6 legjobb alkalmazás személyes adatainak védelmére a telefonon

Tegye biztonságossá személyes adatait.

Nézzünk néhány fontos intelligens eszköz adatot:

Más szóval, jó mennyiségű személyazonosításra alkalmas információ (PII) kerül átadásra a vezeték nélküli hálózatokon. Ezzel szemben megnő az online személyazonosság-lopás kockázata.

A frissítések hiánya

Egy 2017-es Pew Research Survey eredményei kiderült az okostelefon-tulajdonosok negyede ne használjon jelszót telefonjaik lezárásához. Ezenkívül a megkérdezettek 40%-a azt mondta, hogy csak akkor frissíti telefonja operációs rendszerét és alkalmazásait, amikor kényelmes.

A nem szorgalmasság problémákat okoz az Ön személyes adataival és más személyek információival kapcsolatban. Például valaki elviheti az e-mailjeit, csatolhat rosszindulatú programot, és elküldheti az e-mail-listájára. És ha megnyitják ezeket az e-maileket…

Csökkentse az alkalmazásokat

A jelkódok és a frissített alkalmazások még mindig nem nyújtanak 100%-os védelmet az okoseszközöknek. Ha azonban egy biztonsági alkalmazáson keresztül egy további védelmi réteget ad hozzá, jelentősen csökken a személyazonossági adatok ellopására vagy fertőzések okozására irányuló kísérletek száma.

Míg egyes alkalmazások előfizetést igényelnek, az adatvesztés csökkentése érdekében megtérülő befektetés megéri. Ezenkívül egyes alkalmazások ingyenes verziókat kínálnak, amelyek több lehetőséget kínálnak, mint gondolná. Íme néhány a legjobb biztonsági alkalmazások közül, amelyek mindenki információinak védelmére szolgálnak.

  Xbox One vezérlése a Google Asszisztens segítségével

IDSeal

IDSeal a legjobb eszköz a három irodából álló hitelfelügyelethez, és teljes körű védelmet biztosít a személyazonosság-lopás ellen. Ez a prémium eszköz folyamatosan figyeli a sötét weben történő személyes adatok kiszivárgását, beleértve a hitelkártyaadatokat, társadalombiztosítási számokat stb.

Nem csak ez, minden előfizetéshez tartozik VPN, vírusirtó és böngészési pajzsok, amelyek segítenek megőrizni a védelmet ebben az egyre veszélyesebb digitális világban.

Ezenkívül jelszavas védelmet és dokumentumtitkosítást is kap, hogy tovább erősítse a védelmet.

Az IDSeal felhasználók 1 millió dolláros személyazonosság-lopás-biztosítással és teljes körűen kezelt személyazonosság-visszaállítással rendelkeznek.

Végül, az IDSeal nem csak az eszközvédelemről szól, hanem teljes körű személyazonosság-lopás elleni védelemről is gondoskodik felhasználóinak.

SAFE Me

SAFE Me nem egy hagyományos telefonvédelmi szoftver, mivel nem rendelkezik olyan eszközökkel, mint a víruskereső, VPN stb.

Ehelyett a kibertudatosságra támaszkodik, és az e-mailek megsértését keresi a sötét weben.

Emellett ellenőrzi a telefon aktív funkcióit, és ennek megfelelően kockázati pontszámot rendel. Ez arra kéri, hogy tegye meg az okostelefon védelméhez szükséges lépéseket.

Végül beiratkozhat különféle tanfolyamokra, amelyek célja az olyan eszközök biztonságos használata, mint a laptopok, okostelefonok és táblagépek az operációs rendszerük alapján.

Kidobóember

Kidobóember segít megelőzni, hogy az alkalmazások visszaéljenek az engedélyeikkel. Egyszerűen fogalmazva, röviddel a bezárásuk után visszavonja a használatban lévő alkalmazásoknak adott engedélyeket.

  Google Meet vs Zoom: Melyik a jobb

Dióhéjban a Bouncer azokról az alkalmazásokról szól, amelyekhez egyszer szeretné megkapni a szükséges engedélyeket, de nem, miután végzett velük.

Óriási

Óriási van, hogy segítsen eligazodni a jelenlegi nem biztonságos internetes környezetben anélkül, hogy befolyásolná online tevékenységeit.

Az elsődleges dolga az, hogy átvizsgálja a regisztrációs e-mail címét a sötét webes szivárgásokért. Emellett valós időben kap értesítést minden szivárgásról, hogy időben megtegye a megelőző intézkedéseket.

Ezenkívül a Jumbo felhasználókat egy 1 millió dolláros személyazonosság-lopás biztosítás is fedezi.

Gyökér szinten blokkolja az alkalmazások által használt nyomkövetőket, és segít megőrizni az adatok biztonságát. Ezenkívül automatikusan törölheti a YouTube, a Google és a Gmail keresési előzményeit.

A Jumbo segítségével eltávolíthatja régi közösségi média bejegyzéseit is.

A legjobb dolog azonban a Jumbo-ban az árképzési modellje, amely ingyenes örökre szóló előfizetéssel büszkélkedhet, és a felhasználói igényeknek megfelelően emelkedik.

F-Secure

Jelenleg Android-eszközökön F-Secure elősegíti az adatok online személyazonosság-lopás elleni védelmét. Egy lépéssel tovább lép a nem kívánt telefonhívások és szöveges üzenetek letiltásával. Határozott bónusz, mivel ártatlannak tűnő szövegekben rosszindulatú URL-ek találhatók.

09 F Biztonságos

A cég jelenleg 30 napos próbaverziót kínál minden ajánlatának kipróbálásához. Ha úgy dönt, hogy nem fizet elő, az F-Secure ingyenesen biztosítja a lopásgátló alkalmazást. Ez lehetővé teszi, hogy megtalálja telefonját, és szükség esetén törölje az adatokat.

Avast Mobile Security

Sok a tetszetős a Avast Mobile Security alkalmazás. Például az ingyenesen kapott opciók száma, amelyeket más cégek felszámítanak. Ezek közé tartozik a spamblokkolók, a rosszindulatú alkalmazások telepítés előtti észlelése és a WiFi biztonsági ellenőrzése. Ezenkívül segít a felhasználóknak nyomon követni, hogy mennyi időt töltenek bizonyos alkalmazásokban, növeli az eszköz RAM-ját, és ellenőrzi az alkalmazások engedélyeit.

  A Locationbar³ Az URL minden szegmensét kattinthatóvá teszi [Firefox]

Pro és Ultimate fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre. A rendelkezésre álló ingyenes eszközök számával azonban előfordulhat, hogy az extrákra nincs szükség.

Végső soron az összes biztonsági alkalmazás tesztelése kötelező, mielőtt bármilyen fizetési csomagra előfizetne. Bár a vállalatok azt mondják, hogy ingyenes verzióik robusztusak, lehetnek olyan lehetőségek, amelyeket terv nélkül nem lehet használni.

Beszéljen más okoseszköz-tulajdonosokkal – szinte bárkivel a köréből –, hogy megtudja, mit használnak, és hogyan működik számukra. Az összes lehetőség összegyűjtésével jó ötlettel kell rendelkeznie, hogy hol kezdje el. Ezután sóhajtson megkönnyebbülten, amikor adatai védettek.