesítéséhez. Tartalmait közzéteheti a YouTube-on, a TikTokon, az Instagramon, a Twitteren stb., és nagy számú követőt építhet ki, amelyet a Twitch-csatornájára irányíthat.

Azt is meg kell találnia, hogy milyen divatos módszereket vonzhat új nézőket a tartalmaihoz, ami végső soron segít gyorsabban felépíteni Twitch közösségét.

Következtetés

A Twitch Partnerprogramhoz való csatlakozás sok streamer álma, akik sok időt és energiát fordítanak arra, hogy jóváhagyják partnerjelentkezésüket. Még ha Twitch-leányvállalat is lesz, a partnerré válás trükkös, és sok tényezőtől függ.

Ha azonban megvan a motivációd, a kreativitásod, az időd és a jó stratégiád, akkor Twitch Partner lehetsz. Új magasságba emeli streamelési karrierjét. Ez nemcsak a karrieredben lesz óriási mérföldkő, hanem számos előnnyel is jár, és lehetővé teszi csatornád növekedését és bővítését.

Felfedezhet néhány legjobb Twitter-szál-eszközt is, hogy elterjedjen.