Tökéletesen hordozható hangszóró átlagos hangminőséggel

Kulcs elvitelek

  • A Wonderboom 3 robusztus, hordozható kialakítású, egyszerű kezelőszervekkel és jó akkumulátor-üzemidővel rendelkezik.
  • Tágas hangzást kínál meglepően mély basszussal, de hiányzik belőle az igazi sztereó.
  • Az akkumulátor élettartama elérheti a 14 órát is, de az elavult micro USB töltés visszatartja a hangszórót.

Függetlenül attól, hogy milyen méretű vagy típusú Bluetooth hangszórót keres, jó eséllyel látta a tiszteletreméltó Ultimate Ears Boom sorozatot, amely számos formában, méretben és színben elérhető. Az Ultimate Ears Wonderboom 3 a márka leghordozhatóbb modelljének legújabb verziója, és bár nem sokat ad hozzá, megtart mindent, ami a korábbi verziókat olyan népszerűvé tette.

Ultimate Ears Wonderboom 3

A hordozható hangszórónak bárhová el kell vinnie, és a masszívan hordozható Ultimate Ears Wonderboom 3 kiváló jelölt erre a feladatra. A stabil akkumulátor-élettartamnak, az egyszerű kezelőszerveknek és a vízálló felépítésnek köszönhetően akár lebegve is, ez a hangszóró bárhová követheti.

Profik

  • Méretéhez képest meglepően mély basszus
  • Teljesen vízálló és még úszik is
  • Egyszerű fedélzeti kezelőszervek
  • Párban is működhet a megfelelő sztereó érdekében
  • Jó akkumulátor élettartam

Hátrányok

  • A Micro USB töltés dátuma
  • Nagy hangerőn torzíthat

Ár és elérhetőség

A Wonderboom 3 kiskereskedelmi ára 99 dollár, de annak ellenére, hogy ez a modell legújabb verziója, alkalmanként akciósan találja majd.

A hangszórót az Active Black színében nézem, de találsz Hyper Pink, Joyous Brights Grey és Performance Blue színválasztékot is. Két másik szín, Digitális levendula és Lucfenyő zöldcsak az Ultimate Ears webhelyén keresztül érhetők el.

  20 gyors és gyors mobiljáték az idő megölésére Androidon és iPhone-on

Műszaki adatok

Ultimate Ears márka

Maximális kimeneti teljesítmény 5W

Csatlakozás Bluetooth

Súly 14.8oz

Méretei 10,4 x 9,53 x 9,53 cm

Akkumulátor 14 óra

SBC, AAC kodekek

Micro USB portok

Hangszórók 2x 40mm-es meghajtók, 2x passzív radiátorok

Víz- és porállóság IP67

Hordozható, úszó konstrukció

Sergio Rodriguez / MakeUseOf

Ahogy a Boom sorozat sok hangszórója már évek óta, a Wonderboom 3 is műanyag és szövet külsővel rendelkezik, amely a fent említett összes színben elérhető. Elég vékony ahhoz, hogy elférjen néhány pohártartóban, de elég vastag ahhoz, hogy ne férjen bele mindegyikbe.

A Wonderboom 3 külseje nem tűnik különösebben masszívnak, de ez nem jelenti azt, hogy nem az. A korábbi modellekhez hasonlóan a Wonderboom 3 IP67 besorolású por- és vízállósággal rendelkezik. Ez nem jelenti azt, hogy nem éri el a sérüléseket, de árkategóriájában több hangsugárzóval bír.

A Wonderboom 3 leghasznosabb trükkje a lebegés képessége, ami az előző modellnél is újdonság volt. Ez nem olyan funkció, amelyre gyakran szüksége lenne, vagy nem is szeretné használni, de kényelmesebben érzi magát a hangszóróval egy medence vagy akár egy kis tavacska mellett.

Ellentétben sok Bluetooth hangszóróval, beleértve a többi Ultimate Ears modellt, a Wonderboom 3-hoz nem érhető el alkalmazás. Itt a szépség a kezelőszervek egyszerűségében rejlik, vagy legalábbis annak kellene lennie. Túlméretezett plusz és mínusz gombok találhatók az előlapon a hangerő szabályozásához, egy többfunkciós gomb a tetején, egy bekapcsológomb és egy gomb a kültéri hangzás mód engedélyezéséhez.

Tágas hangzás, de némileg hiányzik

Sergio Rodriguez / MakeUseOf

  Hogyan lehet megnyitni az értesítési központot iPhone X-en

Ahogyan azt a formából sejteni lehetett, a Wonderboom 3 360 fokos hangzást ígér, ami kissé furcsa, hiszen valójában egy pár hangszórót használ. Ez dimenziót ad a hangzásnak, de nem egészen valódi sztereó. Ha valódi sztereót szeretne, akkor két Wonderboom 3 hangszórót kell párosítania.

A kőkorszak királynői”Negatív tér” összehúzottan hangzott ahhoz képest, hogy nagyobb hangszórókon hallgattam volna. A dal során a háttérben megbúvó furcsa ütőhangok hallhatók, sőt kissé előre is tolódnak, de a dal még akkor is erőtlenül szól, ha feltekered a hangerőt.

Hallgat „Víztől mosott” – írta ill.Gates és Missing Lynx, a basszus erősebb volt, mint amire számítottam. A dal elején a pergő részét képező, szinte hasogató tépőzáras hangzás fejhallgatókon és nagyobb hangszórórendszereken is hatásos, de a Wonderboom 3-on alig észrevehető. A szinti akkordok viszonylag tágasak, de nem éri el. bármilyen tippet sztereó.

Sok Bluetooth hangszórón az Outdoor mód majdnem úgy működik, mint a Loudness gomb a régebbi sztereó készülékeken, némi enyhe tömörítéssel a hatékony hangerőnövelés érdekében. A Wonderboom 3 kültéri gombja elsősorban úgy tűnik, hogy kissé felvilágosítja a magas hangokat, miközben csökkenti a basszusfrekvenciákat.

Kíváncsi lennék, hogy ez azért van-e, mert az Ultimate Ears tudja, hogy az emberek nagyobb valószínűséggel kapcsolják fel a hangszórót a szabadban. Normál módban indítsa fel, és hallhatóan torzulni kezd nagyjából 75% hangerő felett. Az Outdoor mód némileg enyhítette ezt a problémát, de nem annyira, mint szerettem volna.

Jó akkumulátor élettartam, elavult töltés

Sergio Rodriguez / MakeUseOf

Az Ultimate Ears azt állítja, hogy a Wonderboom 3 maximális lejátszási ideje 14 óra. Ez nem okozott nagy meglepetést, mivel csak egy órával több, mint a Wonderboom 2 akkumulátorának élettartama. Természetesen ez változni fog a hallgatott hangerő alapján.

  9 legjobb online tábla a valós idejű együttműködéshez

Kisebb hangerővel szoktam zenét hallgatni, főleg ha fejhallgató helyett hangszórón keresztül hallgatom. Az én esetemben egészen biztos vagyok benne, hogy a megadott 14 órás lejátszási időnél többet kaptam, ha csak 30 perccel is.

Amikor kicsomagolja a Wonderboom 3-at, talál egy töltőkábelt. Ez jó dolog, mivel a Wonderboom 3 micro USB töltőportot használ az USB-C portok helyett, amelyeket a világ többi része alapkivitelben alkalmaz. Valószínűleg ez nem lesz zökkenőmentes senki számára, aki azt fontolgatja, hogy felveszi ezt a hangszórót, de azt sem tudom elképzelni, hogy sokan el lesznek ragadtatva tőle.

Érdemes megvenni az Ultimate Ears Wonderboom 3-at?

Sok minden tetszik az Ultimate Ears Wonderboom 3-ban. Masszív jellege és lebegési képessége azt jelenti, hogy sokkal kevesebb időt kell vele foglalkozni, mint más, olcsóbb hangszórókkal. Ez az általános hordozhatósággal kombinálva kiváló választási lehetőséget kínál felszedhető hangszóróként.

Az évek során több hangszórót is hallottam az Ultimate Ears’ Boom sorozatban, és úgy tűnik, soha nem szólnak olyan jól a fülemnek, mint másoknak. Ez a helyzet a Wonderboom 3 esetében is. Szerintem jól hangzik, de nem különösebben jobban, mint a legtöbb versenytársa, amit hallottam, de ez egyszerűen az én véleményem, és a tiéd eltérhet.

Félreértés ne essék, a Wonderboom 3 szilárd hangszóró, és sok ember számára nagyszerű választás. Csak ne féljen más lehetőségeket is megvizsgálni.

Ultimate Ears Wonderboom 3

A hordozható hangszórónak bárhová el kell vinnie, és a masszívan hordozható Ultimate Ears Wonderboom 3 kiváló jelölt erre a feladatra. A stabil akkumulátor-élettartamnak, az egyszerű kezelőszerveknek és a vízálló felépítésnek köszönhetően akár lebegve is, ez a hangszóró bárhová követheti.