9 legjobb WordPress-fórum-bővítmény, amellyel webhelye beszélni fog

A lebilincselő és interaktív kommunikáció az egyik kulcsfontosságú tényező a modern üzleti webhelyek sikeréhez. A fórumok integrálásával felerősítheti webhelyét az értelmes vitákhoz és a felhasználói részvételhez. Ezen az online téren a látogatók kifejezhetik ötleteiket, kérdéseket tehetnek fel, és kapcsolatba léphetnek hasonló gondolkodású emberekkel.

Ha azonban hajlandó egy teljesen működőképes fórumot a semmiből létrehozni, az bonyolult lehet. Itt jön be a WordPress fórum bővítménye, hogy megmentse erőfeszítéseit.

Ezekkel a beépülő modulokkal gazdag kódolási ismeretek nélkül is hozzáadhat egy funkciókban gazdag fórumot webhelyéhez. Így fokozhatja a felhasználók elköteleződését egy élénk közösséggel, amely tevékenységekkel elfoglalja webhelyét.

Ebben a cikkben először azt tárgyaljuk, hogyan segíthetnek a fórum-bővítmények vonzó és felhasználóbarát fórum létrehozásában. Ezután megvizsgáljuk a legjobb fórum-bővítményeket, amelyek új magasságokba emelik a webhelyen folytatott beszélgetéseket.

Hogyan segíti webhelyét egy WordPress fórumbővítmény

A WordPress fórum-bővítmény elegendő funkciót biztosít ahhoz, hogy olyan fórumot alkosson, amely segíti webhelyét és látogatóit. Íme néhány figyelemre méltó előny, amelyet a WordPress fórum-bővítmény nyújt Önnek:

Bátorítja a felhasználók elköteleződését

A WordPress fórum-bővítmény olyan platformot biztosít a felhasználók számára, ahol aktívan kommunikálhatnak más látogatókkal. Így lehetőséget kapnak, hogy többet megvitassanak webhelye tartalmáról, és értékes visszajelzéseket kapjanak. Ezenkívül elősegíti a jobb felhasználói interakciót és a felhasználói részvételt, és közösségi érzést teremt.

A WordPress fórum-bővítmény lehetővé teszi, hogy kijelölt helyet hozzon létre a hasonló választási vagy érdeklődési körrel rendelkező emberek számára. Így a látogatók lehetőséget kapnak az interakcióra, ötletcserére és kötelékek kialakítására. Következésképpen elkötelezett felhasználói bázist kap egy aktív online közösséggel, amely az Ön webhelyére összpontosít.

Javítja az ügyfélszolgálatot és a szolgáltatást

A fórum-bővítmény segítségével konkrét támogatási fórumokat vagy ügyfélszolgálati fórumokat hozhat létre. Így a felhasználók kérdéseket tehetnek fel, segítséget kérhetnek, és gyors válaszokat kaphatnak Öntől vagy más fórumhasználóktól. Végső soron ez növeli az ügyfelek elégedettségét, és egyszerűsíti a támogatási rendszert.

Növeli a webhelyforgalmat és a SEO-t

Több embert vonzhat webhelyére, ha élénk és érdekes fórumot hoz létre webhelyén. A felhasználói elköteleződés és beszélgetések révén ötleteket kaphat új tartalom generálásához. Ennek eredményeként a keresőmotorok indexelni fogják a friss tartalmakat, ami növeli webhelyének láthatóságát és organikus keresési helyezéseit.

Tudásbázist kínál

A fórum beépülő modulja lehetővé teszi a tagok számára, hogy tapasztalataikat és tudásukat adják hozzá, ami hasznos forrásalapot képez. Fóruma a cukorbetegség, a vita, a GYIK és a felhasználók által generált tartalom révén tudásforrássá alakítható. Végső soron új és visszatérő felhasználókat is vonzhat webhelyére.

Megkönnyíti a tartalom generálását

A fórumbeszélgetések gyakran generálnak értékes ötleteket, visszajelzéseket és meglátásokat. Ezért ezt a tartalmat ugródeszkaként használhatja új blogbejegyzésekhez és kiadványokhoz. Emellett fórumbeszélgetéseken keresztül változtatásokat hozhat vagy javíthat termékén és szolgáltatásán. Inspirációt adsz, és mélyebben megértheted a közönséged követelményeit.

Jellemzők Testreszabási és moderálási lehetőségek

A WordPress fórum-bővítmények többsége számos testreszabási lehetőséget kínál. Így módosíthatja a fórum megjelenését és hangulatát, hogy illeszkedjen webhelye márkajelzéséhez. Ráadásul a moderálási funkciók lehetővé teszik a felhasználók által generált tartalmak szabályozását. Ezért fenntarthat egy tiszteletteljes környezetet, és blokkolhatja a spamet és a nem megfelelő bejegyzéseket.

Tökéletesen integrálható a WordPress-szel

A WordPress fórum-bővítmény ennek a platformnak a robusztus infrastruktúráját és felhasználókezelő rendszerét használja ki. Így zökkenőmentesen integrálódik a WordPress környezetbe, és egyenletes felhasználói élményt garantál. Ezenkívül mindenki számára megkönnyíti a beállítási folyamatot és az adminisztrációt.

  Bevezetés a Mindenbe, mint kezdőknek szóló kód

Fórumában rejlő lehetőségeket teljes mértékben kihasználhatja, ha kiválasztja a webhelyéhez megfelelő WordPress beépülő modult. Íme néhány csodálatos WordPress fórum-bővítmény, amelyeket ki kell próbálnia:

WpForo

A WpForo modern megjelenést kölcsönöz WordPress-fórumának, és új értelmet ad a webhelyen folytatott beszélgetéseknek. Ezzel a robusztus fórumbővítménnyel kicsi vagy nagy méretű és teljesen működőképes közösséget építhet. Minden olyan funkciót kínál, amelyre szüksége van egy produktív közösség kezeléséhez a webhelyén keresztül.

Főbb jellemzők:

 • Robusztusabb tagprofilozó rendszer jövedelmező kialakítással
 • Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos független fórumtáblát hozzanak létre egyetlen WordPress-webhelyen.
 • Hozzon létre külön fórumokat több nyelven a webhelyéhez a többnyelvű funkció használatával.
 • Fórumok létrehozása négy egyedi tervezésű elrendezéssel (Kérdések és válaszok, klasszikus, menetes és minimalista)
 • Felhasználóbarát irányítópult élő keresési lehetőséggel a kívánt beállítások felfedezéséhez.
 • A felhasználók pontokat állíthatnak be a kedvelésekért, nemtetszésekért, új témákért és a tagok által biztosított bejegyzésekért.
 • Lehetővé teszi, hogy kedvenc témáit és bejegyzéseit könyvjelzők közé helyezze, és megtekintse azokat a saját profillapján.
 • Beépített fórum oldaltérkép, gyorsítótár rendszer, levélszemétszűrő, témaelőfizetés, felhasználói csoport rendszer

ForumWP

A ForumWP egy átgondoltan kidolgozott fórumbővítmény a WordPresshez, amely gyors és felhasználóbarát. Elképesztő, következő generációs fórummegoldásokat kínál. Ezért pillanatok alatt létrehozhat egy virágzó online közösséget. Ennek a bővítménynek az ingyenes verziója már rengeteg csodálatos funkciót tartalmaz.

Főbb jellemzők:

 • Könnyű, gyorsabb és gördülékenyebb beszélgetések kevesebb oldalbetöltéssel.
 • Egyszerű beállítási folyamat, amely lehetővé teszi egy teljes értékű fórum létrehozását a lehető legrövidebb idő alatt.
 • Tökéletesen működik mobiltelefonon, táblagépen és egyéb eszközökön.
 • A zökkenőmentes integráció érdekében átörökli a gombokat, a betűtípusokat és a színeket a jelenleg telepített témából.
 • Egyszerű tervezést kínál, amely arra ösztönzi a látogatókat, hogy vegyenek részt vonzó beszélgetésekben.
 • Különféle elrendezéseket kínál, amelyek hagyományos és modern megjelenést és érzetet egyaránt kínálnak.
 • A felhasználók és a fórum adminisztrátorai e-mailben kapnak értesítést a különböző fórumtevékenységekről
 • Mind a front-end, mind a wp-admin moderálhatja a megbeszéléseket és a válaszokat

WP vitafórum

A WP Discussion Board egy WordPress fórumbővítmény, amely a legegyszerűbb módot kínálja fórum beillesztésére a webhelyére. Egykattintásos telepítési módszert és további alapvető funkciókat kínál, amelyek a vezető WordPress fórum bővítményévé teszik.

A felhasználói regisztrációs és bejelentkezési űrlap segítségével összegyűjtheti a látogatók véleményét az új beszélgetések közzétételéhez. A Pro verzió további funkciókat is kínál, amelyek a következő szintre emelik a fórumot.

Főbb jellemzők:

 • A felhasználók moderálásával akadályozza meg a spameket, és egyszerűen blokkolja a spamküldőket a fórumból.
 • A felhasználók frissítéseket kaphatnak, amikor friss tartalom kerül fel a webhelyére.
 • Hozzon létre egy fórumot WordPress-webhelyén az Ön által kedvelt témával. A vitalap egy kattintással telepíthető, így a fórum másodpercek alatt aktiválható.
 • A táblák segítségével alfórumokat hozhatunk létre, és minden táblának külön felhasználói jogosultságkészlete lehet.
 • Eszközbarát vitafórum, amely minden platformon hibátlanul működik, beleértve az asztali számítógépeket, laptopokat és okostelefonokat is.
 • Segít SEO-barát fórumok létrehozásában, amelyek a felhasználók által generált tartalmakon keresztül javítják webhelye rangsorolását.
 • A Front-end WYSIWYG szerkesztő engedélyezhető a WordPress fórum szerkesztéséhez.

Asgaros fórum

Az Asgaros fórum a megfelelő, ha WordPress-fórumot szeretne létrehozni egy könnyű, de funkciókban gazdag bővítménnyel. Tökéletesen integrálható bármely WordPress-webhellyel, amivel megnyerő fórumot hozhat létre. Ezenkívül a beállítási folyamat meglehetősen egyszerű, és az általános teljesítmény szupergyors.

Főbb jellemzők:

 • Intuitív beállítási felület a fórum létrehozásához lépésről lépésre.
 • Lehetővé teszi a felhasználók számára a bejegyzések testreszabását a hatékony WordPress szerkesztő segítségével.
 • Szemet gyönyörködtető, teljesen reszponzív és testreszabható témákat kínál.
 • A felhasználók létrehozhatják és testreszabhatják saját profiljukat, hogy személyre szabottabb hatást tudjanak nyújtani.
 • A tartalom tökéletesen optimalizálható a Google és más keresők számára.
 • Gazdag beépített szövegszerkesztőt biztosít, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különféle stílusbeállításokkal formázzák tartalmaikat.
 • A felhasználók feliratkozhatnak bizonyos témákra vagy teljes fórumokra, hogy e-mailes értesítéseket kapjanak.
 • Moderációs eszközöket biztosít a tiszteletteljes és spammentes környezet biztosításához.
 • A felhasználók konkrét témákban kereshetnek az ebben a bővítményben elérhető robusztus keresési opcióval.
  A 28 legjobb hibakövető eszköz

Egyszerű: Nyomja meg

Egyszerű: A Press egy robusztus fórumbővítmény, amely vállalati szintű funkciókat hoz az asztalra. Fórumát rugalmasan beállíthatja és személyre szabhatja a felhasználóbarát felület segítségével. Ezt az eszközt az optimális teljesítményre tervezték, és hibátlanul integrálódik a WordPress felhasználói és biztonsági modelljébe.

Ezért zökkenőmentes és biztonságos fórumélményt biztosíthat látogatói számára. Ráadásul a beépülő modul nem igényel harmadik fél támogatását, mivel az összes szükséges funkció egy platformon érhető el.

Főbb jellemzők:

 • Rendeljen egyéni ikonokat minden csoporthoz és fórumhoz a jobb vizuális rendszerezés és azonosítás érdekében.
 • Hozzáférés az RSS-hírcsatornák széles skálájához az egyszerű tartalomközvetítés és -fogyasztás érdekében.
 • Töltsön fel és használjon egyéni hangulatjeleket a fórumbejegyzésekben a személyre szabottabb és kifejezőbb kommunikáció érdekében.
 • Hozzon létre rejtett „spoiler” tartalmat a bejegyzésekben, amelyeket a felhasználó igény szerint felfedhet.
 • A WordPress rövid kódok támogatása a fórumbejegyzésekben a továbbfejlesztett tartalomkészítés és formázás érdekében.
 • E-mail értesítéseket kaphat az új bejegyzésekről a jobb fórumkezelés és moderálás érdekében.
 • Hozzáférés a fórumstatisztikákhoz, például egy online listához a jobb közösségkezelés és elkötelezettség érdekében.
 • Használjon hatékony felhasználói csoportot és engedélyrendszert a fórumokhoz és szolgáltatásokhoz való hozzáférés részletes szabályozásához.
 • Korlátozza a felhasználók hozzáférését a WordPress adminisztrációs területére a jobb biztonság és kezelés érdekében.
 • Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyéni avatarokat töltsenek fel a személyre szabottabb profilok és kommunikáció érdekében.
 • Hozzon létre korlátlan számú témát egy fórumon belül a jobb szervezés és vita érdekében.
 • Zárolja a témákat, hogy megakadályozza a további közzétételt vagy szerkesztést (adminisztrátor és moderátor).
 • Rögzítse a témákat, hogy azok a témalista tetején maradjanak a jobb láthatóság és elkötelezettség érdekében (adminisztrátorok és moderátorok).
 • Mozgassa a témákat a fórumok között a jobb szervezés és kezelés érdekében (adminisztrátor és moderátor).
 • Szerkessze a témacímeket és a tartalmat a jobb érthetőség és pontosság érdekében (adminisztrátor és moderátor).

BuddyPress

Ha egy élvonalbeli és funkciókban gazdag fórumot, valamint közösségi hálózati bővítményt keres, akkor a BuddyPress az Ön eszköze. Olyan átfogó összetevőket kínál, amelyek nélkülözhetetlenek minden közösségi hálózathoz.

A BuddyPress segítségével webhelye látogatói könnyedén regisztrálhatnak a webhelyen, és felhasználói profilokat hozhatnak létre. Ezenkívül magánbeszélgetéseket folytathatnak, társadalmi kapcsolatokat létesíthetnek, csoportosulhatnak, és még sok mást tehetnek. Ezért virágzó online közösséget hozhat létre cége, iskolája, sportcsapata vagy bármely más, általa kedvelt rés számára.

Főbb jellemzők:

 • A felhasználók személyre szabhatják profiljukat avatarokkal, személyre szabott borítóképekkel és további információkkal. Ezenkívül szabályozhatják profiljuk adatvédelmi beállításait.
 • A felhasználók a tevékenységfolyamokon keresztül frissítéseket tehetnek közzé, tartalmakat oszthatnak meg, és beszélgetéseket folytathatnak. Így minden felhasználó legújabb tevékenységeinek előnézetét kapja meg.
 • A fórum tagjai baráti kérések küldésével és azok elfogadásával vagy elutasításával léphetnek kapcsolatba egymással.
 • Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy meghatározott érdeklődési körök vagy témák alapján csoportokat és közösségeket hozzanak létre, vagy csatlakozzanak hozzájuk.
 • Átfogó értesítési rendszer, a felhasználók tájékoztatása a különböző fórumtevékenységekről.
 • Privát üzenetküldési funkciót kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlen üzeneteket küldjenek egymásnak.
 • A fejlesztők létrehozhatnak egy privát üzenetküldési funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlen üzeneteket küldjenek egymásnak.
 • Tagkönyvtárat biztosít, amely bemutatja a webhelyen regisztrált összes felhasználót.
 • A webhely adminisztrátorai irányíthatják a tevékenységfolyamot, lehetővé téve számukra a felhasználók által generált tartalmak moderálását. Így a spam jellegű tevékenységek megelőzhetők a biztonságos és vonzó közösségi környezet biztosítása érdekében.
  Hogyan lehet törölni egy másik programban megnyitott fájlt

A Website Toolbox tökéletes megoldást kínál arra, hogy élénk és aktív vitaközösséget hozzon létre WordPress-webhelyén. Ezzel a beépülő modullal egy gyönyörű közösség felépítése gyerekjáték lesz, még akkor is, ha nincs kódolási tapasztalatod.

A beépülő modul zökkenőmentes beágyazást kínál, hogy néhány kattintással integráljon egy közösséget a webhelyébe. A bővítmény azonnali beállítási funkciójával pillanatok alatt beállíthatja fórumait. Ráadásul a kivételes támogató csapat lehetővé teszi a zökkenőmentes közösségi környezet fenntartását.

Főbb jellemzők:

 • A felhasználók azonnal bejelentkeznek a közösségbe, amikor bejelentkeznek a WordPress webhelyére.
 • Hibátlanul integrálódik a WordPressbe anélkül, hogy bármilyen funkció megszakadna vagy leállna.
 • Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják a színeket, hozzáadjanak logókat, CSS-t és egyebeket, hogy egyedivé tegyék a közösséget.
 • Automatikusan létrehoz egy közösségi témát megvitatásra, amikor új blogbejegyzés vagy oldal jön létre.
 • Autonóm közösséget hoz létre, ahol a felhasználók az Ön márkája alatt folytatnak vitákat.
 • Beépített azonnali üzenetküldő és csevegőszoba, e-mailes figyelmeztetések, válaszok, valamint nyilvános és privát beszélgetések.
 • A teljes adatkezelés lehetővé teszi egy teljes közösség exportálását egy kattintással, és egy másik rendszerben való felhasználását.

ForumEngine

A ForumEngine arra készült, hogy elképesztő funkciói révén több közösségi interakciót terjesszen az interneten. Ez alapvetően egy WordPress téma, amelyet arra optimalizáltak, hogy vonzó közösséget hozzon létre webhelyén.

Komplett megoldást tartalmaz a front-end és back-end megoldásaival. Ennek eredményeként könnyedén létrehozhat bármilyen típusú fórumot, és bevonhatja a közönségét az éleslátó vitákba.

Főbb jellemzők:

 • A felhasználók a kezelőfelület használatával módosíthatják fórumoldalának stílusát és megjelenését. Ezenkívül személyre szabhatja a fórum színeit, betűtípusait és elrendezését, hogy megfeleljenek a márkajelzésének.
 • A tartalmat közzéteheti és szerkesztheti anélkül, hogy elhagyná webhelye elejét. Így a fórumot naprakészen tarthatja új tartalommal és vitákkal.
 • Teljesen reszponzív és mobilbarát téma, amely minden eszközön tökéletesen néz ki.
 • Egyszerű és modern kialakítást kínál, amely könnyen használható és navigálható. A nagy számú felhasználóval rendelkező fórumok számára hasznos.
 • Lehetővé teszi egyéni jelvénytípusok létrehozását, valamint szabályok és előnyök beállítását tagjai és moderátorai számára. Ezért jutalmazhatja legaktívabb felhasználóit, és ösztönözheti a fórumon való részvételt.
 • Tartalmaz egy élő értesítési rendszert, amely értesíti a felhasználókat az újonnan közzétett szálakról vagy válaszokról.
 • Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyéni profilokat hozzanak létre, amelyek életrajzot, avatárt és közösségi média linkeket tartalmaznak.
 • Az adminisztrátorok moderálhatják a szálakat és válaszolhatnak, hogy barátságos környezetet biztosítsanak a fórumban.
 • SEO-optimalizált téma, amely megkönnyíti a keresési eredmények között való megjelenést.
 • Többnyelvű támogatást nyújt, amely elérhetővé teszi a nemzetközi közönség számára.

Sabai Beszéljétek meg

A Sabai Discuss egy prémium WordPress bővítmény, amellyel kérdések és válaszok alapján vitafórumokat hozhat létre. A felhasználók főként kérdéseket tehetnek fel, és megfelelő válaszokat kaphatnak.

Ennek a kérdés-megválaszolási módszernek a formátuma hasonló a Stack Overflow vagy a Yahoo válaszokhoz. Sőt, vitafórumot, tudásbázist, sőt help desk portálokat is létrehozhat.

Főbb jellemzők:

 • Felhasználóbarát felület fórum létrehozásához és kezeléséhez.
 • Testreszabható színeket, betűtípusokat, elrendezéseket és egyebeket kínál.
 • Támogatja a több fórum létrehozását.
 • A felhasználók létrehozhatják és testreszabhatják profiljukat.
 • Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy privát üzeneteket küldjenek.
 • A felhasználók fórumokat, témákat és bejegyzéseket kereshetnek.
 • E-mailben értesíti az új bejegyzésekről és említésekről
 • Az adminisztrátorok megtekinthetik a fórumhasználati statisztikákat.
 • A rendszergazdák moderálhatják a fórumtémákat és bejegyzéseket.
 • Több nyelven is elérhető.

Végső gondolatok

A megfelelő WordPress Fórum beépülő modullal jelentősen lecsökken a fórum létrehozási erőfeszítése. Ezért minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy néhány csodálatos fórum-bővítmény tökéletes listáját biztosítsuk. Most Önön a sor, hogy válasszon egyet, és hozzon létre egy közösséget, amely folyamatosan szól a webhelyéről, és jelentős előnyökkel jár.

Felfedezheti a WordPress néhány legjobb lead-generáló beépülő modulját is.