13 legjobb tartalomírási szolgáltatás a gyors és professzionális tartalomért

Csúcsminőségű tartalomíró szolgáltatást keresel a tartalommarketing játékod szintre emeléséhez? Íme a legjobb tartalomírási szolgáltatások rangsorolása, hogy megalapozott döntést hozhasson.

A hiteles és eredeti tartalom elengedhetetlen ahhoz, hogy a Google keresőmotorjainak első oldalán helyezkedjen el. Talán ezért is cseng a tartalommarketingesek fülében a „tartalom a király” kifejezés.

Az olvasók lekötik a folyamatosan jó minőségű tartalom-előállító webhelyeket és blogokat. Ez viszont segít egy vállalkozásnak megőrizni pozícióját a keresési eredmények élén, és jobban piacra dobja márkáját.

Egyes vállalkozások számára azonban komoly kihívást jelent az eredeti és friss tartalom folyamatos létrehozása, ezért is felerősödött a tartalomkészítés kiszervezésének divatja.

Ez számtalan tartalomírási szolgáltatást hozott létre, amelyek azt ígérik, hogy gyorsan és megfizethető áron kiváló minőségű tartalmat állítanak elő az Ön nevében, így több időt szabadíthat fel az üzleti növekedésbe való befektetésre.

Ismerje meg, mik azok a tartalomírási szolgáltatások, és fedezze fel a legnépszerűbb tartalomírási szolgáltatásokat a következő bekezdésekben, hogy elérje, ha vállalkozásához vonzó tartalmat kell készítenie.

Hogyan működnek a tartalomírási szolgáltatások?

A különböző vállalkozások igényei eltérőek. A professzionális tartalomírási szolgáltatások biztosítják a szükséges minőséget és következetességet. Egy tapasztalt írókkal rendelkező tartalomíró ügynökség stratégiát dolgoz ki, és lenyűgöző meséket készít, amelyek tökéletes köteléket alakítanak ki a célközönség és a márka között. Ezenkívül leegyszerűsíti az összes tartalommal kapcsolatos műveletet.

A legtöbb tartalomírási szolgáltatás a PPW-t vagy egy fix szavankénti árat számít fel. Számos tartalomkészítő cég azonban olyan árképzési struktúrákat is kínál, amelyek meghatározott mennyiségű tartalomhoz párosítják az előfizetési csomagokat.

A tartalomírási szolgáltatások kiszervezésének előnyei

A tapasztalt cikkíró szolgáltatással való munka számos előnnyel jár, amelyek közül néhány a következő:

 • Nem kell megküzdenie azzal a gonddal, hogy írót találjon.
 • Az ügynökségnek indulásra kész legénysége lesz; tudatnia kell velük az igényeit.
 • Ha egy ügynökség a fedélzeten van, egyszerűen a tartalom miatti aggódás nélkül koncentrálhat vállalata bővítésére. Ezen kívül tapasztalattal rendelkeznek számos cikk írásában.

A külső írók tartalomhoz való felvételének további előnyei közé tartozik a hatékonyabb tartalomműveletek, a kiváló anyagokhoz való hozzáférés, a változatos képzettségű írók széles csoportjával való együttműködés, a jobb keresőmotorok rangsorolása, a márka ismertsége és a megnövekedett konverziós arány.

A tartalomírási szolgáltatások néhány hátránya

Míg a tartalomírási szolgáltatások segítő kezet nyújtanak, van néhány árnyoldala a bérbeadásuknak, amelyeket nem lehet könnyen figyelmen kívül hagyni.

 • A költség magas lehet.
 • A szűrési eljárás eltarthat egy ideig.
 • Elégtelen tudás
 • Az ügyfél és az ügynökség közötti kommunikáció hiánya vagy nem megfelelő.
  A Microsoft Edge béta kipróbálása Linuxon

Hogyan válasszuk ki a legjobb tartalomíró szolgáltatást?

Válaszoljon a következő kérdésekre az üzleti igényei alapján, hogy eldöntse, mely tartalomíró szolgáltatások a legmegbízhatóbbak.

 • Kik alkotják az ügyfélkörüket?
 • Milyen tudással, készségekkel rendelkeznek?
 • Mennyire sikerült a korábbi munkájuk? Tudnak adni mintát?
 • Ingyenes próbaverziót vagy alkut biztosítanak az első rendeléseihez?
 • Milyen gyorsan reagálnak? Betartják a határidőket?
 • Mi a stratégiájuk az átdolgozásra és az átdolgozásra?

Tovább haladva, itt egy összefoglaló a legkeresettebb tartalomírási szolgáltatások közül.

Verbilo

A Verblio több ezer tartalomírót alkalmaz az Egyesült Államokban, hogy különféle írási szolgáltatásokat kínáljon a különböző iparágakban működő webhelyek számára. Ez a magát „tartalommarketing-rajongónak” nevezett szolgáltatás számos iparágban tapasztalattal rendelkező írókat alkalmaz, így találhat valakit, aki rendelkezik ezzel a tapasztalattal, aki hiteles tartalmat ír.

A Verblio-n keresztül különféle tartalomformátumok érhetők el, beleértve a blogbejegyzéseket, cikkeket, e-könyveket, termékleírásokat és még videotartalmakat is. Be kell küldenie tárgyát és minden lényeges információt, és az érdeklődő írók választhatnak ezek közül.

Compose.ly

A Compose.ly segítségével megismerkedhet olyan írókkal, akik kiváló tartalmat tudnak készíteni az Ön számára. Ezenkívül a vállalkozás kezeli az Ön és a szerző közötti összes fizetést. A Compose.ly segítségével szakképzett írókat találhat, akik SEO-optimalizált tartalmakat hozhatnak létre, például blogbejegyzéseket, cikkeket, e-könyveket stb.

A platform egyedülálló abban, hogy alapos kutatásokat végez a márkák és iparágak tekintetében, hogy meggyőző tartalmat biztosítson a célközönség számára.

SEO Butler

A SEO Butler egy SEO-központú cég, amely tartalomírást, közösségi jelzéseket és idézési szolgáltatásokat nyújt, ahogy a neve is sugallja.

Tartalomszolgáltatásaik két kategóriába sorolhatók: az Ön webhelyének tartalma és a vendégbejegyzések tartalma. Az e-kereskedelmi webhelyekhez hasonlóan itt is kiválaszthatja az összes szükséges szolgáltatást, behelyezheti őket a kosárba, majd egyszerre fizethet.

Piszkozat

A Draft, a korábban ContentFly néven futó tartalomíró szolgáltatás kiváló, alaposan átkutatott cikkeket kínál különböző cégek és iparágak számára. Az üzlet a szűk körű tartalmak széles skáláját kínálja, beleértve a webes tartalmat, a céloldalakat, a közösségi médiában megjelenő bejegyzéseket, a hírleveleket, az e-maileket és a blogbejegyzések tartalmát.

A tervek megfizethetőek más, hasonló szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásokhoz képest. Ha pedig elég jelentős beruházást hajt végre, még mennyiségi kedvezményre is jogosult.

Tartalomírók

Bármilyen méretű vállalat, kiadók, bloggerek és egyéb ügynökségek számára a ContentWriters egy csúcsminőségű tartalomíró szolgáltatás. Blogbejegyzések, hírlevelek, közösségi médiában megjelent bejegyzések, fehér könyvek, cikkek – te nevezed – mind megrendelhetők.

  A régi AOL e-mail visszaállítása

Folyamatosan szállítanak mindenki céljaira szabott cikkeket, annak ellenére, hogy jelentős ügyfélkörüktől sok megrendelés érkezik. Csapatuk a tartalom terjesztése előtt szerkeszti, lektorálja és ellenőrzi a plágiumot. Ezenkívül garantálják, hogy minden munka az ügyfél célközönségéhez, a márka hangjához és a tartalom stílusához igazodik.

WordAgents

A WordAgents azon kevés tartalomügynökségek egyike, amelyek dedikált projektmenedzsert kínálnak vállalati szintű áron. A megrendelések és a tartalom személyre szabott, és a projektmenedzser felügyeli a teljes folyamatot az elejétől a végéig.

Továbbra is együtt kell dolgoznia a projektmenedzserével, és teljes körű tájékoztatást kell adnia, különösen akkor, ha a legmagasabb szintű tartalmat szeretne elérni.

Írói hozzáférés

Az iparág egyik legnagyobb tartalommal foglalkozó vállalkozása a Writer Access, amely szabadúszók, tartalomírók és fordítók nagy létszámú csapatával segíti a munkafolyamat egyszerűsítését és a vállalkozás növekedését. Több mint 40 000 ügyféllel dolgoztak együtt, és több mint kétmillió projektet hajtottak végre.

Ezenkívül a vállalkozás 20 000 független vállalkozóval működik együtt, hogy garantálja a gyors átfutást még a legjelentősebb projekteknél is.

iWriter

Az ügynökségek tulajdonosai, a webhelytulajdonosok és mások, akiknek tartalomra van szükségük, kapcsolatba léphetnek az írókkal az iWriteren keresztül. A platformon több mint 8 millió cikket írtak a webhelyük szerint.

A platform segítségével bármilyen írást kezelhet, amire szüksége van. Az áraik attól függően változnak, hogy hány szót rendel, és milyen írót választott. Ezenkívül a cikkek átfutási ideje a szerzőtől függően változhat.

Expressz írók

A Texasban található Express Writers egy tartalommarketing-cég. A vállalkozás 2011-es alapítása óta több mint 40 000 tartalomprojektet hajtott végre az ügyfelek számára világszerte. A több mint 100 író által felölelt témák közé tartozik a jog, a pénzügy, az orvostudomány, a technológia és még sok más.

Gyors átfutási időt ígérnek a tartalomírási folyamatukhoz, ami egyszerű. Amellett, hogy blogbejegyzéseket ír WordPress-webhelyekre, a cég nyitóoldalakat, fehér könyveket, marketingszövegeket, videószkripteket és egyebeket is írhat.

Tömegtartalom

A több mint 6000 íróval rendelkező Crowd Content képes kezelni a kis és nagy megrendeléseket. A vállalkozás menedzselt tartalomszolgáltatást és nyitott tartalompiacot egyaránt kínál. A Crowd Content gyors átfutási ideje az egyik fő értékesítési pontja.

A weboldal azt állítja, hogy az írók mindössze 24 óra alatt képesek befejezni a művet. Általános résekkel és hatósági témákkal, valamint bonyolultabb iparágakkal, például joggal és pénzügyekkel foglalkozik.

A blogbejegyzések költsége attól függően változik, hogy mekkora írási tapasztalat szükséges, és hány cikket rendeltek meg. A nyílt tartalompiac vagy a kiválasztott menedzselt szolgáltatások használata szintén hatással lesz a költségekre.

  Konferenciahívások akár 5 személlyel a Chrome-ból vagy a telefonjáról

A Media Shower egy hatékony tartalomíró ügynökség, amely nagyszerű márkák és cégek fejlesztését támogatja. Lehetővé teszik az üzenetek áttekintését, beolvasását és megosztását az eredeti tartalmukon keresztül.

Felveheti velük a kapcsolatot, hogy egyedi tartalmat készíthessen blogokhoz, hírlevelekhez, közösségi média kampányokhoz és webhelye egyéb részeihez.

Elkötelezett stábjuk főállású írókból áll, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek a csúcsminőségű tartalom előállításában. A világ minden tájáról több ezer ügyfél vette igénybe szolgáltatásaikat. Használhatja szolgáltatásaikat céljainak eléréséhez, közönségelérésének bővítéséhez és a konverziós arányok javításához.

Tartalmasan

A Contently egy tartalommarketing platform, amely a márkák számára minden eszközt, tehetséget és stratégiai betekintést biztosít a közönséget vonzó és eredményeket generáló tartalom előállításához. A minőséget szem előtt tartva a Contently minden tartalmi igényét kielégíti.

Az elmúlt tíz évben segítették a vállalkozásokat a márkák kialakulásában. Felkészültek arra, hogy megfeleljenek a kihívásoknak, és segítséget nyújtsanak az üzleti világban való előrehaladáshoz.

A Contentlynél a tartalomírókat és alkotókat határozottan arra bátorítják, hogy folytassák tanulmányaikat, és készítsenek kiváló tartalmat ügyfeleik számára.

TextBroker

A vállalkozások a Textbrokert, egy megbízható tartalomíró szolgáltatást is használhatják különféle tartalomkészítés gyors és egyszerű kiszervezésére. Bármilyen tartalommal kapcsolatos igény esetén rugalmas megoldásokat kínálnak.

Következésképpen a platform több ezer megbízható íróval rendelkezik, akik eredeti, keresőmotorokhoz optimalizált tartalmat állítanak elő, függetlenül attól, hogy lenyűgöző blogbejegyzésekre, termékleírásokra vagy lenyűgöző hirdetési példányra van szüksége. Tömeges megrendeléseket is elfogadnak, és különféle nyelveken biztosítják az Ön tartalmi igényeit.

Írói megjegyzés

Különféle tartalomírási szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek segítenek Önnek a vállalkozása számára legjobb tartalomírási stratégiák kidolgozásában és létrehozásában. Ha a legjobb eredményeket szeretné elérni, és közönségét odaadó követőkké szeretné alakítani, mindig jó ötlet a tartalom átruházása a profikra.

A legjobb lenne azonban, ha mindig emlékezne a tartalomíró szolgáltatások bérbeadásának hátrányaira, hogy elkerülje a hosszú távú csalódást. Minden azon múlik, hogy milyen szorgalmasan választja ki magának az illetékes tartalomíró szolgáltatást, hogy elkerülje a tartalomigényei kiszervezésének kockázatát.

A másolás megelőzése érdekében felfedezhet néhány legjobb plágium-ellenőrző eszközt is.