12 legjobb Captcha-megoldó szolgáltatás/API webkaparáshoz és automatizáláshoz

A Captcha-megoldó szolgáltatások vagy API-k különféle célokra, például webkaparásra, automatizálásra, marketingre, SEO-ra stb.

Ha valaha is megpróbált bejelentkezni bármely webhelyre, akkor megkérik, hogy írjon be néhány véletlenszerű és nehezen olvasható karaktert. Ezeket a karaktereket CAPTCHA-nak hívják.

A mesterséges intelligencia iránti növekvő igény miatt az alkalmazásfejlesztők számára fontosabb annak meghatározása, hogy a felhasználó gép vagy ember. A captchák különböző típusúak, kifejezetten a rosszindulatú tevékenységek megakadályozására és az adatok védelmére.

Így csalódott lehet, ha a webkaparás közben a captcha blokkolja robotjait.

De mi van akkor, ha továbbra is fel kell fedeznie az internetet a kaparáshoz, a versenytársak kutatásához stb.

Ilyenkor szeretne egy captcha-megoldó funkciót hozzáadni alkalmazásaihoz a korlátozások megkerülése érdekében. Ehhez egy captcha-megoldó szolgáltatásra vagy API-ra van szükség a feladat elvégzéséhez az Ön használati esetéhez.

Ismerjük meg a captchákat, azok céljait, és néhány tisztességes captcha-megoldó szolgáltatást az Ön üzleti igényeihez.

Mit értesz Captcha alatt?

A CAPTCHA a Completely Automated Public Turing Test (Teljesen automatizált nyilvános Turing-teszt) rövidítése, amellyel meg lehet különböztetni a számítógépeket és az embereket. Ez egy kihívás-válasz teszt, amellyel megállapítható, hogy a felhasználó bot vagy ember.

Ez az egyetlen módja a robotok rosszindulatú viselkedésének észlelésére, blokkolására, valamint a webhelyek védelmére a biztonság és az adatvédelem szempontjából. A captchák olyan kihívásokat kínálnak, amelyeket egy bot nehéz megoldani, de az emberek egy másodpercen belül könnyen megérthetők.

Példák: Kinyújtott betűk azonosítása, számok észlelése középvonallal, egy adott területre való kattintás egy adott kép azonosításához stb.

Mi a Captchák fő célja?

A captchák mögött az a fő cél, hogy kérdéseket tegyenek fel vagy olyan kihívásokat adjanak, amelyeket egy bot nem tud teljesíteni, de egy ember viszonylag gyorsan meg tud oldani. Ennek hátterében az a cél, hogy egyszerű tesztek segítségével megvédjük az alkalmazást a spamtől vagy a jelszó visszafejtésétől.

Így a captchákat a szavazások pontosságának megőrzésére, a jegyinfláció megelőzésére, a hamis megjegyzések elleni védelemre, a különféle szolgáltatások regisztrációjának korlátozására és egyebekre használják.

A Captchák típusai

Bármely webhelyre bejelentkezve különféle típusú captchákat találhat ki. Minden captcha-nak megvan a maga formája, és egyformán előnyös az alkalmazási igényekhez. Lássuk, mik ezek:

 • Szöveg alapú captchák
 • Kép alapú captchák
 • Hangalapú captchák
 • Matematikai vagy szöveges feladatok
 • Bejelentkezés a közösségi médiába, például a Google, a LinkedIn vagy a Facebook használatával.
 • ReCaptcha
 • Idő alapú captchák
 • Méztartó
 • Láthatatlan ReCaptcha

A Captchas alkalmazásai

A Captchák különféle biztonsági, adatvédelmi és egyéb alkalmazásokkal rendelkeznek, amelyek megvédik webhelyét mindenféle kártól. Néhány olyan terület, ahol a Captchákat használják:

 • A megjegyzés spamek enyhítése
 • Online szavazás
 • Webes regisztráció
 • Boxbe
 • Bizalmas információk védelme a weboldalakon
 • A szótári támadások megelőzése
 • Intelligens kártyák
 • SMS spamek szűrése
 • Az adathalászat megelőzése
 • Sybil támadás megelőzése
 • VoIP spam megelőzése
 • Online játékok
 • Robotok megelőzése a közösségi hálón
 • Keresőrobotok
 • A férgek és spamek visszaszorítása

És még sok más.

Mik azok a Captcha megoldási szolgáltatások?

A Captchas-megoldó szolgáltatások vagy API-k olyan szoftverrendszerek, amelyek technológiával rendelkeznek a captchák automatikus vagy ember általi megoldására. ReCaptcha és biztos captcha szükséges ahhoz, hogy pontosan és egyszerűen feltörje a webkaparáshoz szükséges összes captchát.

A Captcha megoldási szolgáltatások két különböző módszert használnak a captcha megoldására:

 • OCR megoldások: Ebben a captcha-megoldás automatikusan, optikai karakterfelismerő technológia segítségével történik.
 • Emberalapú megoldások: Itt az emberek captcha-megoldóként dolgoznak, akik folyamatosan online vannak. Kidolgozzák a szövegeket, és visszaküldik Önnek.

A captcha-megoldó szolgáltatások vagy API-k használatához regisztrálnia kell az API-kba, integrálnia kell az API-kat az alkalmazásába, és el kell küldenie a captchákat, hogy szöveges formában megkapja a választ.

Tehát ássunk bele néhány captcha-megoldó szolgáltatásba vagy API-ba a webkaparáshoz és az automatizáláshoz.

  Szimbólumok beszúrása a Google Dokumentumokba és Diákba

2 Captcha

Szerezzen be emberi erővel működő CAPTCHA-felismerő szolgáltatást a 2Captcha segítségével. Elsődleges célja a CAPTCHA-k pontos és gyors megoldása. Megkapja az API-ját, amely automatizálja a CAPTCHA megoldási folyamatot, és integrálja szoftverével, hogy még több előnyhöz jusson a 2Captcha szolgáltatásban.

Ez az API HTTP-n alapul, és támogatja a HTTP és HTTPS protokollokat. Mindössze néhány egyszerű lépést kell követnie a CAPTCHA megoldásához:

 • Küldje el CAPTCHA-ját a 2Captcha szerverére
 • Szerezze meg a feladatazonosítót
 • Indítson el egy ellenőrzési ciklust az eredmény eléréséhez

A 2Captcha nagy pontosságot kínál alacsony áron a CAPTCHA-hoz. Használata egyszerű és gyors; először regisztrálja magát, implementálja a 2Captcha API-t az alkalmazásába, küldje el a CAPTCHA-kat, és azonnal megkapja a választ szöveg formájában.

A 2Captcha a legjobb szolgáltató a reCAPTCHA számára. Csak fizessen a megoldott CAPTCHA-kért anélkül, hogy aggódnia kellene a szerver terhelése miatt. Ezenkívül kap egy anti CAPTCHA eszközt a reCAPTCHA v2 megoldásához. A CAPTCHA-megoldó segít a CAPTCHA-ellenőrzés megkerülésében is.

A 2Captcha különféle API-klienseket támogat a CAPTCHA megoldásához, beleértve a PHP-t, a JavaScript-et, a Golang-ot, a C#-t, a Java-t és a Python-t. Függetlenül attól, hogy normál captcha, rotate captcha, reCAPTCHA v2, capy puzzle, TikTok captcha, hCaptcha, FunCaptcha stb. használatáról van szó, a 2Captcha a megfelelő lehetőség az Ön számára.

AnyCaptcha

Tapasztalja meg a legolcsóbb és leggyorsabb captcha-megoldó szolgáltatást az AnyCaptcha automatikus captcha-megoldójával. Könnyű integrációs lehetőségével gyorsan integrálhatja szoftverével, hogy másodpercek alatt a legjobb eredményeket érje el.

Az AnyCaptcha percenként több mint 10 000 captchát tud feloldani 99,15%-os sikerességi átlaggal. Ez azt jelenti, hogy 99%-os üzemidőt kap az automatizáláshoz vagy a kaparáshoz. Ha magas a költségvetése, testreszabhatja a captcha-t.

Különféle megoldásokat kaphat a legalacsonyabb áron a piacon, mint például a reCAPTCHA V2, reCAPTCHA V3, hCaptcha, hCaptcha Click, FunCaptcha, kép szöveggé, Zalo Captcha és még sok más. A szolgáltatással rögzített legalacsonyabb sebesség 0,1 s.

30 szálat és korlátlan kérést kaphat 230 USD/hó kikiáltási áron. Választhat heti normál, heti prémium és havi prémium ártartományt. Ingyenes próbaverziót is igénybe vehet, ha kiválasztja a kívánt megoldást, a forrást, feltölt egy képet, és pontos eredményeket kaphat közvetlenül maga előtt.

CapSolver

A Capsolver automatikus captcha-megoldója a legolcsóbb és leggyorsabb captcha-megoldó megoldást kínálja. Gyorsan kombinálhatja programjával az egyszerű integrációs lehetőség segítségével, hogy pillanatok alatt elérje a legjobb eredményeket.

99,15%-os sikerarányával a Capsolver percenként több mint 10 millió captchára tud válaszolni. Ez azt jelenti, hogy az automatizálás vagy a kaparás 99,99%-os üzemidővel rendelkezik. Ha nagy költségvetéssel rendelkezik, vásárolhat captcha csomagot.

A piacon elérhető legalacsonyabb áron számos megoldást kaphat, beleértve a reCAPTCHA V2, reCAPTCHA V3, hCaptcha, hCaptcha Click, FunCaptcha, kép-szöveg megoldásokat és még sok mást. Ezzel a szolgáltatással 0,1 s a valaha mért leglassabb sebesség.

A CAPTCHA feloldásához a Capsolver számos API-klienst támogat, beleértve a PHP-t, a JavaScript-et, a Golang-ot, a C#-t, a Java-t és a Python-t. A Capsolver a legjobb választás, ha bármilyen típusú captcha-t kell megoldania, beleértve a szabványos captcha, rotate captcha, reCAPTCHA v2, Image captcha, Datadome captcha, Mtcaptcha, Geetest captcha, Kasada, Akamai, Cloudflare kihívás, Cloudflare forgókapu, Amazon Waf Captcha, hCaptcha, FunCaptcha stb.

Személyes adatainak frissítésével 0,10 USD ingyenes próbaegyenleget is kaphat.

Halál Captcha által

Oldja meg a CAPTCHA-t a Death By Captcha segítségével. Csak implementálja az API-ját, adja át a CAPTCHA-kat, és gyorsan és egyszerűen megkapja az eredményt szövegek formájában. Ez a szolgáltatás felhasználóbarát és könnyen használható.

A Death By Captcha egy hibrid rendszer, amely a fejlett OCR rendszerből áll. Ezenkívül a nap 24 órájában rendelkezésre álló captcha-megoldó csapatot biztosít. A normál szöveges CAPTCHA-k számított átlagos válaszideje 9 másodperc, a pontosság pedig több mint 90%.

A Death By Captcha könnyen használható API-ja segít a legnépszerűbb programozási nyelvek pontosságának növelésében. Támogatja az Antigate (Anti-Captcha) és a DeCaptcher API-t, ami a migrációt a lehető legkönnyebbé és leggyorsabbá teszi.

Ezenkívül megoldásokat kap az alkalmazásához, mint például a noCAPTCHA, a reCAPTCHA vagy több API támogatás. Az azonnali aktiváláshoz és egyéb részletekhez elérhetőségeket kap. A Death By Captcha CAPTCHA-hoz, hCAPTCHA-hoz, kérésre orosz és kínai CAPTCHA-khoz, szórakoztató CAPTCHA-khoz és kis- és nagybetűk megkülönböztetéséhez készült.

  Egyéni térkép létrehozása a Google Térképen

Ez a szolgáltatás különféle API-klienseket támogat, beleértve a Java, Perl, iMacros, Python, PHP, C, .NET, C# stb. Szerezze meg a leggyorsabb kedvezményeket a Captcha-megoldóból, és 7 napos ingyenes próbaverziót is igénybe vehet, hogy megértse a működését és a kapott pontosságot.

BypassCaptcha

Szerezzen be egy dedikált, 24x7x365-ös professzionális captcha dekódoló szolgáltatást a BypassCaptcha segítségével. Tartalmaz LAMP rendszert, hálózati megoldást és Ruby/JavaScript/Python/PHP/Perl/C/C#/C++ programozást. Könnyedén, ingyenesen integrálhatja a BypassCaptchát az alkalmazásába.

Sőt, meg tudja oldani a reCaptcha v2-t és v3-at. Csak meg kell hívnia az API-t, át kell adnia a megfelelő paramétereket, és másodperceken belül megkapja az eredményeket. Nagyon fontos a cél elérése a BypassCaptchával. Önsegítő eszközöket kap, beleértve a kulcsfontosságú részleteket, a legfontosabb statisztikákat, az átutalási jóváírásokat, az utolsó beküldéseket, a szállítói statisztikákat és egy alacsony egyenlegértesítőt, hogy megismerje használati adatait.

Vásároljon kreditet igényei szerint 14 USD kikiáltási áron. Próbálja ki most, és automatizálja captcha-megoldó szolgáltatásait API-jaival.

EndCaptcha

Az EndCaptcha az egyetlen megoldás az Ön Captcha-jához, amelyhez szolgáltatási szintű megállapodás tartozik. Átlagosan 7 másodperc alatt képes megoldani a captchákat, és szó szerint meg fogod tapasztalni a sebességet. Nemcsak a Captcha leggyorsabb megoldási sebességével rendelkezik, hanem egyedülálló lassúságbiztosításával is megállja a helyét.

Más szolgáltatókkal ellentétben az EndCaptcha-nak is vannak csapatai, akik ügyelnek a munka minőségére. Kérésére sikeresen dekódolja a kis- és nagybetűket megkülönböztető CAPTCHA-kat is. A mérnökök egy kemény és korszerű rendszert terveztek, amely mindig készen áll arra, hogy naponta több tízmillió kérést fogadjon el.

Az EndCaptcha legjobb része, ha nem elégedett a szolgáltatással, teljes visszatérítést kérhet. A kimaradás- és lassulásbiztosítással kártérítést kap, ha az EndCaptcha nem biztosítja a minőségi előírásoknak megfelelő mennyiséget.

Szerezzen 1000 ingyenes captcha-kreditet, és első kézből szerezzen tapasztalatot. Ha több kreditet szeretne, különféle árazási lehetőségek közül választhat 11,99 USD-tól, több captchas kredittel, túlterhelés nélkül és még sok mással.

A legjobb Captcha megoldó

A Best Captcha Solver segítségével szinte minden típusú captchát megkerülhet, beleértve a JavaScript captchákat is. Megoldásokat kínál a reCAPTCHA (v2, v3, láthatatlan), hCaptcha, GeeTest, image captcha és FunCaptcha számára. Kapsz egy könyvtárat a szoftverrel való integrációhoz, a böngésző nélküli megoldás lehetőségét, valamint egy könnyű API-t, valamint 24 × 7 és HTTPS támogatást.

Ezenkívül a programozás, összeszerelés, API-k, OCR, hálózatépítés és egyebek területére specializálódott. Így a legolcsóbb és legsimább captcha-megoldási élményben lesz része a Best Captcha Solverrel.

A legjobb Captcha Solver 100%-ban emberi felismerést kínál, így a csapat pillanatok alatt megoldja kéréseit. A szoftverbe való egyszerű API-integrációnak és a legújabb technológiákkal kapcsolatos naprakész trendeknek köszönhetően azt kapja, amit keres.

Szerezzen be API-könyvtárakat és egyéb lehetőségeket 0,6 dolláros kikiáltási áron. Próbálja ki Ön is a szolgáltatást, és ismerje meg a minőséget.

AZcaptcha

Captcha automatizálásra van szüksége webhelyéhez vagy szoftveréhez?

Próbáld ki az AZcaptcha-t.

Ez egy automatizált captcha megoldó API, amely rendkívül pontos és olcsó OCR captcha megoldó megoldást kínál. Támogatja a reCaptcha v2-t és v3-at, és bármilyen típusú captcha-t könnyen megoldhat bármely alkalmazáshoz.

Az AZcaptcha a megfelelő megoldás, amely megfizethető áron érkezik. Az AZcaptcha segítségével bármilyen típusú captcha gyorsabban megoldható anélkül, hogy minden egyes captcha-ért fizetni kellene. Tehát csökkentse megoldási költségeit, és ne veszítsen időt a lassú captcha-megoldó szolgáltatásokra.

Ezenkívül implementálja az AZcaptchas API-ját saját alkalmazásába, és adja át a captcha képeit. Az AZcaptcha egyszerűen és gyorsan visszaadja válaszait szöveges formátumban. Több ezer captchát képes megoldani a népszerű platformokon. A normál captchák átlagos megoldási aránya 95%, a reCaptcha v2 és v3 esetében pedig több mint 90%.

Szerezze be az AZcaptcha legújabb verzióját, amelyet hozzáadhat böngészőbővítményéhez. Korlátlan captcha megoldócsomagja havi 24,9 dollártól kezdődik. Használja ki az 50 ingyenes captcha-megoldót a sikeres regisztráció után.

  A Gnome 40 telepítése Debian 11-re

Anti-captcha

Felejtsd el a böngésző emulációt, és hagyatkozz a stabil captcha megoldó megoldásra – az Anti-captcha. Prémium infrastruktúrája és hatalmas munkaerő lehetővé teszi, hogy rendkívül megbízható és pontos szolgáltatást kapjon 24x7x365, ami azt jelenti, hogy 99,99%-os üzemidőre számíthat.

Ez a captcha-megoldó megoldás így működik:

1. Az alkalmazás feltölt egy captcha-t az Anti-captcha kiszolgálóra.

 • A feltöltés egyszerű az alkalmazásba integrált API-val.
 • Lehetőséged van korlátlan számú feltöltésre egyidejűleg.
 • Magasabb ütemben dolgozza fel kéréseit.

2. Az Anti-captcha hozzárendel egy dolgozót a captcha-hoz.

3. Az Anti-captcha csapata begépeli a választ, és visszaküldi az alkalmazásodnak.

Az Anti-captcha támogatja az image captchákat, a reCaptcha v2-t, a reCaptcha v3-at, a reCaptcha Enterprise v2/v3-at, a hCaptcha-t, a GeeTest-et, az Arkose Labs-t és még sok mást. Nagyon precíz a JavaScript captchák megoldásában.

Nincsenek ismétlődő költségek és rejtett díjak. A felosztó-kirovó árképzési lehetőségek rugalmasságot biztosítanak a captcha-nkénti fizetéshez. Az egyéb árazási lehetőségek 0,5 USD/1000 képtől kezdődnek.

Oldd meg a captchát

Könnyű és gyors captcha-megoldó szolgáltatásokat kaphat az igényeinek megfelelően a SolveCaptcha segítségével. Könnyen integrálható API-t kínál a leggyakoribb programozási nyelvekhez. Ezenkívül könnyen kivitelezhető és könnyen indítható, átlagos válaszideje pedig kevesebb, mint 9 másodperc.

A nagyon népszerű szolgáltatás használatának megkezdéséhez először regisztrálnia kell, implementálnia kell a SolveCaptcha API-ját az alkalmazásába, el kell küldenie a captchákat, és gyorsan meg kell kapnia a választ szöveges formában. Alacsony áron pontos eredményt kap a captchákért.

A SolveCaptcha támogatja a .NET, C#, C++, Java, Python, PHP stb. Az API-kliensek lehetővé teszik a captcha felismerési folyamat automatizálását. Meg tudja oldani a normál captcha, szöveges captcha, reCaptcha v2, reCaptcha Callback, reCaptcha Invisible v2, ClickCaptcha, reCaptcha v1, RotateCaptcha, FunCaptcha stb.

Az ára 0,5 dollártól kezdődik 1000 megoldott captcháért.

CAPTCHA-k

A CAPTCHA az egyik legpontosabb és leggyorsabb automatizált captcha felismerő API szolgáltató. Támogatja a FunCaptcha, a hCaptcha, a reCaptcha v2, a GeeTest, a reCaptcha v3, a reCaptcha Invisible, a kép-, az audio- és a szöveges captchákat.

A kapott szolgáltatás teljes mértékben integrálható különféle alkalmazásokkal. A CAPTCHA elsődleges célja, hogy stabil, minőségi és gyors szolgáltatást nyújtson, és prémium támogatást nyújtson, amikor csak szüksége van rá. Tapasztalja meg a 99%-os pontossági arányt több mint ezer captcha típuson.

APITrueCaptcha

Szerezzen be egy SaaS-alapú megoldást a Captchák megoldásához az APITrueCaptcha segítségével. API-ját úgy tervezték, hogy megbízható és gyors megoldásokat kínáljon a különféle captchákhoz. Beállíthatja a szoftvert, és lehetővé teszi az APITrueCaptcha számára, hogy könnyen kezelje a captcha megoldási technikákat.

Töltse fel a captcha-t, engedélyezze az AI-nak a captcha feldolgozását, és kapja meg a megoldást szöveges formátumban. Támogatja az angol betűket, számokat és speciális karaktereket. A jobb használat érdekében a Firefoxhoz és a Google Chrome-hoz is elérhetők a bővítmények.

Naponta 100 kérés ingyenes. Több captcháért fizethet meghatározott összeget 0,33 USD-tól. A megvalósítástól számított hét napon belül teljes visszatérítést kérhet, ha nem elégedett a szolgáltatással.

Következtetés

A captchas használata rendkívül kifizetődő a webkaparás és az automatizálás szempontjából. Ez azért van így, mert ha egyszer kiválasztja a webkaparási igényeinek megfelelő szolgáltatást, az pontosabb és hatékonyabb gyakorlattá alakulhat át.

A captchák azonban különböző minőségűek és fajtájúak. Egy captcha-megoldó API lehet jó a normál captchákhoz, de nem biztos, hogy jó a ReCaptcha-ban. Ezért mindig válassza ki a legjobb captcha-megoldó szolgáltatást vagy API-t egyedi igényei szerint.