14 legjobb PDF API minden üzleti igényhez

Ha vállalkozása sokat foglalkozik PDF dokumentumokkal, próbálja ki ezeket a következő generációs PDF API-kat!

A PDF az üzletemberek szabványos dokumentumformátuma lett. Legyen szó hatókörről, munkadokumentumról vagy üzleti szerződésekről, mindenkinek szüksége van PDF-fájlokra. Alapos ok van mögötte! Internetkapcsolattal bárhol megnyithatja.

A PDF-fájlok megtekintéséhez nem kell számítógépes szoftvert vagy mobilalkalmazást telepítenie. A számítógép vagy a mobil beépített rendszerei elegendőek a szerződések, megállapodások, üzleti ajánlatok stb. olvasásához.

Az alkalmazásprogramozási felület (API) eszközei a PDF-előállításhoz és -szerkesztéshez megkönnyítik és megfizethetőbbé teszik a PDF-ekkel kapcsolatos üzleti feladatokat. Ha nem tudja, melyik PDF API-t kell kipróbálnia, mielőtt a legjobbat választaná, olvassa el ezt az útmutatót a végéig.

PDF-ek üzleti felhasználási esetei

A hordozható dokumentumfájl (PDF) a vezető digitális dokumentumszabvány bármely iparágban. A vállalkozások a következő PDF segédprogramokhoz támaszkodnak erre a dokumentációs rendszerre:

 • Vállalati szintű biztonsági funkciók
 • Jobb dokumentumtömörítés az egyszerű fájlmegosztás érdekében
 • A tömörítési algoritmus nem nagyon rontja a tartalmat
 • Digitális aláírások
 • Digitális tanúsítványok
 • Vírusfertőzés mentes

Most, hogy ismeri a PDF dicséretes funkcióit, az alábbiakban találhat néhány üzleti felhasználási esetet a PDF-ekhez:

#1. URL a PDF-hez

Az URL-ek PDF formátumba konvertálása nagyszerű segédprogram a vállalkozások számára. Többé nem kell PDF-fájlokat létrehoznia és tárolnia. Emellett elkerülheti, hogy időt fektessen a PDF-fájlok áttekintésébe, átnevezésébe és biztonságos tárolásába több biztonsági mentési meghajtón.

Mindössze annyit kell tennie, hogy használjon egy PDF API-t, amely bevezeti az URL-t PDF-be konvertálva az üzleti alkalmazásban, a CRM-ben, az ERP-ben, a projektmenedzsment szoftverben stb. Az alkalmazottak egyszerűen kimásolhatják és beilleszthetik a dokumentumot vagy tartalmat tároló URL-t, és kinyomtathatják PDF-be. .

#2. PDF generálása

A PDF-ek másik üzleti felhasználási módja egy hordozható dokumentumfájl létrehozása olyan üzleti alkalmazásokból, mint a Microsoft Word, a PowerPoint, az Excel, a Google Analytics, a Projektkezelő eszköz stb., megosztási célokra.

Ha szövegszerkesztő eszközzel létrehozott dokumentumokat hoz létre és oszt meg, soha nem tudhatja, hogy a fogadó fél számítógépén ugyanaz a program van-e a fájl megnyitásához. De biztos lehet benne, hogy a címzett könnyen megnyithatja a PDF-fájlt webböngészővel vagy a legtöbb számítógépes operációs rendszer előnézeti eszközével.

#3. PDF megjegyzés

A PDF üzleti hasznossága és népszerűsége nem csak az alkalmazások nélküli olvashatóságában vagy hordozhatóságában rejlik. Könnyedén szerkesztheti több összetevőjét egyszerű számítógépes szoftverek vagy mobilalkalmazások segítségével. Az üzleti igényekhez egyszerűen hozzáadhat megjegyzéseket, javíthat mondatokat, kiemelhet tartalmat, képeket adhat hozzá, könyvjelzőket hozhat létre, dokumentumok bélyegképeit készíthet, dokumentum vázlatokat stb.

#4. PDF tömörítése

A PDF-tömörítés az eredeti dokumentum méretének csökkentése érdekében további üzleti jelentőséggel bír, ahol:

 • Az üzleti levelező kliens vagy szoftver nagyon korlátozott fájlméretet tesz lehetővé
 • Ön egy PDF-archívumot hoz létre
 • Célja, hogy a PDF-et mobileszközökön használja
  6 módszer az ingyenes Discord Nitro beszerzésére

A legjobb PDF API-k vállalkozások számára

Most, hogy ismeri a PDF-ek kritikus felhasználási eseteit a vállalkozásokban, az alábbiakban találhat néhány megbízható és fejlett PDF API-t, amelyeket használhat:

URL a PDF-hez

etoppc.com API

A etoppc.com API az egyik vezető PDF API üzleti szintű biztonsággal, és rendkívül hatékonyan konvertálja a webhelyeket PDF-fájlokká. És nem csak weboldalak! Mivel ez egy URL a PDF konvertáló API-hoz, tartalmat küldhet URL-ek formájában, és a címzett az URL-t PDF-fájllá alakíthatja, ha az API az üzleti alkalmazásban van.

Figyelemre méltó tulajdonságai a következők:

 • Gyártásra kész API, amelyet néhány perc alatt integrálhat üzleti alkalmazásába
 • Könnyen érthető API-dokumentáció, amelyet a fejlesztők szívesen követnek
 • A PDF API lehetővé teszi az oldalméret, a formátum, a tájolás, a margók és a tartalom méretezésének testreszabását
 • Üzleti igényekhez időbélyegzőket adhat hozzá a generált PDF-ekhez

A etoppc.com API kompatibilis webböngészőkkel, mobilalkalmazásokkal, asztali alkalmazásokkal és táblagépes alkalmazásokkal

PDFShift

Fejlesztőként előfordulhat, hogy sok PDF-fájlt kell létrehoznia ügyfél- vagy vállalati jelentéskészítési célokra. Ez lerövidítheti a kódolásra vagy ötletbörzére rendelkezésre álló munkaidőt a webhely- vagy alkalmazásterveken.

PDFShift szükséges ahhoz, hogy az URL-ek HTML-kódját automatikusan PDF-be konvertálja egy biztonságos API segítségével. Ráadásul ennek az API-nak nincs karbantartási költsége. Ezenkívül az API kompatibilis olyan fejlesztési keretrendszerekkel, mint a Javascript, Python, PHP, Ruby, JAVA, C#, GO és cURL.

DocRaptor

A DocRaptor egy HTML-PDF API, amely páratlan skálázhatóságot és megbízhatóságot tesz lehetővé. Még akkor is, ha minden nap több ezer PDF-dokumentumra van szüksége, képes megfelelni az Ön igényeinek. Ezenkívül 99,999%-os rendelkezésre állást garantál, és nincs korlátozás a fájlok bemeneti és kimeneti méretére vonatkozóan.

A vállalati szintű biztonság révén Ön teljes mértékben kézben tarthatja az adatmegőrzést, és minden ezzel végzett adatfeldolgozás megfelel a globális szabványoknak. Bármely fejlesztő könnyen integrálhatja ezt az API-t, amely több programozási nyelvet is támogat.

PDF-ek egyesítése

ConvertAPI

Gyakran kell több kisebb PDF-fájlt egyesítenie egy összevont PDF-fájl létrehozásához? A ConvertAPI megkönnyíti ezt a folyamatot a fejlesztők számára azáltal, hogy több PDF-fájlt egyetlen dokumentumban egyesíthet. A REST API használata során észreveheti, hogy jelentősen csökken a nagyszámú PDF-fájl kezeléséhez korábban szükséges idő és erőfeszítés.

A PDF-fájlok egyesítése közben ez az API megőrzi az oldalszámozást, kiküszöböli az ismétlődő betűtípusokat, és tartalomjegyzéket állít elő az egyesített fájlokhoz. Ezenkívül a ConvertAPI zökkenőmentesen integrálható bármely alkalmazásba vagy webhelybe.

PDF.co

A PDF.co egy hatékony összevonási API, amely képes különböző fájlformátumokat egyetlen PDF-fájlba egyesíteni. Ez az egyedülálló funkció különbözteti meg a többi PDF-egyesítési API-tól, amelyek csak PDF-fájlokat kombinálhatnak. Az async paramétert használja a nagy fájlok bonyodalmak nélküli feldolgozásához.

  A PSP Vita Hard Reset végrehajtása

Az API támogatott fájlformátumai közé tartozik a PDF, DOC, DOCX, RTF, TXT, EML, MSG, XLS, XLSX, CSV, JPG, TIFF, PNG és ZIP. Még az egyesített képek is PDF-fájlokká konvertálódnak. A PDF.co több programozási nyelvet támogat, mint például a Javascript, Java, .NET, PHP, ASP.NET, C#, Visual Basic stb.

Még a nem fejlesztők is automatizálhatják a PDF-műveleteket, ha ezt az API-t több mint 300 népszerű üzleti automatizálási platformmal integrálják, beleértve a Make, Zapier, Salesforce, Airtable és Google Apps Scriptet.

PSPDFKit API

A PSPDFKit API egy megbízható API, amelyet vállalkozása számára használhat PDF dokumentumok egyesítésére. Használatával tetszőleges egyéni munkafolyamatokat fejleszthet anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonság miatt. Minden API-végpontja titkosított kapcsolatokkal rendelkezik, és nem tárol semmilyen adatot az általuk feldolgozott dokumentumokból.

A PSPDFKit API 30+ eszköz funkcióinak kihasználására használható. Ezért ugyanazt az API-t használhatja egy dokumentum feldolgozására többféle módon. Ez a jól dokumentált API gyorsan integrálható a meglévő munkafolyamataiba.

PDF tömörítése

Aspose.PDF

A PDF-fájlok tömörítésére gyakran szükség van az üzleti életben, és az Aspose.PDF API lehetővé teszi ennek a feladatnak a hatékony és egyszerű elvégzését. Ezzel a nagy teljesítményű és funkciókban gazdag dokumentumkezelési API-val minimalizálhatja PDF-fájljai méretét anélkül, hogy befolyásolná a minőségét. Ha úgy dönt, hogy használja, akkor nem lesz szükség az Adobe Acrobat használatára.

Az Aspose.PDF minden nagyobb operációs rendszeren használható. Ehhez azonban rendelkeznie kell bizonyos előfeltételekkel, mint például .NET vagy PHP, VBScript, Delphi vagy C++ COM Interop-on keresztül, Microsoft Visual Studio, vagy hasonló fejlesztői környezet stb. Ehhez még csak kódot sem kell írnia vagy letöltenie.

CloudConvert

A CloudConvert PDF tömörítési API-jával csökkentheti PDF-dokumentuma méretét, miközben megőrzi eredeti minőségét. Képes nagy PDF-fájlok tömörítésére anélkül, hogy megváltoztatná a fájlformátumot és a minőséget.

A felhasználók szabadon választhatnak a különféle speciális optimalizálási profilok közül is, mint például a webhasználat, a nyomtatás, a szkennelt képek, az archiválás vagy a maximális méretcsökkentés.

A CloudConvert kiterjedt API-dokumentációval is rendelkezik, amellyel a fejlesztők a lehető leggyorsabban elkezdhetik használni ezt az API-t. Még egy Job Builder is van benne, amely használatra kész kéréseket és kódrészleteket hozhat létre.

PDF létrehozása

APITemplate.io

Biztosítani szeretné, hogy automatikusan tudjon PDF-eket generálni egy PDF-generáló API segítségével? Próbálja ki az APITemplate.io-t. Lehetővé teszi PDF dokumentumok létrehozását újrafelhasználható sablonokból vagy REST API-ból. Ez a platform támogatja a WYSIWYG és a HTML konvertálást PDF-be.

Még a végső kimenet előtt megtekintheti az API által generált PDF-fájl előnézetét is. Az APITemplate.io könnyen integrálható a Zapier, az Airtable, a Bubble.io, a Python, az UiPath, a C#, a REST API és még sok más alkalmazással a gyors PDF- és képkészítés érdekében. Sőt, a felhasználók a WYSIWYG szerkesztőből HTML-ismeret nélkül is megkaphatják a PDF dokumentumokat.

PDFMajom

A PDFMonkey segít a PDF generálási folyamat automatizálásában. Használatával könnyedén kezelheti sablonjait, és szükség esetén dinamikus adatokat illeszthet beléjük. Így értékes időt takarít meg a fejlesztőknek, amit PDF-kódok írásával töltöttek volna.

  Csatlakoztassa számítógépét bárhonnan a Chrome Remote Desktop segítségével

A PDFMonkey robusztus irányítópulttal rendelkezik, ahol sablonokat hozhat létre és kezelhet vállalkozása számára. A dokumentum létrehozása után megtekintheti a PDF-fájl előnézetét, és megnézheti, hogy szükség van-e módosításra.

Lehetővé teszi továbbá gyönyörű diagramok beszúrását bármely diagramkönyvtárból vagy szolgáltatásból. Ez az API mindenekelőtt támogatja a könyvtárak importálását a Google Fonts, Bootstrap és QR Code generátorok használatához.

Bannerbear

Kód nélküli eszközt keres PDF-ek automatikus generálásához? A Bannerbear kiválasztásával automatizálhatja nyomtatási vállalkozását, és készíthet szállítási címkéket és számlákat. Sablonszerkesztőt kínál, amellyel újrafelhasználható sablonokat hozhat létre.

Ebből a Bannerbear PDF API lehetővé teszi PDF-ek létrehozását nyomtatáshoz. Ezenkívül szöveget és képeket is hozzáadhat a sablonhoz a PDF-fájlok testreszabásához.

Ha elkészültek a PDF-fájlok, megkezdheti a nyomtatást, vagy elküldheti a másolatokat igény szerinti nyomtatási partnerének. Ez a platform olyan funkciókat is kínál, mint az AI arcfelismerés, automatikus átméretezés, többnyelvű támogatás, webhookok, együttműködés és még sok más. Számos integrációt és bővítményt támogat, mint például a Zapier, az Airtable, az űrlapok és az URL-ek.

Többcélú (szerkesztés, jegyzetelés stb.)

Üllő

A többcélú PDF API-k listáján szereplő első név Anvil. Ez a platform számos modern és hatékony API-val és eszközzel büszkélkedhet, amelyek segítenek a papírmunka automatizálásában. Ezeket az API-kat és eszközöket használhatja PDF-ek generálására, adatok gyűjtésére és aláírások gyűjtésére az alkalmazásokon.

Az Anvil API segítségével számos PDF-hez kapcsolódó feladatot hajthat végre rajta. A PDF fájlok létrehozása mellett segít a webes űrlapok PDF formátumokká és a PDF-ek webes űrlapokká konvertálásában. Ez az API használható hitelesített adatok gyűjtésére és e-aláírások kérésére is. Ezenkívül lehetővé teszi a műveletek automatizálását egy űrlap adatai alapján, és támogatja a stílus és a márkaépítés testreszabását.

iLovePDF API

Az iLovePDF egy népszerű platform, amely többféle online PDF-eszközt kínál. Az iLovePDF API-n keresztül minden eszközét API formájában mutatja be a fejlesztők kényelme érdekében. Legyen szó kis- és középvállalkozásról vagy nagyvállalatról, lehetővé teszi vállalkozása dokumentumfeldolgozásának automatizálását.

Rendezheti PDF fájljait, tömörítheti őket, hogy kisebb legyen, más fájlformátumokat konvertálhat PDF-ekké, szerkesztheti a PDF-fájlokat rajzokkal és megjegyzésekkel, titkosíthatja a PDF-fájlokat a nagyobb biztonság érdekében, valamint konvertálhatja a PDF-fájlokat képekké és egyéb fájlokká. Ezenkívül biztonságosan dolgozza fel a PDF-adatokat, így nem kell aggódnia az adatvédelem miatt.

Apryze

Az Apryse magas szintű PDF SDK-kat kínál PDF-fájlok létrehozásához, megtekintéséhez, szerkesztéséhez és megjegyzésekhez bármilyen keretrendszeren vagy alkalmazáson, beleértve a webet, mobilt, asztali számítógépet és szervert. Telepítheti saját infrastruktúrájában az üzleti dokumentumok és adatok életciklusának szabályozásához.

Az Apryse SDK képes sablongenerálásra, PDF-kezelésre, szerkesztésre, e-aláírásra, egyéni megjegyzések készítésére és munkafolyamatokra. Ezzel a szolgáltatással fájlokat hozhat létre PDF-sablonokból, és más formátumokat konvertálhat PDF-ekké. Ezenkívül gazdag API-készlettel érkezik, amelyek lehetővé teszik a széles körű funkciók testreszabását.

Végső szavak

Eddig az üzleti szintű PDF API-k végső listáját fedezte fel, amelyeket hozzáadhat üzleti alkalmazásaihoz a könnyű PDF-készítés, előnézet és megjegyzések elkészítése érdekében. Az üzleti igényektől függően a PDF API-ban található szolgáltatások iránt; kiválaszthat egyet vagy néhányat a fenti listából.

Azt is szeretheti, hogyan írjon (SoW) Munkakört.