12 legjobb utazó/hordozható monitor, amelyet a következő utazása során magával vihet

A modern időkben az emberek folyamatos mozgást igényelnek, hogy megfelelő ütemben tartsák napi rutinjukat.

Hogy lépést tartsunk, megjelentek az okostelefonok, a power bankok, a számítógépek és a laptopok. És igen, a hordozható monitorok is. Ezek a hordozható monitorok ideálisak, ha elege van abból, hogy laptopja képernyőjén küszködik, és nyomást gyakorol a szemére.

Ha a helyhiány nem teszi lehetővé az asztali számítógép beállítását, egy hordozható monitor működhet. Sőt, ha gyakran utazik munka közben, nehezen tudja befejezni irodai munkáját. De ezek a hordozható monitorok útközben is használhatók, mivel kisebbek, mint egy tipikus asztali monitor.

Csak egy-két kábelre van szükségük; munkarendszere készen áll a minimális beállítási követelményekkel. Még ha technikailag nem is nagyon jó, nem fogja nehéznek találni ezek beállítását.

Világszerte számos szakember használja ezeket könnyű hozzáférésük és hordozhatóságuk miatt. A hordozható monitor használatával még utazás közben sem kell kompromisszumot kötnie professzionális munkájával.

A tökéletes hordozható/utazási monitor néhány alapvető jellemzője

A különböző márkák különböző funkciókat kínálnak; mindazonáltal vizsgáljuk meg azokat az alapvető jellemzőket, amelyekkel egy tökéletes hordozható monitornak rendelkeznie kell.

  • Méret: Az egyik alapvető tulajdonság, amelyet okosan figyelembe kell vennie, amikor hordozható monitort választ. A hordozható monitor céljának meg kell határoznia a keresendő méretet. Például, ha gyerekeknek vásárolja az autóban, lehet kisebb méretű. De a nagyobb képernyőt részesítik előnyben, ha hordozható monitort fontolgat tervezési vagy grafikai munkáihoz.
  • Súly: elengedhetetlen, hogy olyan utazási monitort vegyen fontolóra, amelynek súlya kényelmesen hordozható utazás közben.
  • A képernyő minősége: A képernyő minősége vagy felbontása figyelemre méltó jellemző, ha hordozható monitort vásárol. Az alacsony felbontás működhet, ha hordozható monitort szeretne a Netflix nézéséhez vagy személyes megbeszélésekhez. A médiaszerkesztéshez, grafikai tervezéshez és hasonló munkákhoz azonban jó képernyőminőség szükséges.
  • Csatlakoztatás: A csatlakoztathatóság alapvető szempont, mivel a monitornak több eszközhöz is csatlakoztathatónak kell lennie. Ezenkívül az útközbeni csatlakoztatás egyszerű és problémamentes legyen.

Most, hogy ismeri a hordozható vagy utazási monitor szükséges funkcióit. Tehát most fedezzük fel az elérhető legjobb utazási/hordozható monitorokat.

Cocopar hordozható monitor

Ez a Cocopar 15,6 hüvelykes FHD HDR IPS hordozható monitora, amely számítógépekkel, laptopokkal, telefonokkal és néhány játékkonzollal kompatibilis. Ez a monitor lehetővé teszi a fényerő-beállítások mentését bármilyen csatlakozáshoz. Képernyőfelbontása 1920 x 1080 szupertiszta IPS, így A-kategóriás képernyő.

A Cocopar utazási monitor vékony, masszív kialakítással és kettős C típusú és HDMI porttal rendelkezik. Kitámasztóval integrálva érkezik. Ragyogó képminősége ideálissá teszi grafikai és tervezési munkákhoz.

KYY K3 15,6 hüvelykes hordozható monitor

A KYY K3 15,6 hüvelykes utazási monitor mindössze 1,7 fonttal és 0,3 hüvelykes vékony kialakítással rendelkezik, így ideális utazáshoz. Könnyedén hordozhatja aktatáskájában, és bárhol használhatja.

Mini HDMI és Dual USB Type-C porttal rendelkezik. Az USB-portok kompatibilisek játékkonzolokkal, laptopokkal, PC-kkel, mobiltelefonokkal stb. Ez a plug-and-play monitor FHD IPS kijelzővel rendelkezik 1920 x 1080 felbontással.

ASUS ZenScreen MB16ACE 15,6 hüvelykes hordozható USB Type-C monitor

Az ASUS ZenScreen MB16ACE egyetlen USB-csatlakozást igényel a videoátvitelhez és a gazdaeszközről érkező tápellátáshoz. Hibridjel megoldása támogatja az USB-C kapcsolatokat, és telepített illesztőprogramot használ. Ez az illesztőprogram támogatja az A típusú USB-csatlakozókat.

DisplayWidget szoftverrel rendelkezik, amely segít automatikusan érzékelni a tájolást, és váltani az álló és fekvő módok között. Az ASUS Ultra-Low Blue Light technológia megvédi a szemet a káros kék sugaraktól.

ASUS ZenScreen 15,6 hüvelykes hordozható USB-monitor

Ez az ASUS ZenScreen 15,6 hüvelykes hordozható USB-monitor USB 3.0-s kábellel érkezik a tápellátás és a videojelek továbbítására. Elegáns és hordozható kialakítása ideálissá teszi útközbeni használatra. Súlya mindössze 0,78 kg, és 11,8 mm-es vékony profillal rendelkezik. Utazótáskában kényelmesen elfér.

Az ASUS DisplayWidget szoftvert használja a tájolásának érzékelésére. Gyenge kék fényt és Rheinland tanúsítvánnyal rendelkező, villogásmentes szemkörnyékápoló technológiákat tartalmaz. Állványnyílása 1/4 hüvelykes csavarmenettel kompatibilis.

AOC e1659Fwu hordozható LED monitor

Az AOC e1659Fwu egy 15,6 hüvelykes ultravékony LED-monitor 1366×768-as képernyőfelbontással. Ez egy VESA 75 mm-es fali konzol kompatibilis. USB 3.0 csatlakozóval rendelkezik a kiváló minőségű képek és nagy átviteli sebesség érdekében.

Az AOC e1659Fwu csak egy kábelt igényel táp- és videojelhez. Tartozik hozzá egy hordtáska, hogy kényelmes legyen az utazás ezzel a monitorral.

ViewSonic 15,6 hüvelykes 1080p hordozható monitor

A ViewSonic 15,6 hüvelykes utazási monitorja kettős C típusú USB-porttal rendelkezik, amelyek kétirányú tápellátást és egyetlen kábeles csatlakozást kínálnak. Egy kényelmesen beépített állvánnyal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a monitor tájolásának egyszerű megváltoztatását.

A HDMI és az USB-C portok segítségével csatlakoztathatod kedvenc játékkonzolodhoz. Súlya 2 kg, és könnyen magával viheti, bárhová utazik. Ez a hordozható monitor kék fényszűrővel és villogásmentes technológiával van felszerelve, így biztonságos a szem számára.

Lepow Z1 15,6 hüvelykes hordozható monitor

Ez a Lepow Z1 15,6 hüvelykes monitor 1080P felbontású képernyővel, intelligens burkolattal és mini HDMI Type C porttal rendelkezik. Prémium IPS panelje rendkívüli és nagy felbontású képeket biztosít. Számos eszközhöz csatlakoztatható, például Mac-hez, laptophoz, okostelefonhoz, PC-hez, Xbox-hoz, Playstation konzolhoz stb.

A Lepow Z1 beépített kettős hangszóróval rendelkezik, amelyek fantasztikus hangminőséget biztosítanak, és házimozi élményt nyújtanak. C típusú porttal rendelkező telefonokkal kompatibilis. 1,7 kilós súlyának és ultravékony profiljának köszönhetően bárhol és bármikor kényelmesen hordozható.

KYY K3-1 15,6′ hordozható monitor

A KYY K3-1 hordozható monitor 15,6 hüvelykes képernyővel rendelkezik, 1920 × 1080 felbontással. Ez a képernyőminőség és a HDR technológia természetes képeket biztosít. Kettős USB-C teljes funkciós porttal, egy mini-HDMI porttal és két hangszóróval rendelkezik.

Többfunkciós burkolattal van ellátva, amely vízálló és karcmentes. A benne található HDR mód lehetővé teszi, hogy élénk és egyedi képminőséget élvezhessen filmnézés vagy játék közben.

GTEK 15,8 hüvelykes hordozható monitor

A GTEK hordozható monitor 15,8 hüvelykes IPS-kijelzővel rendelkezik, Full HD 1920x1080P felbontással. Ezek a lenyűgöző kijelzőfunkciók világszínvonalú vizuális minőséget és magával ragadó élményt nyújtanak. 2,8 font súlyú és 0,36 hüvelykes profillal rendelkezik, így könnyű, vékony és könnyen hordozható.

Ezt a monitort egyszerűen csatlakoztathatja számítógépéhez, mobiltelefonjához, játékkonzoljához, laptopjához vagy még sok máshoz egyetlen USB-C kábellel. A kiegészített szemkörnyékápoló technológia lehetővé teszi a szem kifáradásának megelőzését. Két beépített hangszórója fantasztikus hangminőséget biztosít.

HONGO HON-P15A hordozható monitor

A HONGO HON-P15A egy ultravékony hordozható monitor 0,35 hüvelykes profillal. Innovatív állvánnyal van felszerelve, amely segít beállítani a látószöget a kényelem érdekében. Illesztőprogram telepítése nélkül problémamentesen csatlakoztathatja az összes rendszerhez, például Machez, PC-hez, mobilhoz, játékkonzolhoz, laptophoz vagy még sok máshoz.

Gyönyörű, 15,6 hüvelykes Full HD 1080P kijelzővel, két beépített hangszóróval és kivételes hangminőséggel rendelkezik.

QQH 15,6 hüvelykes hordozható monitor

Ez a QQH hordozható monitor Full HD 15,6 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, 1920 × 1080 képernyőfelbontással. Képernyője 178°-os teljes betekintési szöget támogat. Két teljes funkcionalitású USB C porttal és egy mini-HDMI porttal rendelkezik. Ezek a portok csatlakoztatják ezt a monitort több eszközhöz, például laptopokhoz, telefonokhoz, számítógépekhez, játékkonzolokhoz stb.

0,3 hüvelykes profilja és 2,1 font súlya kényelmessé teszi a szállítását. Csúcskategóriás PU bőr borítással rendelkezik, amely csodálatos védelmet nyújt ennek a hordozható monitornak.

Cambase hordozható monitor laptophoz

A Cambase Portable Monitor egy képernyő-meghosszabbító laptopjához. 15 hüvelykes kijelzője 1080P FHD felbontású, kiemelkedő színvisszaadási képességgel.

C típusú és mini HDMI-portokkal van felszerelve, amelyek kompatibilisek a legtöbb laptoppal, okostelefonnal, számítógéppel stb. HDR-módja és két hangszórója lenyűgözőbbé és élénkebbé teszi a látványt. Karcálló mágneses intelligens burkolattal is rendelkezik, amely biztosítja a maximális védelmet.

Következtetés

Tehát fontolja meg ezeket a lehetőségeket, ha egy második képernyőt keres professzionális munkájához vagy szórakozásához. Ezek kiváló képminőséget és teljesítményt nyújtanak otthoni vagy munkahelyi bármely követelményéhez.

Érdemes elolvasni a Legjobb függőleges monitorok a termelékenység növelése érdekében című részt is.

  Streameljen videókat az iTunes-könyvtárban lévő dalokhoz a Chromecastra