11 Chrome-bővítmény a munkára való összpontosításhoz és a zavaró tényezők eltávolításához

A Chrome-bővítmények segítségével akadályozza meg, hogy az interneten elterelő tényezők felkeltsék a figyelmét és befolyásolják a termelékenységet.

Az emberi természet az, hogy eltereljük a figyelmet a rendkívül fontos munkáról. Ez az idők kezdete óta így van. Ennek eredményeként ez a figyelemelterelés hatással van napi termelékenységére. Ebben a modern korban a progresszív technológiák nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön tökéletes munkavállalóvá váljon. Azonban a figyelemelterelések nagy száma is előtérbe került.

Egyetlen rossz kattintás elterelheti a figyelmét egy produktív munkamenetről, és elpazarolhatja értékes perceit. Ez azért van, mert belép egy végtelen internetbe, amely elaltathatja az elmét. És ha egyszer eltereli a figyelmét a munkáról, nem könnyű visszanyerni az elveszett koncentrációt.

Ez a fajta figyelemelterelés sokkal hatékonyabbnak tűnik távoli munkavégzés közben, amikor nincs senki, aki felügyeljen. Egy weboldalon megjelenő cipő vagy az oldalsávon kiemelten finom pizzaajánlatok mind elvonják a figyelmet.

És ha egyszer elterelődik, a statisztikák szerint ez kb 23 perc, hogy visszanyerje a fókuszt a feladatodról. A munkakörnyezettől függetlenül a Google Chrome a leggyakrabban használt webböngésző világszerte. Ha egy lap megnyitása a Chrome-ban elvonhatja a figyelmet, ugyanakkor sok hasznos bővítményt kínál. Ezek a bővítmények minimalizálhatják a zavaró tényezőket, és arra ösztönzik, hogy összpontosítson.

Fedezze fel az ilyen kiváló Chrome-bővítményeket.

Lendület

Lendület egy csodálatos króm-bővítmény, amely segít új lapját inspiráló irányítópulttá alakítani.

Az inspiráló irányítópult a napi fókusztevékenységeket, a teendők listáját, a hivatkozásokat és a könyvjelzőket és még sok mást tartalmazza. Mindezek a dolgok megakadályozzák, hogy elvonja a figyelmét, és motivált marad a nap folyamán. Ez egy ingyenes Chrome-bővítmény, amelyet telepíthet Chrome webböngészőjére.

  Hálózatbiztonsági és -penetrációs eszközök telepítése Ubuntun

Noisli

Noisli egy egyedülálló króm bővítmény, amely segíthet nyugodtnak és ellazultnak maradni, miközben összpontosít. Lehetővé teszi az irritáló hangok elfedését és a megnyugtató hangok hallgatását, amelyek növelhetik a termelékenységet.

Kiváló minőségű hangokat tartalmazó könyvtárral rendelkezik, amelyből összekeverhet és összeállíthat egy tetszőleges lejátszási listát. A Noisli lehetővé teszi, hogy munkamenetekben dolgozzon az időzítő használatával. A figyelemelterelés mentes szövegszerkesztőjét munkához is használhatja.

Ingyenesen regisztrálhat, hogy élvezhesse a Noisli különféle funkcióit.

Mentési idő

Ha speciális eszközt keres, hogy éber és motivált legyen, keresse meg a Rescue Time szolgáltatást. Ez egy időgazdálkodási szoftver, amely lehetővé teszi, hogy napi fókuszpontja alapján dolgozzon. Miközben a rendszeren dolgozik, figyelemmel kíséri tevékenységeit.

A Rescue Time Chrome-bővítménye nyomon követi, amin dolgozik, és megszakítás nélküli erőfeszítéssel figyelmezteti, hogy koncentráljon. Automatikusan figyeli, ha elveszti a fókuszt, vagy túl sok feladatot old meg egyszerre.

Segít abban is, hogy blokkolja a fő zavaró tényezőket, és így jelentéseket kínál a fókuszáról.

OneTab

Néha túl sok Chrome-lap megnyitása is jelentős mértékben elvonja a figyelmet. Mivel túl sok lap esetén az azonnal szükséges lapok közötti váltás zavarossá válik. Ennek a helyzetnek a kezelésére, OneTab játékba lép.

OneTab lehetővé teszi az összes lap listává alakítását. Amikor újra meg kell nyitnia a lapokat, visszaállíthatja őket egyenként és egyszerre.

A hatékonyság növelése mellett ennek egy másik fontos előnye, hogy a memória körülbelül 95%-át takarítja meg. Ez a Chrome-bővítmény teljesen ingyenesen használható.

  A Netflix-terv megváltoztatása

Nyerd meg a napot

Nyerd meg a napot egy másik jó fókuszeszköz, amely a Chrome bővítmény. Lehetővé teszi a napi célok kitűzését. Ezen célok alapján figyelemmel kíséri napi tevékenységeit és internethasználati szokásait. Ezután fókuszjelentések küldésével figyelmezteti Önt.

A Nyerd meg a napot napi céljaidra emlékezteti, és így azok elérésére összpontosít. Fókuszmódjával blokkolhatja a fő zavaró tényezőket, és egész nap produktív maradhat.

Nyomon követési idő

Nyomon követési idő, ahogy a neve is sugallja, egy időkövető szoftver, amellyel nyomon követheti csapata termelékenységét. Különféle méretű szervezetek használják ezt az eszközt a munkaerő tevékenységének nyomon követésére.

Teljes nyilvántartást biztosít a csapattagok által ledolgozott órák számáról. Nem korlátozódik az időkövetésre. Ez egy egyablakos megoldás a projekt-költségvetés, számlázás, bérszámfejtés stb.

A Tracking Time Chrome-bővítménye lehetővé teszi csapata valós időben történő nyomon követését és termelékenységének mérését.

Erdő

Forest App egy fókusz alkalmazás, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy megakadályozza az okostelefon túlzott használatát. Ha Ön okostelefon-függő, és ez a szokása hátráltatja a munkáját, a Forest App a megfelelő választás lehet az Ön számára.

Kiemeli a szlogenjét: „Maradj összpontosítva, légy jelen”. Maga ez a szlogen mindenkit a munkája felé motivál. Ezzel az alkalmazással korlátozhatja okostelefonja használatát.

StayFocusd

Ha meg szeretné akadályozni, hogy szükségtelen hivatkozásokat és webhelyeket nyisson meg az interneten, telepítse StayFocusd. Korlátozza az időpazarló linkek meglátogatásával elpazarolt időt.

Ha az összes rendelkezésre álló időt felhasználja, a blokkolt webhelyek egész nap elérhetetlenek maradnak. Ezzel a fókuszbővítménnyel letilthat bizonyos webhelyeket, bizonyos aldomaineket, oldalakat, adott útvonalakat és még sok mást.

  Hogyan lehet letiltani a privát böngészést a Firefoxban

BlockSite

BlockSite segít megőrizni a munkájára való összpontosítást azáltal, hogy blokkolja azokat az alkalmazásokat vagy webhelyeket, amelyek elvonják a figyelmet. Ez az eszköz nem csak a szakemberek, hanem a diákok számára is készült. Ezzel az eszközzel szabályozhatja az internethez való hozzáférését és a böngészési tartalmat.

Segítségével meghatározhatja napi céljait, és ezekre a célokra összpontosíthat. Letöltheti BlockSite ingyenesen, és hatékonyan kontrollálja az idejét.

BeTimeFul

Ha munka közben gyakran elmerül a közösségi médiában, vagy ha egy hírfolyam gyakran vesztegeti az idejét, BeTimeFul tud segíteni.

Segíthet azáltal, hogy eltávolítja az összes zavaró tényezőt, és segít a munkára összpontosítani. Az BeTimeful Chrome-bővítmény közösségi média hirdetésblokkolóként működik, amely a hírfolyamok eltávolításával csökkenti a közösségi médiát, a Youtube-ot vagy hasonló zavaró tényezőket.

PomoDoneApp

PomoDoneApp nyomon követheti aktuális projektje előrehaladását. Ezzel az eszközzel összekapcsolhatja feladatkezelő szolgáltatását a PomoDoneApp alkalmazással, és azonnal élvezheti annak minden előnyét.

Könnyen nyomon követheti a feladataira fordított időt. Akár közvetlenül a böngészőből is létrehozhat feladatokat a PomoDone Chrome bővítmény.

Következtetés

Ha sikerül legyőznie ezeket a zavaró tényezőket, sokkal produktívabban fog tudni dolgozni, mint valaha. Tehát, ha ilyen internetes zavaró tényezők csapdájában találja magát, próbálja ki a Focus chrome bővítmények bármelyikét. Ezek csodálatosan segítenek majd visszatérni a pályára.

A termelékenység javítása érdekében letöltheti ezeket a Chrome-bővítményeket is.