Szavazások létrehozása az iMessage csoportos csevegésekben iPhone és iPad készüléken

Az iOS alapértelmezett Messages alkalmazása meglehetősen gazdag funkciókban. Támogatja az üzenetválaszokat, megjelölhet embereket, és természetesen titkosítva van. Azonban az egyik dolog, amiről az iMessage-felhasználók lemaradnak, az a szavazások létrehozásának lehetősége. Szerencsére az iMessage-en belüli App Store integráció azt jelenti, hogy nagyjából mindenre van egy alkalmazás. Tehát, ha szavazást szeretne létrehozni az iMessage csoportos csevegésben, a következőképpen teheti meg.

Szavazások létrehozása az iMessage csoportos csevegésekben iPhone és iPad készüléken (2022)

Az iMessage integrált App Store-ral rendelkezik, amely lehetővé teszi olyan alkalmazások letöltését, amelyeket közvetlenül egy beszélgetési szálból érhet el és használhat. Ebben az útmutatóban egy szavazást létrehozó alkalmazást fogok használni szavazások létrehozására az iMessage csoportos csevegésekben. Bár számos alkalmazás lehetővé teszi, hogy szavazási funkciót adjon hozzá az iOS-eszközön lévő üzenetküldő alkalmazáshoz, a „Polls for iMessage” szolgáltatást felhasználóbarátabbnak és megbízhatóbbnak találtam. A cikk végén megemlítettünk néhány egyéb alkalmazást is, amelyek segítségével iMessage szavazásokat hozhat létre.

  A 10 legjobb megtekinthető eredeti Netflix-románc (2020. június)

Az alábbi tartalomjegyzék segítségével navigálhat, és minden olyan szakaszt előre ugorhat, amely felkelti az érdeklődését.

Hozzon létre szavazásokat az iMessage csoportos csevegésekben

  • A kezdéshez nyissa meg az Apple Messages alkalmazást iPhone-ján vagy iPadjén, majd lépjen egy csoportos csevegésre.

  • Most érintse meg az „App Store” ikont az iMessage alkalmazásfiókban, majd nyomja meg a profilfotója mellett található apró nagyító ikont.

  • Ezután írja be a Polls for iMessage kifejezést a keresősávba, majd töltse le az alkalmazást, mint bármely más alkalmazást.

  • Következő lépésként térjen vissza a csoportos csevegésbe. Ezután csúsztassa az ujját balról jobbra az alkalmazásfiókban, hogy megkeresse a Polls for iMessage lehetőséget, majd érintse meg az ikonját.

  • Következő lépésként koppintson az Első lépések lehetőségre. Ezután írja be a szavazás címét, és kattintson a Tovább gombra.

  • Most adjon hozzá legalább két lehetőséget. Minden opció után meg kell érintenie a Kész gombot.

  • Ezután érintse meg a Beállítások ikont a képernyő jobb alsó sarkában, majd módosítsa a szavazás beállításait. Például engedélyezheti/letilthatja mindenkinek, hogy ellenőrizze, ki szavazott az egyes opciókra, és engedélyezheti/letilthatja másoknak, hogy opciókat adjanak hozzá a szavazáshoz.
  NE törölje az Apple Pay alkalmazást iPhone-járól

  • Miután tökéletesen testreszabta az iMessage szavazást, érintse meg a vissza gombot (apró nyíl) a képernyő bal felső sarkában. Végül kattintson a Szavazás küldése gombra, és kész!

Szavazások letöltése az iMessage-hez (ingyenes)

Egyéb figyelemre méltó iMessage szavazási alkalmazások, amelyeket kipróbálhat

A Polls for iMessage nem az egyetlen alkalmazás, amellyel iMessage szavazásokat hozhat létre. Mindazonáltal ezt választottuk, mert rengeteg funkcióval, valós idejű frissítéssel rendelkezik, és ingyenesen használható. Ennek ellenére, ha meg szeretne tekinteni más lehetőségeket a szavazások létrehozására az iPhone csoportos csevegésben, itt van néhány más alkalmazás, amelyet kipróbálhat.

1. TinyPoll

Ha nagyobb rugalmasságra van szüksége a szavazások létrehozásához és módosításához, a TinyPoll lehet az Ön számára előnyben részesített lehetőség. Az alkalmazás segítségével könnyedén hozhat létre iMessage szavazást, és annyiszor módosíthatja, ahányszor csak szeretné. Sőt, jobb módot kínál a szavazás nyomon követésére is. Ne feledje, hogy az alkalmazás freemium verziója lehetővé teszi, hogy naponta csak egy szavazást hozzon létre (szavazásonként csak 3 lehetőség). Ha korlátlan számú szavazást szeretne létrehozni (szavazásonként legfeljebb 5 lehetőség), elő kell fizetnie a pro verzióra (1,99 USD/év).

Telepítés: (ingyenes, a teljes verzió 1,99 USD/év áron érhető el)

  Hogyan adjunk Shazam gombot az iPhone vezérlőközponthoz

2. Szavazások – Szavazások létrehozása az iMessage-ben

A „Szavazások” egy meglehetősen egyszerű és könnyen használható iMessage alkalmazás, amely lehetővé teszi szavazások létrehozását az iMessage csoportos csevegésekben a kívánt rugalmassággal. Igényeinek megfelelően testreszabhatja szavazását, és elküldheti a csoportos csevegésben. Nevezetesen, az alkalmazás a szavazás eredményének ügyes prezentációját kínálja, így könnyen megtudhatja, merre fúj a szél. Bár ez az iMessage alkalmazás ingyenesen elérhető, frissítenie kell a prémium verzióra (0,99 USD/év), hogy korlátlan számú szavazást tudjon létrehozni.

Telepítés: (ingyenes, a teljes verzió 0,99 USD/év áron érhető el)

A Szavazások használata az iMessage alkalmazásban iOS és iPadOS rendszeren

Ez kész! Tehát, ha legközelebb nem tud dönteni egy témáról, vagy nem kíván mindenkit bevonni egy javaslatba, mindenképpen indítson el egy szavazást. Ezek az iMessage alkalmazások egyszerűek, és megbízhatóan működnek, mint egy natív funkció. Jó lenne azonban egy beépített szavazási funkció az iOS 16 tőzsdei üzenetküldő alkalmazásában? Mi a véleményed róla? Oszd meg velünk gondolataidat. Ha pedig az iMessageben rejlő teljes potenciált szeretné kiaknázni, nézze meg ezeket a legjobb iMessage tippeket, iMessage játékokat és menő matricacsomagokat az üzenetküldés fűszerezéséhez.