6 legjobb videóoptimalizáló szoftver [Free/Paid]

A videók a szórakoztatás, a marketing és a tudásmegosztás rendkívül hatékony eszközévé váltak. Az online videóoptimalizáló eszközök kompatibilissé tehetik videóit a különböző platformokkal, és optimalizálhatják a keresőmotorokhoz.

Manapság szinte mindenki készít videókat. Ahhoz azonban, hogy videói a megfelelő közönséget érjék el, és megfeleljenek a tárhelyszolgáltató webhelyek formázási szabályainak, videooptimalizálót kell használnia az internethez. A videóoptimalizáló eszközök jelentősen javíthatják a videó minőségét, és előrébb helyezhetik a videókat a keresőkben.

Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni az online videóoptimalizálóról, a marketingben betöltött fontosságáról, valamint a videóoptimalizálást segítő legfontosabb eszközökről.

Mi az a Video Optimizer?

A videóoptimalizálás két dologra utalhat. Hagyományosan ez a videofájl formátum konvertálását, tömörítését jelenti a fájl méretének csökkentése érdekében, és egyéb szerkesztési feladatok végrehajtását, hogy a videó tökéletes legyen. A videóoptimalizálás azonban azt is jelenti, hogy egy videót optimalizálunk a keresőmotorok számára.

Hogyan segíthet a Video Optimizer for Web a videomarketingben?

A marketing és az optimalizálás szorosan összefügg. Míg az összes online marketingstratégia magában foglalja a videókat, a SEO kulcsfontosságú a videók esetében is. Az online videóoptimalizáló segítségével könnyedén optimalizálhatja videóit olyan keresőmotorok számára, mint a Google, Yahoo, Bing, valamint olyan közösségi platformokra, mint a YouTube és a Facebook.

Okok az online videóoptimalizálók használatára

 • Konvertálja a videót a hosting platformnak megfelelő formátumokba
 • A hang- és képminőség javítása szerkesztéssel
 • Csökkentse a fájlméretet a videó gyors feltöltéséhez és megtekintéséhez
 • Adjon hozzá feliratokat, távolítsa el a zajokat, és javítsa a színminőséget
 • Érje el a követőin kívül a maximális közönséget
 • A keresési eredmények jobb láthatósága
 • Szerezz több megtekintést, kedvelést és feliratkozót
 • Tedd videóidat előkelő helyre a releváns kulcsszavak alapján
 • Megnövekedett ROI és jobb márkaidentitás

A videóoptimalizálás legjobb technikái

 • Tömörítse a videofájl méretét a minőség romlása nélkül
 • Készítsen videókat globálisan és helyileg felkapott témákról
 • Tedd kereshetővé videóidat releváns címekkel, leírásokkal, hashtagekkel és címkékkel
 • Végezze el a miniatűrök A/B tesztelését a legjobb kiválasztásához
 • Adja hozzá videóinak átiratát
 • Reklámozza videóit minden lehetséges platformon, beleértve a közösségi médiát is
 • Tervezzen videókat a korábbi teljesítmény elemzésével
 • Válassza ki a megfelelő webhelyet a fogadáshoz
  LinkedIn-fiók törlése [Permanently]

Nézzük most a legjobb videóoptimalizáló szoftvert.

Movavi

Movavi az Ön egyablakos megoldása minden videókészítési igényre, beleértve a szerkesztést🎞️, a konvertálást és a képernyőrögzítést. Ezzel a funkciókkal teli videokészlettel lenyűgöző videókat és diavetítéseket készíthet. Ezenkívül számos effektussal rendelkezik, amelyek segítségével optimalizálhatja videótartalmát.

Ez a webes videóoptimalizáló több mint 180 fájlformátum közötti konvertálásra képes, és lehetővé teszi a paraméterek manuális beállítását amellett, hogy hasznos előre beállított értékeket kínál. A felhasználók egyszerre több fájlt is konvertálhatnak, és feliratokat adhatnak videóikhoz.

A Movavi lehetővé teszi a fájlok vezeték nélküli átvitelét és a fájlok elérését a platform médiakönyvtárából. Lehetővé teszi, hogy különféle hangeffektusokat adjon a videó hangjaihoz, például kompresszort, torzítást, kaput és flangert.

Interfésze jobb élményt biztosít kezdő és tapasztalt felhasználók számára egyaránt. Ez a Windows-alapú szoftver DVD- vagy Blu-ray-íróként, médialejátszóként és állományi tartalom nagy gyűjteményeként is működik.

A fenti attribútumokon kívül az alkalmazás lehetővé teszi, hogy bármit is rögzítsen, ami a számítógép képernyőjén történik (weboldal böngészése, videohívások, a szoftver működése), kiváló minőségű hanggal és képpel. Ezzel az eszközzel beszédhangot és kiemelést is megadhat a videón lévő kurzor segítségével.

Ashampoo

A videószerkesztés folyamata időigényes és hektikus lehet. Val vel Ashampoo, gyorsan szerkesztheti videóit kiváló eredménnyel. Ez a többfunkciós eszköz stabilizálhatja és javíthatja videóit, és készen áll arra, hogy megnyerjék a közönség szívét.

A Gyors mód használatával több videót is szerkeszthet villámgyorsan. Ezenkívül az olyan feladatok, mint a zajtalanítás, a videók stabilizálása és élesítése, mindössze néhány kattintást igényel ezzel az alkalmazással. Különféle intelligens automatikus funkciókat is kínál a videó minőségének azonnali javításához.

Azok, akik maximális irányításra vágynak, és kézi finomhangolással is tökéletesek, az Extended Mode-ot használják. Rengeteg testreszabási lehetőséget és nagy előnézetet kínál. Ezért külön szakaszokat hozhat létre a videóból, egyenként optimalizálhatja őket, és eltávolíthatja a nem kívánt részeket.

Az Ashampoo egy teljesen automatizált webes videóoptimalizáló, amely támogatja több videó kötegelt feldolgozását. Ezenkívül kijavítja a kedvezőtlen digitális zajt, az objektív torzítását vagy villogását. Lassított vagy időzített effektusaival lenyűgöző videókat készíthet.

Ha az egyes jelenetekhez szöveget vagy képeket kell hozzáadni, ez a platform ebben is segíthet. Ezzel a videószerkesztővel a felhasználók kivághatják a videó egy részét, elforgathatják a videót az alapértelmezett irányból, és egyesíthetik a különböző klipeket.

  9 2022-ben használható e-mail sablonkészítő szoftver

A színes tónusokat, világítást, telítettséget és matricákat tartalmazó gazdag színprofiljai segítenek a tökéletes egyensúly elérésében, kevesebb erőfeszítés nélkül.

Előadás

Előadás az a videóoptimalizáló eszköz, amely segít a problémamentes és automatizált videó SEO végrehajtásában a legjobb eredmények érdekében. Segítségével gyorsan készíthet keresőbarát videókat, és ezeket indexelheti.

Ez a dinamikus eszköz biztosítja, hogy minden változtatás azonnal érvénybe lépjen a kód beágyazása után. Így a felhasználók a semmiből történő újraírás nélkül tesztelhetik a különböző stílusokat.

Lehetővé teszi a videó címének és leírásának könnyű elolvasását a robot által, hogy a közönség megtalálja a videót. A felhasználók élvezhetik az intelligens videóoptimalizálást ezzel a platformmal, mivel metaadatokat ad hozzá, amelyek segítségével a keresőmotorok gyorsan felismerhetik videótartalmát.

Ezenkívül ez a webes videóoptimalizáló segít a videók rangsorolásában számos releváns keresési kifejezésen. Azáltal, hogy új hatékonysági szintet visz a videóidba, a Show gondoskodik arról, hogy ezek több nézőt vonzanak, és jobb eredményeket érjen el.

Ezzel az eszközzel korábban felfedezheti a közönséget, és megelőzheti versenytársait. A videóoptimalizáló néhány további funkciója a videotárhely és a szupergyors streamelés.

TubeBuddy

Ha azt szeretné, hogy YouTube-csatornája gyorsabban növekedjen és széles közönséget érjen el, TubeBuddy a megfelelő böngészőkiterjesztés. Minden szükséges eszközt biztosít ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban több megtekintést érj el videóiddal, és több feliratkozót gyűjts a csatornádra.

Kulcsszókereső eszköze segítségével a felhasználók jól teljesítő témákat találhatnak meg videók készítéséhez, valamint megfelelő címek, leírások és címkék beillesztéséhez. Ennek az online videóoptimalizálónak az indexkép-generátora gyorsan létrehozhat fülbemászó bélyegképeket videóihoz, hogy felgyorsítsa a közzétételi időt.

A TubeBuddy egy közösségi nyomkövető eszközzel érkezik, amely lehetővé teszi videóid népszerűsítését különböző platformokon, hogy megtekinthessék új videóidat meglévő követőidtől. Ezenkívül nyomon követheti a közösségi média megosztásaiból származó forgalmat.

Ezenkívül megismertet a YouTube bevált módszereivel, így több megtekintést és feliratkozót szerezhet. Ezenkívül a felhasználók lefordíthatják címüket és leírásukat más globális nyelvekre, ellenőrizhetik videóik rangsorolását a versenytársakhoz képest egy bizonyos kulcsszó alapján, és megtekinthetik a csatorna általános teljesítményét ezzel a bővítménnyel.

Lehetővé teszi egy A/B teszt végrehajtását is, hogy megtalálja a videók legjobb indexképét, címét, leírását és címkéit.

Vidooly

Legyen szó videó készítőről vagy hirdetőről, Vidooly egy online videóelemző, amely segít sikeressé válni a videomarketingben különböző platformokon. Megbízható adatokat és betekintést nyújt az online videóiparral kapcsolatos kulcsfontosságú mérőszámokról.

  A 10 legjobb tanulási programozási nyelv

Minden videómegjelenítő azt szeretné, ha videóit a legtöbb ember megtekintheti és megszeretné. Ennek biztosítása érdekében a Vidooly elemzi a kulcsszavakat, és megtalálja a legjobbat az Ön iparágához vagy domainjéhez.

Használhatja azt is, hogy hely és kategória alapján elemezze a trendet, és új ötletekkel álljon elő. Emellett a platform címkejavaslatokat is kínál a videók kereshetőségének növelése érdekében a YouTube-on, és javasolja a videók feltöltésének legjobb időpontját.

Ez az eszköz segít a versenytársak közönségének elemzésében és új közönség kialakításában a csatornád számára. Ezen a platformon YouTube-közönség-betekintést is kaphat, hogy megismerje azokat az embereket, akik leiratkoztak a csatornájáról, vagy azokat a nézőket, akik még nem iratkoztak fel.

Kézifék

Nyílt forráskódú videóoptimalizálási lehetőséget keres, amely teljesen ingyenes? Ha igen, akkor mennie kell Kézifék. Lehetővé teszi a szabványos vagy jó minőségű videó konvertálást egyszerű lépésekkel.

Ami a bemeneti fájlokat illeti, ez a webes videóoptimalizáló támogatja a legtöbb, világszerte elérhető multimédiás fájlt. A videókat DVD- vagy BluRay-forrásokról is konvertálhatja, de győződjön meg arról, hogy a fájlok nem tartalmaznak másolásvédett tartalmat.

Támogatott kimeneti fájlformátumai közé tartozik az MP4, MKV, WebM, MPEG-2, MPEG-4, VP8, VP9, ​​Theora, H.264 és H.265. A felhasználók több fájlt is beolvashatnak kötegben, és sorba állíthatják őket kódoláshoz.

A HandBrake különféle videóoptimalizálási feladatok végrehajtását is lehetővé teszi, beleértve a vágást, skálázást, szürkeárnyalatot, színteret, deinterlace-et, detelecine-t, decomb-ot, zajtalanítást és blokkolást. Az optimalizálás során kiválaszthatja a címet, a fejezetet és a tartományt.

Ezenkívül lehetőség van SRT, VobSub, CC CEA-608 és SSA feliratok hozzáadására is. Lehetővé teszi az átlagos bitsebességű videókódolást és az élő videó előnézetét is.

Ez az eszköz több platform támogatást kínál. Ezért letöltheti annak külön verzióit Windows (Win 10 és újabb verziók), Mac (10.13 és újabb verziók) és Linux rendszerekre.

Konklúzió 📽️

A videóoptimalizálás a videókészítés szerves részévé vált. Összeállítottunk egy listát a legnépszerűbb online videóoptimalizáló eszközökről és bővítményekről, amelyek biztosítják, hogy videói kompatibilisek legyenek a webhely követelményeivel, és könnyen kereshetők legyenek a közönség számára.

Ha szereti az Instagramot, érdemes megtanulnia, hogyan lehet eszközökkel átméretezni egy videót az Instagram számára.