9 legjobb webkamera a Youtube/Twitch streaminghez

Legyen professzionális Twitch vagy Youtube streamer egy kiváló minőségű streaming webkamerával.

A streaming iparág évről évre ugrásszerűen fejlődik. Napról napra egyre több embert foglalkoztat ezen a területen. Úgy tűnik, ez a fejlődés soha véget nem ér.

A streaming a szórakoztatóipar egyik legnépszerűbb területévé válik.

A nagy sebességű internet-hozzáférés mindenki számára új és egyedi lehetőségeket nyitott meg. A nagy sebességű hálózatok lehetővé tették a tartalom online streamingjét anélkül, hogy órákat vesztegetnénk a letöltéssel.

Ennek eredményeként az online befolyásolók és streamerek megtalálták a módját, hogy kapcsolatba lépjenek a nyilvánossággal. Bármilyen formában lehet, életstílusuk, specialitásaik bemutatásával vagy online játékok streamelésével. Az online streaming szolgáltatások nagy szerepet játszanak abban, hogy az emberek hobbija szakmákká váljon.

Hallott volna Richard Tyler Blevins amerikai játékosról, akit Ninja néven ismernek. Richard az egyik legnépszerűbb Twitch streamer a világon. Richard, más néven Ninja, élőben közvetít olyan játékokat, mint a League of Legends és a Fortnite.

Thomas Simons egy másik Twitch streamer, amely a Ninja után a második helyen áll.

A Twitchen és a YouTube-on számos streamer található, akik nagyszerűen teljesítenek ezen a területen.

Amikor a néző perspektívájáról beszélünk, a közönség határozottan lelkesedik a bálványaikkal való interakcióért. És semmi sem lenyűgözőbb ennél.

Tehát azt tervezi, hogy csatlakozik az online streamelők listájához?

Ne feledje, hogy professzionális szintű élő közvetítés csak akkor lehetséges, ha jó minőségű webkamerával rendelkezik. Ezért fontos, hogy először egy jó minőségű webkamerába fektessen be.

A streaming webkamerában keresendő szolgáltatások

Mielőtt felfedezne néhány jó webkamera-lehetőséget, néhány olyan funkcióval kell rendelkeznie, amelyekkel egy webkamerának rendelkeznie kell. Először beszéljünk róluk.

  YouTube Music hallgatása Linux rendszeren az Ytmdesktop segítségével

  • Pontos autofókusz: Élő közvetítés esetén a fókuszálási hiba nem mindig jelenhet meg. Ez azért van, mert egy rossz felvétel szerkesztése problémás. Ezért a pontos autofókusz funkcióval rendelkező webkamera választása a megfelelő megoldás.
  • Gyors és hatékony zoom: Az erőteljes zoom kötelező, ha nagy helyszínről streamel, és le szeretné fedni a teljes részt.
  • Magas színvonalú hangrögzítés: A hang nagy szerepet játszik a streamelésben. Ezért jó minőségű mikrofonnal kell felszerelni, amely képes tiszta hang rögzítésére.

Nézzünk meg néhány jó webkamera-lehetőséget, amelyeket megvásárolhat és használhat YouTube vagy Twitch streaminghez.

NexiGo N960E 1080P 60FPS

A NexiGo N960E 1080P 60FPS egy USB-webkamera, amely 3 világítási módot kínál a beépített fénygyűrűn keresztül. Egyszerű érintés és megnyomás elegendő a fényerő beállításához.

HD felbontása 1920 x 1080p, frissítési sebessége pedig 60 képkocka/mp. Az autofókusz funkció lehetővé teszi a legpontosabb és legtermészetesebb videók rögzítését. Beépített mikrofonnal is rendelkezik, amely zajszűrő technológiával rendelkezik. Ennek eredményeként kiváló minőségű hangot kap a videóhoz.

Számos operációs rendszerrel kompatibilis, például Windows 7/8/10/11/XP, Linux 2.6.24 vagy újabb, valamint Mac OS 10.6 vagy újabb.

Razer Kiyo Pro streaming webkamera

Ennek a tömörítetlen full HD webkameranak 1080p felbontása és 60 képkocka/mp-es frissítési gyakorisága van. Kiválóan működik rögzítéshez, játékhoz, streaminghez, konferenciához, videohíváshoz és sok máshoz.

Adaptív fényérzékelője lehetővé teszi, hogy bármilyen körülmények között tökéletes képélességet biztosítson. Az érzékelő sokkal jobb teljesítményre képes, mint a 4K webkamerák.

Gyors USB 3.0 csatlakozással rendelkezik, amely 5 GB/s sebességű kamerajelet kínál. Különféle platformokkal kompatibilis, mint például a Zoom, a YouTube, az XSplit Twitch, az OBS és még sok más.

Logitech Brio 4K webkamera

A Logitech Brio 4K webkamera ultra 4K nagyfelbontású felbontással rendelkezik, amely a legjobb videó élményt nyújtja. HDR technológiát használ, amely biztosítja az automatikus fénybeállítást.

Zajszűrő technológiával rendelkezik. Kettős, minden irányú mikrofonja kiküszöböli a háttérzajt, így a lehető legnagyobb tisztaságú hangzást biztosítja.

  A sötét téma engedélyezése a YouTube-alkalmazásokban

Három különböző látószög közül választhat, amelyek 90°, 78° és 65° DFOV. Windows-integrációval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy jelszó nélkül jelentkezzen be a számítógépére.

Tartalmaz egy Sync eszközkezelő szoftvert, amely lehetővé teszi az együttműködést és a munkát bárhol.

Logitech C922x Pro Stream webkamera

Ezt a webkamerát kifejezetten különféle video streaming igényekre tervezték. Optimalizált és kiváló minőségű videórögzítést biztosít olyan szórakoztató és játékoldalak számára, mint a Twitch vagy a YouTube.

Lehetővé teszi nagy felbontású, 1080P videók rögzítését akár 60 Fps frissítési gyakorisággal. Ez a webkamera kompatibilis a Windows 7/8/10, Mac OS X 10.9 vagy újabb, Chrome OS, Android v5.0 vagy újabb verziókkal stb.

Prémium autofókuszos HD üveglencsével rendelkezik, amely éles és tiszta videókat rögzít. 2 beépített mikrofon is segít a kiváló hangzásban zaj nélkül.

Anker PowerConf C300 webkamera

Az Anker mesterséges intelligenciájú webkamerája lenyűgöző minőségű videókat rögzít 1080p/60FPS kamerájával. Kettős mikrofonnal rendelkezik, amelyek rendkívül érzékenyek. Ezek extra értéket adnak ennek a webkamerának azáltal, hogy elképesztően kiváló hangminőséget biztosítanak.

Az automatikus alacsony szint korrekciója automatikusan beállítja a világítást a környezeti fényviszonyoknak megfelelően. Emellett mesterséges intelligencia technológiája automatikusan megváltoztatja a látómezőt a megbeszélésen résztvevők számának megfelelően.

Logitech Mevo Start

Ez a webkamera ideális élő közvetítés vagy felvételi követelmények teljesítéséhez. 1080p nagyfelbontású felbontással rendelkezik, amely bárhol részletes képalkotást biztosít.

Lehetővé teszi akár 3 Mevo Start kamera csatlakoztatását a sugárzási szintű streamek létrehozásához. Lehetővé teszi a streamelést olyan platformokra, mint a Twitch, YouTube, Facebook és még sok más. Könnyedén közvetíthet élő közvetítést Ethernet, WiFi vagy egyéb eszközök használatával.

Lehetővé teszi lenyűgöző tartalom létrehozását az intelligens alkalmazásvezérlő rendszer segítségével. Az alkalmazásokon keresztül okostelefonjáról kezelheti annak funkcióit, például az Auto-Directort stb.

Dell UltraSharp HDR 4K webkamera

Rögzítsen professzionális minőségű videókat vagy élő közvetítéseket ezzel a Dell UltraSharp HDR webkamerával. HDR 4K felbontású kamerája van Sony STARVIS CMOS érzékelővel.

  A YouTube Premium ingyenes próbaverziójának lemondása

Ez a webkamera képjel-feldolgozási funkcióval rendelkezik, amely biztosítja, hogy bármilyen megvilágítás mellett optimális minőségű képeket készítsen.

Könnyen használható interfésszel rendelkezik, amely kényelmessé teszi az élesség, fényerő, telítettség, kontraszt stb. módosítását. A látómező három szögbeállítással rendelkezik: 90°, 78° és 65°.

A webkamera hardvere prémium minőségű alumíniumból készül, sima fémes felülettel.

Angetube Streaming Webkamera

Többfunkciós gyűrűs lámpával rendelkezik, amely jobb portrét biztosít. Három különböző színű LED-del tervezték. Crips webkamerája 1080p HD felbontású és 60 képkocka/mp-es frissítési sebességgel rendelkezik.

Automatikus gyenge fénykorrekciós funkciói kiemelik felvételeit. Gyenge megvilágítás mellett is a legjobb minőségű képeket tudja készíteni. Nem kell aggódnia a fókuszbeállítások miatt, mivel ez a valós idejű automatikus élességállítással jár.

Távirányító rendszere lehetővé teszi a videohívások vezérlését egy mindenirányú távirányítón keresztül. Ez a webkamera USB A és USB C csatlakozóval kompatibilis.

Elgato Facecam

Ez az Elgato Facecam 24 mm-es prime objektívvel és stúdióminőségű optikával rendelkezik. Sony STARVIS CMOS érzékelőjét beltéri használatra tervezték.

Fejlett képmotorja tömörítetlen videókat biztosít. A webkamera lenyűgöző 1080p Full HD felbontással érkezik. USB 3.0 interfésszel rendelkezik, amely képes minimális késleltetéssel képadatok átvitelére.

Végső szavak

Amint látja, ezek a webkamerák a legjobb minőségű funkciókkal rendelkeznek, amelyek biztosítják a legjobb tartalom létrehozását. Tehát próbálja ki az alábbi lehetőségek bármelyikét, ha ideális webkamerát keres Twitch vagy YouTube streamelési igényeihez.

Érdemes lehet felfedezni a legjobb streaming video CDN-t a kis- és nagyvállalkozások számára.