A 14 legjobb Elden Ring Streamer, amelyet követni lehet a Twitchen

Az Elden Ring egy 2022-es akció-RPG, amely lenyűgöző, nyílt világú kihívásokkal jár.

A FreeSoftware fejlesztette ki, és a Bandai Namco Entertainment tette közzé ezt az Elden Ring címet. Hidetaka Miyazaki ezt az epikus RPG-t George RR Martin fantasy regényíróval rendezte.

Az Elden Ring megőrült tőle a rajongói. Ennek eredményeként különböző streamerek elkezdték streamelni az összes platformon. A korábbi címek, mint például a Dark Souls és a Bloodborne is átélték ezt a hírnevet. Az Elden Ring sikerének szintje azonban elképzelhetetlen.

Alig két hét múlva, Az Elden Ring 12 millió példányban készült eladásra kerültek. A fő elismerés az erre a címre tervezett lenyűgöző világé. A nyitott világ mellett a harc, a kihívások, a karakterek testreszabási lehetőségei stb. is jelentősen hozzájárulnak a sikerhez.

Az innovatív játékmenet és az izgalmas történet az Elden Ringet magasra értékelt játékká teszi. Ennek eredményeként a Twitch egyik legfelkapottabb videojátékává vált.

Fedezze fel a legjobb Elden Ring streamereket, amelyeket a Twitchen követhet.

Torzítás2

Torzítás2 egy híres gyorsasági futó és Twitch streamer, aki világrekordot állított fel az Elden Ring címért. 2 óra 4 perc alatt verte meg a meccset. A Distortion2 kiváló verési technikái nagyon népszerűek.

A Distortion2 legutóbbi élő közvetítésének 8. órájában legyőzte Elden Ring végső főnökét. Több mint 500 ezer rajongótábora van a Twitch-en, és a legtöbb rajongója „God Gamer”-ként emlegeti. A Distortion2 az egyik legjobb Elden Ring Streamer. számára streamelt 17 ezer óra.

Sabaku_no_Sutoriimaa

Sabaku_no_Sutoriimaa egy olasz streamer, aki az Elden Ringet is sugározza. Ő egy Twitch streamer, aki naponta néhány órát streamel ezen a platformon. A statisztikák szerint jelenleg több mint 220 ezer követője van.

2022-ben a Sabaku_no_Sutoriimaa többnyire az Elden Ringet streameli, és 3864 óra közel 10 152 legmagasabb egyidejű nézővel.

The_Happy_Hob

Aiden, jól ismert nevén The_Happy_Hob a Twitchen, nemrég fejezte be az Elden Ring Rune 1. szintet sérülés nélkül. Nemrég megosztott róla egy képet.

Aiden egy 30 éves Twitch streamer Angliából, akinek körülbelül 299 ezer követője van a Twitchen. Nagyon népszerű rajongói körében, mert minden közvetített játékban sikertelenül futja. számára streamelt 10K+ óra.

DanGheesling

DanGheesling egy Twitch streamer és Elden Rind rajongó, aki eredetileg a Big Brother című valóságshow-ban való megjelenése után került a rivaldafénybe. Most az Elden Ring adásaival vált népszerűvé a Twitch-en. Körülbelül vannak streamelési rekordjai 6k óra.

Jelenleg a Twitch-en körülbelül 115 ezren követik őt, és 7,45 millió oldalletöltése van. Nemrég öt hónapos próbálkozás után DanGheesling végre befejezte a játékot.

LobosJr

Ennek körülbelül tíz éve LobosJr folyamatosan streameli a kihívásokat. A LobosJr odaadó rajongótáborát szeretettel The Wolfpack néven emlegetik. Vége van 424 ezer követő Twitchen és 30,8 millió oldalmegtekintésen.

Leghíresebb kihívás- és gyorsfutásairól híres, amelyek közül sokat több százezer megtekintést ért el a YouTube-on. A LobosJr körülbelül 12 000 órán keresztül közvetítette.

Maximilian_DOOD

Maximilian Miles Christiansen a valódi neve Maximilian_DOOD. 2013-ban különféle akciójátékokat kezdett streamelni. Csatornája növekedésével egyre inkább az új közönség bevonására kezdett összpontosítani.

A Maximilian_DOOD általában heti 4-5 napon streamel. Maximilian_DOOD-nak jelenleg 1,11 millió követője van. 10 000 órán keresztül streamelt, és azt is 84,3 millió oldalmegtekintés. A folyamaiban a taktikai játékmenet és a humor tökéletes kombinációját találod meg. Ennek eredményeként az Elden Ring számára készített streamjei a legnépszerűbbek a követői körében.

Örülök

Örülök egy profi játék streamer, aki gyerekkora óta játszik. Játék és streamelés közben jelentős népszerűségre tett szert. Gladd kivételes népszerűségre tett szert azzal, hogy a Clan Redeem tagja volt.

Jelenleg a Gladd-nek több mint 485 000 Twitch-követője van, és streameltek 15k+ óra. Sokféle játékot streamel a Twitchen, és az egyik ilyen figyelemre méltó cím az Elden Ring.

xQc

xQc az egyik leghíresebb név a különféle Twitch személyiségek között, több mint 11 millió követővel. Február 25. óta streameli az Elden Ringet, amint megjelent. xQc 2022 áprilisában fejezte be az Elden Ring játékot az egyik streamjében a végső boss legyőzésével.

Az xQc így lett az első streamer, aki először fejezte be a játékot. Az xQc akkor vált népszerűvé, amikor 365 különböző játékot streamelt 365 héten keresztül, és 18 ezer+ óra. Ez magára vonta a közönség figyelmét, ezzel egy újabb szintre emelve rajongótáborát.

Moistcr1tikal

Moistcr1tikal egy másik híres név a Twitch-en, és az egyik legnépszerűbb tartalomkészítő az interneten. Körülbelül 4,32 millió követője van a Twitch-en, és streamelt 7300+ óra.

Számos online videojátékhoz készít streamet. Az Elden Ring esetében a Moistcr1tikal maximum 26 069 nézőt regisztrált.

LilAggy

LilAggy egy Youtuber és egy jól ismert Elden Ring speedrunner 6036 óra a teljes streamelési időből. Hatalmas, körülbelül 84,2 ezer követője van a Twitch-en.

LilAggy az első speedrunner, aki egy órán belül befejezte az Elden Ring címet.

Chusommontero

Chusommontero körülbelül 185 ezer követője van a Twitch-en. Az Elden Ring streamelése közben a Chusommontero legfeljebb 14 408 nézőt ért el, és a teljes közvetítési időt 3248 óra.

Túlzott trágárság

Túlzott trágárság főleg az Elden Ringet és néha a Total War: Warhammer III-at streameli Twitchen. Ő streamelt 8676 óra eddig napi pár órát streamel.

Jelenleg az ExcessiveProfanity-nek körülbelül 149 ezer követője van. Az ExcessiveProfanity leginkább az Elden Ringet közvetítette, így ő lett az egyik jól ismert streamer ennek a címnek.

Fextralife az egyik legnépszerűbb streamer a Twitch-en. Szereti a változatosságot, de gyakran közvetíti az Elden Ringet. A Fextralife a mai napig 9712 órán keresztül közvetített. És minden nap közel 5 órán keresztül sugároz.

A Twitch statisztikák azt mutatják, hogy a Fextralife-nak 1,4 millió követője van, amely kiterjedt rajongótáborral rendelkezik ezen a streaming platformon. Ez egy elkötelezett játékosokból álló csapat, akik együttesen streamelnek különféle akció- és szerepjátékokat.

Lirik

Lirik egy másik népszerű streamer a Twitch-en, több mint 2,9 millió követővel. Ennek a streamernek a tényleges neve Saqib Ali Zahid, egy amerikai streamer. A Discord szponzorálja, és sokféle tartalmat közvetít követői számára.

A különféle videojátékok között az Elden Ringet is streameli. Ezzel a címmel összesen 106 órát közvetített, maximum 33 766 nézővel, és 1200+ óra átfogó.

Következtetés

Ha Ön az Elden Ring rajongója, és meg akarja győzni a főnököket, kövesse ezeket a streamereket a Twitchen. Ezek az egyik legnépszerűbb streamerek, akik taktikai játékukkal nagy rajongótáborra voltak hatással. Élő közvetítéseik segítségével még vidámabban élvezheti az Elden Ring címet.

  Milyen funkciókkal rendelkezik a Minecraft a Wii U Edition-en?