11 legjobb intelligens ajtózár a jobb otthoni biztonság érdekében

Háza biztonsága a te kezedben van. A megfelelő intézkedésekkel olyan hatékonnyá teheti, amennyire csak akarja.

Az intelligens zárak olyan dolgok, amelyekre támaszkodhat, ha otthoni biztonságról van szó. Még mindig azon gondolkodik, hogy érdemes-e venni egy intelligens zárat? Ne aggódjon, mert ez a cikk egyértelművé teszi az Ön számára.

Mik azok az intelligens zárak?

Az intelligens zár olyan mechanikus és elektronikus zárszerkezet, amely kulcs nélkül nyílik, felhatalmazott tulajdonosi hitelesítéssel. Bár a zárak és a klasszikus zárak és kulcsok ellátják az otthon biztonságát, az intelligens zárak felszerelése a kényelem, a biztonság és a hasznosság egy másik világát üdvözli.

Nem kell többé a lábtörlő vagy edény alá rejteni a kulcsokat. Az intelligens zárakkal hozzáférést biztosíthat családtagjainak, barátainak, valamint a tulajdonoshoz közeli és kedves embereknek. Az intelligens zár csatlakozik a Wi-Fi-hez, és támogatja a Siri, Alexa és más intelligens asszisztenseket. Kényelmet biztosít a modern emberek számára.

De ami a legfontosabb, figyelmezteti a tulajdonost az emberek jövés-menéséről, sőt egyes intelligens zárak még a naplót is tartják. Ez a cikk megemlíti a legjobb otthoni intelligens zárakat.

Az intelligens zár használatának előnyei a hagyományos ajtózárral szemben

Biztonságos hozzáférés

Az intelligens zár lehetővé teszi, hogy a tulajdonos hozzáférést biztosítson családjához és barátaihoz a biztonság veszélyeztetése nélkül. Nincs feszültség a zárak egyszeri cseréjében. Az intelligens zárakkal elkerülhető a kulcsok rossz elhelyezése és a kettős kulcsok készítése a család és a barátok számára. A virtuális kulcsok könnyű hozzáférést biztosítanak, és a tulajdonos távolról irányíthatja.

Elérhető okostelefonokon keresztül

Az intelligens zárak Wi-Fi-n vagy Bluetooth-on keresztül csatlakoznak. Okostelefonon keresztül könnyen elérhető. A tulajdonos értesítést kap, ha valaki használja a bejárati ajtót, és amikor az emberek mennek. Bármikor, bárhol vezérelheti a zárat távolról. Ossza meg az ideiglenes vagy állandó hozzáférést barátaival és családtagjaival jelkódok megadásával. Az összes legjobb intelligens zár elérhető okostelefonon keresztül.

Több lehetőség az otthon zárására/feloldására

Az intelligens zárak többféle lehetőséget kínálnak az otthon lezárására vagy feloldására, például Wi-Fi, intelligens zár, automatikus zár/feloldás, ujjlenyomat, jelszó, mechanikus kulcs, rázza a nyitáshoz. A tulajdonos kezében van, hogy kinek adjon állandó és kinek ideiglenes hozzáférést. Egyes intelligens zárak akár 100 ujjlenyomatot is tárolhatnak (50 felhasználó). Az intelligens zárakat nem lehet könnyen feltörni, és szinte lehetetlen kitalálni a jelszót.

Modern kialakítások

Számos elegáns, rusztikus, kicsi vagy futurisztikus forma közül választhat. A kulcsnélküli nyitású intelligens zárak könnyen elérhetőek a piacon, különféle színekben és kivitelben (üvegszerű vagy fém), megfizethető áron. Felszerelésük is rendkívül egyszerű. Az intelligens zárak szabványos ajtókhoz is illeszkedhetnek. Különböző helyszíneket és színeket egészíthetnek ki. A legjobb otthoni intelligens zárak általában modern megjelenésűek.

Felejtsd el a kulcsokat

Az intelligens zárak kulcs nélküli, biztonságos zárak. Elmúltak azok az idők, amikor a kulcsoknak rejtekhelyük volt. Virágcserép alatt a verandán, matrac alatt, asztal alá ragasztva, vagy sötét zugokban és sarkokban elrejtve. Felejtsd el a kulcsok gondolatát, és hagyd, hogy a kulcsok mindenhol a pénztárcában és a zsebben maradjanak. A kulcsok könnyen eltévednek. Az intelligens zárakkal a tulajdonos okostelefonnal vagy ujjlenyomattal vezérelheti az intelligens zárat.

  Biztonságos és legális?

Most nézzük meg a legjobb intelligens ajtózárakat a jobb otthoni biztonság érdekében.

augusztus

Az augusztusi intelligens zárakat úgy tervezték, hogy illeszkedjenek az ajtó belsejébe. Okosabbá, biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a szokásos reteszeket. Augusztussal egyszerűen és gyorsan megoszthatja az otthoni állandó, ütemezett vagy ideiglenes hozzáférést barátaival, családjával és más olyan személyekkel, akikben az ember megbízik. Az embernek nem kell újra kulcsot tenni a lábtörlő alá. Könnyen felszerelhető bármilyen ajtóra.

A telepítés mindössze 10 percet vesz igénybe. Az augusztusi zárak tökéletesen illeszkednek a legtöbb egyhengeres reteszhez, és nem sokkal nagyobbak, mint az eredeti hüvelykujj fordulat. Az intelligens Wi-Fi-zár automatikusan feloldja a zárolást, amint a személy hazaér, és teljesen kihangosítva oldja fel a zárolást. Az Auto-Lock és a DoorSense funkcióval a ház automatikusan bezárul az ajtó becsukása után vagy egy meghatározott idő elteltével. Az augusztus a legjobb intelligens zár otthonra.

Kwikset Halo Touch

A Kwikset Halo Touch kulcs nélküli belépést kínál, mindössze egy ujjlenyomattal. A Halo Touch intelligens ajtózár akár 100 ujjlenyomatot is tárol (50 felhasználó), így könnyen megoszthatja a hozzáférést családjával és barátaival. Wi-Fi engedélyezve van. A HALO Touch egy Wi-Fi-csatlakozású ujjlenyomatos ajtózár, amely közvetlenül csatlakozik az otthoni Wi-Fi hálózathoz, és egy okostelefon egy biztonságos okosotthonhoz, amelyhez nincs szükség harmadik féltől származó hubra, előfizetésre vagy panelre.

Védelmet nyújt a fejlett betörési technikák ellen, és lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy másodpercek alatt újrazárja a kulcsot. A Kwikset segítségével bárhonnan kezelheti a reteszzárat. A tulajdonos távolról zárhatja és kinyithatja az elektronikus zárat, kezelheti a felhasználókat, beállíthatja az ütemezést és ellenőrizheti a bejárati ajtó állapotát.

Yale Assure Lock

A Yale Assure Lock egy intelligens ajtózár. Kinyitja az ajtót az automatikus feloldással, vagy az okostelefonon vagy az Apple Watchon lévő billentyűzet vagy Yale Access alkalmazás segítségével. Élvezze a kulcs nélküli hozzáférést, és felejtse el a kulcstartót. Csatlakoztassa a zárat a kedvenc hangsegédhez vagy intelligens otthoni rendszerhez. Működik az Amazon Alexával, az Airbnb-vel, a Hey Google-val, az Apple HomeKittel, a Philips Hue-val stb. Tartalmazza a Wi-Fi Bridge-et is, további hub-igény nélkül.

Ezenkívül a Yale Assure zár automatikusan feloldódik, amikor a tulajdonos hazaér a teljesen kihangosított feloldáshoz. Az Auto-Lock és a DoorSense funkcióval az otthon automatikusan bezárul az ajtó becsukása után vagy egy meghatározott idő elteltével. A Yale Assure zárak rendkívül könnyen felszerelhetők, és garantáltan illeszkednek a szabványos ajtókhoz.

Kwikset 99530-002

A Kwikset 99530-002 modern kialakítású. Elegáns, alacsony profilú kivitel, üvegszerű felülettel. Kulcs nélküli kényelmet biztosít. A tulajdonosnak a kulcsok helyett csak felhasználói kódokkal kell belépnie az otthonba. A Kwikset akár 16 testreszabható felhasználói kódot és egy mesterkód opciót kínál a fokozott biztonság érdekében.

Biztonságos képernyőt is biztosít. A szabadalmaztatott technológia segít megelőzni az érintőképernyőn lévő ujjlenyomatok kódfelismerését. Ez a zár 9 V-os elemet használ tartalék áramforrásként, ha az elemek kimerülnek. A Kwikset Obsidian ezen verziója azonban nem rendelkezik vezeték nélküli kapcsolattal.

Level Lock

A Level Lock kicsi kialakítású. Könnyen elrejtheti az ajtó belsejében. A Level Lock a legkisebb intelligens zár. Zárja be vagy nyissa ki az ajtót egy egyszerű érintéssel, kulcskártyával, Level Home alkalmazással vagy kulccsal. iOS és Android rendszerrel működik. Erőteljes és biztonságos. A Level Lock megfelel a legmagasabb ipari szabványoknak a biztonság, a tartósság és a kidolgozás tekintetében.

  Hogyan adhatunk egyéni hangulatjeleket a Discord szerverhez

Sőt, használatával kapcsolatban maradhat a Level lock funkcióval, bárhonnan elérheti, Sirivel zárhatja és feloldhatja, automatizálást futtathat stb. Ez az intelligens zár kompakt és modern vezeték nélküli kialakítással rendelkezik. Könnyen felszerelhető, mivel csak egy csavarhúzóra van szüksége. Ez helyettesíti az amerikai szabványos tolózárat.

Wyze zár

A Wyze Lock egy intelligens zár, amely lehetővé teszi az ajtó kinyitását vagy bezárását a világ bármely pontjáról a Wyze alkalmazás segítségével. Ez a zár a mellékelt Wyze Lock Gateway-n keresztül csatlakozik a Wi-Fi-hez. Lehetővé teszi, hogy a tulajdonos könnyedén megossza az otthoni hozzáférést barátaival, családjával, vállalkozóival és kutyasétáltatóival. A Wyze Lock teljes ellenőrzést biztosít a tulajdonosnak, hogy ki férhet hozzá a házhoz.

Ezenkívül a Wyze zárral ellátott intelligens otthont a nem szakértők számára is egyszerűvé tették. Az Alexával történő beállítás meglehetősen egyszerű a jobb hatékonyság érdekében.

A Wyze Lock nemcsak a zár állapotát jelzi, hanem azt is, hogy az ajtó nyitva van-e vagy zárva. A Wyze Lock a többi zárral ellentétben beépített giroszkóppal rendelkezik, amely mutatja az ajtó helyzetét. Nincs szükség külön érzékelőkre, automatikusan záródik és feloldódik.

Sifely

A Sife egy kulcs nélküli bejárati ajtózár. Ez az intelligens ajtózár nagyszerű megoldás az Airbnb rövid távú bérbeadását biztosító házigazdák, bérelt ingatlanok kezelése és önálló lakosok számára. Generáljon jelkódot távolról, és ossza meg a látogatókkal. Ez egy fejlett 5 az 1-ben kulcs nélküli intelligens ajtózár – ujjlenyomat + kód + távirányító + okostelefon + kulcs. A tulajdonos egy Phillips csavarhúzóval percek alatt felszerelheti ezt az intelligens zárat. Nincs szükség extra fúrókra vagy lakatosokra.

Az egyik legjobb intelligens zárként ismert, amely kilincstel rendelkezik, amely megfordítható jobb- és balkezes ajtókhoz is. A zár mérete miatt azonban zavarhatja a képernyőajtókat. Ha a Sifely Wi-Fi Gateway-vel van párosítva, a tulajdonos bárhonnan és bármikor bezárhatja/kioldhatja az intelligens ajtózárat, beállíthatja a kódokat távolról, és ellenőrizheti a valós idejű hozzáférési naplókat.

ULTRALOQ

Az ULTRALOQ egy intelligens zár, amely feloldhatja, megoszthatja a hozzáférést, és távolról láthatja a naplót arról, hogy ki lépett be és mikor használja az okostelefon-alkalmazást a Wi-Fi Bridge funkcióval. Ossza meg távolról az e-kulcsot vagy kódot a családdal, a vendégekkel vagy a kiszolgáló személyzettel állandó hozzáférés érdekében, meghatározott dátumokra vagy időszakokra.

A Smart Lock automatikusan zár, amikor a tulajdonos távozik, és érkezéskor kinyitja a zárolást egy okostelefonnal a zsebében. Az Alexa és a Google Assistant hangvezérlése is működik ezen az intelligens záron.

Ezen felül működik az IFTTT-vel, és kompatibilis az Apple Watch-val. Fő jellemzője a 6 az 1-ben kulcs nélküli belépés. Touch and Go 360°-os ujjlenyomat-azonosító + Kukucskálásgátló billentyűzet + Okostelefon + Automatikus feloldás + Rázza a nyitáshoz + mechanikus kulcs. Cserélje ki az aktuális reteszelést egy csavarhúzóval. Az ULTRALOQ a világ vezető intelligens zármárkája, amely élethosszig tartó mechanikai és 18 hónapos elektronikus garanciát biztosít.

Eufy

Az Eufy egy intelligens zár, amely mindössze 0,3 másodperc alatt felismeri az ujjlenyomatokat, és 1 másodperc alatt kinyitja az ajtót. Gyorsabb, mint a kulcsokért tapogatózni. Négy módja van a feloldásnak – Nyissa meg azonnal az ujjlenyomat segítségével, oldja fel a zárolást az Eufy Security alkalmazással Bluetooth-on keresztül, vagy használja az elektronikus billentyűzetet vagy a kulcsot.

  Mely üzletek fogadják el a Samsung Pay fizetést?

Ezenkívül a külön megvásárolható Wi-Fi híddal működik a távirányítóhoz. Beépített érzékelővel rendelkezik, amely segít észlelni, ha az ajtó becsukódik, és automatikusan bezárja, így biztonságban tartja az otthont akkor is, ha a tulajdonos siet.

Ez az intelligens zár időjárásálló minősítéssel rendelkezik. Bármilyen helyen megvédi az otthonokat. Ez a legjobb intelligens zár a ház számára, mivel tökéletesen ellenáll a -30°C/-22°F és 70°C/158°F közötti hőmérsékletnek, valamint az esőnek.

Schlage

A Schlage egy intelligens zár beépített Wi-Fi-vel, amely lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy bárhonnan zárja/feloldja, további kiegészítők nélkül. A tulajdonosnak csak párosítania kell a Schlage Home alkalmazással, majd akár 100 hozzáférési kódot is kezelhet és létrehozhat barátainak és családtagjainak állandó, ideiglenes vagy ismétlődő hozzáféréshez.

Ezenkívül lehetővé teszi a tulajdonos számára a zár állapotának ellenőrzését, valamint az ajtó zárását/nyitását. Ezen kívül az Alexa jelzi, ha az akkumulátor lemerül, vagy intelligens újrarendeléseket hajt végre az Amazon Dash Replenishment segítségével, így a tulajdonosnak szükség esetén mindig van csereakkumulátora. Ujjlenyomat-álló, kapacitív érintőképernyő egyszerű egyérintéses reteszeléssel kiegészíti a dizájnt. Opcionális hangvezérlése kihangosítási kényelmet kínál hangvezérlésű termékek használatakor.

Lockly

A Lockly Smart Lock mindössze 0,5 másodperc alatt képes felismerni az ujjlenyomatokat, és 1 másodperc alatt kinyitja az ajtózárat. Kulcs nélküli intelligens ajtózárat kínál, és lehetővé teszi az ujjlenyomat + jelszó + okostelefon + mechanikus kulcs + e-kulcs megosztása segítségével történő belépést. A LOCKLY Wi-Fi Hubbal párosítva a tulajdonos bárhol és bármikor bezárhatja/kioldhatja az intelligens ajtózárat.

Szabadalmaztatott PIN Genie technológiája szinte lehetetlenné teszi a tulajdonos személyes hozzáférési kódjának kitalálását a PIN-kód megadásakor, mivel a biztonságos, háttérvilágítású billentyűzeten mindig megkeveri a számok helyét. A Lockly az összes hozzáférési előzményt is tárolja. A tulajdonos okostelefonról tekintheti át az emberek jövet-menését. Nagyon jó nyomon követni a családtagokat és a barátokat, amikor hazaérkeznek. Egyszeri használatú vagy meghatározott időtartamú hozzáférést biztosíthat kódok vagy digitális eKeyek okostelefonon keresztüli távoli kiadásával.

Következtetés 🔐

Az intelligens zárak teljesen új ajtót nyitottak a biztonság terén. A modern és vezeték nélküli világban természetes, hogy olyan intelligens zárak felé fordulunk, amelyek képesek csatlakozni az okostelefonhoz, és értesíteni tudják a tulajdonost, hogy ki és mikor jön-megy. Kiváló választás családoknak, gyerekeknek és időseknek egyaránt. Az intelligens zárak intelligens zár alkalmazásokat tartalmaznak, amelyek virtuális kulcsként használhatók. A virtuális kulcs megosztható családtagokkal, barátokkal és olyan emberekkel, akikben a tulajdonos megbízik.

Nem kell mindenkinek több kulcsot készítenie, és nem kell attól tartani, hogy a piac közepén elveszítik a kulcsokat, és az ajtóban rekednek. Az intelligens zárakkal az emberek búcsút inthetnek minden régi bajnak. Ez a cikk a piacon elérhető és könnyen telepíthető legjobb otthoni intelligens zárakat tárgyalja.

Nézze meg a 11 intelligens otthoni eszközt, amelyek javíthatják életmódját.