10+ legjobb offline játék Android 2023-ra – [Top List]

A legjobb offline játékokat keresi Androidra? Az Android egy meglehetősen hatékony platform az alacsony költségű játékokhoz. Ugyanakkor az Android készülékek több célra is használhatók. Használhatjuk szórakozásra, internetezésre és sok más mindennapi munkára. Általában mindannyian inkább a legjobb Android-játékokkal játszunk.

De közülük csak néhány igényel internet-hozzáférést. Időnként azonban nem férünk hozzá az internethez Androidunkon. Emiatt nem tudunk olyan játékokat játszani, amelyek internetkapcsolattal futnak.

Emiatt kevés Android-játékos szeretne offline játékokat játszani Androidon. Nos, az ismert népszerű játékok mindig internet-hozzáférést igényelnek. Így mindenkinek az a gondja, hogy megtalálja és lejátssza a legjobb offline játékokat az Androidon, amely tele van kalandokkal és kihívásokkal.

Emiatt úgy döntöttünk, hogy felsorolunk néhány legjobb offline játékot Androidra, amelyeket bármikor és bárhol játszhatunk – ezek a legjobbak azok számára, akik nem akarnak extra költségeket költeni mobiladat-használatra. Tehát a játékokból származó adathasználat mentéséhez az offline Android-játékok a legjobb megoldás.

A legjobb offline játékok listája Androidra.

 • Hill Climb Racing.
 • Angry Birds 2.
 • 100 golyó.
 • Piros labda.
 • Téglabontás.
 • Smash Cricket.
 • Jungle Adventure.
 • Dungeon Quest.
 • Láncreakció.
 • Égi Erők.
 • 1. Hill Climb Racing.

  Ez az egyik legnépszerűbb játék az Androidra készült offline játékok között, amely tele van kalandokkal. Ebben a játékban vezetnünk kell az autót, és meg kell másznunk különféle dombokat. Össze kell gyűjtenünk az utunkba eső érméket.

    A nem használt Android-alkalmazások engedélyeinek automatikus visszavonása

  Pénzzel frissíthetjük autóinkat, és új járműveket és színpadokat nyithatunk meg. Számos nehézségi szintet kínál. Autóink megfordításával és mutatványokkal is több pénzt gyűjthetünk.

  Csodálatos grafikát és könnyen lejátszható vezérlőket biztosít. Körülbelül 100 millió felhasználó töltötte le ezt a játékot.

  Hill Climb Racing: Letöltés.

  2. Angry Birds 2.

  Ez az egyik legjobb játék az Android offline játékok listáján. Ez az Angry Birds játék második része új kihívásokkal, szakaszokkal és grafikával. Ennek a játéknak a besorolása 4,5 a Google Play Áruházban.

  Ebben a játékban könnyedén kiválaszthatjuk a következő madarat, amellyel disznókat támadhatunk meg. Bölcsen kell kiválasztanunk madarainkat, hogy elpusztíthassuk ellenségeinket. Ez a játék a disznófőnök kihívásait is kínálja. Körülbelül 50 millió felhasználó töltötte le ezt a játékot.

  Angry Birds 2: Letöltés.

  3. 100 golyó.

  Ez egy csodálatos arcade játék, amely az Android offline játékok listáján is szerepel. Ez egy könnyű Android-játék, amelyhez Android 4.0.3 vagy újabb verzió szükséges. Ebben a játékban a leeső labdákat kell átengednünk a csészén, és a különböző színű golyókért pontokat kapunk.

  Ha 20 labdát sikerül átvinnünk a kupán anélkül, hogy egyet sem ejtünk volna el, szorzót kapunk. Ez egy jó lehetőség a koncentrációnk fejlesztésére is. Körülbelül 50 millió ember töltötte le ezt a játékot.

  100 golyó: Letöltés.

  4. RedBall.

  A Red Ball 4 egy offline Android-játék, tele kalandokkal és szórakozással. A gonosz csatlósai négyzet alakúvá akarják alakítani a bolygót. A Red Ball egy küldetést kapott, hogy teljesítse és megmentse bolygónkat.

    Íme néhány biztonsági fejlesztés az Android 5.0 Lollipop rendszerben

  Ez a játék tele van kalanddal és szórakozással. 60 különböző szintet biztosít a teljesítéshez. Úgy kell haladnunk, hogy megkíméljük magunkat a csapdától és az út során felmerülő nehézségektől. Ez a játék egy epikus boss csatát is biztosít. Körülbelül 50 millió felhasználó töltötte le ezt a játékot.

  Piros labda: Letöltés.

  5. Téglabontás.

  Ez egy Android Arcade játék, amelyhez az agy és a kéz kombinációja szükséges, kiváló időzítéssel. Ezt a játékot internet nélkül is játszhatjuk. Ebben a játékban az ütőnkkel kell irányítanunk a labdát, és el kell pusztítanunk az összes téglát.

  Ez a játék 400 különböző szintet kínál, és időről időre új szinteket is hozzáadnak. Ez a játék különböző típusú erőlabdákat kínál, beleértve a tűzgolyókat, a szorzólabdákat és az ütőket, hogy leküzdje ezeket a szinteket.

  A labda sebessége is növekszik és csökken az erővel, és a gravitáció is szabályozható erővel. Körülbelül 50 millió felhasználó töltötte le ezt a játékot.

  Téglabontás: Letöltés.

  Ellenőrizze még: – A legjobb offline alkalmazások Android-eszközön

  6. Smash Cricket.

  Ez egy másik népszerű Android-játék, amely offline módban is játszható. Ez a játék a krikett szerelmeseinek készült fantasztikus grafikával és könnyen játszható felülettel. 4,3-as besorolása van a Google Play Áruházban.

  Ez a játék különféle módokat kínál, beleértve a világbajnokságot, a korlátozott átfutásokat és a kihívásokat. Kiválaszthatjuk álomcsapatunkat, és küzdhetünk riválisaink ellen. Körülbelül 10 millió felhasználó töltötte le ezt a játékot.

  Smash Cricket: Letöltés.

  7. Jungle Adventure.

  Ez egy másik híres offline Android-játék, amely fantasztikus kalandot kínál számunkra. Ez egy könnyű Android-játék, amelynek besorolása 4.0 a Google Play Áruházban. Ebben a játékban le kell győznünk a gonosz oroszlánkirályt, aki elfogta a 7 hercegnőt.

    A Wireless Manager úgy kíméli az akkumulátort, hogy letiltja a WiFi-t, ha a hatótávolságon kívül esik [Android]

  Meg kell mentenünk az összes hercegnőt az oroszlánkirálytól. Ez a játék különböző nehézségeket kínál a szint növekedésével. Körülbelül 10 millió felhasználó töltötte le ezt a játékot.

  dzsungel kalandja: Letöltés.

  8. Dungeon Quest.

  A Dungeon Quest egy csodálatos Android-játék, amely tele van akciókkal és kalandokkal. Ez RPG és offline játékok kombinációja. Ezt a játékot offline is játszhatjuk internetkapcsolat nélkül.

  Készüljünk fel a harcra a riválisainkkal. Próbáljon ki és tanuljon meg különféle mozdulatokat ezzel a játékkal. Harcosainkat különféle erőkkel és fegyverekkel is felszerelhetjük.

  Négy különböző típusú főnökkel is próbára tehetjük tudásunkat. Körülbelül 5 millió felhasználó töltötte le ezt az alkalmazást.

  Dungeon Quest: Letöltés.

  9. Láncreakció.

  A Chain Reaction is csodálatos az összes offline Android-játék között, amelynek besorolása 4,4 a Google Play Áruházban. Ez egy könnyű Android játék, mindössze 128 kb. Ez egy többjátékos offline játék.

  Két-nyolc játékos játszhatja ezt. Ebben a játékban kis körökből kell létrehoznunk a hadseregünket, és el kell pusztítanunk az ellenséges hadsereget. Könnyedén növelhetjük erőnket a köreinkre koppintva. Körülbelül 5 millió felhasználó tölti le ezt a játékot.

  Láncreakció: Letöltés.

  10. Sky Forces.

  Ez is egy érdekes játék az Android offline játékok listáján. Ez a lövöldözés és az ejtőernyős kalandok kombinációja. Frissíthetjük a terveinket is: rakéták, fegyverek, erők stb.

  Ez is egy epikus boss csatát biztosít nehézségi szinten. Csodálatos grafikai minőséget biztosít egy könnyen használható felülettel. Útközben meg kell semmisítenünk az ellenséges vadásztervet. 4,4-es besorolása van a Google Play Áruházban. Körülbelül 5 millió felhasználó töltötte le ezt a játékot.

  Égi erők: Letöltés.

  Ezek a legjobb offline játékok Androidra, amelyeket széles körben játszanak, és szintén érdekesek. Tegyük fel, hogy ismeri a legjobb offline játékokat, amelyekről lemaradtunk. Kérem, tudassa velünk.