9 legjobb online tábla a valós idejű együttműködéshez

Amikor csapatmunkáról, értekezletekről és termelékenységről beszélünk, az első dolog, ami mindenkinek eszébe jut, egy tábla.

A tábla megkönnyíti a csapatok zökkenőmentes és zökkenőmentes online kommunikációját. Megoszthat fájlokat és személyes prezentációkat jeleníthet meg, hogy elmagyarázza kollégáinak a táblán. Most már akkor sem kell aggódni, ha mindenkinek virtuálisan kell dolgoznia. Az alkalmazottak hatékonyan tudnak új ötleteket ötletelni, és különböző szinteken együttműködni a tagokkal.

Interaktív tábla

Az interaktív tábla egy projektorhoz vagy számítógéphez csatlakoztatott fehér képernyőhöz hasonlít. Könnyedén vezérelheti a táblát ujjával, tollal vagy más eszközzel. Az online tábla képes a távoli műveletekhez hasonló funkciók ellátására.

Mire van szükség online táblára?

Ha valaha is részt vett egy ötletbörze, akkor tudni fogja a tábla fontosságát. Mindig szüksége van egy helyre, ahol feljegyezheti az összes ötletet vagy gondolatot a beszélgetés során.

Nem szükséges, hogy minden vállalat hozzáférést biztosítson egy irodai környezethez az összes eszközzel, például mikrofonnal, táblával, hangszórókkal és projektorral. Amikor a csapatok távolról dolgoznak, nem praktikus és nehéz ilyen költséges munkaterületet építeni. Itt lecserélheti a valós táblát egy online táblára.

A táblák nemcsak szervezetek számára hasznosak, hanem azoknak is, akik online oktatással foglalkoznak. Ha a tanítási területen dolgozik, szerezzen be egy táblát, hogy a tanítás zökkenőmentes és egyszerű legyen. A diákok is könnyen kapcsolódhatnak az új létesítményhez.

Mielőtt rátérnénk a legjobb online táblák listájára, vessünk egy pillantást néhány olyan funkcióra, amelyeket érdemes keresni egy online táblán.

Az online táblán keresendő funkciók

Egy jó minőségű tábla képes a valós idejű együttműködési élményt magasabb szintre emelni. Rengeteg olyan funkciót kínálnak, mint például a rajzolás és a jegyzetelés. Néhány kulcsfontosságú funkció, amelyet az online táblán keresnie kell:

  • Hozzászólás
  • Üzenetküldés
  • Cetlik
  • Audio- és videohívás funkció
  • Képfelismerés és intelligens forma
  • Mentés opciók több fájlformátumban
  • Verziótörténet és táblaverziók
  • Fájlok és képek feltöltése
  • Az előre elkészített sablonok teljes könyvtára

Most pedig nézzünk meg néhányat a legjobb online táblák közül, amelyekkel fokozhatja valós idejű együttműködését.

Moqups

Moqups segít, hogy fizikai tábláját az online platformra vigye a vizuális együttműködési eszközzel. Az interaktív táblának köszönhetően a csapatmunka zökkenőmentesen és gördülékenyen megy végbe. Mostantól a távoli csapatoknak nem kell aggódniuk amiatt, hogy a csapatokkal együttműködve ötleteljenek és döntéseket hozzanak.

A tábla beállítása soha nem lesz ilyen egyszerű. A fogd és vidd opcióval egyszerűen hozzáadhat cetlit, hangulatjeleket, ikonokat, képeket és megjegyzéseket. Csapata könnyen megérti a gondolatot, amelyet közvetíteni próbál. A Moqups felhasználói felülete meglehetősen intuitív és könnyen használható. Nincs szükség a tanulási görbére, ha néhány kattintással közvetlenül együttműködhet mindenkivel.

A Moqups elérhető böngészőkön, iPaden, Androidon és iOS-eszközökön. Használhat olyan videokonferencia-alkalmazásokat, mint a Skype és a Zoom, és megtekintheti a tábla előnézetét. Közvetlenül exportálhat PDF- és PNG-fájlokat, vagy akár az interneten tárolt projektekre mutató hivatkozásokat.

Rengeteg testreszabott sablon közül választhat a munka stratégiázásához, rendszerezéséhez és elemzéséhez. Táblák és beágyazott mappák létrehozásával az összes releváns munkát együtt tarthatja.

  Hogyan akadályozhatja meg, hogy az emberek közvetlenül küldjenek Önnek üzenetet a Twitteren

A Moqups az Ön egyablakos megoldása virtuális workshopok lebonyolítására, agilis munkafolyamatok kezelésére, koncepciók megosztására a csapattagokkal és ötletbörze szervezésére.

Kattintson a Fel gombra

A ClickUp egy online tábla, amely segíti a csapatokat a hatékony vizuális együttműködésben. Ez a virtuális tábla ideális vásznat teremt a csapatmunkafolyamatokhoz és ötletekhez. Ezzel csapatként láthatja minden csapattag tevékenységét, és szorosan együttműködhet. ClickUp feladatokat közvetlenül a tábláról hozhat létre. Hivatkozhat a feladatokra, dokumentumokra, fájlokra és egyebekre, hogy kontextust adjon csapatmunkájához.

A ClickUp egy sor kreatív eszközt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik alakzatok hozzáadását, jegyzetek írását, szabadkézi rajzolást és még sok mást. Könnyen összekapcsolhat több objektumot úgy, hogy a fogd és vidd funkciói segítségével kapcsolatokat rajzol. Lehetővé teszi képek hozzáadását is. Ezzel az ingyenes alkalmazással megőrizheti az összes w

Lucidspark

A Lucidspark tökéletes választás a csapatmunkához, ha cége otthonról dolgozik. Ez a virtuális tábla segít munkatársainak a legjobb ötletek életre keltésében, és javítja a csapatmunkát. A vásznon elegendő hely áll rendelkezésre az ötleteléshez és az összes érdemes ötlet rögzítéséhez. Ezen felül le fog lepődni a Lucidspark által biztosított funkciók elérhetősége és rugalmassága.

Más alkalmazottak gondolataira építeni meglehetősen egyszerű, mivel visszajelzést adhat a digitális vásznon megjelenített különféle ötletekről. Az egész csapat ötletei alapján végrehajtható lépéseket is kidolgozhat, hogy lendületesen kezdjen építeni mindent.

A Lucidspark vállalati használatra kész, teljes biztonsággal és méretezési képességgel az Ön vállalkozása számára. A jobb élmény és a zökkenőmentes munka érdekében többféle integrációt is kipróbálhat az eszközzel. Ez segít abban, hogy a jelenlegi eszközeivel, valamint a Lucidsparkkal is zökkenőmentesen dolgozzon.

Elkészítheti a Lucidchartokat az Ön által kitalált lépések teljes munkafolyamatával. A rendelkezésre álló sablonokat használhatja a következő együttműködési értekezlet előmozdítására is. Ne hagyja, hogy az együttműködés csak az online munkamód miatt szenvedjen kárt. Mostantól használhatja a Lucisparkot a hatékony munka folytatásához online csapatmunka révén.

Miro

Miro mindent tartalmaz, ami az online együttműködéshez szükséges távoli munkavégzés közben. Lebilincselő és intuitív élménye megkönnyíti az alkalmazottak együttműködését egy online táblán. A Miro végtelen vásznán kiválaszthatod, hogyan dolgoztál együtt a csapattal. A Miro végtelen együttműködési lehetőséget kínál.

Akár heti megbeszélést tervez, akár egy órát tanít, virtuálisan ötletbörzsöl, vagy dokumentálja a találkozót, mindezt megteheti Miróval. Ez egy gyors és egyszerűen használható tábla, amely megkönnyíti az együttműködést bárhonnan és bármikor.

Rengeteg sablonopció áll rendelkezésre, amelyek közül választhat. Ha nem érdekli valamilyen előre elkészített sablon használata, akkor határozottan kezdheti egy üres táblával.

Miután kiválasztotta az igényeinek megfelelő sablont, képeket, fájlokat, cetliket, alakzatokat, szöveget és még sok mást adhat hozzá különböző megjelenítési funkciókkal. Más tagokat is meghívhat a táblájára különböző módokon, például Slack és E-mail segítségével. Ha egy osztályt tanít, csak megtekintési engedélyt adhat a tagoknak, hogy ne legyen akadály a tanítás során. Ha heti megbeszélést tartott ötletelés céljából, hozzáférhet kollégáihoz a tábla szerkesztéséhez.

Rengeteg más funkció is rendelkezésre áll, mint például a különböző eszközökkel való integráció, hogy a különböző platformokról származó összes adat könnyen a táblára kerüljön. Egy másik csodálatos funkció a kézzel írt cetlik digitalizálása. A Stickies Capture segítségével pillanatok alatt megpillanthatja a táblát, és az azonnal szerkeszthető digitális cetlivé alakul.

  A Dropbox támogatásának engedélyezése a Dolphin fájlkezelőben

Magyarázz el mindent

Ahogy a név is mondja – magyarázz el mindent 🆒!

Segítségével Magyarázz el mindent Az Online Whiteboard segítségével közvetlenül a böngészőből bővítheti mindennapi együttműködését. A robusztus funkciók megkönnyítik a csapattal való könnyű kapcsolatot, és a lényeget. Bárkivel együttműködhet és kommunikálhat, ha meghívja őket a táblára.

Mindent, ami a táblán történik, jegyzetelhet és rögzíthet. Ezen kívül még szórakoztatóvá is teheti prezentációit videók, fényképek és dokumentumok hozzáadásával. Gazdag videós visszajelzést küldhet, hogy az emberek jobban megértsék. Akár különböző irodaszinteken, akár teljesen különböző országokban dolgozik, az Explain Everything ugyanazon az oldalon fogja Önt összehozni.

Nem csak a webes platformon érhető el, hanem különböző eszközökön is használhatja az alkalmazást. Nem lenne korlátozás az eszközökre. Mostantól könnyedén készíthet interjút, tarthat értékesítési prezentációt, tarthat rendszeres megbeszéléseket, sőt zökkenőmentesen végezhet nyomon követést is az Explain Everything online tábla segítségével.

NoteBookCast

NoteBookCast egy többplatformos online tábla, amely minden modern webböngészővel rendelkező eszközzel kompatibilis. A valós idejű együttműködés, vázlatkészítés, jegyzetelés és távoktatás egyszerűvé és szórakoztatóvá válik az online tábla segítségével. Könnyedén készíthet valós idejű táblákat, és a legjobb dolog az, hogy akár el is tárolhatja őket későbbi használatra.

Amikor Ön megbeszélést vagy élő munkamenetet vezetett, a többi felhasználó késedelem nélkül, valós időben láthatja, amit ír vagy rajzol a táblára. Az elképesztő érzékenységnek köszönhetően úgy tűnik, hogy minden szemtől szembe történik. Ráadásul a tábla több felhasználó számára is lehetővé teszi, hogy egyszerre rajzoljon és írjon.

A sablon támogatásával egyszer létrehozhat egy sablont, és a jövőben bármikor újra felhasználhatja. Ezekkel a sablonokkal annyi táblát hozhat létre, amennyire szüksége van. Ha minden találkozón vagy tanítási ülésen el kell helyeznie valamilyen logót vagy szöveget, akkor egyszer felteheti, és minden alkalommal ugyanazt a sablont használhatja.

A NoteBookCastben rengeteg integrált eszköz található a jobb működés érdekében. Néhány értékes eszköz a lézermutató, a cetlik, a csevegési lehetőségek, az alakzatok rajzolása és a beágyazott szöveg. A fejlesztők folyamatosan új eszközökkel rukkolnak elő a felhasználók visszajelzései alapján.

Ziteboard

Ziteboard egy webalapú könnyű tábla, amely minden eszközön zökkenőmentesen működik. Laptopjáról, telefonjáról és táblagépéről együttműködhet és csapatot alkothat az emberekkel, hogy megbeszéléseket folytathassanak. Úgy optimalizálták, hogy zökkenőmentesen működjön mind a Google Chrome Android-eszközökön és laptopokon, mind a Safari iOS-eszközökön és Mac-en.

A Ziteboard azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a rajzfunkciókon kívül szöveget, videokonferenciát és hangot is belefoglaljanak. Ha az egész vállalatra kiterjedő csoportos fórumon szeretne együttműködni, nem kell több alkalmazást megnyitnia, mert a Ziteboard mindent megtehet helyette. Úgy tervezték, hogy gördülékeny megbeszéléseket és interaktív tanítási üléseket is lebonyolítson.

Ha először nyitja meg a Ziteboardot, végtelen fehér vásznat kap. Ha szüksége van rá, a táblát PDF-fájlokba is exportálhatja az egyszerű megosztás érdekében. Ezenkívül közvetlenül konvertálhatja őket PNG- és SVG-fájlokká, hogy megnyissa a táblakép Photoshopban vagy Illustratorban.

Ha megbeszélést vagy prezentációt szeretne levezetni úgy, hogy rámutat néhány dologra a PDF-fájlokból vagy képekből, közvetlenül importálhatja azokat a táblára, és folytathatja a magyarázatot. A Ziteboard másik lenyűgöző tulajdonsága, hogy közvetlenül közzéteheti a táblákat az interneten, és bemutatás módban is megjelenik. Így a felhasználók megtekinthetik a táblát online, de nem tudják szerkeszteni vagy együttműködni a közzétett táblával.

  Alkalmazások és játékok visszaállítása iPhone-ra vagy iPadre

Ha szerkesztenie kell a korábbi fájlokat, kommunikálnia kell a csapattagokkal hang- és videohívások során, és szeretne táblákat menteni, akkor a Ziteboard a tökéletes választás. Funkciókészlete tökéletes online csapatmunkaeszközzé teszi.

Whiteboard.fi

Whiteboard.fi egy ingyenes online tábla tanárok és osztálytermek számára. Nagyon egyszerű beállítani ezt a táblát, mert azonnal létrehozhat egy osztályt, és a tanulók közvetlenül csatlakozhatnak QR-kóddal, osztálytermi linkkel vagy szobakóddal.

Tökéletes tanítási célokra, mert minden diák kap egy saját táblát, amellyel matematikai egyenleteket hajthat végre, rajzolhat vagy bármit írhat. A tanulók nem láthatják más tanuló tábláját. Másrészt a tanár valós időben megtekintheti a tanuló összes tábláját. Így a tanár azonnali visszajelzést tud adni a tanulóknak munkájuk alapján.

Nincs szükség telepítésre a tábla futtatásához semmilyen eszközön. Akár egy másik tanárral is együttműködhet, és együtt vezetheti a tanítási foglalkozást. Néhány kattintással közvetlenül elmentheti a tanulók összes tábláját PDF formátumban. A tanár akár saját tábláját is tolhatja a diákoknak, hogy jobban elmagyarázza őket.

Vázlattábla

Fel lehet lépni Vázlattábla hogy közösen intézzük el a dolgokat, és megoldjuk az összetett problémákat a csapattagokkal. A távmunkát szórakoztatóvá és érdekessé teheti ennek az online táblának a segítségével. Most már nem kell várni az e-mailben küldött visszajelzésekre, mert az online tábla lehetővé teszi, hogy egyszerre kommunikáljon és küldjön visszajelzést.

Bárhol és bármikor együttműködhet ennek a webes táblának a segítségével. A Sketchboard egy digitális munkaterületet biztosít, ahol megoszthatja ötleteit, és megvitathatja azokat kollégáival. Több mint 400 vázlat és automatizált kapcsolat közül választhat, amelyek megkönnyítik az ötletein való együttműködést. Mostantól könnyedén életre keltheti elképzeléseit, ha feljegyzi azokat a táblára.

A Sketchboard lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző eszközöket integráljanak, mint például a GitHub, a Google Drive és a Slack, hogy zökkenőmentesen működjenek. Használhatja kedvenc eszközeit, ha integrálja őket, és az együttműködési folyamat részévé teszi őket. Tehát nem kell keményebben dolgozni, ha az integrációk segítségével intelligensebben dolgozhat.

Ha szoftvertervezést tervez, akkor tökéletesen kihasználhatja ezt az online táblát. Az összes vizualizációt kéznél lesz, hogy mindent a legjobb módon magyarázhasson el a csapat többi tagjának. A szoftvertervezési térkép segítségével az egész csapat számára egyszerűvé válik, hogy megfelelő megértéssel dolgozzon egy közös célon.

Tiszteletteljes megemlítés

Tutorialspoint Whiteboard

Ha ingyenes online táblát keres az összes alapvető funkcióval, akkor a Tutorialspoint Whiteboard a tökéletes lehetőség. Megtalálhatja az összes alapvető funkciót, például képek, szövegek, rajzok, megjegyzések és még sok más hozzáadása. A tanulók tanítása kiválóan végezhető ennek a táblának a segítségével.

Végső gondolatok

Rengeteg ajánlást talál, miközben online táblát keres a valós idejű együttműködés folytatásához. Itt talál egy táblát a legjobb befektetésről ebben a virtuális világban.

Mielőtt kiválasztaná a táblát, érdemes áttekintenie az általa kínált funkciókat. A táblák szükséges eszközzé váltak a távoli erők megosztása során. A fent említett táblák kiváló munkát végeznek az emberek számára, hogy alkalmazkodjanak az átmenethez, és hatékonyan folytassák a munkát.

Ezután fedezze fel a legjobb virtuális események szoftvereit, hogy kapcsolatba lépjen közönségével.