4 legjobb osCommerce tárhelyplatform az online boltjához

Az online vásárlás mára mindenki kedvencévé vált.

Legyen szó ruházatról, bútorokról, elektronikai cikkekről, online tanfolyamokról vagy bármiről, ami vásárolható, szeretünk online vásárolni.

Ennek oka az elérhető árucikkek sokfélesége, az okostelefonunkon történő néhány kattintással történő kivásárlás kényelmessége, ingázás nélkül, valamint az egyszerű online fizetés. Ha pedig nem tetszik nekik a termék, kicserélhetik vagy visszatérítést kérhetnek, ha jogosultak rá.

Mindezeket a dolgokat nehéz fizikai vásárlással elérni. Ezért az e-kereskedelmi vállalkozások virágoznak, és a 2020-as év még inkább növelte a használatukat a világon mindenkit elszenvedett bezárás miatt.

Tehát, ha van eladnivalója, legyen szó bármilyen termékről vagy szolgáltatásról, amely a tudását használja fel, akkor itt az ideje, hogy anélkül kezdje el vállalkozását, hogy annyit töprengene.

Ez azért van, mert a mai technológiának köszönhetően a vállalkozás beindítása könnyű. Nagyon sok szolgáltatás segíti a digitális áruház felépítését, valamint marketing módszereket, szállítási módokat, fizetési folyamatokat stb.

Az egyik ilyen technológia az osCommerce, amely megvalósíthatja álmát, hogy egy online áruház birtoklása legyen.

Tehát beszéljünk róla többet, és találjuk meg az okot, hogy miért érdemes megfontolni.

Mi az osCommerce?

Az osCommerce egy nyílt forráskódú bevásárlókosár rendszer egy online áruház számára. Ez a legrégebbi és az egyik legátfogóbb bevásárlókocsi a piacon.

Ez a digitális boltkezelő szoftver számos hasznos funkcióval, testreszabási lehetőséggel és rugalmassággal rendelkezik, hogy megfeleljen a különböző igényű üzlettulajdonosoknak. A program fő követelményei a PHP és a MySQL, amelyek ingyenesen használhatók a GNU General Public License alatt.

Az osCommerce használatával kezelheti üzletének különböző szempontjait, például a fiókkezelést, a marketinget, a fizetést, a kedvezményeket, a szállítást és egyebeket.

Jellemzők

 • Termékkatalógus-kezelés, ahol korlátlan számú terméket, gyártót, termékattribútumot és kategóriát adhat hozzá
 • Ügyfélkezelés
 • Különleges ajánlatok
 • Nyelvi és pénznembeállítások
 • Adókezelés
 • Bővítés különféle modulokkal és bővítményekkel
 • Jelentések
 • Rendelés feldolgozása
 • Speciális eszközök, mint például a gyorsítótár-vezérlés, a szalaghirdetés-vezérlés, az adatbázis-mentések, a biztonsági ellenőrzések stb.

Miért érdemes az osCommerce-t fontolóra venni?

Az osCommerce számos előnyt kínál felhasználóinak, mint például:

 • A platform rugalmasan testreszabhatja webhelye különféle szempontjait, a gyönyörű sablonokkal való megjelenéstől a 9 000+ kiegészítőig.
 • Több mint 300 ezer üzlettulajdonosból, szolgáltatóból és fejlesztőből álló közösségük segíthet az üzletben.
 • Ha több kontinensen és országban kínál szolgáltatásokat, akkor többféle fizetési módra van szüksége. Ezért támogatják az integrációt számos átjáróval, beleértve a PayPal-t, a Sage Pay-t, a Pay Novát és még sok mást.
 • Az egyszerű termékkezelés lehetővé teszi a termékek zűrzavar nélküli feltöltését és a kívánt módon történő elrendezését. Nyomon követheti az ügyfelek preferenciáit, és ennek megfelelően kínálhat szolgáltatásokat és termékeket, kiterjedt ügyféladatbázist és jelentéseket hozhat létre, beleértve a böngésző- és vásárlási előzményeket.
  Miért nem ajánljuk többé a Wink Hubokat?

Mindezen előnyök miatt az osCommerce jó választás lehet az Ön e-kereskedelmi üzlete számára.

Ha készen áll az osCommerce használatára, szüksége van egy megbízható tárhely platformra az online áruház tárolásához. Rengeteg lehetőség van, és néha zavaró lehet a legjobbat választani. De ne aggódjon, itt van néhány előnyben részesített platform az osCommerce üzletének tárolására.

A2 hosting

Az A2 Hosting többek között kifogástalanul gyors webtárhely-megoldásairól ismert. Növelje SEO rangsorolását és konverziós arányát, és javítsa a visszafordulási arányt a sikoltozva gyors SwiftServer platformjukkal.

Szervereiket a teljesítményre optimalizálták, bárhol is legyen, és ingyenes SSD-ket és LiteSpeed ​​szervert biztosítanak. Választhat egy másik lehetőséget is – egy Turbo szervert, amely 20-szor gyorsabb, NVMEe meghajtókkal és AMD EPYC szerverekkel.

Ennek eredményeként 40%-kal gyorsabb teljesítményt kap a CPU-ból, kilencszer nagyobb forgalmat, kétszer gyorsabb TTFB-t és 3x gyorsabb írási/olvasási sebességet. Az osCommerce szoftver beállítása egyszerű, egyetlen kattintással a Softaculous segítségével, amely a vezérlőpulton található.

Ezenkívül e-mailben értesítik az új szoftververziókról, amelyek után egyetlen kattintással frissítheti. Perpetual biztonsági szabványaik segítenek megvédeni webhelyét a feltörésektől és más online fenyegetésektől. Tartalmazza az ingyenes HackScan Protectiont, amely valós időben blokkolja a hackereket, KernelCare frissítéseket, kétirányú tűzfalat, brute force védelmet, DDoS védelmet és további biztonsági funkciókat.

Felhatalmazza fejlesztőit többféle verzióban elérhető eszközzel, például Apache, FTP és SFTP, PHP, MySQL, MariaDB, Node.js, Python, PERL, PostgreSQL és SSH-hozzáféréssel, valamint SSL-lel.

Az A2 Hosting ingyenes fiókmigrációt, 99,90%-os rendelkezésre állást és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is biztosít. Áraik az egyik legolcsóbb a piacon, amely mindössze 2,99 USD/hó 1 webhely és 100 GB SSD-tárhely esetén, és 14,99 USD-ig terjed az exkluzív funkciókért.

TMD hosting

A TMD Hosting gyors, biztonságos és megbízható szolgáltatásainak köszönhetően az osCommerce hosting egyik vezető választásává vált. És valószínűleg ez az oka annak, hogy maga az osCommerce ajánlja a felhasználóknak. Tehát hagyja, hogy az osCommerce szoftver telepítésével és kezelésével kapcsolatos összes nehéz feladatot ők kezeljék helyetted.

Ha pedig már máshol tárolta üzletét, kérheti a segítségüket a webhely migrációjához, amely teljesen ingyenes. Ha már a teljesítményről beszélünk, három gyorsítótárréteget egyesítenek Varnish-lel, OPCache-sel és APC-vel a legjobb minőségű SSD-hardveren, így biztosítva, hogy webhelye 16-szor nagyobb sebességgel működjön.

A legújabb osCommerce a PHP7-tel párosulva csúcsteljesítményt és problémamentes webhelyélményt kap, 99,99%-os rendelkezésre állási garanciával. A TMD Hosting fejlesztőbarát, ezért a git verzióvezérlők mellett szabványos SSH-hozzáférést is kap.

Ezen kívül ingyenes domain regisztrációt és prémium támogatást kap. Az osCommerce ingyenes beépülő moduljaival további funkciókat és funkciókat szerezhet be online áruházához. Telepítik a Cash Desk alkalmazást, és hozzáadhat eBay Managert, CCGV ajándékutalványt, szállítási árengedményeket, Mailchimp hírlevelet, EasyLogo-t és további hasznos és ingyenes beépülő modulokat.

  Otthonról dolgozni? 5 módja annak, hogy megmutassa szeretetét számítógépének

Az osCommerce sablonokhoz való ingyenes telepítésük segítségével tetszés szerint megtervezheti üzletét. Támogatja az Edify, Magnus, MegaStore, Dresscode, OSMART és még sok mást. Több mint 10 éves tapasztalatukkal rendszeres frissítéseket kínálnak annak érdekében, hogy üzlete naprakész legyen a biztonság, a teljesítmény és az új funkciók tekintetében.

Tartsa biztonságban online áruházát a BitNinja webalapú tűzfalával, amely kivételes biztonságot nyújt az olyan kockázatokkal szemben, mint a rosszindulatú programok. Naponta több másolatot készítenek a tárhelyadatbázisról, valamint minden héten fájlokat, hogy soha ne veszítse el adatait. És ami a legjobb, a napi és heti biztonsági mentések ingyenesek.

A TMD Hosting kikiáltási ára 2,95 USD/hó. Más árváltozatok 4,95 USD/hó és 7,95 USD/hó áron érhetők el az extra funkciókért.

AccuWebHosting

Indítsa el online áruházát az AccuWebHosting rendkívül méretezhető tárhelyszolgáltatásaival. Több mint 17 éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen, és szakértőik bármiben segítenek, legyen szó a sablon beállításáról, a kiegészítőkről, a frissítésekről vagy az átvitelről.

Megosztott tárhelyszolgáltatásaikban redundáns RAID-6 tömbökben lévő SSD-tárhelyet használnak, hogy 200%-kal hosszabb oldalbetöltési időt biztosítsanak a zökkenőmentes végfelhasználói élmény érdekében. Szerezze be az osCommerce szoftver „0-kattintásos telepítését”, ami azt jelenti, hogy előtelepítik a szoftvert a jelenlegi tartományban, alapvető kiegészítőkkel együtt.

Az AccuWebHosting soha nem korlátozza az osCommerce adatbázishoz vagy forráskódhoz való hozzáférést; ehelyett igényei szerint testreszabhatja. A hatékony cPanel segítségével egyszerűen kezelheti mappáit és fájljait, és kezelheti adatbázisát a phpMyAdmin segítségével.

A LiteSpeed ​​Web Server, a Pure SSD és a CloudLinux OS (a teljesítményre optimalizált első számú kereskedelmi operációs rendszer) sziklaszilárd kombinációjával működő tárhelykörnyezetben tárolják online áruházát. Az AccuWebHosting elkülöníti az Ön tárhelyfiókját a pontos szerveren tárolt többi fióktól, hogy stabil és megbízható tárhelykörnyezetet hozzon létre.

Ily módon egyetlen webhely nem fogja tudni túlzottan kihasználni a szerver erőforrásait. Ezen kívül webhelye biztonságban lenne az olyan támadásoktól, mint a rosszindulatú programok, az SQL-befecskendezés, a cookie-k eltérítése és más fenyegetések. Ezenkívül többrétegű DDoS-védelmet is biztosítanak az osCommerce áruház számára.

Az 1-es szintű vagy kiszolgálószintű védelemben a kiszolgáló optimalizált és biztonságos lesz a kernelszintű módosításokkal, a konfigurált WebServerrel és a Mod_Security-vel. A 2-es szintű vagy hardveres tűzfal szinten a szervert a web többi részétől egy hardveres tűzfal választja el, amely képes automatikusan észlelni a támadásokat, és mérsékelni akár 1-5 Gbps sebességű DDoS fenyegetéseket.

Ha nem ismeri a másik webtárhely-fiókban tárolt webhely áttelepítését, hagyja, hogy az AccuWebHosting csapata ezt ingyen elvégezze helyette. Az üzlet növekedésével bármikor könnyedén bővítheti erőforrásait a tárhelytervvel.

Az AccuWebHosting összes megosztott tárhelyfiókja napi biztonsági másolatot készít, és több másolatot is megőrz a legutóbbi biztonsági másolatok visszaállításával együtt, ha szüksége van rájuk. Ne aggódjon, ha bármely országban tartózkodik; a legjobb szolgáltatásokat kapja, mert világszerte öt kontinensen van adatközpontjuk, köztük Indiában, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Szingapúrban, Ausztráliában és Dél-Afrikában.

  Hogyan lehet automatikusan titkosított e-maileket küldeni az Outlook szabályaival

Minden osCommerce tárhelytervük tartalmaz PHP, Perl, Python támogatást, MySQL adatbázis támogatást, 300+ 1 kattintással telepített szkriptet, Google-alkalmazások integrációját, 99,90%-os rendelkezésre állást, POP3, SMTP vagy IMAP támogatást és még sok mást.

Az AccuWebHosting ára havi 3,49 dollártól kezdődik egy korlátlan számú webhely (nem egy webhely), 10 GB SSD tárhely, ingyenes SSL, 500 GB sávszélesség és 30 napos pénz-visszafizetési garancia esetén.

Cloudways

Élvezze a méretezhető infrastruktúrát és a Cloudways felügyelt, PHP-támogatással rendelkező szervereit az osCommerce áruház tárolására. Soha nem okoznak gondot a felhő hosting szerverének beállítása során, mivel minden gördülékeny és egyszerű.

A Cloudways egy felügyelt felhőalapú tárhelyplatform, amely lehetővé teszi, hogy online vállalkozását a Google Cloud, az AWS, a DigitalOcean, a Vultr és a Linode szolgáltatásban tárolja. Ki kell választania a PHP-vermet a szerver indításakor, és már készen is van az osCommerce szoftver telepítésére. Rugalmasságot biztosítanak a PHP verzió kiválasztásában.

Az osCommerce hosting infrastruktúrájuk méretezhető, így nem kell többé aggódnia a túlzott erőforrások miatt. Ide tartoznak a „szerződés nélküli” szolgáltatások, amelyek nem kötik Önt.

Védje meg üzletét egyetlen kattintással a Let’s Encrypt ingyenes SSL-tanúsítványával, vagy használjon harmadik féltől származó SSL-t. Ezeken kívül rengeteg integrált eszközt, CDN-bővítményt, korlátlan számú alkalmazástelepítést, dedikált tűzfalakat, átmeneti környezeteket, automatikusan javító szervereket, fejlett gyorsítótárat, biztonsági javításokat, HTTP/2-kompatibilis szervereket, SFTP- és SSH-hozzáférést kap. .

Következtetés

Az e-kereskedelmi vállalkozásoknak manapság rengeteg mozgástere van. Tehát, ha termékeket vagy szolgáltatásokat szeretne eladni az interneten, itt az ideje, hogy még ma kezdje el, és használja ki a hatalmas internetet, hogy szép bevételre tegyen szert egy online áruházon keresztül.

És annak érdekében, hogy gond nélkül jól teljesítsen, válassza a fent említett osCommerce tárhelyszolgáltatók bármelyikét az online értékesítés megkezdéséhez. Ha szeretné felfedezni az osCommerce alternatívát, kipróbálhatja a PrestaShopot, a Magento-t és a Syliust.