A 11 legjobb Dogecoin pénztárca a biztonságos és egyszerű tranzakciókhoz

Memecoin vagy sem, a Dogecoin biztonságos lebonyolítása minden felhasználó számára elengedhetetlen.

A kriptovaluták a nyilvános spekulációról szólnak, és a Dogecoin jól teljesített ezen a téren.

A Doge Alapítványtól kezdve, hogy a kenyai vízhiány miatt 50 000 dollárt gyűjtött, Elon Musk rövid időre a Twitter logóját Doge-ra változtatta, ez az érme páratlan jóindulattal rendelkezik a többi mémérmék között.

Ezenkívül a Dogecoin élénk közösségekkel rendelkezik, amelyek felszínen tartják a beszélgetéseket a Redditen, a Twitteren, a TikTokon stb. Ez a tevékenység segít a Dogecoinnak, hogy uralkodó pozíciót szerezzen a mém tokenek között, és közel 100%-kal legyőzi a következő legjobbat (Shiba Inu) piaci sapka.

Többek között a Dogecoin legszembetűnőbb használati esete a borravaló. Magától értetődik azonban, hogy a Dogecoin értéke vad kilengéseket is láthat, mint bármely más kriptográfiai eszköz esetében. És csak annyit szabad befektetni, amennyit készek elveszíteni.

Ezzel a figyelmeztetéssel, nézzünk meg néhány kriptopénztárca-nyelvet, amely segít a helyes választásban.

Kriptopénztárcák: Hogyan válasszunk?

Sok Dogecoin pénztárca van a piacon. Még a listánk is több, mint néhány, ami nagyon megnehezíti a legjobb kiválasztását.

Valójában nincs univerzális megoldás minden kriptográfiai problémára. Minden felhasználónak megvannak a saját igényei, így az általuk választott pénztárca változó.

#1. Szoftver vagy hardver

A hardveres kriptopénztárcák további biztonságot nyújtanak, de önmagukban aligha működnek. Tehát általában dedikált felülettel vagy olyan alkalmazással szállítják őket, amely hasonlóan működik, mint egy harmadik féltől származó szoftveres pénztárca.

Végül minden hardveres pénztárcát szoftverrel (pénztárcával) kell integrálni ahhoz, hogy működjön. Ezt szem előtt tartva ez a lista elsősorban a szoftveres (forró) pénztárcákat tartalmazza. Ha pedig már rendelkezik hardveres pénztárcával, a folytatás előtt meg kell keresnie, hogy mely harmadik féltől származó hot pénztárcákat támogatja.

#2. Letartóztatás vagy nem

„A kulcsaid, az érméid” ugyanolyan régi mondás, mint maguk a kriptovaluták.

Itt a nem őrizetbe vett vagy öngondozó pénztárcák azt jelentik, hogy a magánkulcsokat a pénztárca tulajdonosai védik. Másrészt a letéti pénztárcáknál valaki más (általában egy kriptocsere) kezeli a felhasználó privát kulcsait.

Ideális esetben a kriptográfia szerelmesei nyilvánvaló okokból kezeskednek a nem őrizetbe vett pénztárcákért. Elsősorban a kriptoverszet állandóan olyan hackekkel rázták meg, amelyek a kriptocseréket célozták meg, aminek eredményeként eltűnt érmék tűntek el a felépülés jele nélkül.

Ezért magánszemélyként elhanyagolható esély van arra, hogy valaki szakképzett hackerek célpontja legyen.

Éppen ellenkezőleg, tekintse elveszettnek a kriptográfiai adatait, ha elvesztette eszközét és privát kulcsait. Vagy ha nem tudja megvédeni magát a folyamatosan fejlődő web3 adathalász csalásoktól.

Végül, nem őrizetbe vett pénztárcák a műszakilag hozzáértő felhasználók számára, akik biztonságban tudják tartani privát kulcsaikat, és őrizetbe vett pénztárcák mások számára.

#3. Több pénznem és egyéb szolgáltatások

A többpénzes pénztárcák általában egy kényelmi tényezővel rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen alkalmazással sok érmét kezeljen.

Ezen kívül olyan funkciókkal is rendelkezhetnek, mint a befektetés, kriptokölcsönök, kereskedés stb. Azonban nem minden felhasználónak van rájuk szüksége, és a legjobb, ha a minimumot keresi, mert a több funkció több kódot jelent, ami nagyobb támadási felületet jelent a hackerek számára. .

  17 legjobb ingyenes törvényszéki videójavító szoftver

Ezenkívül a platformok közötti jelenlétük is különbözik. Például csak néhány lehetőség van egy Dogecoin pénztárcához Linuxra vagy akár Macre.

Következésképpen készítsen listát azokról a funkciókról, amelyekre jelenleg vagy a közeljövőben szüksége van, és az eszközt, amelyen használni fogja őket, mielőtt kiválasztaná Dogecoin pénztárcáját.

Tehát ez volt néhány dolog, amit tisztázni kell, mielőtt a listára ugrott volna (nem meghatározott sorrendben), kezdve…

Infinity Wallet

Az Infinity Wallet segítségével könnyedén lebonyolíthatja, figyelheti és cserélheti a Dogecoint más kriptográfiai eszközökre. Ez egy önőrző (magánkulcsok az eszközön) kriptotárca, amely offline állapotban is generálhatja a pénztárca magját.

A mag egy 12-24 szóból álló emlékező kifejezés, amelyet a kriptotárca visszaállítására használnak.

Ez a pénztárca „az egyetlen digitális pénztárcának”, amelyre szüksége van. Következésképpen ez egy több pénznemben használható pénztárca (a Dogecoint is tartalmazza), natív Windows-, MacOS- és Linux-alkalmazásokkal, az okostelefon-verziók pedig „hamarosan megjelennek”.

Amit külön meg kell említeni, az a praktikus portfóliófigyelés. Ez lehetővé teszi, hogy árriasztásokat állítson be egyedül a Dogecoinra vagy a teljes pénztárcára.

Végül az Infinity Wallet több mint 150 000 digitális eszközt támogat, így egyetlen műszerfalról több blokklánchoz és dApp-hoz is hozzáférhet.

YouHodler

A YouHodler nem csak egy pénztárca; kriptotőzsdével, kriptokölcsönökkel és néhány egyéb szolgáltatással rendelkezik, így egy kis befektetési központ.

Ez egy másik több valutát használó eszköz, amely nem kizárólagos Dogecoin pénztárca. Ez pedig akkor lehet jó, ha sok dolgot szeretne több kriptovalutával elvégezni anélkül, hogy további eszközöket próbálna ki.

Regisztrációs bónuszként egy új felhasználó 10 dolláros ösztönzést kap, hogy befizesse Dogecoinját a YouHodlerre.

Ez a pénztárca többféle műveletet támogat, beleértve a vételt, eladást, kölcsönzést, cserét, több HODL-t, kettős befektetést stb.

A Multi-HODL olyan, mint az automatikus kereskedés (de kézi opciókkal rendelkezik), ahol befektet (és kockáztat) néhány érméjét, hogy kripto-fedezetű alapok láncát indítsa el. Itt az Ön biztosítékát kriptográfiai vásárlásra használják, amelyet ismét fedezetként használnak fel még több kriptográfiai vásárláshoz. Az ötlet az, hogy nyereséget keressenek az eszközök magasabb áron történő eladásával, kriptokölcsönök láncának felépítésével. A Multi HODL lehetővé teszi a nyereség- és veszteségkulcsok szabályozását is, amelyek elérése után olyan eseményeket indítanak el, mint például az eladás a pozíció lezárásához.

Hasonlóképpen létezik egy kettős befektetési rendszer, amely az Ön által választott pénznemek egyikében biztosítja a megtérülést. Összességében sokkal több a tennivaló, mint amit egy tipikus kriptopénztárca kínál.

A biztonság terén a YouHodler a meleg és hideg tárolás kombinációját használja. Emellett az alapokat 150 millió dollár értékű csoportos biztosítási kötvény védi a többszörös kockázatos helyzetek ellen, amint azt a GYIK-ben említettük.

Jelenleg a YouHodler Androidra és iOS-re érhető el.

Atomtárca

Az Atomic Wallet egy olyan eszköz, amely több pénznemben használható, és számos kriptot kínál.

A legjobb dolog az Atomic-ban, hogy egy önellátó pénztárca tiszta és minimalista felülettel. Támogatja a vásárlást, eladást, cserét és téteket, így több mint 300 kriptovalutához biztosít hozzáférést, beleértve a Dogecoint is.

  Hatékony testreszabások hozzáadása az emlékeztetők alkalmazásához iPhone-on [Jailbreak]

Az Atomic Wallet a maga nemében az egyik legnévtelenebb eszköz, amely soha nem kér regisztrációt vagy KYC-t.

Végül, az Atomic Wallet kiváló platformközi jelenlétet tart fenn a Windows, MacOS, Linux, Android és iOS rendszerekhez készült alkalmazásokkal.

ZenGo

A szabadságelvonással nem járó pénztárcák listáját kiegészíti ez a ZenGo. Lehetővé teszi NFT-k vásárlását, eladását, cseréjét, kereskedelmét és hozzáférést a dApp-okhoz, több mint 70 kriptoeszközhöz férve hozzá.

A ZenGo-t azonban a biztonsági protokolljai különböztetik meg másoktól.

Először is, kiküszöböli a „mag kifejezés” sebezhetőségét. Tehát ahelyett, hogy minden hatalmat átadna a magfrázisnak, és kockára tenné a pénzét egy adathalász csalás esetén, a ZenGo feltalálta az MPC-t: a többpárti számítást.

Itt feltételezheti a puzzle két darabját (megosztást), az egyiket Önnél, a másikat pedig a ZenGo szerverein tárolja (a ZenGo titkosított formában is tárolja a részesedését a szerverein). Bármely tranzakció esetén a két részvény beszél egymással, hogy jóváhagyja a folyamatot.

Ezenkívül a ZenGo háromfaktoros hitelesítéssel rendelkezik a pénztárca visszaállításához egy másik eszközön. Tehát egyetlen fenyegetőző sem költöztetheti át a pénztárcáját bárhová anélkül, hogy hozzáférne az e-mailjeihez, 3D arcszkenneléshez és az Önnel készített helyreállítási fájlhoz.

Emellett a ZenGo tűzfallal is megvédi a felhasználókat a Web3 támadásoktól.

Összességében ez a biztonsági környezet tökéletesnek tűnik, ha a ZenGo biztonságban tudja tartani szervereit, és kissé eltér a „valódi” önvédelmi pénztárcáktól.

A ZenGo elérhető Android és iOS rendszeren.

Kivonulás

Az Exodus egy híres név a kriptotárca területén, amelynek nincs szüksége fiókra vagy személyes adatokra ahhoz, hogy 260+ kriptoeszközzel kezdjen. Emellett ez egy önellátó pénztárca is.

Jelenleg támogatja a kriptográfia vásárlását, eladását és cseréjét, az NFT-k és dApp-ok kereskedelmét, és integrált alkalmazásokkal fejleszti a DeFi képességeit. Ezenkívül lehetőséget ad arra, hogy passzív jövedelmet szerezzen tétekkel.

Biztonsági fronton az Exodus a Trezorral, egy hardveres kriptopénztárcával társult. Egyszerűen fogalmazva, a hardveres (vagy hideg) pénztárca a legbiztonságosabb módja a tranzakciók tárolásának és fizikai hitelesítésének. Technikailag tehát az Exodus szépségét és könnyedségét a Trezor robusztus biztonságával párosítja.

Magától értetődik azonban, hogy a szakszervezet működéséhez kompatibilis Trezor pénztárcára lesz szüksége. Ennek ellenére önmagában az Exodus elég jó szoftveres (vagy forró) pénztárcának, amellyel Dogecoinnal kereskedhet.

Az Exodusnak vannak Windows, MacOS, Linux, Android és iOS alkalmazásai. Ezenkívül használhatja ezt a pénztárcát a Chrome-hoz és a Brave-hez készült böngészőbővítményével.

Trust Wallet

A Trust Wallet mindent tartalmaz: kriptokereskedelem (vétel, eladás és csere), NFT-k, DeFi, valamint a legnagyobb kriptotőzsde, a Binance támogatása, amely egyben az anyavállalata is.

Ez egy többláncos pénztárca, amely lehetővé teszi, hogy a privát kulcsokat magánál tartsa. Ezenkívül beállíthatja ezt a kriptográfiai eszközt minden szokásos regisztráció nélkül.

A Trust Wallet elképesztő 4,5 millió kriptoeszközt támogat, és több mint 60 blokkláncot fed le.

A Trust Wallet letölthető iOS és Android rendszerre, vagy böngészőbővítményként használható.

MyDoge

A MyDoge egy kriptopénztárca, amelyet kifejezetten a Dogecoin rajongóinak készítettek. Ez egy nem szabadságvesztési pénztárca, amely jelenleg NULLA díjat számít fel. Tehát csak a hálózati díjat kell fizetnie, a MyDoge pénztárca által kiszámított legalacsonyabbat.

Ez úgy készült, hogy szem előtt tartva az élénk Dogecoin közösséget, és olyan funkciókkal rendelkezik, mint a DogeChat, közösségi profilok, borravalók stb. A DogeChat rendelkezik egy Twitter bottal, amely segít tippelni az Ön által csodált Twitter-alkotóknak.

  Fényképek törlése a Shutterfly alkalmazásból

A MyDoge felülete rendkívül egyszerű. Az elsődleges lehetőség a Dogecoin vásárlása, fogadása és küldése. A beállítások részben manuálisan és felhőben készíthet biztonsági másolatot a titkos kifejezésről.

A MyDoge alapítói támogatásuk és nagyrabecsülésük jeléül egymillió Dogecoint adományoztak a Dogecoin Alapítványnak.

Végül, ez kizárólag a Dogecoin számára készült, és elérhető Android és iOS rendszeren.

Paybis

A Paybis egy több kriptovalutát tartalmazó, letéti pénztárca „korszerű” biztonsággal a privát kulcsok kezelésére.

Következésképpen ez mindenkinek megfelelő, aki nem akarja kezelni a saját privát kulcsait. Ezen túlmenően, ez többnyire több kripto vásárlásáról és eladásáról szól, olyan további lehetőségek nélkül, mint a tét, a kriptokölcsönök stb.

Nevezetesen, ez a pénztárca regisztrációkor személyazonosság-ellenőrzést igényel, és nem alkalmas azoknak, akik névtelen Dogecoin pénztárcát keresnek.

A Paybis rendelkezik Android- és iOS-alkalmazásokkal, amelyeket webböngészőjében is használhat.

Dcent pénztárca

A Dcent főként hardvertárcákkal foglalkozó cég. Mobilalkalmazásuk azonban önálló „forró” Dogecoin pénztárcaként is működhet.

Ez egy több láncból álló pénztárca, amely több száz kriptovaluta portfóliókezelését teszi lehetővé.

Ezenkívül natív dApp böngészővel rendelkezik, amely jelzi a kompatibilis alkalmazásokat, beleértve az előfizethető DeFi szolgáltatásokat. Ráadásul ez az NFT-nehéz blokkláncokhoz is integrálható.

Összességében ez megfelel egy Dogecoin pénztárcának, de ehhez több funkcióban gazdag lehetősége van. Ennek azonban sokkal értelmesebb, ha a hardveres pénztárcájával is rendelkezik.

Letöltheti ezt a szoftvertárcát iOS és Android rendszerre.

Lumi pénztárca

A Lumi több mint 1200 kriptovalutát támogat, és a személyes adatok védelmére érzékeny felhasználók számára választható, nem őrizet nélküli pénztárca, mivel a használatához semmilyen személyes adatot nem kell megadni.

Ezzel a nyílt forráskódú kriptotárcával rendelkezhet, ha minimum 50 dolláros küszöbértékkel vásárolhat kriptot.

Ezenkívül ez a pénztárca fogadást és azonnali cserét kínál fix árfolyamon, amely jelzi a kapni kívánt érmék pontos mennyiségét.

A Lumi rendelkezik Android- és iOS-alkalmazásokkal, és bármelyik webböngészőből közvetlenül is használható.

Freewallet

A Freewallet egy letéti pénztárca, amely több mint 100 kriptovalutához használható, és „díjmentes” tranzakciókat kínál más Freewallet felhasználókkal.

Ez rendelkezik egy beépített kriptocserével, amely ígéretet tesz arra, hogy az érméit „hűtött raktárban” tárolja.

Sok ilyen pénztárcához hasonlóan Önnek is szüksége van egy fiókra (közösségi média vagy e-mail) a kezdéshez. Ugyanez a fiók használható elveszett portfóliók helyreállítására, ami azt jelenti, hogy biztonságosabb azok számára, akik nem tudják biztonságban tartani privát kulcsaikat.

Ezen kívül a webhelyük megemlíti, hogy „hiba esetén biztonsági másolatot készíthetnek Önről”. Bár nem jelezték az ilyen biztosítékok valós alkalmazását, mivel a blokklánc-tranzakciók általában állandóak.

Végül megszerezheti ezt a Dogecoin pénztárcát Androidon, iOS-en és webes alkalmazásként.

Melyiket választottad?

Megpróbáltunk néhány legnépszerűbb Dogecoin pénztárcát lefedni, és reméljük, hogy megtalálta a tökéleteset a használati esetéhez. Ha még mindig nem biztos benne, nézze át még egyszer a „Crypto Wallet: Hogyan válasszunk” részt.

Személy szerint a Trust Wallet-et választanám egy több érmét tartalmazó portfólióhoz, és ragaszkodnék a MyDoge-hoz, ha csak a Dogecoinról van szó. Kipróbálhat azonban másokat, és megnézheti, hogyan teljesítenek az Ön skáláján, és milyen díjakat számítanak fel a határozottabb döntés meghozatala érdekében.

PS: Íme néhány biztonsági intézkedés minden kriptográfiai felhasználó számára.