6 módszer a Roblox 277-es hibakód javítására

A Roblox az egyik híres többszereplős online játék, amely lehetővé teszi, hogy játékokat tervezzen, és élvezze a más felhasználók által tervezett játékokat. Bár számos csodálatos játékról nevezetes, nem mentes a hibáktól és hibáktól. A közelmúltban sok felhasználó szembesül a Roblox 277-es hibakóddal Windows 10 rendszerű számítógépén. Ebben a cikkben egy teljes hibaelhárítási útmutatót mutattunk be a következő témakörben: Miért kapom folyamatosan a 227-es hibakódot a Robloxon, és hogyan lehet ezt a hibát kijavítani. Szóval, olvass tovább!

A Roblox 277-es hibakód kijavítása

A teljes hibaüzenet az alábbiakban látható:

Disconnected
Lost connection to the game server, please reconnect (Error Code:277)

Ha Ön is ugyanazzal a problémával szembesül, ez az útmutató segít a probléma elhárításában.

Miért kapom folyamatosan a 227-es hibakódot a Robloxon?

Íme néhány gyakori ok, amelyek hozzájárulnak a Roblox 277-es hibakódjához a Windows 10 rendszerű számítógépen. Elemezze őket alaposabban, hogy megtudja, mi okozta a problémát.

  • Sérült Windows fájlok és összetevők
  • Sérült gyorsítótár fájlok a számítógépen
  • A Roblox alkalmazás nem fut rendszergazdai jogokkal.
  • A számítógép naplófájljai sérültek, sérültek vagy nem kompatibilisek a rendszerfolyamatokkal.
  • A Roblox szerverek karbantartás miatt leállnak vagy leállnak.
  • Az internetkapcsolat nem stabil, és a sávszélesség sem megfelelő.
  • A Roblox alkalmazás nem frissült a legújabb verzióra.
  • Bármilyen rosszul konfigurált telepítési fájl okozza a problémát. Ez csak az alkalmazás újratelepítésével javítható.

Ezért ezek az okok, amelyek miatt folyamatosan a 227-es hibakódot kapom a Robloxon.

Íme néhány gyakori hibaelhárítási módszer, amelyek segítenek kijavítani a 277-es hibakódot a Windows 10 rendszerű számítógépen. Kövesse őket ugyanabban a sorrendben a tökéletes eredmény elérése érdekében.

1. módszer: Alapvető hibaelhárítási módszerek

Mielőtt kipróbálná a Roblox hibakódjának javítására szolgáló speciális módszereket, próbálkozzon néhány alapvető hibaelhárítási módszerrel, amelyek segítenek megoldani a problémát egyszerű feltörésekkel.

1A. Kapcsolja be a Windows PC-t

A következő módszer a Roblox hibakód javítására a számítógép hibáinak törlése a Windows PC bekapcsolásához.

1. Nyomja meg a Windows gombot, kattintson a bekapcsoló ikonra, majd a Leállítás opcióra.

2. Húzza ki a tápkábelt a konnektorból, majd 60 másodperc múlva csatlakoztassa újra.

3. Nyomja meg a bekapcsológombot, és jelentkezzen be felhasználói fiókjába.

1B. Hálózati kapcsolat hibaelhárítása

A következő módszer a 277-es hibakód javítására a Roblox Mobile-ban a számítógép hálózati csatlakozási problémáinak megoldása. Az internetkapcsolat hibája a Wi-Fi router alaphelyzetbe állításával javítható. Olvassa el útmutatónkat a Windows 10 hálózati csatlakozási problémáinak elhárításához.

  Kép a képben funkció létrehozása a Google Meet-hívásokhoz

1C. Ellenőrizze a Roblox szerver állapotát

Ellenőrizheti a Roblox szerver állapotát, és ellenőrizheti, hogy működik-e vagy karbantartás alatt áll, hogy megtalálja a 277-es hibakód okát a Roblox indításakor. Ellenőrizd a Roblox szerver állapota az itt megadott linken az alapértelmezett webböngészőben. Ha a szerver karbantartás alatt áll, meg kell várnia, amíg a Roblox szerver működőképes lesz.

1D. Jelentkezzen be újra a Roblox alkalmazásba

A hiba kijavításához megpróbálhat kijelentkezni Roblox-fiókjából, majd újra bejelentkezni a fiókba.

1. A keresősávból nyissa meg a Google Chrome webböngészőt.

2. Nyissa meg a Roblox fiók bejelentkezési oldalon, kattintson a Fiókbeállítások ikonra, majd a Kijelentkezés lehetőségre.

3. Adja meg a felhasználói fiók hitelesítő adatait, és kattintson a Bejelentkezés gombra, hogy újra bejelentkezzen a fiókjába.

1E. Törölje a webböngésző gyorsítótárát

A webböngészőben tárolt adatok akadályozhatják a Roblox használatát az alkalmazásban. A probléma megoldásához kövesse a linken található utasításokat a böngésző gyorsítótárának törléséhez.

1F. Böngészőbővítmények letiltása

Ha számos webbővítménye, például hirdetésblokkolója van a böngészőben, 277-es hibakóddal találkozhat a Roblox indításakor. A hiba kijavításához megpróbálhatja letiltani őket a böngészőben.

1. Nyomja meg a Windows billentyűt, keresse meg a Google Chrome alkalmazást, majd nyomja meg az Enter billentyűt.

2. Kattintson a három függőleges pontra a jobb felső sarokban. Kattintson a További eszközök lehetőségre, majd kattintson a Bővítmények lehetőségre a szomszédos menüben.

3. Kapcsolja ki a webbővítményeket a letiltáshoz.

1G. Grafikus illesztőprogram frissítése

Mivel a Roblox egy grafikus játék a számítógépen, frissített grafikus illesztőprogramra van szüksége. Ezenkívül a „Miért kapok folyamatosan 227-es hibakódot a Robloxon” kérdésre adott részletes válaszhoz frissített grafikus kártya-illesztőprogramra van szükség. Kövesse a hivatkozásban megadott lépéseket a számítógép grafikus illesztőprogramjának frissítéséhez a hiba kijavítása érdekében.

1H. Zárja be a háttéralkalmazásokat

Ha sok alkalmazást nyitott meg a számítógépén, megpróbálhatja bezárni a háttérben futó összes alkalmazást a 277-es hibakód kijavításához. Kövesse az itt található hivatkozás lépéseit a háttérben futó alkalmazások bezárásához a számítógépen.

1I. Kapcsolja ki a víruskereső szoftvert

Előfordulhat, hogy a harmadik féltől származó víruskereső szoftver nem engedélyezi a Roblox webhelyet és alkalmazást a számítógépén. Az itt található hivatkozás lépéseit végrehajthatja a víruskereső szoftver kikapcsolásához a hiba kijavításához.

1J. Adja hozzá a Robloxot a Windows tűzfal kivételéhez

Ha a Roblox webhely nem kapott kivételt a Windows tűzfalalkalmazásában, akkor a 277-es hibakódot tapasztalhatja a Robloxban. Kövesse útmutatónkat a programok blokkolására vagy blokkolásának feloldására a Windows Defender tűzfalban, és kivételként hozzáadhatja a Roblox webhelyet a Windows Firewall alkalmazáshoz.

1K. Módosítsa a VPN és a Proxy szerver beállításait

A hibakód a régióra vonatkozó földrajzi korlátozások vagy az ISP-hiba miatt is adódik, megpróbálhat VPN-szolgáltatást használni a számítógépén. Az itt található hivatkozás segítségével VPN-szolgáltatást adhat hozzá számítógépéhez, hogy kijavítsa a Roblox 277-es hibakódját a földrajzi korlátozásokkal és az internetszolgáltatói hibával.

  Venn-diagram létrehozása a Microsoft PowerPointban

Ha a VPN szolgáltatás és a proxy engedélyezve van a számítógépen, előfordulhat, hogy nem tudja kijavítani a hibát. Megpróbálhatja letiltani a VPN-t és a proxyt a referenciafájlban megadott lépésekkel.

1L. Öblítse ki a DNS-gyorsítótárat

A Roblox webhelyén található 277-es hibakód kijavításához ürítse ki a Wi-Fi hálózat DNS vagy Domain Name System gyorsítótárát. Hivatkozással arra a kérdésre, hogy mi az a Roblox Studio, szükség van egy megszakítás nélküli internetkapcsolatra. Az itt megadott hivatkozásban található lépéseket végrehajthatja a számítógépén lévő hálózati kapcsolat DNS-gyorsítótárának kiürítéséhez.

1M. DNS-kiszolgáló címének módosítása

Egy másik lehetőség a DNS- vagy tartománynévrendszerrel kapcsolatos probléma megoldására a DNS-kiszolgáló címének megváltoztatása. Kövesse az itt található hivatkozás lépéseit a DNS-kiszolgáló címének megváltoztatásához a számítógépen.

2. módszer: Indítsa el a Roblox alkalmazást kompatibilitási módban

Ha a Roblox alkalmazás nem kompatibilis, előfordulhat, hogy nem működik a számítógépén, és előfordulhat, hogy Hiba történt a Roblox indításakor. Megpróbálhatja megnyitni a Roblox alkalmazást kompatibilitási módban, és lehetőleg a Windows 8 verziót választja a 277-es Roblox hibakód javításához.

1. Kattintson a jobb gombbal a Roblox alkalmazásra.

2. Kattintson a Tulajdonságok lehetőségre.

3. Lépjen a Kompatibilitás lapra, és válassza ki a Program futtatása kompatibilitási módban lehetőséget a Kompatibilitási mód részben.

4. Végül kattintson az Alkalmaz > OK gombra a módosítások mentéséhez.

3. módszer: Futtassa a Roblox alkalmazást rendszergazdaként

Ha a Roblox alkalmazás nem kap rendszergazdai jogosultságokat, akkor ezt a hibát tapasztalhatja. A hiba kijavításához kövesse a módszer lépéseit a Roblox alkalmazás rendszergazdaként való futtatásához.

1. Kattintson jobb gombbal a RobloxPlayerLauncher.exe fájlra, majd kattintson a Tulajdonságok lehetőségre.

2. Lépjen a Kompatibilitás lapra.

3. Válassza a Program futtatása rendszergazdaként lehetőséget a Beállítások részben.

4. A módosítások mentéséhez kattintson az Alkalmaz és az OK gombra.

4. módszer: Rendszerfájlok javítása

Ha a Windows 10 rendszerű számítógépén sérült vagy sérült rendszerkonfigurációs fájl van, akkor a 277-es hibakóddal kell szembenéznie a Robloxban. Ez a számítógép hibás működéséhez is vezet, ami teljesítményhiányt okoz. Szerencsére kijavíthatja ezeket a sérült fájlokat a számítógépe beépített segédprogramjaival, nevezetesen a System File Checker és a Deployment Image Service and Management segítségével.

Olvassa el a rendszerfájlok javításáról szóló útmutatónkat Windows 10 rendszeren, és kövesse az utasításokat az összes sérült fájl kijavításához.

5. módszer: Frissítse a Roblox alkalmazást

Ha a Roblox alkalmazás nincs frissítve a számítógépén, frissítheti az alkalmazást a Microsoft Store használatával a 277-es hibakód kijavításához a Robloxban.

1. Nyomja meg a Windows billentyűt, írja be a Microsoft Store szót, majd kattintson a Megnyitás gombra.

2. Kattintson a Könyvtár elemre.

3. Kattintson a Frissítések kérése lehetőségre a jobb felső sarokban.

6. módszer: Telepítse újra a Roblox alkalmazást

Ha szeretné kijavítani a 277-es hibakódot a Roblox Mobile-ban, megpróbálhatja újratelepíteni az alkalmazást. Kövesse ezeket a lépéseket az alkalmazás újratelepítéséhez számítógépére.

  Billentyűparancsok a Google Naptárhoz: csalólap

I. lépés: Törölje a Roblox AppData mappát

Első lépésként törölnie kell a Windows Intéző AppData mappájában lévő fájlokat.

1. Nyissa meg a Windows keresősávját, írja be a %appdata%, majd kattintson a Megnyitás gombra.

2. Kattintson jobb gombbal a Roblox mappára, majd kattintson a Törlés opcióra.

3. Nyomja meg a Windows billentyűt, írja be a mezőbe a %localappdata% parancsot, majd kattintson a Megnyitás gombra.

4. Törölje a Roblox mappát a fenti lépések végrehajtásával, és indítsa újra a számítógépet.

lépés: Távolítsa el a Roblox alkalmazást

A következő lépés a javításhoz Hiba történt a Roblox indításakor, hogy távolítsa el a Roblox alkalmazás meglévő verzióját a számítógépről a Vezérlőpult alkalmazás segítségével.

1. Nyomja meg a Windows billentyűt, írja be a Vezérlőpult alkalmazást, és kattintson a Megnyitás gombra.

2. Válassza a Kategória lehetőséget a Nézet legördülő menüben a jobb felső sarokban. Kattintson a Program eltávolítása lehetőségre a Programok részben.

3. Válassza ki a Roblox alkalmazást, és kattintson az Eltávolítás gombra a felső sávon.

4. Kattintson a Tovább gombra az eltávolító varázsló ablakain, majd kattintson a Befejezés gombra a Roblox alkalmazás eltávolításához.

III. lépés: Telepítse újra a Roblox alkalmazást

A Roblox 277-es hibakód kijavításának utolsó lépése a Roblox alkalmazás legújabb verziójának újratelepítése a Windows PC-re az alapértelmezett webböngésző használatával. Ez a 277-es hibakódot is javítja a Roblox mobilban. Kövesse a megadott utasításokat a Roblox alkalmazás újratelepítéséhez.

1. A Windows keresősávjában keresse meg a Google Chrome alkalmazást, és kattintson a Megnyitás lehetőségre a jobb oldali panelen.

2. Nyissa meg a hivatalos webhelyét Roblox és kattintson bármelyik játékra.

3. Kattintson a Play gombra a játék elindításához.

4. Kattintson a Roblox letöltése és telepítése gombra a Roblox alkalmazás letöltéséhez.

5. A letöltött fájl futtatásához kattintson duplán a RobloxPlayerLauncher.exe telepítőfájlra.

6. A letöltési folyamatot a Roblox telepítése… ablakban láthatja.

7. Az alkalmazás telepítése után a ROBLOX SIKERTELEN TELEPÍTVE üzenet jelenik meg!

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt annak megtudásához, hogy miért kapom folyamatosan a 227-es hibakódot a Robloxon, és kijavíthatja a 277-es Roblox hibakódot Windows PC-n. Ossza meg velünk, melyik módszer vált be a legjobban az Ön számára. Továbbá, ha bármilyen kérdése/javaslata van ezzel a cikkel kapcsolatban, akkor nyugodtan tegye fel a megjegyzés rovatba.