VPN beállítása iPhone 6s és iPhone 6s Plus készülékeken

Felelősség kizárása: A webhely egyes oldalai partnerhivatkozást tartalmazhatnak. Ez semmilyen módon nem befolyásolja szerkesztőségünket.

Ha szeretné tudni, hogyan állíthat be VPN-t iPhone 6s vagy iPhone 6s Plus készülékéhez, elmagyarázzuk, hogyan teheti ezt meg nagyon egyszerűen. A fő ok, amiért VPN-t vagy virtuális magánhálózatot szeretne beállítani iPhone 6s vagy iPhone 6s Plus készülékén, az az, hogy biztonságos és privát kapcsolatot tegyen lehetővé kommunikáció közben, ahelyett, hogy nyilvános hálózatot használna, amely veszélyezteti az adatokat és információkat a használat során. a nyilvános hálózat.

Egy másik ok, amiért érdemes VPN-t beállítani az iPhone 6s és iPhone 6s Plus készülékeken, az, hogy biztonsági okokból előfordulhat, hogy konfigurálnia kell a VPN-t, hogy elérje vagy elküldhesse munkahelyi e-mailjeit iPhone-ján. Be kell állítania egy virtuális magánhálózatot az iOS 9 rendszeren, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden tartalom és adat, amely be- és kilép az iOS-eszközön, biztonságos. A VPN Wi-Fi és mobil adathálózati kapcsolatokon keresztül működik.

Ha iPhone 6s vagy 6s Plus készüléket használ, fontos megjegyezni, hogy a legújabb támogatott szoftver az iOS 13. A használt szoftver verziójától függően az utasításaink kissé eltérhetnek. Példáinkban az ExpressVPN-t is használjuk annak sokoldalúsága és megbízhatósága miatt. Tanuljuk meg, hogyan állíthat be VPN-t iPhone 6s vagy 6s Plus készülékén minden további nélkül.

  A legjobb VPN-ek Mac számára [year] ([month])

Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

VPN beállítása iPhone 6s vagy 6 készüléken iOS 12 vagy újabb rendszeren

Ebben az első részben a VPN iOS 12 vagy újabb rendszeren való telepítésére vonatkozó utasításokat ismertetjük. Szerencsére a lépések meglehetősen egyszerűek.

 • A kezdéshez le kell töltenie a VPN-hez dedikált alkalmazást az App Store-ból.
 • Jelentkezzen be az alkalmazásba, és kövesse az ellenőrzési lépéseket.
 • Ezután megjelenik egy ablak, amely figyelmezteti, hogy az eszköz engedélyt fog kérni a VPN beállításához. Koppintson a Folytatás elemre.
 • Érintse meg az Engedélyezés gombot a VPN beállításához az iPhone-on.
 • Az értesítések engedélyezéséhez kövesse a fennmaradó utasításokat. Ezután érintse meg a bekapcsológombot az alkalmazáson belül a VPN bekapcsolásához.
 •   A legjobb VPN-ek Samsung telefonokhoz (2021. szeptember)

  Mostantól iPhone- és internetes tevékenységét maszkolja a VPN-szolgáltatás.

  VPN beállítása iPhone 6 vagy iPhone 6 Plus készüléken iOS 11 vagy korábbi verzióval

  Ha még mindig az iOS régebbi verzióját futtatja, a folyamat kissé eltér. Először a Safari segítségével jelentkezünk be VPN-szolgáltatásunkba, majd befejezzük a szolgáltatás konfigurálását az iPhone beállításaiban. Itt van, hogyan:

  Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

 • Nyissa meg a Safarit, és keresse fel VPN-jei webhelyét. Ebben a példában az ExpressVPN-t fogjuk használni.
 • Jelentkezzen be fiókja hitelesítő adataival, és teljesítse az ellenőrzési követelményeket.
 • Lépjen a fiókja oldalára.
 • Görgessen le az iPhone és iPad részhez. Ezután érintse meg a lehetőséget az ExpressVPN kézi beállításának befejezéséhez az iOS rendszerhez.
 • Érintse meg az Engedélyezés gombot, amikor a rendszer kéri.
 • Miután elfogadta az összes értesítést, a VPN-profil készen áll a telepítésre az iPhone-on.
 • Most átmegyünk az iPhone beállításaihoz, hogy befejezzük a beállítást. Kovesd ezeket a lepeseket:

 • Nyissa meg a Beállításokat iPhone-ján, és koppintson az Általános elemre.
 • Koppintson a Profil elemre. Ezután érintse meg VPN-jét.
 • Érintse meg a Telepítés lehetőséget a jobb felső sarokban.
 • A VPN a Beállítások>Általános>VPN alatt fog megjelenni.
 • Innen kezelheti kapcsolatát és tartózkodási helyét.
 •   Gyorsabb az ExpressVPN, mint a NordVPN?

  Kapcsolja be vagy ki a VPN-t

  Miután beállította a virtuális magánhálózatot az iOS 9 rendszeren, lehetősége van a VPN be- és kikapcsolására az Apple eszköz beállítási oldalán. Ha VPN használatával csatlakozik, a VPN ikon megjelenik az állapotsorban.

  Ha több konfigurációval is beállította a VPN-t az iOS 9 rendszeren, könnyedén válthat a konfigurációk között iPhone, iPad vagy iPod Touch készüléken a Beállítások > Általános > VPN menüpontban, és válthat a VPN-konfigurációk között.

  Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

  Segítség a VPN beállításához iPhone 6s és iPhone 6s Plus készülékeken:

  Ha problémái vannak a virtuális magánhálózat beállításával az iPhone 6s vagy iPhone 6s Plus készüléken, vagy nem tud csatlakozni a VPN-hez, vagy ha a „Megosztott titok hiányzik” figyelmeztetést látja, előfordulhat, hogy a VPN-beállítások helytelenek vagy hiányosak. . Ha kérdése van a VPN beállításaival vagy a megosztott titkos kulcsával kapcsolatban, forduljon a hálózati rendszergazdához vagy az informatikai osztályhoz.