13 klassz játék az Apple Arcade-on

Ha játékok vannak a telefonodon, az nagyszerű stresszlevezető lehet, és segít elütni az időt, különösen közlekedés közben.

Ha Ön Apple-terméket használ, a játékok hatalmas gyűjteményét élvezheti az Apple Arcade-on. Ez egy játék-előfizetéses piactér, amely több mint 200 izgalmas prémium játékot kínál tehetséges fejlesztőktől, akik a legjobb játékélményt szeretnék nyújtani.

Hozzáférhet az Apple Arcade-hoz iPhone, iPad, iPad touch, Mac és Apple TV készülékeken. Az Apple Store áruházban az Arcade fülön keresztül érhető el.

Íme néhány ok a sok közül, miért szereti az Apple Arcade-ot:

 • Minden héten új játékokkal bővül
 • Az Apple Arcade játékai hirdetésmentesek, és nincs alkalmazáson belüli vásárlás sem
 • Növelheti játékélményét a vezérlő támogatásával, ha Siri távirányítóval, Xbox vezeték nélküli kontrollerekkel, MFi játékvezérlőkkel és PlayStation DualShock 4-gyel integrálja.
 • Lehetővé teszi a képernyőidő és a szülői felügyelet beállítását
 • Az összes játék elérhető online és offline is, mivel lehetőséget ad letölteni és offline játszani

Röviden érintsünk egy kicsit többet az Apple Arcade-ról.

Apple Arcade előfizetés és árak 💲

Először is, a nagyszerű hír az, hogy az új Apple-eszköz-tartók három hónapos ingyenes előfizetést kapnak, így ha Ön most kapott egy új iPhone-t vagy más Apple-eszközt, akkor jogosult erre az ajánlatra.

Általánosságban elmondható, hogy az Apple Arcade egy hónapos ingyenes próbaverziót kínál mindenki számára, amely után havonta 4,99 dollárt kell fizetnie. A családi megosztással fiókodat akár 5 különböző családtaggal is megoszthatod.

Ezenkívül, ha megvásárolja az Apple One-t, alacsony havi áron kombinálhatja az Apple Arcade-ot az iTunes-szal, az Apple TV-vel és az iCloud-dal.

Az Apple Arcade-on található játékkategóriák 🎮

Az Apple Arcade különféle játékokat tartalmaz, amelyek minden műfajnak és generációnak megfelelnek, például kaland, akció, rejtvény, rejtély, stratégia, sport, szimuláció stb. Időtlen klasszikusokat is találhat, amelyek visszarepítenek a régi szép időkbe.

Most, hogy ismeri az Apple Arcade-ot, nézzük meg a legjobb Apple Arcade játékokat, amelyekre azonnal ráteheti a kezét.

Egy széthajtható

Egy díjnyertes kirakós játék, az A Fold Apart egy pár története – egy tanár és egy építész távkapcsolatban.

Most, hogy távol vannak egymástól, zűrzavarban vannak a félreértések és az érzelmi hullámvölgyek bonyolultságában.

  Hogyan lehet törölni egy vízszintes vonalat az MS Word-ben

Ebben a játékban meg kell mentened kapcsolatukat a hajtogatott papír világában. Válassza ki a hozzád legjobban illő párt, és kezdje el hajtogatni, lapozgatni és kihajtani a papírt, hogy legyőzze kapcsolatuk akadályait.

Backgammon+

Ez az abszolút klasszikus Backgammon+ társasjáték közel 5000 éves múltra tekint vissza. Az Apple Arcade ezt egy fatábla és a képernyő hangulata segítségével keltette életre. Stratégia, ügyesség és szerencse azok az összetevők, amelyeket el kell sajátítanod, hogy megnyerd ezt a játékot.

Játszhatod ezt a játékot egyedül, barátaiddal vagy online játékosokkal. Támogatja a tábla vízszintes és függőleges tájolását.

A játék nagyon egyszerű – minden játékos kap 15 különböző színű dámát, amit egy kockapárral dobott számok alapján kell mozgatnia a táblán. 🎲

Az a játékos nyeri meg a játékot, aki elsõként az összes dámáját a táblán kívülre helyezi.

Oddmar+

A Stuff Magazine és a Touch Arcade által „Az év játéka” díjjal kitüntetett Oddmar+ egy szuper aranyos viking, aki a falujában küzd az életével, és társai elkerülik. Így kidobják Valhallából, és útra kel, hogy meglegyen az értékét áron.

Ez a játék 24 izgalmas kalandos és komikus környezetből áll, amelyeket a Leo’s Fortune díjnyertes játéka mögött álló csapat készített és fejlesztett ki.

Ez a kézzel készített játék fizikai alapú rejtvényekből és platform kihívásokból áll, melyeket varázslatos erdők, fegyverek, pajzsok, havas hegyek, barátok és ellenségek támogatnak. Ezt a játékot játékvezérlővel is játszhatod.

NBA 2K22 Arcade Edition

A kosárlabda szerelmeseinek tökéletes paradicsoma, az NBA 2K22 Arcade Edition a legkelendőbb NBA 2K sorozat kizárólag az Apple Arcade felhasználói számára készült.

Játszhatsz 1v1, 3v3 vagy 5v5 játékmódban olyan legendák mellett, mint:

 • Luka Doncic
 • Damian Lillard
 • Kevin Durant
 • Jayson Tatum
 • Zion Williamson
 • Anthony Davis
 • Rui Hachimura
 • Karl-Anthony Towns

Válaszd ki kedvenc NBA-csapatodat, és hívd ki a versenytársakat egy gyors mérkőzésen, amelyben 2022-es NBA-sütők jelennek meg.

Saját NBA-karrierjét is elindíthatja álmai csapatának felépítésével, felderítő sztárok felkutatásával, szabad ügynökök felvételével, cserékkel és csapata pénzügyeinek kezelésével.

Lehetővé teszi karakterének, számmal ellátott csapatmezének és pozíciójának kiválasztását a mérkőzéseken. A vezérlőoptimalizálás és a többplatformos játéklehetőségek lehetővé teszik, hogy online játssz barátokkal vagy más csapatokkal.

Badland Party

A világszerte több mint 150 millió felhasználó által játszott Badland Party az év díjnyertes Apple Arcade játékának, a Badland and Badland 2-nek a folytatása.

Több világgal, epikus főnökharcokkal, 30 feloldható karakterrel és 40 szintes, versengő parti játékmóddal ez a játék lenyűgöző grafikával, magával ragadó hangzással és innovatív, fizikán alapuló játékmenettel rendelkezik.

Ha a játékélményről beszélünk, a Badland Party játékvezérlővel és osztott képernyős vezérlőkkel játszhat. Választhat, hogy játsszon barátaival, online játékosként vagy egyszerű AI-társként.

  Fájlok másolása az „install” paranccsal Linuxon

Emellett ranglistákat is tartalmaz, amelyek elősegítik az egészséges versenyt, és időszerű küldetéseket, kihívásokat és eredményeket kínál a rohanás fenntartása érdekében.

Elosztókert

A Manifold Garden egy olyan világban üdvözli Önt, ahol a fizika és a geometria törvényei eltérőek.

Ebben az escheresque-ben a geometria végtelenül ismétlődik minden irányban, ami azt eredményezi, hogy visszaesik abba az irányba, ahonnan elindult. Most új perspektívával kell dacolnod a gravitációval, és meg kell töltened a kietlen világot növényzettel.

Az észbontó rejtvényekkel és lenyűgöző látványelemekkel tárolt játék lehetőséget kínál arra, hogy különböző nézőpontokból nézze meg a világot. Ezenkívül lehetővé teszi a híres escheresque építészet felfedezését végtelenül ismétlődő módokon.

Óvatosan szerelje össze

Az Assemble with Care egy teljesen kézzel illusztrált történet 12 tárgyból, Maria körül forog – egy antik restaurátor, aki megérkezik Bellariva városába, amelyről kiderül, hogy elromlott.

Csatlakozz hozzá egy küldetésben, hogy megmentsd a város lakóinak legkedveltebb javait, és segíts nekik újra kapcsolatot teremteni önmagukkal és a várossal.

Ezenkívül a játék ugrásszerűen nosztalgiát kínál, ahogy a 80-as évek hangjai inspirálják. Az impresszionista stílusban megjelenített tárgyak felfedezése Maria lencséjén keresztül egy magával ragadó utazás, amelyhez ebben a játékban csatlakozhat.

Skate City

Gondolkodtál már azon, milyen lehet korcsolyázni a világ körül? Nos, itt a lehetőség, hogy megtapasztald a Skate City játékával.

Állítsa be a hangulatot a fülhallgatóval, és sétáljon a városban egy kis lo-fi zenével. Ez a játék lehetővé teszi a karakterek, az egyéni stílus és a korcsolyázási képességek kiválasztását.

A napsütötte LA-ből kiindulva azon kapja magát, hogy Barcelona, ​​Miami és Oslo utcáin korcsolyázik, és pillanatok alatt váratlan időjárási változásokkal jár.

Bár ez a játék hidegnek tűnhet, dönthet úgy is, hogy kihívást jelent magának úgy, hogy egy barátjával játszik vele, vagy kihívásokkal vág neki minden meglátogatott városban, hogy intenzívebbé tegye a játékot.

Alto Odyssey – Remastered

Ahogy a név is sugallja, csatlakozzon Altohoz és barátaihoz, hogy megtalálják az Elveszett várost, miközben különböző életközösségekben utaznak, a Dűnéken, a kanyonokon, a Templomokon és végül az Elveszett városon.

Az Alto’s Odyssey – Remastered hat egyedi karaktert tartalmaz, különböző képességekkel, és új titkokat fejthet meg a hőlégballonok, a mozgó csiszolósínek, a falon való lovaglás és a szárnyruházat terén.

Ne habozzon feltárni a sivatag és a torony-óriás épületek titkait. Ha a kihívások túl sokak lesznek, meditálhatsz a Zen módban, amely az Odysseys-t a legtisztább élménymódba párolja, pontszámoktól, érméktől és erőkifejtésektől mentesen.

Ha jól érzi magát, nyugodtan készítsen képeket a sivatagi utazásáról, és ossza meg azokat barátaival és családjával.

  Hogyan készítsd el mindig a kívánt fényképet

Fantasztikus

A Fantasian egy lélegzetelállító kaland, amelyet Hironobu Sakaguchi gondozott Nobuo Uematsu zenéjével.

Ez azonban csak a kezdet. Ez az ázsiai játék 160 diorámával készült, amelyek ötvözik a fizikai környezetet és a 3D-s karaktereket. Minden rész a karakterek történetére összpontosít, majd a küldetések követik, amelyek szabadságot adnak a környezet felfedezésére.

Ez a játék remek funkciókkal is rendelkezik, például egy külön dimenziós börtönbe küldheti ellenségeit, lehetővé téve a világ megszakítás nélküli felfedezését.

Azt is választhatja, hogy a stratégiai igényeknek megfelelően felcseréli a karaktereket, és erősítésekkel fordíthatja meg a csata irányát.

Alba: Vadon élő kaland

Olyan jó közérzetű játékot keresel, amelyben kalandok és felfedezések várnak, és jót teszel? Nos, erről szól az Alba: A Wildlife Adventure, és mindezt megteszi mediterrán kalandjában egy nyugodt strandokkal, ősi kastélyokkal, meleg városokkal és sok állattal teli szigetre.

A „Chillectathon”-nak nevezett játék szabadságot ad, hogy a saját tempójában teljesítse a kalandot.

Mindössze annyit kell tennie, hogy különféle állatfajokat talál, önkénteseket gyűjt össze, megkeresi az AIWRL-t, és megmenti a szigetet Alba nagyapjával. Meggy a tortán? A zene társszerzője Lorena Alvarez.

A látvány elég élénk és megnyugtató ahhoz, hogy visszavigye gyermekkorába.

Castlevania: A lelkek grimoire

Tapasztaljon meg egy új történetet egy akciódús gótikus fantasy sorozatban, amelyben Ayami Kojima karaktertervei és Michiru Yamane zenéje szerepel. A 60 szinttel, több kihívással és új feloldható karakterekkel a Castlevania: Grimoire of Souls sok mindent kínál.

A szintek előrehaladtával más legendás karaktereket is felszabadíthatsz, mint Simon Belmont, Charlotte, Shanoa és Maria. Sajátítsd el mindegyiket, hogy legyőzd a hatalmas ellenségeket és a félelmetes főnököket.

Az Oregon Trail

A stratégiád, a döntéshozatalod és a túlélési készséged eldönti oregoni nyomod sorsát. Döntsd el, hogy egy felejthetetlen utazásra indulsz a társaságoddal, és küzdj le több száz nehézséggel, amellyel útközben szembe kell nézned.

A kígyómarástól a törött végtagokon át a túlélő hóviharokig minden döntésed hatással lesz a te és a pártod sorsára.

Mostantól az indián karaktereket is kiválaszthatja, és egy interaktív utazás segítségével többet megtudhat valódi emberekről.

A menedzsmentet a párt erőforrásainak, egészségi állapotának, erkölcsi állapotának és áldozatainak kezelésével is megtanulhatja 7 küldetésben, amelyeket történelmi események ihlettek. Ne felejtse el élvezni az eredeti hangsávot és a lenyűgöző látványt.

Következtetés

Az Apple Arcade játékok széles skáláját kínálja, amelyek felkeltik érdeklődését és lekötik. Ha Ön egy hétköznapi játékos, aki alig várja, hogy szórakoztató játékokat játszhasson, akkor az Apple Arcade az Ön számára készült. Ezenkívül jól működik az Apple családtagjai számára, és a funkciók megérik az üzletet.

Ezután érdemes felvenni a játékmenetet ezekkel a csodálatos eszközökkel.