8 legjobb mesterséges intelligencia generátor a kreatív blokk túllépéséhez

Képzeld el, hogy van valami olyan erős a zsebedben, de nem használod ki a benne rejlő lehetőségeket.

Sokan pontosan ezt teszik az AI-eszközökkel. A rendelkezésünkre bocsátott eszközök hatalmas teljesítményt nyújtanak, de nagy az esély arra, hogy nem használja ki őket.

Ha Ön is egy ilyen ember, akkor szeretné tudni, hogy létezik valami, mint egy „AI prompt generátor”, amely segít minden kis csepp levet kipréselni az AI-eszközökből.

Valójában sok mesterséges intelligencia-generátor létezik, de ebben a bejegyzésben csak a legjobbakat ismertetjük, amelyek segítenek kreatív és egyedi tartalom létrehozásában.

Hogyan működik az AI Prompt Generator

Sokan nincsenek tisztában a mesterséges intelligencia képességeivel. Ezeket az AI-eszközöket, például a ChatGPT-t, a Midjourney-t és a Stable Diffusion-t a lehető legbonyolultabb felszólítások kezelésére képezték ki, így használatuknak az a legjobb módja, ha a lehető legleíróbbak.

Rendszeres felhasználóként azonban nehéz lehet olyan szavakat találni, amelyek pontosan leírják, hogy mit szeretne generálni. Valójában néha azt sem tudod, mit akarsz, de az AI-eszközökre támaszkodsz, hogy kitalálj egy remekművet.

Ilyen esetekben egy AI prompt generátor eszköz hatalmas segítséget jelenthet. Ezek az eszközök részletes utasításokat javasolnak, miután megadta a lekérdezést. Íme egy példa:

AI Art Prompt Generator az Xquissive-től

Ezenkívül további módszereket is kínál a jobb tartalom létrehozására, és ezek egyike olyan előre elkészített művészeti stílusokat javasol, amelyekre kattintva létrehozhatja kedvenc AI-eszközét.

  A KDE Connect telepítése Linuxra az Andriod fájljainak és értesítéseinek eléréséhez

Most, hogy tudjuk, hogyan működnek a mesterséges intelligencia-generátorok, nézzük meg a legjobb lehetőségeket, amelyeket igényei szerint használhat.

AI szövegprompt generátor

Az AI Text Prompt Generator egy ingyenes eszköz, amely kiválóan alkalmas kreatív művészeti utasítások kidolgozására, és azonnali másolandó művészeti stílusokat javasol. Itt többnyire olyan AI-eszközökhöz talál promptokat, mint a Midjourney és a Stable Diffusion, de természetesen bárhol használhatja ezeket az utasításokat.

Amint látja, az egyes promptok alatt lehetősége van arra, hogy ízlése szerint testreszabja:

Miután rákattint a kívánt promptra, módosíthatja a szöveget, a tárgyat, a stílust, az AI-motort és sok más területet.

Olvassa el még: A ChatGPT használata Sirivel iPhone és iPad készüléken

PromptoMania

Legyen mestere a kívánt tartalom létrehozásának a PromptoMania segítségével. Hatékony utasításokat javasol az olyan mesterséges intelligencia eszközökhöz, mint a CF Spark, a DreamStudio, a Midjourney és a Stable Diffusion, amelyeket azonnal átmásolhat.

Ha rákattint a kívánt mesterséges intelligencia motorra, elkészítheti az utasításokat úgy, hogy csak néhány részletet ad meg arról, amit keres.

Önnek joga van:

  • Írja be a szöveget
  • Kép hozzáadása
  • Válasszon egy alapstílust
  • Művész utánzás
  • Állítsa be a paramétereket
  • Méretezze a képeket

Kipróbálhatja interaktív oktatóanyagaikat is, hogy még jobb legyen.

PromptPerfect

A PromptPerfect segítségével promptokat hozhat létre olyan mesterséges intelligencia eszközökhöz, mint a ChatGPT, DALL-E 2, Claude, Stable Diffusion stb.

Nagyon egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik, amelyen minden lépésről lépésre el van készítve. Először válassza ki a kívánt AI-eszközt, és írja be az eredeti promptot. Az eszköz ezután azonnal létrehoz egy részletes promptot, amelyet tartalom generálására használhat.

Megmutatja az eredeti promptot a generált prompt mellett, és azt, hogy az eszköz mit változtatott a jobbá tétel érdekében. Ez az egymás melletti összehasonlítás segíthet abban, hogy megfelelő ismereteket szerezzen a hatékony felszólítások beviteléről a legjobb eredmény érdekében.

  A 14 legjobb időszakos böjtölési alkalmazás a fittség megőrzéséhez 2022-ben

WebUtility

Ez a WebUtility véletlenszerű AI prompt generátora hihetetlenül hasznos olyan promptok generálásakor, amelyek több mesterségesintelligencia-modellhez is használhatók.

Gyorsan egyedi felszólításokat generál az olyan eszközökhöz, mint:

  • Stabil diffúzió
  • Midjourney
  • DreamStudio
  • Dall-E 1 és 2

Segíthet túllépni a kreatív blokádon azáltal, hogy inspirációt és módszereket biztosít a felszólítások hatékony megírásához. Függetlenül attól, hogy Ön tervező, fejlesztő, üzlettulajdonos vagy csak olyan személy, aki véletlenül ötleteket keres, hatalmas hasznot húzhat ebből az eszközből.

Mindössze néhány kattintás szükséges ahhoz, hogy elkészítse kedvenc mesterségesintelligencia-eszközeinek következő legjobb üzenetét.

AI Art Prompt Generator

Ez az egyik kedvencem ebből a listából, mert ez generálja a valaha talált legjobb minőségű promptokat. Az Xquissive AI Art Prompt Generator segítségével számos nagyszerű tartalomötletet találhat ki, függetlenül a réstől.

Ahogy az alábbiakban látható, most beírtam egy egyszerű promptot, és sok új prompt ötlettel tért vissza, amelyek részletesek és konkrét résekre irányulnak.

Görgetheti az eredményeket, és kiválaszthatja a kívánt AI-motoron használni kívántat. Ingyenes felhasználóként naponta 10 azonnali kérést intézhet.

PromptHero

A PromptHero egy hatalmas prompt-könyvtárral rendelkezik, amelyeket művészeti stílusok szerint jelenít meg. A kívánt promptra kattintva ellophatod (természetesen legálisan 😉). Lehetővé teszi az AI modellek, például a ChatGPT és a Dall-E szerinti keresést is.

Ha az egeret egy adott prompt fölé viszi, további részletek jelennek meg, például az AI-eszköz, amelyhez alkalmas, kulcsszavak, kedvelések száma stb.

  13 SMTP-eszközök az e-mailek biztonságának diagnosztizálására és tesztelésére

Amikor regisztrál egy fiókot a PromptHero-n, „csillaggal” jelölheti meg kedvenc mesterséges intelligencia-parancsait, hogy későbbre elmentse őket. Ezen az oldalon ingyenesen indulhat.

Prompts.chat

Kifejezetten a ChatGPT-vel való együttműködésre készült Prompts.chat a promptok széles skálájával rendelkezik, különböző kategóriákra osztva, amelyeket másolhat és beilleszthet.

Ahelyett, hogy a ChatGPT-t arra kérné, hogy „generáljon” bizonyos típusú tartalmat, itt olyan felszólításokat talál, amelyek inkább „szerepjátékra” kérik a ChatGPT-t.

Például ahelyett, hogy olyan felszólításokat adna neked, mint „Adj néhány hasznos tanácsot az élethez”, hanem a „Szeretném, ha életvezetési tanácsadóként tevékenykednél” kezdetű felszólításokat ad. A prompt így fog kinézni:

A promptok ilyen módon történő bevitele biztosítja, hogy az AI személyesebb és egyedibb eredményeket adjon, ahelyett, hogy általános válaszokat adna.

PromptBase

Bár nem ingyenes, a PromptBase egy olyan lehetőség, amelyet megfontolhat, ha nem bánja, hogy néhány dollárt költ a keresett tökéletes promóció megszerzésére.

Hatalmas promptok gyűjteménye található benne, amelyeket megvásárolhat, és minden vásárláshoz utasítások tartoznak a tetszés szerinti testreszabáshoz.

A promptokat kulcsszavak megadásával és a választott AI-motor szerinti szűréssel is keresheti.

A PromptBase az utóbbi időben hullámokat keltett szolgáltatásával, ami segített nekik olyan hiteles oldalakon szerepelni, mint a Wired, a TechCrunch és a The Verge.

Záró gondolatok

Nagyon hiszek abban, hogy a már meglévő erőforrásainkat teljes mértékben kihasználjuk, ahelyett, hogy a „következő nagy dolog” után futnánk. Talán a már használt eszközökkel elérheti, amit keres, és a fenti AI prompt generátorok pontosan ebben segítenek.

Ezután tekintse meg ezeket a hatékony ChatGPT-üzeneteket, amelyek javítják az élményt.