17 Multiversus névsortag, akikkel most játszhat

Tudjuk, mennyire kíváncsiak az emberek a MultiVersus új karaktereinek megismerésére. Ezért számtalan információval álltunk elő.

Olvasson tovább, ha szeretne többet megtudni a megerősített MultiVersus névsorról, és arról, hogy kik csatlakoznak majd a jövőben.

Számos hír hallatszott arról, hogy a Harry Potter, a Gyűrűk Ura, valamint a Rick és Morty szereplői is hamarosan megjelenhetnek. A MultiVersus névsora már tele van a Warner Bros begets jól ismert karaktereivel. A játékosok azonban kíváncsiak lehetnek arra, hogy mely karaktereket irányíthatják most és a jövőben.

A MultiVersus a Nintendo Super Smash Broshoz hasonló crossover harci játék. Az ingyenesen játszható verekedős játék fő játéklehetősége a 2v2 párbaj, ami különleges csavart ad a Smash Bros képletnek. Eközben a karaktereket is páros működésre késztetik; ilyen szintű csapatmunka nincs jelen más platformon.

A játék típusának áttekintése

Minimális specifikáció

 • A legalacsonyabb műszaki adatok: 60 FPS 720p-nél
 • Memória: 4 GB
 • Grafika: GeForce GTX 550 Ti vagy Radeon HD 7770
 • OS: 64 bites Windows 10
 • Processzor: Intel Core i5

Platformok

A MultiVersus számos platformon elérhető lesz. A következők mind megerősítettek:

A MultiVersus támogatja a többplatformos tartalmat?

A MultiVersus minden bizonnyal többplatformos játékot is kínál majd, hogy minden játékos részt vehessen. Sőt, a rendszerben azonnal elérhető lesz a keresztprogresszív funkció.

Szintek

A multiverzum négy különböző módon tudja feloldani ezeket a karaktereket a MultiVersusban:

I. szint – A kozmikus univerzumunkon túl

Ez visszavezethető arra a tényre, hogy elfogadjuk, hogy a láthatatlan dolgok a létezés részei, de előfordulhat, hogy nem látjuk őket, ha jó helyzetben vagyunk. A párhuzamos univerzumok tanulmányozásából levont tanulság az a tétel, hogy a tűt meg lehet vizsgálni és újra lehet tesztelni, még akkor is, ha a nem látható univerzumok nem léteznek.

II. szint – Infláció utáni buborékok

Az ősrobbanás elméletének vége. Az egyik elmélet laza végpontjainak összeállítása megmagyarázza, hogyan működik a II. szintű multiverzum más, infláció utáni buborékokkal. Része a káosz örökkévaló inflációs elméletének, elmagyarázza, hogyan alakult ki az univerzum hatalmassága, lapossága és egységessége, és megmagyarázza a tér egyenletes tágulását az idő múlásával.

III. szint – Kvantum sok világ

A kvantumfizikának és a kapcsolódó elméleteknek köszönhetően lehetőségünk van az univerzumunk összes dimenziójának felfedezésére. Ez nem klasszikus szempont, hanem egy hullámfüggvénynek nevezett matematikai objektum szempontjából.

IV. szint – Matematikai struktúra

Ez a szint felfedezi, hogy a párhuzamos univerzum végső típusa a potenciális lehetőségek világában található. Az univerzumok különbségei azonban nem az egyetlen oka a helynek, a kozmológiai tulajdonságoknak és a fizika törvényeinek.

Térképek

Az alábbiakban láthatók a megerősített térképek, amelyekkel játszhatsz ebben a játékban:

 • Sky Aréna
 • Tree Fort
 • A Denevérbarlang
 • Scooby’s Haunted Mansion
 • Trófea EDGE
 • Trophy’s EDGE 2
 • Edzőterem

Módok

Bármely játékban a módok nagyon hasznosak lehetnek a népszerűség megszerzésében. Például a PubG a klasszikus mód miatt vált népszerűvé. A MultiVersus számos módot kínál, mint például:

 • 1 vs 1 meccs
 • 2 vs. 2 csapat alapú kooperatív mód
 • 1-4 játékos helyi mérkőzések
 • A labor és az oktatóanyagok
 • 4 játékos, mindenki számára ingyenes
 • Egyedi online lobbik

Most pedig ismerkedjünk meg a MultiVersus névsor megerősített karaktereivel. Tehát itt az ideje, hogy megismerkedjen az összes karakterrel, mielőtt belép a játékba.

  Hogyan lehet ellenőrizni, hogy ki reagált egy üzenetre a Discordban

Bozontos

Haragjának semlegesítésének képessége lehetővé teszi számára, hogy további sebzést okozzon ellenségeinek. Ezenkívül képességei lehetővé teszik számára, hogy előásson egy szendvicset, amelyet eldobhat, ami nagymértékben károsítja az ellenséget, ha áthalad a csapaton. Shaggy erős karakter, sokféle képességgel, így megfelelő jelölt a MultiVersus számára.

LeBron

LeBron James a Space Jam című filmből mágus szerepet játszik. LeBron teljes felszerelése a kosárlabdája körül forog. Egy kis erőfeszítéssel meg lehet tartani a gyorsan mozgó labdalövedéket egyenes vonalban, de LeBron normál támadásai alkalmasak az ellenfelek kiiktatására, még akkor is, ha a labda elhagyta a kezét.

Egy exkluzív képességgel rendelkezik, amely lehetővé teszi számára, hogy beugorjon, és földhöz vágja a kosárlabdát, miközben ellenségeit a levegőbe lövi, de eltalálja a labdát. Ez a képesség aktiválható a semleges képességével, vagy automatikusan regenerálható, miután megtámadta az ellenséget.

A vasóriás

Míg más Tank karakterek távol tartják az Iron Giant-et, súlya miatt valójában ki van téve a kombinált zárolásnak. Hatalmas ereje arra késztetheti, hogy újjáépítse a kombót, bár így sebezhetőbb lesz a sérülésekkel szemben. Amikor az Iron Giant leszáll ellenfeleire, a speciális ágyúgolyója a levegőbe dobja, jelentős fizikai és vizuális sebzést okozva. A gyakorlás félelmetes erővé teheti.

Taz

Taz a Looney Tunes show-ból egyedülálló eset ehhez a listához és a MultiVersus egészéhez. Viszonylag csekély áruportfólióval rendelkezik, amelyek bár ízletesek, leginkább az ellenségei csapkodása és leköpése, valamint az ízletes csirkeforrások stratégiai elosztása körül forog, végül áldozataiból ízletes csirkék válnak, amelyek teljesen idegesek és támadásra képtelenek.

Velma

A legjobb harmadik támogató főszerep Scooby-Doo-tól Velma a MultiVersusban, és nagyszerű mozdulatsorai vannak, amelyek segítenek neki sebezni, megerősíteni csapattársait, és gyorsan meggyógyítani. Hasonló akcióban, semleges különlegessége egy Velmától húzott sugár, amely kinyújtható, ha eltalál egy csapattársat.

Csodanő

A MultiVersusban Wonder Woman egyike azoknak a Tank-szereplőknek, akik a legjobb, és meglehetősen erősek is. Az összes Tank karakter tovább tud sebezni, mint mások, és egyikük sem sebződik túl. A hétköznapi támadásai azonban elég keményen ütnek, és a képesség, hogy megerősítse a halált az egyik ellenség megrántásával az Igazság Lasszójával, Wonder Woman-t a hiányosságai ellenére nagyon jó karakterré teszi.

Passzív képessége akkor aktiválódik, amikor blokkol egy lövedéket vagy megtámadja a pajzsát. A Wonder Woman leghasznosabb fegyvere a Down Special. Megvédheti magát és szövetségesét a támadásoktól. A Lasso of Truth, a semleges fegyvere lehetővé teszi, hogy elfogjon egy ellenséget vagy csapattársát, és a pozíciójába vezesse őket.

Arya Stark

Arya Stark, a Trónok harca bérgyilkosa számos jellemzőben osztozik az utolsó két karakterrel, Aryával és Melisandre-rel. Nagyon gyorsan mozog, és nagyon sokféle támadást kap, ami rémálommá teszi. A passzívja jó néhány buffot tartalmaz, hogy segítsen neki.

Arya használhatja Arya speciális pultját, hogy felfedje az arcát, ami elkábítja az ellenséget, ha közel van. Az őrzője egy kést dob, amelyet újra használhat. Rendszeres támadásait kombinálva egész kombók hozhatók létre, így hatékony, de bonyolult karakterré válik.

Denevérember

Batman egy Bruiser, és számos egyedi képességgel és kütyüvel jól felszerelt, hogy megbirkózzanak a rivalizálással. Kiemelkedik abban, hogy küzdő horgokat vagy Batarangokat használ a kombók leleplezésére, hogy tovább tudjon lépni a harcban. Arra összpontosít, hogy erőfeszítéseit az ellenség jelentős károkozására irányítsa. Ennek ellenére előfordulhat, hogy csapattársaid segítségére van szükséged ahhoz, hogy elvégezd a munkát anélkül, hogy az ellenségeid túllépnék a nagy sebzési százalékot.

  Javítsa ki a 0x807a1007 számú Xbox One hibát

Tapsi hapsi

Bugs Bunny, a Best Looney Tunes animátora az egyetlen jelenleg játszó Mágus a MultiVersuson. Mágusként néhány klassz rendezést végrehajt, és erőteljesen függ a vezetők lehűlésétől, de ha megérted, akkor kiváló ember. Bogarak nem járnak vele, mert esélytelen, hogy leguggol. Kihúz egy világítódobozt a földből, és odadobja kollégáinak, ameddig nincs lehűtve.

A hibák rendkívül gyorsan mozognak. Minden alkalommal, amikor támad, sebessége lehetővé teszi számára, hogy mozogjon a térképen, így sebzést okozva a többi támadónak. Ezenkívül a sebessége megnehezíti számára, hogy sebzést okozzon az ellenségben. Rengeteg lehetősége van a különlegességeihez, majd semleges karaktere ledob egy aknát az ellenségei közül, és eltalálhatja őket, ha leszáll.

Tom és Jerry

Tom és Jerry a mágusok a MultiVersus szövetségeseinek listáján, és Tom és Jerry rendkívüli keveréke megsebesítheti az ellenfelet, ha megérted az interakcióikat. Amikor Jerryt felszabadítják a földről, a szövetségesek buffot kapnak, ha felöltik. Egy teniszlabda elindításához, amelyet Jerry visszaüt Tomnak, lehet, hogy újra meg kell néznie a Tom és Jerryben végrehajtott összetettebb mozdulatok egyikét. A Jerry ellen teniszlabdával való próbalövés a csúzli elsütése után a legbonyolultabb mozdulatok közé tartozik a Jerry vs. Tom játékban.

Jerry gyakran távol lesz Tomtól Tom mellett, így nagyobb szabadságot biztosít a nehézségek kezelésében. A Bugshoz hasonlóan Tom és Jerry is bonyolult, de hatékonyak, ha már elsajátították. Ráadásul Tom és Jerry harci attitűdje mindenki mást kivesz az egyenletből.

Gránát

Képes oldalirányú rohamot végrehajtani, amely összeszorított kezeit küldi az egyénekre, és egy lefelé irányuló támadást, amely lökéshullámot okoz az egyénekre. Elfogulatlan egyedisége olyan mezővé teszi, amely visszaüti a lövedékeket. Hasznosak lehetnek a lövedékektől függő ellenségek ellen.

Támadó munkája olyan területet hoz létre, ahol a golyók elveszítik az erejét, ami előnyös lehet, ha az ellentétes irányú harcosok pneumatikus fegyverekre támaszkodnak a harcban. Garnet nem szereti az edzést, de sok sebzést tud okozni.

Garnet egyike a főszereplőknek, akinek nincs beavatkozó képessége, és képességeit arra használja, hogy különböző karakterek után kutasson. Az anyagi kára, sőt az általa okozott kár összege némileg alacsonyabb, de ha kidolgozza a taktikáját, nagy károkat fog okozni.

Harley Quinn

A MultiVersus késleltette a Harley Quinn behelyezését a DC-vel kapcsolatos dolgokba. Egy másik bérgyilkos, Harley Quinn talál némi összhangot a között, hogy erős ártó eladó, anélkül, hogy túlzottan bonyolult lenne. A Harley Quinnnek hihetetlenül sok gyors kombinált támadása van, amelyeket nem nehéz kihasználni és összetörni. Az oldalsó rohamok rengeteget indítanak el, ami módszereket biztosít az ellenségek kiszűrésére kisebb sérülés esetén.

Egyedülálló hintája felemeli a baseballütőt, és az ég felé löki ellenségeit. Feltételezve, hogy bármelyik ellenség feletted áll, probléma nélkül fel lehet specializálni a képernyőn. A Harley segíthet az ellenfelek felgyújtásában, ha veszélyes vagy konfetti ütéssel lecsap rájuk. Van egy semleges különlegessége, amit tetszés szerint használ, ami megfertőzi az ellenfeleket. Fel tudja ragasztani az ellenfelet a színpadra, és leütheti őket a robbanóanyagával.

Felsőbbrendű ember

Kal-El (valódi név) megszökött szülőbolygójáról, a Kryptonról, mivel éppen kisgyermek lett. Rakétája lezuhant a Földre, ahol érintkezésbe került Martha és Jonathan Kenttel, és hirtelen gyermekükként nevelte fel őket. Jéglelege, egyedi hideg készsége lefagyasztja az ellenfeleket és rendkívül széles skálán sebződik.

Superman messze a legmegfelelőbb tank a MultiVersusban különböző okok miatt. Őrült mértéket tud ártani egy bizonyos dolog miatt, mielőtt teljesen elrejtőzne. A Superman készlet legérdekesebb része az antennaoldali speciális, és az antenna felfelé speciális a gyors kiütésekhez. Ez a lépés rövid idő után meglehetősen olcsónak tűnik, de következetesen meghozza az eredményt.

  Előadók blokkolása a Spotify-on

Gyorsabban mozog, és a legmakacsabb kilövésekkel rendelkezik, amit bárki kezelni tud. Képes kikerülni felfelé, így mások sérülése könnyebbé válik. Ha egy ellenség elindul a monitor felénél, Superman könnyen elkaphatja a léggömböt, és kidobhatja belőle.

Finn

A válogatott névsoron alacsonyabb rendű a másik két bérgyilkosnál. Finn az Adventure Time-ból az egyetlen bérgyilkos, aki kicsit másképp fog viselkedni, mint a többiek. Tehát nem könnyű meccs közben kommunikálni és felkapcsolni. A passzív, a bolt mellett érdekes képességek, de nem adnak kellő előnyt a figyelemre, kontrollra és párbeszédre közted és a harcos között.

Finnnek lenyűgöző passzív készsége van, és megszerezheti a gyakorlat során leeső aranyérméket. Ezeket az érméket fel lehet használni sebességnövelő, golyópajzsok vagy BMO-k vásárlására, amelyek Finn különleges támadását a BMO-t használó támadásra büszkélkedhetik.

Reindog

Reindog Edward Newton egyik támogató karaktere, és az egyetlen karakter, akit megalkotott, különösen a MultiVersus számára. Ez felülmúlja Stevent, mivel támogatói tehetsége könnyebben játszható. Egy támogató személy megjátszása megköveteli a partnertől, hogy megértse a segítő karaktert, és dolgozzon a képességeik körül, több koordinációt említve, mint amennyit a tipikus játékos megúszna egy szabálytalan személytől.

Reindog közvetlenül Steven fölé kerül, mert a támogató képességét jobban ki lehet használni. Kivételes pártatlan támogatása lehetővé teszi, hogy kötődjön a partneréhez, kezelje az ellenségek sérelmét, feltételezve, hogy kárt okoz tőlük és a kapcsolattartóktól, és lehetőséget ad arra, hogy maga felé húzza kollégáját.

Steven Univerzum

A mellékszereplő egy kis sérülési segítséget nyújthat a csapattársnak annak az árán, hogy kevesebb fizikai sérülést szenved, és nem tud annyit kommunikálni. Feltéve, hogy megfelelően működik, használhatja ezeket a pajzsokat, hogy megvédje csapattársát a sérülésektől, vagy amikor az ellenség hátra akar ugrani a párkányról, nehogy leessen.

A legtöbb esetben a Steven Universe a megfelelő választás, mert ennek a karakternek a támogatása jártasabb, mint a többi karakter. Ez azt jelenti, hogy kevésbé lenne kívánatos egy másik karaktert eljátszani ezzel szemben. Ami ezt a karaktert illeti, sokkal képzettebb a pajzsképernyők használatában, hogy ellenőrzőpontokat készítsen, vagy rájuk ugrálja ellenségeit, de játékfázisonként csak egyet aktiválhat.

Három MultiVersus támogató karakter mellett ez a Smash klón megkülönbözteti magát a gyógyítótól a szereplőgárdában. Stevennek is van gyógyulása, de a partinak olyan helyen kell lennie, ahol ezt megteheti, ami nem praktikus egy gyors iramú küzdelemben.

Jake

Az Adventure Time’s Jake egy hibrid bruiser, amely összekeverheti a sértést azzal, hogy eltalálja és gyakorlatilag bármilyen irányba sebződik. Sajnos ez azt jelenti, hogy Jake-nek nincs semmi olyan, amiben különösen jó lenne, mivel a csomagja bizonyos szögben kihagyja a jelet, vagy még egy kontraszt a program többi részével.

Jake legésszerűbb képessége a légi támadás. Itt ugrál és rúgja az ellenfél játékosait, de ez nem elég ahhoz, hogy lejjebb maradjon a listán.

Következtetés

Bárki játszhat ezzel a videojátékkal, ha megérti az elveket. Elérhető az Epic Games és a Steam oldalakon, így bármely kompatibilis operációs rendszerrel és processzorral elérhető.

Miután elolvasta ezt, most elindíthatja a játékot, és összetörheti az összes módot, mivel most már ismeri a játék összes Roster tagját.

Érdekelheti a Nintendo Switch Lego Games is.