Szállítási tagság megszüntetése

A Shipt a Target Corporation tulajdonában lévő amerikai kézbesítési szolgáltatás, amelyet Bill Smith alapított és kezdetben finanszírozott. A vállalat azzal kezdte szolgáltatásait, hogy azokat a régiókat célozta meg, ahol nincs élelmiszer-kiszállítás, majd más régiókra terjeszkedett. A felhasználók ugyanazon a napon kaphatják meg a termékeket, mint ahogyan a Shipttől megrendelték. Az ügyfelek rendeléseit több mint 300 000 szállítmányozóból álló flotta szállítja és szállítja országszerte. Meg kell vásárolnia a tagságot évi 99 dollárba, hogy jobb lehetőségeket kapjon a Shipttől. Ebből az útmutatóból tehát megtudhatja, hogyan lehet lemondani a Shipt-tagságot, és választ kaphat a kapcsolódó kérdésekre, például, hogy melyek a Shipt szerződési feltételei, és hogy a Shipt felszámít-e lemondási díjat.

Szállítási tagság megszüntetése

A Shipt tagság lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy olyan helyi kiskereskedőktől rendeljenek termékeket, mint az ABC Fine Wine & Spirits, a Costco,[20] CVS, Harris Teeter, HEB, Jewel Osco, Kroger és sok más márka/cég. Olvasson tovább, hogy részletesen megtudja, hogyan magyarázhatja el a Shipt tagság megszüntetését.

  Hogyan találhatod meg az első tweetedet

Könnyű lemondani a szállítási tagságot?

Igen, könnyű lemondani a Shipt tagságot.

Mik azok a szállítási feltételek?

A hajózási szabályok általános szerződési feltételei a következők:

  • Ha egy Heti Szállítási rendelést törölnek (akár egyetlen kézbesítésről, akár az összes jövőbeli szállításról) a Shipt-fiókján keresztül, az elérhető a Shipt webalkalmazáson vagy mobilalkalmazáson keresztül.
  • A heti kézbesítési rendelést törölheti is, ha telefonon, e-mailben vagy élő chaten kapcsolatba lép ügyfélszolgálatunkkal.

Hogyan lehet lemondani a szállítási tagságot?

Szállítási tagságát a következő módokon törölheti:

I. lehetőség: Támogatási telefonszám használata

1. Nyissa meg a tárcsázó alkalmazást a telefonján, és indítsa el a hívást a (205) 502-2500 számon.

2. Várjon, amíg a hajó képviselője válaszol.

3. Kérje Szállítási számlája tagságának törlését a képviselőnél.

4. Adja meg fiókadatait a Shipt képviselőjének a folyamat befejezéséhez.

II. lehetőség: Lemondási kérelem e-mail küldése

1. Látogassa meg a Gmail webhely és kattintson az Írás gombra új e-mail írásához.

Megjegyzés: Bármilyen más e-mail webhelyet használhat kommunikációs célokra.

2. A Tárgy részbe írja be a Szállítási tagság megszüntetésének kérelmet.

  Hogyan lehet törölni az összes üzenetet a táviratban

3. Hozzáadás [email protected] mint a címzett.

4. Írja meg az e-mail törzsét, és indokolja meg, miért szeretné megszüntetni a tagságot, és küldje el az e-mailt.

A hajó képviselői felveszik Önnel a kapcsolatot a folyamat befejezése érdekében.

Hogyan törölheti a szállítási számláját?

Szállítási számláját az alábbi lépések végrehajtásával törölheti:

1. Először nyissa meg e-mail fiókját, amely a Szállítási fiókhoz van társítva.

2. Most írjon egy e-mailt, és írja be az e-mail címet: [email protected]

3. A Tárgy részben írja be a Fiókom törlésének kérelmet.

4. Írja be az e-mail törzsét, és kattintson a Küldés gombra a fióktörlési folyamat elindításához.

Mi történik, ha lemondja a szállítást?

Ha az ingyenes próbaidőszak lejárta után mondja le az előfizetést, az éves előfizetés megjelenik a hitelkártya-kivonatán. Ha ez megtörténik, a Shipt visszafizeti Önnek a 365 napos időszakból hátralévő napokat, miután lemondja az előfizetést. Ezen túlmenően, ha Ön lemond bármely rendelést a Shipten, a Shipt felszámíthat vagy nem lemondási díjat a lemondási időszaktól függően, azaz a szállító személy vásárlása előtt vagy után.

Kaphat-e visszatérítést a szállítási tagságért?

Igen, visszatérítést kaphat a Shipt tagság lemondásakor. A Shipt visszatéríti hitelkártyáját az előfizetésből hátralévő napokért. Ez magában foglalja azt is, ha az előfizetés megújítását követő napon mondja le.

  Discord matricák készítése és használata

Hogyan mondhatja le az autószállítás megújítását?

Az éves Shipt tagsági díj automatikus megújításának megakadályozása érdekében a következő éves tagsági díj felszámítása előtt le kell mondania tagságát. A tagság lemondásához lépjen kapcsolatba a Shifttel a (205) 502-2500 telefonszámon, vagy küldjön egy e-mailt a következő címre: [email protected] teljes neveddel, telefonszámoddal és e-mail címeddel.

Hogyan mondhatja le a szállítás ingyenes próbaverzióját?

Bármikor lemondhatja tagságát, ha felülvizsgálja előfizetését Shipt fiókján keresztül. E-mailben is felveheti velük a kapcsolatot a címen [email protected]

Hogyan léphet kapcsolatba a Shipt ügyfélszolgálatával?

Többféleképpen is kapcsolatba léphet a Shipt ügyfélszolgálatával. Felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálati csapattal az ÉLŐ CHAT-en keresztül Szállítási súgó oldalírjon nekik e-mailt a címre [email protected]vagy hívja őket a (205) 502-2500 telefonszámon.

Hogyan indíthatja újra hajótagságát?

Ha korábban lemondta előfizetését, és úgy döntött, hogy újraindítja tagságát, bármikor újraaktiválhatja fiókja újraaktiválására vonatkozó e-mail elküldésével. A kérelmet a címre küldheti el [email protected]

***

Reméljük tehát, hogy megértette, hogyan kell lemondani a Shipt tagságot, és megismerte a Shift díj lemondási díját. Bármilyen más témával kapcsolatos kérdését vagy javaslatát felteheti nekünk, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.