A 10 legjobb megtekinthető eredeti Netflix-románc (2020. június)

A Netflixnek jó néhány eredeti romantikus filmje és tévésorozata van. Akár romantikus vígjátékokat, akár komoly érzelmes drámákat keres, ezek a legjobb választásaink.

A Lovebirds

A Lovebirds egy szakítás szélén álló házaspárt követ, akik egy gyilkossági rejtélybe keveredtek. Az éjszaka egyetlen célja, hogy tisztázzák a nevüket, miközben megmentik kapcsolatukat is. Idegenek üldözik őket, akik meg akarják ölni őket, együtt kell dolgozniuk, hogy életben maradjanak.

Alex Strangelove

A

Alex Truelove utolsó évének utolsó hurrájaként azt tervezi, hogy elveszíti a szüzességét régi barátnőjével, Claire-rel. Alex Strangelove követi az érzelmek hullámvasútját, amint elkezd érzelmeket táplálni az új gyerek, Elliot iránt. Folytatódik a kapcsolata Claire-rel, vagy kísérletezik ezzel az új lánggal?

Havazzon

A

Ban ben Havazzon, középiskolások egy csoportjának össze kell fognia, hogy átvészelje a hóvihart ebben a sorozatban. A helyzet segít nekik barátságokat, kapcsolatokat és jövőt építeni, ami egyébként nem lehetett volna.

Egy titkos szerelem

A

Egy titkos szerelem dokumentumfilm két nőről szól, akik 65 éves kapcsolatukat titokban tartották a világ előtt. Pat Henschel és Terry Donahue egész életükben ismerték egymást. Megbeszélik az előítéletek leküzdését és a küzdelmeket, amelyekkel együtt kellett lenniük.

Minden fiúnak, akit korábban szerettem

Egy csendes középiskolás lány világa teljesen felborul Minden fiúnak, akit korábban szerettem. Lara Covey szerelmes leveleit minden korábbi szerelmének postázzák. Elborzadva szembe kell néznie mindegyikükkel az érzéseivel.

Atipikus

A

Atipikus egy függetlenségre vágyó autizmus spektrumú fiatalember története. Amíg ő a szerelemre vadászik, családjának meg kell birkóznia azzal, hogyan változik. A függetlenség iránti újonnan felfedezett vágya miatt édesanyjának meg kell tanulnia lazítani szoros szorításán, és engedni, hogy felnőjön.

Barátok az egyetemről

A

Húsz évvel a főiskola elvégzése után egy baráti társaság újra összejön Barátok az egyetemről. A régi lángok, a múltbeli barátságok és a felnőttkor mind-mind összeomlott. A múlt emlékeinek felbukkanásával egyesek megújíthatják kapcsolataikat, míg mások összeomlanak és égnek.

Édes Magnóliák

A

Édes Magnóliák három nő körül áll, akik középiskola óta barátok. A műsor követi őket, ahogy egymásra támaszkodnak kapcsolatokon, karrierjükön és új családtagjaikon keresztül. Barátságuk átüti a csavart, miközben megküzdenek a felnőttkor kihívásaival.

Jó érzés

A

A stand-up komikus, Mae egy zűrzavaros új kapcsolattal foglalkozik, miközben felépül a függőségéből Jó érzés. A többszöri AA találkozók során, valamint az, hogy lassan próbálja felvenni a romantikát, állandóan az élen van. De minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a legjobb viselkedése maradjon.

Szerelem

A

Ban ben Szerelem, Mickey és Gus együtt fedeznek fel új élményeket. A nem megfelelő időpontban találkozva megküzdenek a múlt hibáival, miközben új kapcsolatban navigálnak.