8 adattudományi befolyásoló a Youtube-on, amelyekre feliratkozhat

Nézzünk meg néhány adattudományi embert a YouTube-on, hogy megvilágítsuk az utat ebben a rendkívül népszerű karrierlehetőségben.

Az Egyesült Államok Munkaügyi Statisztikai Hivatala szerint a egy adattudós éves fizetése 108 660 dollármajdnem kétszerese éves átlagbér (58 260 USD).

Ez a tény önmagában sokat mond egy törekvő adattudós karrierlehetőségeiről. És mivel ez a karrierút sokkal zöldebb, mint társai, gyakran előfordul, hogy rengeteg félrevezetést találunk.

Ezért arra gondoltunk, hogy összeállítjuk ezt a listát, megjelölve néhány hiteles forrást az adattudományi befolyásolóknak a YouTube-on.

Kezdjük.

Ken Jee

Ken Jee az elmúlt nyolc évben adattudományi tartalmakat készít. Elsősorban sportelemzőként kamatoztatta adatképességét, és segített azoknak, akik be akarnak törni az adattudományba.

A lejátszási listák állásokra, sportelemzésekre, önéletrajz-készítésre, interjúkra, vicces összefoglalókra, termelékenységre stb.

Emellett Ken korábban lefutott egy adattudományi tanulási kihívást, a #66DaysOfData-t, amely mindössze öt percet kért a napi rutinból, hogy megtanulja az adattudományt.

Összességében Ken Jee aktív ember ezen a területen, aki sokak hasznára vált képességeivel, tanácsaival és egyébire.

  A korlátozott mód kikapcsolása a YouTube hálózati rendszergazdán

A YouTube-on kívül megtalálhatja Ken személyes honlapja mindent tartalmaz, amit az adattudománysal csinál.

Data professzor

Data professzor (más néven Chanin Nantasenamat) Ph.D. aktívan dolgozik adattudományi alkalmazásokban az orvostudományban.

Tanulási útmutatókat találsz; a Data Professor azonban hajlamosabbnak tűnik a Python használatára az adattudományban.

Külön lejátszási listák állnak rendelkezésre Streamlit, Mito, PyWebIO stb. között, jelezve Chanin mélységes szeretetét a Python webfejlesztés és adatelemzés iránt.

És Kenhez hasonlóan Chaninnek is vannak podcast-epizódjai, amelyekben más adattudományi szakembereket és e területen szerzett szakértelmüket mutatják be.

Tina Huang

Tina Huang prominens adattudós, korábban egy FAANG cégnél dolgozott, és aktív YouTuberként közel egy évtizede készített adattudományi tartalmakat.

YouTube-csatornája tanácsokat ad az adattudományi munkákhoz, az önálló tanuláshoz, a termelékenység növeléséhez, az önéletrajz-értékelésekhez stb.

Az általános adattudományi tartalom mellett Tina SQL-t tanít az adattudományban. És ez egyúttal az egyetlen tanfolyamot is magában foglalja személyes weboldal.

Luke Barousse

Luke adatelemzőként dolgozik, és egyike a nemrégiben csatlakozott adattudományi alkotóknak a YouTube-on.

YouTube-útja 2020 augusztusában indult. Ennek ellenére a jelen pillanatban több mint 200 000 feliratkozója van kreativitásának köszönhetően.

Ami még megkülönbözteti őt, az az, hogy könnyedén kapcsolatba léphet vele. Csak kommentelnie kell a YouTube-csatornáján, és garantáltan megkapja a választ.

  YouTube TV – Hogyan készítsünk műsort

YouTube-csatornája rávilágít a mindennapi adattudományi eszközökre, adatelemzői életére, valós tapasztalatokra és még sok minden másra, így az adatok iránt érdeklődők számára kötelező nézni.

Data Science Jay

Jay, ennek az alkotója Data Science csatornaegyben az alapítója is Interjú lekérdezésegy platform, amely segít sikerrel járni a következő adattudományi interjúban.

Jay főként álinterjúkat készít a YouTube-on, olyan embereket célozva meg, akik szeretnének adattudósi szerepkörbe bekerülni a legmagasabb szintű vállalatokba.

Krish Naik

Krish Naik ott van az éllovasok között, ha csak a feliratkozók számát tekintjük.

És az előfizetői számok nem csak véletlen egybeesés, hanem egy évtizedes kiváló munka eredménye, amely magában foglalja az AI-t, az ML-t, az NLP-t, az adattudományt stb.

Krish társalapítója is iNeuronegy ed-tech állás- és gyakornoki portáljával, valamint rengeteg kurzussal a kiemelkedő karrierfolyamatokban, beleértve az adattudományt is.

Sundas Khalid

Sundas Khalid autodidakta adattudós, jelenleg egy FAANG cégnél dolgozik.

És mivel szokatlan módon foglalkozik ezzel, tanácsai a legjobbak azok számára, akik belépni szeretnének erre a jól fizető területre.

A Sundas is szerepel Courseraa Forbes és még sok más publikáció, amelyek figyelembe veszik szokatlan adattudományi pályafutását.

  Hogyan lehet mindig megnyitni a YouTube-videókat mozi módban

A YouTube-on megosztja tanulságait és azt, hogyan tanulja meg az adattudományt kezdőként.

A kód alapjai

Dhaval Patel A kód alapjai inkább a kódolásról szól mindenki számára. Azonban talál egy külön részt a Pythonnal és a kapcsolódó tartalommal kapcsolatos adattudományról.

Rengeteg ingyenes tartalom áll rendelkezésre az adattudományi utazás megkezdéséhez. Ezen kívül néhány fizetett tanfolyam a Code Basics webhely Python funkció és adatelemzés a Power BI-ban.

Következtetés

Tehát itt van néhány YouTube-felhasználó, akik rendszeresen foglalkoznak az adattudományokkal.

És bár a Python a legjobb választás, az adattudományban még néhány programozási nyelv használható. Ezenkívül megtekintheti a gépi tanulási és adattudományi erőforrásokat.