14 legjobb mesterséges intelligenciával és gépi tanulással foglalkozó podcast, hogy mindig naprakész legyen

Az új és fejlett technológiák naponta jelennek meg a piacon, még akkor is, amikor beszélünk. A technológiai forradalom egyik legkritikusabb hajtóereje pedig a mesterséges intelligencia (AI) és a gépi tanulás (ML).

A szervezetek 63%-a tervezte, hogy 2023-ban fenntartja vagy növeli mesterséges intelligenciára és ML-re fordított kiadásait, és az ML platformok globális piacának mérete 2028-ra várhatóan meghaladja a 3136 milliárd dollárt, ami 33,6%-os CAGR-növekedést jelent.

Ezért akár üzleti szakember, akár diák szeretne többet megtudni ezekről a csúcstechnológiákról, hogy beindítsa karrierjét, elengedhetetlen, hogy lépést tartson a legújabb AI és ML trendekkel.

A podcastok kényelmes és zökkenőmentes módja annak, hogy naprakész maradjon a legújabb trendekkel, betekintésekkel, hírekkel és a folyamatos változásokkal ezen a fejlődő területen.

A podcast-ipar óriásit fejlődött, elsősorban nagy kényelme és könnyű elérhetősége miatt. A podcast médiumként való másik nagy előnye a többfeladatos képesség, amely lehetővé teszi kedvenc podcast-epizódjainak meghallgatását útközben, akár edzés, napi házimunka vagy ingázás közben.

Ezek az előnyök azt mutatják, hogy a podcast-ipar értéke 2024-re 4 milliárd dollár lesz.

Ez a cikk a leghallgatottabb AI és ML podcastokat tárgyalja.

Tehát, ha csökkenteni szeretné a tanulási időt és erőfeszítést, itt vannak a legjobb AI és ML podcastok, amelyek megpróbálják csillapítani tanulási szomját.

Adatszkeptikus

A 2014-ben indított és Kyle Polich által üzemeltetett Data Skeptic az egyik legnépszerűbb és legrégebbi mesterséges intelligencia és gépi tanulás podcast, amely segít a hallgatóknak megérteni ennek az adatvezérelt világnak a csínját-bínját.

A műsorvezető minden pénteken interjúkat és részletes megbeszéléseket folytat vendégeivel és mesterséges intelligencia szakértőivel a big data, a gépi tanulás, a statisztika, az adattudomány és a mesterséges intelligencia témakörében.

Az első indítás óta több száz epizóddal és több millió letöltéssel a Data Skeptic széles körben elismert az AI, az ML, az adattudomány és hasonló témák egyik leghitelesebb forrása.

A podcast különböző évszakokban fut, és mindegyik olyan konkrét témákat feszeget, mint a mesterséges intelligencia, a természetes nyelv feldolgozása, az Ad-Tech és még sok más. A házigazda interjúkat készít és beszélget az adott évad témájához kapcsolódó iparági szakemberekkel és aktív kutatókkal, hogy mély és értékes betekintést nyerjen és ossza meg.

Ingyenesen elérheti és hallgathatja a platformot a Google Playen, a Spotifyon és az Apple Podcaston.

A TWIML AI podcast

A korábban This Week in Machine Learning and Artificial Intelligence néven ismert TWIML AI Podcast műsorvezetője Sam Charrington, egy keresett előadó, iparági elemző, kommentátor és gondolatvezető.

A podcast célja, hogy a mesterséges intelligencia és az ML hozzáférhetőbbé váljon a közönség számára, és a legjobb mesterségesintelligencia-kutatók, újítók és gyakorló szakemberek megkérdezésével javítsa életüket.

A mesterséges intelligencia és az ML mellett a podcast más kritikus technológiákat is magában foglal, beleértve a természetes nyelvi feldolgozást, a mély tanulást, a számítástechnikát, a neurális hálózatokat, az elemzést és az adattudományt.

Különféle témák, sorozatok vagy lejátszási listák alapján hallgathatja meg a podcast epizódokat, amelyeket megtekinthet a hivatalos webhelyükön vagy olyan platformokon, mint a Spotify, RSS, Apple Podcast, YouTube, Podcast Addict, Castbox és Pocket Casts.

  Hogyan dolgozzunk Snap-csomagokkal Linuxon

A podcastot több mint 7 millióan töltötték le, és egyéb fontos ajánlatokat is kínál, például eseményeket és konferenciákat, online találkozókat és tanulmányi csoportokat, valamint oktatási forrásokat.

Tanuló gépek 101

A Learning Machines 101 egy mesterséges intelligencia és ML alapú podcast, amelynek célja, hogy elérhető információkat nyújtson arról, hogy a gépek és eszközök hogyan alkalmazzák az AI és ML algoritmusokat.

A mai mindennapi életünkben használt gépek közé tartozhatnak a banki csalás- és spamészlelés, a hangfelismerő rendszerek, valamint az intelligens és releváns vásárlási javaslatokat kínáló chatbotok.

A következők vizsgálatával megkönnyíti a mesterséges intelligencia összetett és lenyűgöző világának megértését:

  • Ezen AI-alapú eszközök és rendszerek működése.
  • Az AI-alapú rendszerek eredete.
  • Hogyan lehet ezeket a rendszereket emberszerűbbé tenni.
  • Hogyan lehet ezeket a rendszereket sokkal intelligensebbé tenni.

A házigazda, Richard M. Golden ezen a podcaston keresztül ismerteti az AI alapfogalmait és a szórakoztatóan működő AI-alapú eszközöket. Meghallgathatja az Apple, a Google, az iTunes és a Stitcher segítségével.

A beszélő gépek

A Neil Lawrence és Katherine Gorman által üzemeltetett The Talking Machines egy podcast, amely ajtókat nyit a gépi tanulás világába azáltal, hogy éleslátó és világos beszélgetéseket és interjúkat hoz a terület szakértőivel.

A házigazdák minden csütörtökön összeülnek az iparági szakértőkkel, hogy megértsék az iparág újdonságait, a gépi tanulással kapcsolatos legújabb trendeket és híreket, és értékes válaszokat kapjanak kérdéseire.

A legújabb epizódokat az Apple Podcaston, a Spotifyon, a Stitcheren vagy az Art19-en hallgathatod meg.

Adattudomány otthon

Az Amethix Technology terméke, a Data Science at Home egy podcast a mesterséges intelligenciáról, a gépi tanulásról és az algoritmusokról.

A műsor házigazdája 2015 óta Dr. Francesco Gadaleta, aki Ph.D fokozattal rendelkezik. a Leuveni Egyetem virtualizáció-alapú biztonsági ellenintézkedései szoftver-futásidejű rendszerekben.

Dr. Gadaleta házigazdája a Data Science at Home podcast egyéni epizódokban, és interjúkat készít néhány vezető iparági szakértővel és a mesterséges intelligencia és az ML befolyásos alakjaival.

A podcast ismert és besorolt ​​a legjobb adattudományi podcastok között, és számos iparági vezető szponzort kapott.

Brain Inspired

A Brain Inspired podcast mélyen belemerül a mesterséges intelligencia és az idegtudomány együttműködésébe.

A podcast házigazdája Paul Middlebrooks, aki maga is kutató és idegtudós, aki a mesterséges intelligencia és az idegtudomány mélységét kutatja, és azt, hogy az idegtudósok hogyan használnak mesterséges intelligencia eszközöket az emberi agy működésének megértésére.

A műsorvezető az iparág legjobb elméivel beszélget, hogy megismerje a mesterséges intelligencia és az agy legújabb elméleteit, az élvonalbeli kutatásokat, és azt, hogy mi vezette a szakértőket az AI és az idegtudomány ezen területére.

Paul tovább vizsgálja a következő kérdéseket a podcaston keresztül:

  • Miben különbözik az ML az állati gondolkodástól?
  • Az agy megértésének fontossága és szintje a nagyszerű mesterséges intelligencia fejlesztéséhez.
  • Segíthet-e a mesterséges intelligencia megérteni az agy működését és működését?

Így a Brain Inspired podcast tökéletes azoknak, akik idegtudósok, mesterséges intelligencia-szakemberek, vagy olyanok, akik szívesen tanulnak a kettő közötti kapcsolatról és a közös munkájukról.

Lex Fridman podcast

Az MIT-nél Lex Fridman mesterséges intelligencia, gépi tanulás és ember-robot interakciókutató tudós, és a Lex Fridman podcast házigazdája.

  A Word indítási problémáinak elhárítása

Számos iparági szakértői interjút és beszélgetést készít az intelligencia, a tudatosság, a hatalom és a szerelem természetéről. Ennek a podcastnak az a célja, hogy új perspektívát hozzon a mesterséges intelligencia, az AGI, a robotika, az adattudomány, az idegtudomány, a mély tanulás, a pszichológia, a filozófia, a kognitív tudomány, a matematika, a fizika és egyebek területére.

A házigazda, Lex Fridman, a legnépszerűbb ipari és népszerű nevek közül néhány, akivel interjút készített a podcastban, többek között Elon Musk, Joe Rogan, Mark Zuckerberg, Dan Carlin és Sam Harris.
A Lex Fridman podcastot meghallgathatja a Spotifyon, az Apple Podcastokon és az RSS Feeden.

A Radical AI Podcast

A Radical AI podcast egy olyan podcast, amely professzionális, lebilincselő, hozzáférhető és lebilincselő epizódokat hoz létre a mesterséges intelligencia etika területén.

A podcast házigazdái, Dylan Doyle-Burke és Jessie ‘Jess’ Smith radikális embereket kérdeznek meg, hogy megnyerő, hozzáférhető és együttműködő podcast-interjúkon keresztül radikális ötleteket adjanak elő a mesterséges intelligencia etikájával kapcsolatban.

A mesterséges intelligencia etikájának jövőjét tárja fel, különféle radikális történeteket, ötleteket és hangokat képviselve azon közösségek és egyének számára, akik megtervezik, használják, és együttműködnek az AI-technológiával folyamatosan.

Tehát tegyük fel, hogy több betekintést szeretne nyerni a mesterséges intelligencia etikájának és a hozzá kapcsolódó radikális ötleteknek, történeteknek és eseményeknek a megértésében. Ezután a Radical AI podcast tökéletes a Spotify, az iTunes, az Apple Podcasts és az iHeart Studios hallgatásához.

Az AI Podcast

Egy hosszú ideje újságíró, Noah Kravitz vezeti az AI podcastot, amely a mesterséges intelligencia mai napra és korra gyakorolt ​​hatását tárja fel, egy-egy podcast-interjúval.

Noah különféle szektorok szakértőivel készít interjúkat, például vadbiológusokat, asztrofizikusokat, szoftvermérnököket, startup alapítókat és adattudósokat, hogy megértse, hogyan használják az AI-t az adott ágazatukban.

Így a házigazda ezen a podcaston keresztül kéthetente új történeteket hoz be, amelyek rávilágítanak a mesterséges intelligencia széles körű elterjedésére.

Az AI podcastot közel 3,4 millióan hallgatták meg, és meghallgatható a Spotify, Apple Podcasts, iTunes, Stitcher, PodBean, Pod Bay, Amazon Music, Google Play Music és sok más platformon.

A műsor legújabb epizódjainak podcast-összefoglalóit a weboldalukon található Megjegyzések című részében is megtalálhatja.

Az AI a Business Podcastban

Ha Ön cégvezető vagy dolgozó szakember, aki szeretné megismerni a mesterséges intelligencia üzleti tevékenységeibe való integrálásának lehetőségeit, az AI a Business Podcastban a megfelelő választás.

Ez a podcast elsősorban a nem műszaki háttérrel rendelkező üzleti vezetőknek szól, lehetővé téve számukra, hogy megtalálják a mesterséges intelligencia lehetőségeket, és összehangolják a fejlett mesterséges intelligencia algoritmusokat a maximális befektetésarányos megtérülést (ROI) biztosító stratégiával.

Az Emerj Artificial Intelligence Research podcast műsorvezetője és vezérigazgatója, Daniel Faggella hetente interjút készít a Fortune 500-ban szereplő cégek és egyszarvú startupok legfelsőbb mesterségesintelligencia-vezetőivel, adattudósaival, műveleti vezetőivel, adatkezelőivel és társalapítóival.

Ezek az interjúk segítenek az üzleti vezetőknek megérteni a mesterséges intelligencia bevált gyakorlatait, valamint feltárni a trendeket és a felhasználási eseteket, lehetővé téve a mesterséges intelligencia gyakorlati alkalmazását vállalkozásaikban.

Daniel vendégül látott néhány vezető mesterséges intelligencia-vezetőt olyan cégektől, mint a Facebook, a DeepMind, a Nuance és az IBM. A podcast elérhető az iTunes, az Apple Podcasts, a Stitcher és a SoundCloud oldalakon.

Data Crunch Podcast

A Data Crunch Podcast a legújabb híreket és beszélgetéseket tartalmazza a mesterséges intelligenciával, a nagy adatokkal, a gépi tanulással és az elemzésekkel kapcsolatban, így naprakészen tarthatja a legújabb mesterséges intelligencia trendeket.

  4 Smarthome hub, amelyről még soha nem hallott (és miért ne használja őket)

A műsorvezetők, Colin West, Van Ginkel és Remi Gould, a Missing Link Technologies adatszakértői megosztják egymással meglátásaikat, elemzéseiket, szakértelmüket, megfigyeléseiket és adattudósként és elemzőként levont tanulságaikat.

Interjúkat is készítenek az iparág vezető mesterséges intelligenciájával, hogy megértsék és kiemeljék az AI és az ML különböző aspektusait, például a kvantumgépi tanulást, a földi intelligenciát és az adatelemzést.

A műsor olyan témákkal is foglalkozik, mint az oktatási szektor adatstratégiája, az építési folyamat egyszerűsítése mesterséges intelligencia segítségével, valamint az AI használata a fejlesztők hatékonyabbá tételére.

Így ez a rendkívül értékes AI podcast intellektuális beszélgetéseket hoz a mesterséges intelligenciáról a mindennapi életbe. A Data Crunch podcastot a Spotify-on hallgathatja meg.

AI AI-val, egy CNA podcast

Andy Ilachinski és David Broyles házigazdája a mesterséges intelligencia podcastjával a mesterséges intelligencia legújabb áttöréseinek és autonómiájának, valamint katonai vonatkozásaiknak.

Ez a podcast a CNA számos más podcastjának terméke. A CNA egy non-profit és független kutató és elemző szervezet, amely az ország biztonságával és biztonságával foglalkozik.

Ez az egyik egyedülálló podcast, és nem érhető el könnyen médiaplatformokon. A podcastokat azonban közvetlenül a webhelyükön is meghallgathatja.

Múlt hét az AI-ban

A Last Week in AI a Skynet Today mesterséges intelligencián alapuló podcastja, amely hetente MI-beszélgetéseket és összefoglalókat tartalmaz a mesterséges intelligencia, a robotika, a mélytanulás és egyebek terén elért haladó fejleményekről.

A podcast epizódok elsősorban a legújabb mesterséges intelligencia-hírekre összpontosítanak, valamint arra, hogy az AI, NLP és ML rendszerek és megoldások hogyan változtatják meg a mai környezetet.

Tehát, ha Ön szeret az AI-trendek élén maradni, és minden olyan legfrissebb hírt fogyaszt, amely felboríthatja a világot, a Last Week in AI podcast az Ön számára készült.

Meghallgathatja az Apple Podcasts, a Spotify, a Google Podcasts vagy a PodBean alkalmazásban.

Az adatok egyszerűsítése

A Making Data Simple házigazdája AI Martin, az IBM adat- és mesterségesintelligencia-fejlesztési alelnöke.

A podcast célja, hogy a mesterséges intelligenciával, a nagy adathalmazokkal és ezeknek a vállalatra gyakorolt ​​hatásaival kapcsolatos legújabb gondolkodásmódot kínálja több iparági szakértőtől.

A házigazda az iparág vezető szakértőivel beszélget, és interjúkat készít azokkal, hogy a lehető legzökkenőmentesebben megértse az AI-t és megoldásait az iparágakban.

Ez az Apple Podcasts egyik legjobban értékelt műsora, 4,3/5 pontra értékelve. Tehát ismét ez az egyik ideális podcast, ha szeretné megismerni a magánszemélyek, vállalkozások és szakértők által világszerte használt legújabb AI-trendeket és megoldásokat.

Végső szavak

A mesterséges intelligencia, a gépi tanulás, az NLP, az adattudomány és a chatbotok az iparág legújabb hívószavai közé tartoznak, amelyek több üzleti műveletet automatizálnak, és megzavarják munkánkat. Nincs megállás, amikor a mesterséges intelligencia megvalósításáról van szó, mivel a mesterséges intelligencia piacának mérete 2022 és 2030 között évente 120%-kal, 38,1%-os CAGR-n fog növekedni.

Ha pedig AI-szakértő, AI-rajongó vagy valaki, aki szeretne többet megtudni, a podcastok a legjobb módja annak, hogy mélyebbre merüljön, és megismerje a legújabb AI-trendeket.

Ebben a cikkben a legjobb mesterséges intelligencia és ML podcastok némelyikét tárgyaltuk, amelyek betekintést nyújtanak a legnépszerűbb trendekbe, hírekbe, a mesterséges intelligencia több ágazatban történő megvalósításába és még sok másba, a legjobb mesterséges intelligencia szakértők és kutatók betekintésével.

Ezért feltétlenül nézze meg ezeket a AI podcastokat, hogy bővítse AI horizontját és tudását, és betekintést nyerjen a mesterséges intelligencia legforróbb híreibe és frissítéseibe.

Ezután tekintse meg a podcast eszközöket, amelyek segítségével elkezdheti a podcastot.