12 legjobb használható Instagram-ütemező [Free and Paid]

Ön az, aki arra törekszik, hogy a legjobb Instagram-ütemezők értékes időt takarítsanak meg, és felgyorsítsák profilja növekedését?

Mivel sok márka folyamatosan figyelemmel kíséri a vírustrendeket, hogy folytathassa Instagram-mámorát, közösségi média profiljukat gyakran frissíteni kell, hogy helytállóak maradjanak, és megelőzzék a versenytársakat.

A legjobb stratégia az Instagram-bejegyzések kézbevételére, ha megtervezi a bejegyzések ütemezését. Ha Ön közösségi média marketingszakember, az Instagram ütemezők használata a legjobb megközelítés az optimális növekedés és konzisztencia garantálására.

Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a legjobban fizető és ingyenes Instagram-ütemezőket, amelyek közül választhat, és hogyan használhatják őket a közösségi média marketingesei.

Először azonban fedezzük fel magát az Instagram ütemezőt, de előtte.

Mi az Instagram ütemező?

Közösségi média marketingesként számos feladata van, beleértve a folyamatos üzenetküldést és a bejegyzések időben történő feltöltését. Az olyan alkalmazások, mint az Instagram Scheduler, áldásosak voltak az ilyen menedzsment számára.

Ez az eszköz lehetővé teszi az Instagram-tartalom ütemezését és közzétételét, így megtakaríthatja a manuális elvégzéséhez szükséges időt. Ezenkívül trendi hashtageket is javasol, beépített naptárral rendelkezik, és elemzéseket biztosít, amelyek megkönnyítik a csapat és az ügyfelek igényeinek felmérését és tervezését.

Milyen célt szolgál az Instagram ütemező?

Még ha időnként közzétesz is, a létrehozás és a feltöltés értékes időt vesz igénybe. Nem engedheti meg magának, hogy időt veszítsen, ha Ön cégtulajdonos.

Szerencsére az Instagram lehetővé teszi a cégeknek, hogy API-kapcsolatok segítségével ütemezzenek bejegyzéseket. Ha biztos abban, hogy bejegyzései az ütemezett időpontban eljutnak a közönséghez, más feladatokra koncentrálhat.

Az alábbiakban felsorolunk néhány célt, amelyeket az Instagram ütemezők megoldanak:

#1. Időt és energiát takarít meg.

Előzetes ütemezéssel csökkentheti azt az időt, amelyet naponta manuálisan Instagramon közzétesz. Egyszerűen át kell húznia a grafikákat és információkat az ütemezőre az előre ütemezni kívánt teljes időszakra.

#2. Lehetővé teszi, hogy elképzelje, hogyan fog megjelenni a hírcsatorna a jövőben.

Az Instagram ütemezőkkel javíthatja a tervezést és az optimalizálást. A posztok előzetes tervezése és kialakítása a korai ütemezés feltétele. Az ütemezőben megtekintheti a tartalom előnézetét, és fontolóra veheti az esetleges szerkesztéseket, amelyek jobban tükrözhetik az összképet.

Az ütemezés általában előnyösebb, mivel időt hagy a felülvizsgálatokra és változtatásokra, és a legjobb minőségű munkát eredményezi.

Milyen funkciókat kell keresni az Instagram ütemező eszközben?

Mielőtt elkezdené a keresést, készítsen listát a közösségi média optimalizálási igényeiről. Ez képet ad arról, hogy mely funkciók elengedhetetlenek a kiválasztott Instagram ütemező alkalmazáshoz.

Vizsgálja meg a használhatóságot

Emlékezik! A bejegyzések ütemezéséhez és közzétételéhez szükséges eszközöknek időt kell megtakarítaniuk. Válasszon egy egyszerűen használható és kezelhető Instagram ütemezőt.

Vizsgálja meg az eszköz támasztékát

Amikor egy új eszköz működtetéséről van szó, biztosan vannak olyan kérdések, amelyeket tisztázni kell. Győződjön meg arról, hogy a kiválasztott eszköz megbízható műszaki támogatással rendelkezik.

Vessen egy pillantást az árazásra.

Az egyes Instagram-ütemezők árai a kiválasztott csomagtól függően változnak. Hasonlítsa össze az árakat, és válassza ki a legjobb ár-érték arányt biztosító eszközt. Ellenőrizze, hogy ingyenes próbaverziót kínálnak-e, és jók-e a kérdések megválaszolásában!

  Hogyan használjuk az Instagram Story-kérdéseket

Íme egy válogatott válogatás a legjobb Instagram ütemezőkből, valamint azok népszerű funkcióiból. Mind az ingyenes, mind a fizetős alkalmazások szerepelnek a listán.

A későbbiekben

Később egy fantasztikus Instagram ütemező. Több mint egymillió ember használja ezt a szoftvert világszerte, és rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik. Keretrendszert biztosít az Instagram-ütemezéshez, elemzésekhez, valamint az Instagram-tekercsek és történetek tömeges ütemezéséhez. Ez az eszköz hasznos lehet, függetlenül attól, hogy Ön egy kisvállalkozás, egy influencer vagy egy marketingügynökség.

Jellemzők:

 • A beépített analitikával lehetővé teszi a teljesítmény megfigyelését és elemzését.
 • Online értékesítés A vállalkozásoknak további lehetőségük van árut értékesíteni a Linkin.bio használatával.
 • A felhasználóknak lehetőségük van tömegesen feltölteni tartalmakat és szinkronizálni a bejegyzéseket az asztali számítógépükről, a Dropboxról vagy a Drive-ról.

Ez az eszköz mindenki számára kínál terveket, beleértve a teljesen ingyeneset is. Akár új a közösségi médiában, akár bővíteni szeretné vállalkozását, megtalálja az Önnek megfelelő árazási tervet. A fizetett tervek havi 18 dollártól kezdődnek.

Hootsuite

A Hootsuite egy népszerű Instagram-ütemezési eszköz, amelyet tapasztalt marketingesek használnak. Professzionális műszerfala lehetővé teszi az összes tevékenység nyomon követését és az összes eredmény megtekintését. Gyors és egyszerű jelentéseket biztosít kampányai teljesítményének áttekintésére.

Jellemzők:

 • A közösségi médiában közzétett CSV-formátumú bejegyzések feltöltésének, módosításának és ütemezésének funkcióit a tömeges ütemezési szolgáltatás kínálja.
 • Interaktív, multimédiában gazdag tervezőt kínál, amely lehetővé teszi a jóváhagyások egyszerűsítését, egy pillantással megtekintheti az ütemezett kreatívokat, és valós időben dolgozhat együtt csapatával.
 • Eszközöket kínál a tartalom gondozásához és keresési adatfolyamok létrehozásához hashtag és tartalomtár segítségével.

A tervek havi 49 dollártól kezdődnek. Egyes csomagokhoz 30 napos ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre.

SproutSocial

A SproutSocial egy eszköz a tartalom közzétételére, ütemezésére, összeállítására és sorba állítására a közösségi média platformokon. Más Instagram ütemezőhöz képest bonyolult és drága. A hálózatok közötti ütemezéssel közösségi tartalmakat és marketingkampányokat tervezhet, szervezhet és telepíthet. Segítséget nyújt az értékelések kezelésében, valamint a profilok és kulcsszavak nyomon követésében.

Jellemzők:

 • Széleskörű funkciókkal rendelkezik, mint például a bejövő és kimenő üzenetek tartalmának címkézése, testreszabott folyamatok több jóváhagyó számára, mentett és javasolt válaszok, digitális eszközök és tartalomkönyvtár.
 • Kezeli a beszélgetéseket a kampány teljesítményének nyomon követésével, valamint azonnali azonosítással, testreszabással és a bejövő kommunikációra való reagálással.

A SproutSocial 30 napos ingyenes próbaverziót biztosít. A fizetős csomagok havi 99 dollártól kezdődnek felhasználónként.

Agorapulse

Az Agorapulse a piac legnagyobb, többfunkciós Instagram ütemezője. Ez egy hihetetlen választás a közösségi média marketinggel foglalkozó vállalkozások számára. Ebben az eszközben bizonyos szolgáltatások lehetővé teszik, hogy mindent egy összevont közösségimédia-naptáron keresztül kezeljen.

Jellemzők:

 • A beérkező levelek eszközzel válaszolhat a különböző platformokon megjelenő megjegyzésekre. A beszélgetések akár címkézhetők és különböző csapattagokhoz rendelhetők.
 • Vágja le a fényképeket, tárolja a gyakran használt hashtageket, és tekintse meg a bejegyzések előnézetét, mielőtt ütemezi őket.
 • Az elemző eszköz lehetővé teszi, hogy átfogó információkat szerezzen a teljesítményéről, nyomon kövesse az iparági trendeket, és mérje a munkaerő reakcióidejét.

Korlátozott számú ingyenes örökérvényű csomag áll rendelkezésre. A Pro-terv havi 79 dollártól kezdődik.

Tervezze meg

Jövedelmező funkciókkal rendelkező Instagram ütemezőt szeretne megfizethető áron? A Plannthat olyan alapvető funkciókat biztosít, mint például az Instagram-történetek szerkesztésének, feltöltésének és ütemezésének lehetősége. Van még sok csodálatos funkció.

Jellemzők:

 • Izgalmas képszerkesztő és fedőeszközöket kap.
 • Hosszú távú célokat határozhat meg és tervezhet az Instagram stratégiai eszközével (jelenleg csak az Apple-re, de hamarosan Androidra is).
 • Hashtag-csoportosítások mentésének képessége, így gyorsabban tervezheti meg a bejegyzéseket.
  Hogyan nézheted meg, ki mentette el az Instagram-bejegyzésedet

Négy megfizethető csomagot kap, köztük egy ingyenes opciót, amely akár havi 30 feltöltést biztosít, szerkesztőeszközöket és újraküldési lehetőségeket, míg a fizetős csomagok szolgáltatásai eltérőek. A terv hihetetlenül olcsó más eszközökhöz képest.

Lomly

Lomly

A Loomly a márka sikerének platformja, amely magában foglalja a közösségi médiában való közzététel és ütemezés lehetőségeit. Értesítéseket is kaphat (e-mailben, Slackben és más csatornákon), amikor egy csapattag egy közösségi média tartalommal dolgozik, megkönnyítve ezzel az egyszerű csapatmunkát.

Jellemzők:

 • Automatikus Facebook és Instagram hirdetések közzétételt biztosít.
 • Adjon ötleteket trendek, alkalmak, ünnepek és közösségi platformok bevált gyakorlatai alapján.

A Loomly vállalati tervet is kínál négy csomag mellett, amelyek havi költségei 26 dollártól kezdődnek. A szükséges csomag a felhasználói és közösségi fiókok számától függ.

Hátszél

A TailWind egyik megkülönböztető tulajdonsága, hogy nagyon sok különböző operációs rendszerrel működik, beleértve a Windowst, a Macet és az iOS-t. Ugyanolyan kellemes teljesítményt nyújt okostelefonokon és táblagépeken, mint PC-n.

Kilenc rács előnézeten keresztül használhatja ezt az eszközt Instagram-hírcsatornájának megtervezéséhez. Az Instagram-ütemezés még egyszerűbb a fogd és vidd intelligens naptárral. A naptár segítségével ütemezheti bejegyzéseit, egészen az órákig és dátumokig.

Jellemzők:

 • Okos menetrendet tartalmaz, amellyel kiválaszthatja a megfelelő időpontot, amikor a közönség a legfigyelmesebb.
 • Eszközöket biztosít a bejegyzések tervezéséhez, a trendek vizsgálatához, az anyagkereséshez, a megjegyzések figyeléséhez és az eredmények méréséhez.
 • Tartalmaz egy Hashtag keresőt, amely hashtageket javasol a bejegyzéseihez.

A Tailwind „Free Forever” termékpróbát kínál. A Tailwind tervek havi fiókonként 12,99 dollártól kezdődnek az Instagramon.

Socialbee

A SocialBee kategória alapú ütemezésre épül, amely lehetővé teszi a közzétett bejegyzések típusainak kategorizálását.

Az egyes bejegyzéseket akár örökzöldként is megjelölheti, és újra felveheti a sorba, hogy később újra közzétegye. Ha úgy dönt, hogy újra közzéteszi, változatokat készíthet, így követői nem fogják szóról szóra észrevenni ugyanazokat a hirdetéseket.

Jellemzők:

 • Még az első megjegyzésedet is ütemezheted, és elkezdheted a hashtagek gyűjtését.
 • Az alkalmazás Canva és Xara integrációkkal és képszerkesztővel is rendelkezik, így kreatívokat tervezhet anélkül, hogy kilépne az irányítópultból.
 • Együttműködési és teljesítményjelentések is elérhetők ezen az eszközön.

A SocialBee három különböző árlehetőséget kínál 19 és 79 dollár között. Vizsgálja meg árazási terveit, és válassza ki a cége számára legjobb megoldást.

Pallyy

A Pallyy egy iparágvezető Instagram ütemező, amely egyszerre megfizethető és funkciókban gazdag.

Az Instagram és más vizuális tartalommegosztó platformok szem előtt tartásával fejlesztették ki. Olyan szegmenseket tartalmaz, mint a rács előnézete, a hashtag készletek és egyebek.

Jellemzők:

 • Könnyen hozzáférhet a médiakönyvtárhoz, valamint az Instagram-hírcsatorna előnézetéhez.
 • Ezenkívül rendelkezik egy Instagram-exkluzív tartalomkezelő eszközzel is, amely felhatalmazza az újbóli közzétételt az eredeti készítő feltüntetése mellett.
 • Még egy Instagram biolink eszközzel, megjegyzésmoderálással, elemzéssel és egyéb funkciókkal is rendelkezik.

Ingyenes csomag korlátozott ütemezési és elemzési funkciókkal áll rendelkezésre. A prémium csomag havonta 15 dollárba kerül társadalmi csoportonként, és minden funkciót felold. Hát nem csodálatos!?

Puffer

Az egyetlen felületet használó Buffer for Instagram megkönnyíti az Instagram-bejegyzések ütemezését és kezelését. Ez javítja az élményt azáltal, hogy olyan funkciókat biztosít, amelyek segítségével kiemelkedő Instagram-tartalmakat hozhat létre.

A Buffer közösségimédia-elemző funkciója lehetővé teszi, hogy megvizsgálja Instagram-bejegyzéseit, hogy megtudja, mi rezonált a megcélzott demográfiai csoportjában.

  Emelje ki a konkrét színeket egy fotón az Instagram új halványítási és színfunkciójával

Jellemzők:

 • Az iOS és Android mobilalkalmazások mellett webböngésző-bővítményt is biztosít.
 • A puffer segít a csapatmunkában, és hasznos az Instagram-bejegyzések létrehozásakor.

Bár a Buffer ingyenes élethosszig tartó előfizetést kínál, számos Instagram-funkció csak a prémium fiókban érhető el. Ennek a csomagnak a kikiáltási ára 5 USD/hó közösségi csatornánként vagy 60 USD/év.

Hopper HQ

Az egyik könnyen használható Instagram ütemező bármilyen méretű vállalat számára a Hopper HQ. Ennek a hatékony Instagram-eszköznek a segítségével tömegesen módosíthatja és feltöltheti a bejegyzéseket, így előre ütemezheti és előkészítheti a bejegyzéseket.

Jellemzők:

 • A csapatok együtt dolgozhatnak, tervezhetnek, ütemezhetnek, és tömegesen tehetnek közzé bejegyzéseket a Facebookon, Twitteren és Instagramon.
 • A Hopper lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy automatikusan tegyenek közzé és ütemezzenek videókat az Instagram-körhintákon.

Ingyenes próbaverzió érhető el a Hopper HQ-tól. A fizetett előfizetések havi számlánként 19 dollártól kezdődnek.

Combin

Ha nem biztos abban, hol kezdje, vagy még nem áll készen arra, hogy elköteleződik egy fejlettebb alkalmazás mellett. Egyedül Ön érdemli meg ezt az Instagram ütemezőt. Ezzel az Instagram-ütemezővel húzással kombinálhatja a fényképeket, így érdekes és éleslátó történeteket találhat ki. Létrehozásuk után azonnal közzéteheti őket a profiljában. Bár a program ingyenes, fizetnie kell, ha több fiókot szeretne létrehozni, és minden elemét teljes mértékben használni tudja.

Jellemzők:

 • A Combin lehetőséget ad a bejegyzések előre ütemezésére vagy azonnali feladásra.
 • Még a követők tartózkodási helyét is kiválaszthatja, lehetővé téve számukra a bejegyzéseik földrajzi célzását.

Ingyenes verzió is elérhető. A fizetett tervek havi 15 dollártól kezdődnek.

GYIK

Mi teszi az Instagramot olyan népszerű közösségi média alkalmazássá?

Az emberek azért özönlenek az Instagramra, mert a felhasználók hatalmas mennyiségű expozíciót kapnak a hashtagek használatával, mások követésével és aktív maradással. A platform jelentőségéből adódóan lehetősége nyílik arra, hogy egyetlen platformról több millió embert szolgáljon ki, akik megfelelnek a célközönségnek.

Számos sikertörténet létezik olyan emberekről, akik egyszerűen Instagram-fiók működtetésével váltak influencerré, pénzt kerestek vagy munkát kaptak! A legtöbb ember úgy gondolja, hogy az Instagram rendelkezik a legnagyobb közönséggel a közösségi média platformok közül, és még az alkalmi felhasználók is néhány ezer követővel rendelkeznek, és csodálatos barátságokat köthetnek más felhasználókkal, akiknek hasonló érdeklődési körük van.

Milyen különféle bejegyzéseket helyezhet el az Instagramon?

Számos tartalombeállítást helyezhet el az Instagramon, többek között:

Orsók
IGTV
Történetek
Körhinta
Egyetlen kép
Élő videók

Végső szavak

Az Instagram ütemező használata elengedhetetlen a közösségi média marketing készségeinek bővítéséhez. Segítenek abban, hogy lépést tudjon tartani a közösségi média terén elért legújabb fejleményekkel.

A legjobb ütemezési eszköz megtalálása nagy költségvetés mellett ugyanolyan fontos, mint annak biztosítása, hogy a kiválasztott berendezés el tudja látni a szükséges feladatokat. A fenti lista segíthet kiválasztani a vállalkozása számára legmegfelelőbbet.

Azt is megnézheti, hogyan lehet átméretezni egy videót az Instagram számára.