13 legjobb YouTube záróképernyő-sablon a nézők megtartásának javítására

A YouTube záróképernyői a YouTube egyik leginkább alulértékelt összetevője, amely segít a nézők megtartásának javításában. Használjunk tehát néhány méltó sablont hozzájuk.

Kétségtelen, hogy a YouTube-videók és -csatornák nézőinek és feliratkozóinak fenntartása nehéz feladat. Ahogy a neve is sugallja, a záróképernyők végül megjelennek, de vonzónak kell lenniük ahhoz, hogy a felhasználókat bevonják a csatornákba és azok tartalmába.

Ebből a cikkből megtudjuk, mik azok a YouTube záróképernyők, és miért olyan fontosak. Megvizsgáljuk a YouTube záróképernyősablonjainak előnyeit is. Végül megnézzük a legjobb YouTube záróképernyő-sablonokat a nézők megtartásának javítása érdekében.

Mi az a YouTube záróképernyő?

A YouTube-videó utolsó 20 másodpercében a YouTube End Screen nevű funkció lehetővé teszi a csatornavideó promócióját vagy hirdetését. A „Zárókártya” és a „Végoldal” kifejezéseket a záróképernyő leírására is használják. Megjelenhet a videó utolsó öt-húsz másodpercében. A YouTube-felhasználók a záróképernyőjükön hirdethetnek külső webhelyekre, elemekre, lejátszási listákra és videókra mutató hivatkozásokkal.

A YouTube ezzel a funkcióval segíti a producereket abban, hogy cselekvésre ösztönözzék a nézőket a tartalom megtekintése után. A záróképernyők tartalmazhatnak feliratkozási CTA-kat, ellenőrzött webhelyekre mutató kapcsolatokat, linkeket más csatornákra vagy linkeket különböző videókra vagy lejátszási listákra.

Mennyire fontos a YouTube záróképernyője?

A videó megtekintése után a YouTube záróképernyője további kezdeményezésekhez kapcsolva fenntartja a nézők érdeklődését. A YouTube célja, hogy a felhasználókat a lehető legtovább az oldalon tartsa, ami az egyik központi alapelve.

A videó megtekintése után a YouTube „Következő” funkciója több tucat, több száz vagy akár több ezer további videót ajánl, hogy fenntartsa a felhasználók érdeklődését a webhely iránt.

Ezért, ha a YouTube-videók készítői nem adnak hozzá záróképernyőt vagy szembetűnő cselekvésre ösztönzést videóik legvégén, akkor jelentős mennyiségű forgalomról maradnak le. A záróképernyő növeli a csatorna közönségelköteleződési arányát, és növeli az átkattintási arányt is.

Mik azok a YouTube záróképernyő-sablonok?

Bár lehetséges a semmiből vagy a YouTube-on záróképernyőket készíteni, többféle sablon segítségével készíthetsz olyan záróképernyőt, amely gyorsan eleget tesz a márkaépítési követelményeknek.

A szerkesztőszoftverrel készült mozgókép a YouTube záróképernyősablonjaként szolgál. Automatizálják a záróképernyő létrehozását, és egy üres helyet biztosítanak a filmek végén, ahol hozzáadhatod saját márkaépítő anyagaidat, ideértve a logókat, a közösségimédia-profilodra mutató linkeket és cselekvésre ösztönző felhívásokat a nézők számára, hogy iratkozz fel a filmedre. csatorna.

Milyen előnyei vannak a YouTube záróképernyő-sablonjainak?

Egyes záróképernyő-témák elengedhetetlenek, és néhány háttérszínre és frissített képre van szükségük, hogy megfeleljenek az Ön stílusának. Tervezési céljaitól függően egyesek nagyobb testreszabást igényelhetnek, így a saját fejlesztés a preferált lehetőség.

  Hogyan lehet görgetni a YouTube-ot teljes képernyős videók megtekintése közben

Az elemek a záróképernyőt alkotó elemek. Ezek közül akár négyet is hozzáadhat, és gyorsan konfigurálhatja őket sablonok alkalmazásával, és kiválaszthatja, hogy hol jelenjenek meg a filmben.

A legjobb záróképernyők arra ösztönzik a nézőket, hogy iratkozzanak fel, és nézzék meg a kapcsolódó anyagokat, ami segít hirdetni és fejleszteni YouTube-csatornáját. A kiváló záróképernyők rendetlenek lesznek, tömör, releváns üzeneteket tartalmaznak, és teljes mértékben összhangban állnak a márkával.

Marq

A Marq lehetővé teszi professzionálisnak tűnő grafika készítését. A Marq YouTube záróképernyő-sablonjainak köszönhetően a gyönyörű záróképernyő-grafikák készítése most egyszerűbb, mint valaha.

Ezek a sablonok segíthetnek abban, hogy elinduljon a helyes úton, és olyasmit készítsen, amivel elégedett lehet, még akkor is, ha csak néha tudja pontosan, mit akar.

A Marq által kínált számos különböző záróképernyő-sablon közül választhat. A záróképernyő-sablonok az éppen futó projekt alapján választhatók ki. A Marq sablonokat is tartalmaz az egyéni közösségi média hálózatokhoz, amelyeket használni szeretne. Csak néhány kattintás a Marq-ra a terv megváltoztatásához.

Velosofy

A márkák és tartalomgyártók jól ismert internetes videóforrása a Velosofy. Bármely tartalomgyártó letöltheti a Velosofy által összeállított számos videósablont internetes forrásokból és a közreműködők videóforrásaiból világszerte, beleértve a YouTube végképernyős sablonjait is.

Számos ingyenes záróképernyő-sablont kaphat a Velosofy-tól anélkül, hogy bármit is kellene fizetnie. Ezek a témák a következők szerint rendezhetők: Népszerű, Legnépszerűbb, Legújabb, Felkapott és Kiemelt. A Velosofy legfinomabb tulajdonsága a további gyönyörű ingyenes sablonok olyan programokhoz, mint a Photoshop, Sony Vegas, Blender, Panzoid stb.

Adobe Express

Az Adobe Express segítségével egyszerűen készíthet gyönyörű végkártyákat a semmiből, vagy használhat előre elkészített, szakszerűen elkészített sablonokat, amelyek készen állnak a testreszabásra. A sablon kiválasztása, módosítása és terjesztése egyszerű folyamat.

Ahhoz, hogy terveit teljesen valódinak érezze, csak egy témát kell létrehoznia számukra képek, ikonok, logók, betűtípusok és más testreszabható összetevők felhasználásával.

A terveket megismételheti és méretezheti az egységesség érdekében többféle anyagtípuson. Gyorsan létrehozhatja, tárolhatja és megoszthatja ötleteit az Adobe Express segítségével, ami lehetővé teszi kollégák meghívását, beleegyezését, és videóit egyedi outro-dizájnnal fejezheti be, akárcsak egy lenyűgöző bevezetőt.

Snappa

A Snappa segítségével a YouTube záróképernyő elkészítése egyszerűbb, mint gondolnád. A kezdéshez be kell jelentkeznie a Snappába. Kezdheti a nulláról, vagy választhat egy YouTube záróképernyő-sablont. Amint felkerült a vászonra, sablonod mérete megfelelő lesz a YouTube záróképernyőjéhez.

Kiemelt videóid és egyéb cselekvésre ösztönzések hozzáadhatók az egyes sablonok üres képkockáihoz. A Snappa kész sablonjainak köszönhetően a YouTube záróképernyők létrehozása hihetetlenül egyszerűvé válik, és a csatornád ROI-ját is minden téren növelni fogják.

  A YouTube lejátszása a háttérben iOS rendszeren

Fotor

A Fotor online YouTube záróképernyő-tervezőjének használatával egyszerűen létrehozhat egy YouTube záróképernyőt. Nem kell semmilyen tervezőeszközt letöltenie, vagy tervezési tapasztalattal kell rendelkeznie. Használhatja a keresőmezőt, hogy gyorsan azonosítson egy bizonyos típusú sablont, amelyet keres, vagy felfedezheti a használatra kész végképernyő-tervek méretes könyvtárát.

A módosítás megkezdéséhez kattintson az ideális sablonra, miután megtalálta. Más betűtípusokkal, színekkel, hátterekkel, elrendezésekkel és egyebekkel is játszhat. A Fotor számos képet, rajzot, ikont, matricát és effektust is tartalmaz, amelyek még jobban feldobják a dizájnt.

Mixkit

A YouTube záróképernyő-témáinak másik alkotója a Mixkit, amely ingyenes after Effects sablonletöltést is kínál. Sőt, a Mixkit legjobb tulajdonsága, hogy ingyenes DaVinci Resolve, Premiere Pro és Final Cut Pro sablonokat szerezhet be.

Ez a webhely rengeteg kiváló hangeffektust, ingyenes hangsávot és ingyenes stock videofelvételt kínál a zöld képernyőről, a környezetről, az állatokról stb., a záróképernyőkön kívül. Ezen kívül letölthet átmeneteket, diavetítéseket, szöveges animációkat stb., amelyek igényesen kidolgozottak.

PhotoADKing

Több mint 10 000 gyönyörű tervezősablonjával a PhotoADKing egy felhőalapú grafikai tervezőeszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára szórólapok, poszterek, prospektusok, névjegykártyák, meghívók, életrajzi adatok vagy önéletrajzok, közösségi média hirdetések és egyebek létrehozását. Gyors, egyszerű és ingyenesen használható.

A PhotoADKing számos eszközének segítségével YouTube-végkártya-sablont tervezhet filmjeihez. A PhotoADKing által kínált eszközökkel és választási lehetőségekkel elkészítheti a kívánt tervet.

Sőt, ha motivációt keresel, a PhotoADKing számos testreszabható végképernyős YouTube-sablon koncepciót kínál.

Ezeket a szerkeszthető sablonokat használhatja a tervek elkészítéséhez vagy az igényeinek megfelelő módosításokhoz. Weboldalán a PhotoADKing felhasználói kézikönyveket és oktatóanyagokat is kínál, amelyek segítenek a felhasználóknak többet megtudni a lehetőségeikről.

FlexClip

Számos ingyenes előre elkészített elrendezésével, kiterjedt készletforrásaival, jelentős speciális effektusaival és egyéb funkcióival a FlexClip az egyik legnagyobb online YouTube végképernyő-készítő. Kezdheti saját egyedi dizájnjával a FlexClipnél, vagy választhat a lenyűgöző záróképernyő-témák közül.

Feltöltheti saját fotóit és videóit, hozzáadhatja cége logóját, módosíthatja a színeket és a betűtípusokat, hozzáadhat szűrőket és még sok mást is, hogy teljesen személyre szabhassa a végső képernyőt. Ezenkívül ingyenesen használható, viszonylag egyszerű, és lehetővé teszi a végkártya-filmek vízjel nélküli mentését.

WoFox

A WoFox előre elkészített YouTube végkártya-témákat kínál, beleértve a képeket, szövegeket és egyéb vizuális elemeket. Ennek megváltoztatásával saját márkajegyeit vagy információit adhatja hozzá ezekhez a végkijelzőkhöz. Szabványos vagy egyedi mérések használatával a kezdetektől fogva egyedi záróképernyőt is készíthet ezzel a felhasználóbarát építővel.

Ingyenes hozzáférést kap több mint egymillió stock fotóhoz, grafikához, effektushoz, 800+ 3D-hez és díszes szöveghez a WoFoxon. Minden témához gyakran kínálnak kiemelkedő YouTube-videók záróképernyő-elrendezéseit. A WoFoxnak elküldheti tervezési kérelmét, ha különleges igényei vannak, és ők is megtervezik azokat.

  A YouTube várólista funkciójának használata

VideoCreek

A VideoCreek segítségével tagság fizetése nélkül is készíthet végképernyős videókat számos funkcióval és fantasztikus felhasználói élménnyel. Csak egy kis díjat kell fizetnie a vízjel eltávolításához. A VideoCreek YouTube záróképernyő-sablonja lehetővé teszi, hogy professzionális megjelenésű záróképernyőket készíts.

A VideoCreek segítségével számos lehetőség közül választhatsz egy olyan záróképernyő létrehozásához, amely növeli a csatornád interakcióinak arányát. Ha a VideoCreek sablonokról van szó, számos módosítási lehetőség áll rendelkezésre.

Kezdje azzal, hogy a YouTube záróképernyő-sablonján a minta szövege helyett hozzáadja üzenetét. Fényképeket, animációkat és grafikákat is hozzáadhat a dolgok frissebbé tételéhez.

Freepik

Szakértően kiválasztott, csúcsminőségű képeket, vektorokat, szerkeszthető grafikákat, ikonokat és betűtípusokat fedezhet fel a Freepik platformon. Így felgyorsíthatja munkáját, és magasabb kreativitási szintre emelheti. Ez egy olyan platform, amelyet mind a tervezők, mind a nem tervezők használhatnak számos különböző tervezési anyaghoz, különösen a záróképernyőkhöz.

A platform gondoskodik arról, hogy hitelesen eredeti és élvonalbeli anyagokat biztosítsanak felhasználóinak azáltal, hogy egyéni alkotóktól szerzik be a közreműködői programjával összhangban.

Ha még mindig meghatározza, hogy mit keres, a webhely kereső funkciója segít a kategóriák és minták közötti navigálásban. Előnyös, ha a tervezésen kívül más területről érkezel.

Cső sablonok

A Tube Templates egy másik YouTube záróképernyő-sablonszolgáltató, amely számos sablont kínál azoknak a felhasználóknak, akik záróképernyőt szeretnének hozzáadni videóikhoz. A sablonok többféle színben kaphatók, és rendelkeznek a megfelelő záróképernyőhöz oly nagyon szükséges funkciókkal.

A Tube Templates számos további sablont és funkciót kínál, amelyek segítségével fülbemászó videókat hozhat létre. Animált grafikákat, alkotói útmutatókat és tanfolyamokat is kínál az új tartalomkészítőknek.

Pixeles

Az idő és a pénz megtakarítása érdekében a Pixelied több száz előre elkészített mintából álló gyűjteményt kínál, amelyekből kiválaszthatja, hogy saját egyéni YouTube outro-témáit hozzon létre. Használhat stock fényképeket és ikonokat, eltávolíthatja a háttereket, valósághű maketteket adhat hozzá, és még sok minden mást tehet, hogy YouTube-záróképernyője újszerű, kreatív és professzionális legyen.

A javasolt mérések használatának megkezdéséhez egyszerűen válassza ki az egyik előre elkészített sablont a fenti listából. Ezután a robusztus szerkesztővel, amely számos tervezési szerkesztési lehetőséggel van feltöltve, módosíthatja YouTube-outróját. A szerkesztés befejezése után töltse le gyönyörű kreatívját több fájlformátumban.

Következtetés

Ha a közönséged végig nézi a videóidat, felkeltette a figyelmüket. Ennek ellenére szeretnéd, ha továbbra is figyelnének a videó befejezése után; szeretné folytatni őket. A YouTube záróképernyője nagyszerű módja annak, hogy megragadja és lekösse közönsége figyelmét.

Ha pontosan a YouTube beépített feliratkozási és az azt követő videófunkcióihoz készít egy végdiát, a látogatók azt az elképzelést adják, hogy Ön kifinomult és naprakész. A fent említett záróképernyő-sablonok segítségével vonzó és kreatív záróképernyő-sablonokat készíthet.

Ezután nézze meg, hogyan készíthet YouTube-szalaghirdetést.