13 legjobb online webkamera rögzítő minden felhasználási esetre

A videók nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba léphessen szeretteivel. Tartózkodási helyétől függetlenül videocseveghet családtagjaival vagy barátaival, és egy egyszerű hanghívásnál mélyebb kapcsolatban érezheti magát.

Továbbá, ha Ön egy törekvő streamer, aki szeretne tartalmat készíteni és feltölteni a YouTube-ra vagy a közösségi médiára, akkor már tudja a videók fontosságát. A videótartalom mindennél jobban megragadja a közönséget.

És itt jönnek be a webkamerák? Azonban nem elég csak egy webkamera. A videók rögzítéséhez jó webkamera-felvevőre van szükség. Itt felsoroljuk a legjobb online webkamera-rögzítőket minden felhasználási esetre. Tehát jelentkezzen be, hogy többet megtudjon róluk.

Mi az online webkamera-rögzítő?

Az online webkamera-rögzítő egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat rögzítsenek a számítógépükhöz csatlakoztatott webkamerával, és streameljék azokat az interneten. Ezek az alkalmazások ideálisak streaminghez, online oktatáshoz és számos egyéb célra.

Miért van szükséged elsősorban webkamerára?

Míg a laptop kamerája képes videókat rögzíteni, a webkamerák sok szempontból hatékonyabbak. Először is, a laptop kamerájával ellentétben a webkamerát bárhová elhelyezheti.

Ráadásul a laptopok kamerái elég alapvetőek. Hiányoznak belőlük a webkamerák fejlett funkciói, például az autofókusz, a fényérzékenység, a zoom stb. Igen, egyes laptopok kamerái valóban rendelkeznek zoom funkcióval. De legyünk őszinték; zoomolási képességeiknek van határa.

Ezenkívül a webkamerák általában jobb videóminőséget kínálnak, mint a laptop kamerák. Ezért, ha azt szeretné, hogy a rögzített videók professzionálisabbak és lenyűgözőbbek legyenek, be kell szereznie egy webkamerát.

A webkamera használatának előnyei

Lássuk most a webkamera használatának néhány elképesztő előnyeit:

  • A webkamerák lehetővé teszik a távoli munkavégzést. Az otthonukban dolgozó emberek néha elszigetelve érzik magukat munkatársaiktól. Webkamerák használatával azonban videokonferenciát folytathatnak, és egy oldalra kerülhetnek kollégáikkal.
  • A webkamera segítségével akkor is kapcsolatban maradhat a közeliekkel, ha távol van. A hagyományos telefonhívásokhoz képest a videohívás sokkal személyesebbnek tűnik. Szeretetted arckifejezését valós időben látni gyönyörű élmény.
  • A streamelés vagy a videohívás mellett a webkamerák otthoni rögzítésre is ideálisak, például egy esemény rögzítésére vagy ilyesmi. Ráadásul biztonsági kameraként is működhetnek a videó megfigyeléshez.
  • A webkamerákat online vagy távoktatási célokra is használhatja. A webkamerák az előadások megtartásától a csoportos edzések megtartásáig mindenre képesek.
  A WinTrezur segítségével titkosíthatja a fényképeket, és beállíthat egy képet jelszóként

Most tájékoztatjuk Önt az online webkamera-rögzítő legjobb választásairól. Az alábbiakban ezek a lehetőségek:

VEED

A VEED ingyenes online webkamera-rögzítője lehetővé teszi, hogy alkalmazás telepítése nélkül töltsön le videofeedeket webkamerája segítségével. A „Megjegyzés és áttekintés” funkció megkönnyíti a csapattársaival való együttműködést és a legjobb eredmények elérését.

Tájékoztatásul eldöntheti, hogy a webkamerával vagy a képernyővel, vagy mindkettővel egyszerre szeretne-e videókat rögzíteni. Egy videó átméretezővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi az ideális arány kiválasztását ahhoz a platformhoz, amelyre fel szeretné tölteni a videót (például 9:16 Instagram, 16:9 YouTube stb.).

Cam Recorder

A Cam Recorder segítségével ingyenesen rögzíthet videókat a webkamerán keresztül, és megoszthatja azokat közvetlenül a YouTube-on. Ha nem szeretné azonnal feltölteni a YouTube-ra, ehelyett elmentheti helyileg az eszközére.

A Cam Recorder a legteljesebb mértékben használja ki a webböngésző natív felvételi képességeit. A magánélet védelméről is gondoskodik. Nem osztja meg a felvételeit, hacsak nem ad bele beleegyezését.

Clipchamp

A Clipchamp egy online webkamera-felvevő, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a böngésző elhagyása nélkül rögzítsenek videókat. A korlátlan ismétlésszámú videók rögzítése mellett beállíthatja a színeket, hozzáadhat szűrőket, használhat zöld képernyőket stb., hogy javítsa videótartalmát.

Érdekes módon a videókból még a hibákat is könnyedén eltüntetheti vágóeszközével. A Clipchamp segítségével a felhasználók átméretezhetik videóikat, hogy azok bármilyen platformra megfeleljenek, és problémamentesen megoszthassák azokat.

Jelenleg a Clipchamp ingyenes csomaggal rendelkezik kezdőknek, korlátozott funkciókkal. További funkciókért fizetett előfizetési csomag 11,99 USD/hóártól kezdődik.

Speakflow

A Speakflow nagyszerű módja annak, hogy gyorsan rögzítsünk videót és megosszuk azt online. Az egyszerű rögzítés és megosztás mellett a Speakflow teleprompterként is szolgálhat. Ráadásul egy fizikai teleprompterrel is párosítható, hogy megduplázza hatékonyságát.

A Speakflow soha nem osztja meg a videóidat az engedélyed nélkül, még a szervereivel sem. Az összes rögzített anyagot a számítógépén tárolja. A Speakflow azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy meghívják csapattagjaikat és együttműködjenek.

Bár a Speakflow webkamerás felvevője ingyenesen használható, funkciói korlátozottak. A további hasznos funkciók elérése érdekében a felhasználók megvásárolhatják prémium előfizetéseiket, havi 10 USD-tól kezdődően.

Képernyőfelvétel

A Screen Capture ingyenes online webkamera-rögzítője lehetővé teszi, hogy videókat rögzítsen a számítógépén. Támogatja az összes főbb böngészőt, és nem igényel telepítést.

A felvételi folyamat privát és biztonságos. Ezenkívül lehetővé teszi a rögzített videók HD minőségben történő exportálását. A webkamera mellett a rögzítő lehetővé teszi a képernyő és a hang rögzítését olyan fejlett funkciókkal, mint a billentyűleütések megjelenítése, a videókra való rajzolás stb. És a legjobb az egészben az, hogy nincs időkorlát.

  Képek vágása különböző formákra (négyzet, kör, háromszög)

Panopto Express

A Panopto Express egy egyszerű online képernyő és videórögzítő. Lehetővé teszi a képernyő rögzítését vagy a videók rögzítését webkamerája segítségével telepítés, fiók létrehozása vagy hitelkártya nélkül.

A Panopto Express arra is lehetőséget kínál, hogy prezentációit, előadásait, oktatóanyagait stb. feltöltse a YouTube-ra vagy a Google Classroom-ra.

Jelenleg a Panopto Express ingyenesen használható csomaggal rendelkezik, korlátozott funkciókkal. A további funkciókért 14,99 USD/hónaptól kezdődően profi csomag árat kínál.

Flixier

A Flixier egy egyszerű módja annak, hogy a hanggal együtt rögzítse webkameráját és képernyőjét. Ezzel a webalapú eszközzel kivághatja, levághatja és átméretezheti a videót.

Azt is lehetővé teszi, hogy szöveget, képeket, alakzatokat, háttérzenetet stb. adjon hozzá videóihoz, hogy a következő szintre emelje azokat. A Flixierben lehetőség van a szűrőkre, a fényerő/élesség/vibrenciaszint változtatására stb. És mindez ingyenes.

Webkamera teszt

A Webcam Test webkamera-felvevője ideális video- és hangfelvételhez közvetlenül a böngészőből, ingyenesen. A rögzítés után választhat, hogy elmenti vagy elveti a felvételt.

A webalapú eszköz támogatja az eszközéhez csatlakoztatott összes kamerát, feltéve, hogy modern böngészővel rendelkezik. A videó- ​​és hangrögzítésen kívül számos más hasznos funkciót is kínál, mint például a háttérben történő rögzítést, a video/audio bitráta kézi megadását, a némított/hangos videorögzítést és még sok mást.

Media.io

A Media.io ingyenes webkamerás felvevőjével egyetlen kattintással kiváló minőségű videókat rögzíthet hanggal. Intuitív felhasználói felülettel rendelkezik. Így még kevésbé műszaki ismeretekkel rendelkezők is használhatják az eszközt.

A Media.io kiválóan alkalmas érdekes képernyőképek készítésére és különböző platformokon való megosztására. Az alapvető videorögzítésen kívül vágási, felosztási, szöveges és háttérzene-kiegészítési funkciókat is kínál, hogy a videót az igényeinek leginkább megfelelő módon módosíthassa. A fejlett SSL-titkosítás használatával a Media.io gondoskodik arról, hogy személyes adatai soha ne sérüljenek.

Kapwing

A termékbemutatók készítésétől a használati útmutatók elkészítésén át az online előadásokig – a Kapwing webkamera-rögzítője mindent egyszerűvé tesz. Ez a webalapú eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat rögzítsenek webkamerájukkal, és megosszák azokat az interneten.

Ezenkívül számos praktikus funkcióval rendelkezik, mint például a feliratok, a közös szerkesztés, a zaj eltávolítása, a háttér eltávolítása, az átméretező, a trimmer, a készletek, a sablonok, a korlátlan hullámformák stb.

Bár abszurdnak hangzik, a Kapwing mindezeket a professzionális szintű funkciókat ingyen kínálja. Igen, a Kapwing webkamera-felvevője ingyenesen használható. Tájékoztatásul a Kapwing egy felhőalapú eszköz. Így elérheti videóit, és elkezdheti a szerkesztést, bárhol is van.

  A 85 legjobb VMware-interjú kérdés és válasz

Stúdió típus

A Type Studio online webkamerája és képernyőrögzítője gyors és hatékony módja annak, hogy webkamerán keresztül hangos videókat rögzítsen.

Tartalmaz olyan videószerkesztési funkciókat is, mint a vágás, vágás, stílus stb. A Type Studio segítségével a felhasználók gyorsan megoszthatják videótartalmukat bárkivel egy link elküldésével. Ezenkívül különböző arányokat is választhat a webkamerás felvételek átméretezéséhez és újrahasznosításához.

Nem számít, mire törekszik, legyen az online tréningcsoportok, a csapattal való együttműködés, játékvideók streamelése vagy valami más, a Type Studio lehet az Ön mindent az egyben webkamerás rögzítési megoldása.

Jelenleg a Type Studio ingyenes csomaggal és számos fizetős csomaggal rendelkezik, amelyek mindössze 12 USD/hónaptól kezdődnek.

Vmaker

A Vmaker ingyenes webkamera-rögzítője egyszerű módja a webkamerás videofelvételek rögzítésének, szerkesztésének és feltöltésének különböző platformokra. A Vmaker több egyedi szűrőt, keretet, virtuális hátteret stb. kínál a videók gazdagításához. A felvételek kiváló minőségűek, éles, tiszta felvételekkel.

A webkamerás felvétel mellett lehetővé teszi a PC/laptop képernyőjének rögzítését is. Az összes webkamerája és képernyőfelvétele a privát felhőben tárolódik, vagyis rajtad kívül senki sem férhet hozzá. És mivel az összes videód egy helyen található, nem kell keresgélned a videóid után.

Webcamera.io

A Webcamera.io by 123apps egy ingyenes online alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy webkamerájukat egyszerűen, közvetlenül a böngészőből rögzítsék. Egy webkamera és egy stabil internetkapcsolat szükséges a jó webkamerás felvételi élményhez.

A 123apps soha nem osztja meg személyes adatait harmadik féllel. Így minden felvétele biztonságos, és csak Ön férhet hozzá a rögzített videókhoz. A Webcamera.io segítségével szabadon választhatja meg a videórögzítési beállításokat, például a videó minőségét, engedélyezheti vagy letilthatja a tükör módot, választhat a teljes képernyőt stb.

Ezenkívül beállíthatja a rögzített videók hangerejét, vagy csökkentheti a visszhanghatást, ha van ilyen. A Video Recorder a rövid videók mellett hosszú videók rögzítésére is képes.
A rögzítés befejezése után dönthet úgy, hogy elmenti a számítógépére, vagy a Dropboxba vagy a Drive-ba.

Végső szavak

Amint látja, ha szeretné rögzíteni és megosztani videóit olyan online platformokon, mint a Facebook, Instagram, YouTube stb., a webkamera lehet a legjobb szövetségese. Itt megemlítjük a legjobb online webkamera-rögzítőket minden felhasználási esetre. Használja őket még ma, hogy előhozza A-játékát. Minden jót!

Ezután tekintse meg a legjobb webkamera-alkalmazásokat a webkamera élményének javításához.