14 Virtuális találkozó/konferencia szoftver, amelyet 2023-ban érdemes használni

A virtuális találkozók a távoli csapatok számára az óra szükségességévé váltak. Hatékonyabbá tételük érdekében íme néhány érdemes videokonferencia-szoftver.

Az e-mail jó módja annak, hogy egy közös társadalom beszéljen egymással. De semmi sem jobb, ha valakivel személyesen beszél. A világjárvány óta az online chat- és találkozóeszközök elengedhetetlenek a mindennapi életben.

Ez a konferencia szoftver nélkülözhetetlen oktatási, üzleti és személyes igényekhez. Használható online órákhoz, virtuális összejövetelekhez, rendezvényekhez és közös találkozókhoz. Tehát ebben a blogbejegyzésben a legjobb videocsevegő-programokról fogunk beszélni, amelyeket érdemes kipróbálni.

Mi a konferencia jelentősége a modern munkakultúrában?

Számos oka lehet annak, hogy a videocsevegő-szoftver létfontosságú a modern munkahelyeken. A videocsevegés segítségével két vagy több ember beszélgethet egymással, még akkor is, ha különböző helyeken vannak. Emiatt jelentős változást okozott a cégek és az emberek életében.

A világjárvány egy könnyen érthető példa arra, hogy a videocsevegés miért létfontosságú a munkahelyen. Beszélhet és megoszthatja gondolatait videocsevegésen keresztül anélkül, hogy személyesen találkozna. Ez nem csak időt takarít meg, hanem megkönnyíti az emberekkel való beszélgetést anélkül, hogy bármit feladnánk.

A videocsevegés segítségével bármiről és mindenről beszélhet anélkül, hogy egy centit sem mozdulna. Használhatja szabadúszóként vagy otthoni munkára. A videocsevegés jelentősen megváltoztatta a modern életet, mivel lehetővé teszi az emberek számára, hogy négyszemközt beszéljenek, miközben időt és pénzt takarítanak meg.

Hány videokonferencia-alkalmazás jelent meg az elmúlt három évben?

Első bevezetésük óta a felhőalapú videocsevegő-rendszerek egyre jobbak és jobbak. Ám a globális járvány miatt az elmúlt három évben nőtt a híres videokonferencia-szoftvereket használók száma.

Tehát hogyan ne tehetnék a készítők több lehetőséget a videokonferencia-alkalmazások számára? Sok új videocsevegő szoftver jelent meg az online világban. Lehet, hogy nem tudjuk pontosan megmondani, hány videokonferencia-alkalmazás jelent meg az elmúlt néhány évben, de mára több tucat van belőlük.

Mint már említettük, több tucat videokonferencia-szoftver található az interneten, ami kihívást jelenthet a számodra legmegfelelőbb kiválasztása. Így bemutattuk Önnek a legmegbízhatóbb videokonferencia-szoftvereket.

A Zoomról, a Teamsről, a Google Meetről, a Skype-ról, stb. azonban nem esett szó, hiszen ezek már híresek, és kiemelt célunk az új szoftverek hozása.

Webex

A Webex egy népszerű és lebilincselő videokonferencia-szoftver. Ez a tökéletes modern szoftver modern munkaterületeinkhez. Ez a szoftver számos intelligens funkcióval rendelkezik, amelyek javítják a találkozót és megkönnyítik a kommunikációt.

A Webex egy olyan szoftver, amelyet soha nem fog megbánni az egyszerűsége és az egyértelmű funkciói miatt. Népszerűségének elsődleges oka az intelligens tulajdonságai. Például zajszűrés, reakciók hangulatjelekkel való megosztása, egyszerű szavazások, kérdezz-felelek funkciók stb.

Emellett a Webex-et világszerte alkalmazzák, mivel áttöri a nyelvi akadályokat. Ez a szoftver valós idejű nyelvi fordítást biztosít több mint 100 nyelvre. Az automatikus átírástól a kiscsoportos megbeszélésekig a Webex segítségével könnyedén egyensúlyba hozhatja szakmai és magánéletét.

  Hozzon létre egy VLC parancsikont, amely lejátssza az összes hangfájlt a kiválasztott mappában

Megbeszélésre menni

Ahogy a neve is sugallja, a GoTo Meeting egy professzionális chat- és videokonferencia-szoftver. A GoTo a legjobb közepes vagy hordozható iroda, amely lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy néhány másodperc alatt csatlakozzanak. Ennek eredményeként a csapattagok időt takaríthatnak meg és hatékonyabban dolgozhatnak.

Ami a funkciókat illeti, a GoTo rengeteget kínál. Minden videokonferencia-szoftver rendelkezik olyan alapvető funkciókkal, mint az audio- és videokonferencia, de a GoTo élő csoportos csevegést is kínál a jobb élmény érdekében. Ezenkívül ez a szoftver előadói és alkalmazási eszközökkel rendelkezik, amelyek javítják a találkozó eredményét.

A GoTo szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy blokkolják az értesítéseket, váltsanak előadót, rögzítsenek értekezleteket, védjék adataikat stb. A GoTo azonban egy erőteljes mobilszoftver, számos funkcióval, mindössze havi 12 dollárért.

Kék farmer

A BlueJeans egy másik modern munkahelyi eszköz audio- és videokonferenciákhoz. Ez a platform számos együttműködési eszközzel rendelkezik, így hatékonyan használható a csapatmunkához és az alapvető napi megbeszélésekhez.

A Blue Jeans egy egyszerű és alapvető felhőalapú konferenciaplatform. Amiért felkerült a listánkra, az a felhasználói felület. Más bonyolult platformokkal ellentétben a Blue Jeans lehetővé teszi, hogy a csapat tagjai egyetlen kattintással csatlakozzanak a találkozóhoz.

A Blue Jeans talán nem olyan fejlett, mint mások az együttműködés és a koordináció tekintetében, de alapvető funkciókat kínál. A Blue Jeans segítségével a felhasználó néhány kattintással megoszthatja a képernyőt, ütemezheti és rögzítheti az értekezleteket. Ezen kívül a Blue Jeans támogatja a mobilt, a böngészőt és az asztali számítógépet is, amelyek segítségével bárhol és bármikor megszakítás nélkül élvezheti a megbeszéléseket.

Életnagyságú

A Lifesize-t már ismernéd, ha egy szövetkezeti társaság tagja lennél. Ha nem, akkor segítünk. A Lifesize több mint egy évtizede kínál konferencia szoftvert. Ez a felhő alapú platform kiváló minőségű teret biztosít, hogy ugyanazon a képernyőn hozza össze az embereket.

A Lifesize támogatja a mobil és az asztali alkalmazásokat is. Ezzel a szoftverrel több mint 100 résztvevővel havi megbeszéléseket rendezhet 12,50 USD áron. Ha a funkciókról beszélünk, a Lifesize nem áll le egyetlen modern szoftver mögött sem.

Az elsődleges funkciók közé tartozik a képernyőmegosztás, a többképernyős megjelenítés, a prezentációk megosztása, a kézemelés stb. A Lifesize platform egy kattintásos csatlakozási és rögzítési funkcióval rendelkezik, amellyel időt takaríthat meg, a felvétel pedig segítséget jelenthet a későbbi használatra.

Adobe Connect

Az Adobe Connect sokkal többet kínál, mint más hasonló platformok. Minden alapvető funkcióval rendelkezik, mint például a kéz felemelése, a képernyő megosztása, a rögzítés stb. De számos egyéb speciális funkciót is kínál, amelyek még jobban megszervezhetik a találkozót.

Az Adobe Connect egyedülálló funkciói közé tartozik a résztvevők élő csevegése, szavazások és felmérések, részvételi engedélyek, regisztráció, jegyzetek stb. Ezen kívül korlátozott funkciókkal ingyenesen is használhatja az Adobe Connectet. A prémium verzió azonban meglehetősen drága a listán szereplő többi szoftverhez képest.

Csatlakozz hozzám

A Join.me egy videokonferencia-szoftver a Goto családból. Ez az egyszerű elsődleges platform a legalkalmasabb a kisvállalkozások számára, mivel nem drága, és nem kínál sok fejlett funkciót. Ennek eredményeként könnyen használható és költséghatékony.

  Hogyan akadályozhatja meg, hogy a Google megjelenítse korábbi kereséseit?

Ennek a szoftvernek az elsődleges funkciói közé tartozik a csoportos élő csevegés, audio- és videokonferencia, értesítésblokkoló, felvétel stb. Ezen kívül a join.me egy mobilalkalmazás; így bármikor gond nélkül használhatod.

Ezenkívül a join.me ingyenesen használható. Korlátlan számú képernyőmegosztást és egyszerű videokonferenciát végezhet ingyenesen. Ez számos nyelvet támogat, például németet, franciát, angolt stb., ami előnyösebbé teszi az egész világon.

Ahol

Felhőalapú platform használatakor az adatvédelem jelenti a legnagyobb gondot, de a Whereby megszegi ezeket a normákat. A Whereby egy adatvédelem-barát videokonferencia-szoftver, a Whereby használata pedig olyan egyszerű, mint az ABC.

Ami miatt a Whereby felkerült erre a listára, az a sokoldalúsága minimális díj ellenében. Ezáltal ingyenesen használható korlátozott funkciókkal rendelkező szoftver. Ebben az ingyenes verzióban akár 45 perces csoporttalálkozót is lebonyolíthat. Ezen kívül a csapat egyik tagjának telepítenie kell bármilyen szoftvert a platform használatához.

Könnyedén testreszabhatja csatlakozási linkjét, és elküldheti a résztvevőknek. Ez a szoftver minden alapvető funkciót tartalmaz, mint például a videó streamelés, a képernyőmegosztás, a prezentációk stb. A prémium verzió azonban nem olyan drága; több funkcióért is megengedheti magának.

RingCentral

Üzenet-, videó- ​​és hangfunkciókkal integrált konferencia-szoftver megtalálása bonyolult. De a keresés véget érhet a RingCentral szoftverrel. Ez a felhőalapú platform kiváló minőségű teret biztosít a megbeszélések létrehozásához.

A videokonferencia szoftver több tucat egyedi funkcióval rendelkezik, és a RingCentral továbbra is kiemelkedik. Az olyan alapvető funkciókon kívül, mint a képernyőmegosztás, felvétel, ütemezés stb., a RingCentral mesterséges intelligencia által támogatott átírást is kínál.

De el kell ismernünk, hogy a RingCentral meglehetősen drága a listán szereplő számos konferencia szoftverhez képest. Érdemes azonban beruházni, hogy megtapasztalhassa a csúcsminőségű funkciókat és más integrált szoftvereket.

Tárcsázó

Egyszerű és felhasználóbarát konferencia szoftvert keres? Ne keressen tovább, mint a DialPad. A Dialpad Meetings egy erőteljes videokonferencia-szoftver robusztus funkciókészlettel. A Tárcsázó használatával egyszerűen, néhány kattintással kapcsolatba léphet bárkivel, bárhol, bármikor.

A prezentációk megosztásától a webináriumok tartásáig a Daipad Meetings gyors és egyszerű kommunikációs médiummá válhat az Ön számára. A Dialpad Meeting számos hatékony funkcióval rendelkezik. A főbb funkciók közé tartozik a képernyőmegosztás, a virtuális hátterek, a rögzítés és még sok más.

Ezen kívül a Dialpad Meetings számos más termelékenységi eszközzel van integrálva, nevezetesen a Google Calendarral, a Slack-kel, a Salesforce-szal stb., ami még tovább fejleszti ezt a szoftvert. Ha hatékonyan szeretne megtapasztalni egy egyszerű megbeszélést, akkor érdemes megfontolni a Dialpad Meetings alkalmazást.

TrueConf szoba

Ha belefáradt az alacsony minőségű videokonferencia-szoftverbe, még nem próbálta ki a TrueConf Room-ot. A TrueConf Room egy népszerű felhőalapú videokonferencia-szoftver, amely a legjobb élményt nyújtja az értekezlet minden területén.

Ez az élvonalbeli videokonferencia-szoftver számos hatékony funkciót kínál, amelyek csillogást adnak értekezleteinek. A TrueConf Room egy rövid kommunikációs médium, így ideális választás a távoli csapatokkal és ügyfelekkel rendelkező vállalkozások számára.

A TrueConf Room néhány egyedi jellemzője, hogy több képernyőt is támogat, 4k videóminőséget biztosít, fejlett audiorendszerrel rendelkezik és még sok más. A TrueConf olyan egyéb együttműködési funkciókkal van integrálva, mint a virtuális táblák, a dokumentummegosztás stb., amelyek megkönnyítik a megbeszéléseket.

  13 legjobb hangerőnövelő alkalmazás Androidra

FreeConference.com

A FreeConference.com segítségével nagyszerű webináriumokon és találkozókon vehet részt és tarthat otthont anélkül, hogy pénzt tenne. Ez a szoftver minden lényeges funkcióval rendelkezik, például képernyőmegosztással, virtuális hátterekkel, videorögzítéssel és még sok mással.

A FreeConference.com azonban a fejlett funkciók prémium verzióját is kínálja megfizethető áron. Ez a felhasználóbarát szoftver könnyedén illeszkedik vállalkozásához, legyen szó szövetkezeti vállalkozásról vagy oktatásról. A FreeConference.com néhány kattintással szervezettté és eredményessé teszi megbeszélését.

Jami

Ez a listán szereplő szoftver nem téveszthető össze csak konferencia szoftverként, mert sokkal többet kínál. A Jami egy nyílt forráskódú és az adatvédelemre fókuszáló videokonferencia-eszköz, amelyet érdemes figyelembe venni a megbeszéléseken.

A szoftver nemcsak biztonságos és megbízható platformot biztosít a konferenciákhoz, hanem további funkciókkal is rendelkezik. A szoftver elsődleges funkciói az audio- és videohívások, a fájlmegosztás és a képernyőmegosztás.

Egy másik ok, amiért ezt a szoftvert elfogadhatja, a sokoldalúsága. Ez a szoftver különféle operációs rendszerekhez érhető el, beleértve a Windows, MacOS, Linux és mobil eszközöket. Következésképpen Ön zökkenőmentesen élvezi a találkozót, vagy a legtöbbet hozza ki belőle, függetlenül az igényeitől.

Talky.io

A Talky.io egy másik ingyenes videokonferencia-platform a listánkon. Kiváló eszköz az Ön számára, ha virtuális találkozó platformot keres. A virtuális óráktól a családi beszélgetésekig a Talky.io minden idők hatékony médiuma lehet.

Az emberek széles körben alkalmazzák a Talky.io-t az egyszerű és könnyű navigáció miatt. Ezenkívül még egy megbeszélés indításához is létre kell hoznia egy szobát, és meg kell osztania az URL-t a résztvevők között. Nem kell regisztrálniuk vagy letölteniük semmilyen más szoftvert, hogy hozzáférjenek a találkozáshoz.

Összességében a Talky.io erősen ajánlott konferenciaszoftver, mivel egy teljesen ingyenes platform hívások és időkorlátok nélkül. A Talky.io alkalmas professzionális és személyes videokonferenciák lebonyolítására is.

Jitsi Meet

Ha ingyenes videokonferencia szoftvert szeretne, nézze meg a Jitsi Meetet. A Jitsi-meet tökéletes és egyszerű megoldás, ha videokonferencia szoftvert keres. Akár az adatvédelem, akár a költségvetés miatt aggódik, a Jitsi Meet megoldja a legtöbb kihívást.

Mivel ingyenes szoftver, a Jitsi-meet kétségtelenül csak néhány speciális funkciót kínál. De még mindig jó, minden szükséges tulajdonsága miatt. Ennek a szoftvernek az elsődleges funkciói közé tartozik a képernyőmegosztás különböző eszközökön, egyéni URL generálása, jegyzetek szerkesztése vagy írása az EtherPad segítségével az értekezleteken, reakciók, hangulatjelek küldése és még sok más.

A szoftver áttekintésének elolvasásával megtudhatja, milyen hasznos a Jitsi Meet. A szoftverre gond nélkül támaszkodhat, ha alapvető és egyszerű konferencia szoftvert szeretne.

Becsomagolás

A videokonferencia-szoftver elengedhetetlen a mindennapi életben, különösen a távoli ügyfelek és a csapattagok közötti kommunikáció és együttműködés szempontjából. Ezért a vállalkozásának megfelelő videokonferencia-eszköz kiválasztása hektikus lehet.

Ma ebben a blogban a legjobb videokonferencia-eszközöket kínáljuk egyedi funkciókkal és képességekkel, amelyek megfelelnek az Ön vállalkozásának alacsony költségvetéssel. Ezek a konferenciaeszközök segíthetnek abban, hogy produktív, elkötelezett és kapcsolatban maradjon.

Felfedezhet néhány legjobb virtuális műhelyplatformot is, amellyel fokozhatja üzleti teljesítményét.