Spotify dalok letöltése Premium nélkül

Az online zenei streamelő alkalmazások rugalmasságuk, sokféle dalműfajuk és korlátlan órányi zenestreamelésük miatt sok figyelmet keltettek. Az egyik ilyen széles körben használt alkalmazás a Spotify. A Spotify-t 2006-ban alapították, és azóta népszerűen használják szerte a világon. A Spotify egy digitális zenei, podcast- és videóstreamelő alkalmazás, amely mobileszközökön, rendszereken, iPodokon, iPadeken és táblagépeken érhető el. Ez az alkalmazás hatalmas zenei könyvtárral rendelkezik a világ minden sarkából származó művészekkel. A Spotify rendkívül változatos, és még a lejátszási listákat is személyre szabja felhasználói számára. Ha már Spotify-felhasználó, tisztában kell lennie a vele járó előnyökkel. Azonban ahogy minden pozitív dolognak van negatív oldala is, úgy a Spotifynak is, mivel ingyenesen használható alkalmazás van, vannak olyan korlátai, amelyeket csak prémium tagsággal lehet áthidalni. Tehát, ha már kereste a módját, hogy megtudja, hogyan tölthet le Spotify-dalokat Premium nélkül, akkor a megfelelő oldalon landolt. A mai oktatói útmutatóban megvitatjuk a legjobb használható Spotify zeneletöltőt. Tehát, ha készen áll arra, hogy megtudja, hogyan tölthet le zeneszámokat a Spotify-ról gond nélkül, kezdjük azonnal útmutatónkkal.

Spotify dalok letöltése Premium nélkül

Folytassa az olvasást, hogy megismerje a Spotify-dalok prémium nélküli letöltésének lépéseit.

Mi az a Spotify Free és a Spotify Premium?

A Spotify egy zenei streaming platform, amely három különböző típusú előfizetést kínál felhasználóinak, köztük a Spotify Free, Spotify Premium (9,99 USD havonta) és a Spotify Family (14,99 USD havonta). A fizetős Spotify-tagságok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy készülékenként legfeljebb 3333 dalt töltsenek le, ami 3 különböző eszközön lehetséges. A Spotify zeneletöltés vagy offline zene azonban nem érhető el az ingyenes csomagban. Nézzük meg az alábbiakban részletesen a Spotify Free és a Spotify Premium közötti különbséget.

 • Spotify Free: A Spotify Free mostantól lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zenét töltsenek le. Ez az előfizetés hirdetésekkel támogatott. A véletlenszerű lejátszás funkció csak mobileszközön érhető el. Ezen kívül a hangminőség is alacsony ebben a tervben.

 • Spotify Premium: A Spotify Premium lehetővé teszi a dalok korlátlan, kiváló minőségű streamingjét 320 Kbps hanggal. Legfeljebb 3333 dal tölthető le 3 eszközre. Ezenkívül a felhasználók korlátlan számú kihagyást élvezhetnek ennek a tervnek a keretében.

Miért nem tudják a Spotify ingyenes felhasználók letölteni a Spotify zenét?

Mielőtt megtudná, hogyan tölthet le Spotify dalokat Premium nélkül, fontos tudnia, hogy a Spotify Free csomag felhasználói miért nem tölthetik le a Spotify zenét. A kérdés megválaszolása a Digital Rights Management, más néven DRM-nek köszönhető, amely lehetetlenné teszi a felhasználók számára, hogy offline zenét élvezzenek. Ez alapvetően egy kalózkodás elleni technológia, amelyet a legtöbb digitális szerzőijog-tulajdonos használ a digitális anyagok és egyéb művek, például szoftverek, zenék, filmek és egyebek használatának korlátozására. Ezt a technológiát a Spotify minden pályáján alkalmazza. Így megnehezítve a zenék letöltését a platformról egy Premium nélküli eszközön.

Hogyan tölthet le dalokat a Spotify-on

Az összes Spotify zeneszám DRM-alkalmazása szinte lehetetlenné teszi a zene letöltését a Spotify-ból bármely eszközre. Továbbá, ha egy Spotify Premium felhasználó lemondja tagságát a platformon, a letöltött lejátszási lista vagy dalok működésképtelenné válnak. Van azonban egy mód, amely segíthet elérni ezeket a dalokat, ez nem más, mint a Spotify zenék letöltésének legjobb eszközeiről szóló útmutatónk.

A Spotify zeneletöltő egy olyan eszköz, amellyel akár offline is letölthet és hallgathat zenét. Ez egy ingyenesen használható alkalmazás, amely segít akár lejátszási listák letöltésében is a platformról. Ez az eszköz kompatibilis asztali számítógépekkel és mobil eszközökkel.

A Spotify Music Downloader szolgáltatásai

Mielőtt kiválasztana egy tökéletes eszközt a zene Spotify-ból való letöltéséhez, győződjön meg arról, hogy az rendelkezik az alábbiakban felsorolt ​​összes funkcióval:

 • A Spotify zenekonverternek könnyen használhatónak és telepíthetőnek kell lennie.
 • Kompatibilisnek kell lennie a legtöbb eszközzel, beleértve az Androidot vagy az iPhone-t, a Windows PC-t, a Mac OS-t és másokat.
 • Jó hangminőségű zenét kell biztosítania.
 • Konverziókat kell kínálnia többféle hangformátumban.
 • Meg kell őriznie az ID3 címkéket és az összes metaadatot a konverzió után is.
 • Beépített Spotify zenei weblejátszóval kell rendelkeznie.
 • Képesnek kell lennie a teljes lejátszási lista letöltésére a Spotify-ról.
 • A letöltési és átalakítási sebességnek gyorsnak kell lennie.
 • Ingyenesen használható eszköznek kell lennie.

Lépések a Spotify-dalok letöltéséhez Premium nélkül

Most, hogy tisztában van minden lehetséges információval a Spotify zeneletöltővel és annak funkcióival kapcsolatban, ideje tudni, hogyan kell pontosan használni.

1. Először indítsa el a böngészőt, és töltse le a választott Spotify zenekonvertálót, ebben az esetben letöltjük MuConvert Spotify Music Converter. Kattintson a Próbáld ki ingyen gombra a telepítéshez.

2. A telepítés után futtassa a programot a számítógépén, és jelentkezzen be Spotify-fiókjába.

3. Most már közvetlenül böngészhet a különböző zenék és lejátszási listák között a MuConvert Spotify Music Converterben.

4. Ezután indítsa el a Beállításokat az alkalmazásban, és válasszon egy kedvező formátumot, például MP3, FLAC, AAC stb.

5. Ezután keresse fel a lejátszási listákat, albumokat és dalokat közvetlenül az alkalmazásból, és kattintson a Hozzáadás ikonra a számok hozzáadásához a listához.

6. Ezután a listából kiválaszthatja a letölteni kívánt számokat.

7. Ezután kattintson a Konvertálás ikonra a Spotify dalok letöltésének és konvertálásának megkezdéséhez a kiválasztott formátumba.

8. Ezután ellenőrizheti a kimeneti mappát a letöltött dalok megkereséséhez.

9. Könnyedén átviheti ezeket a dalokat bármilyen eszközre, és lejátszhatja őket.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Hogyan játszhatok le Spotify offline zenét prémium nélkül?

Ans. A Spotify zenehallgatás offline módban is lehetséges a Spotify zenekonverterrel, amely lehetővé teszi a lejátszási listák és dalok offline letöltését többféle formátumban.

Q2. Lehetőség van Spotify lejátszási listák letöltésére a Spotify letöltő eszközzel?

Ans. Igen, a kötegelt átalakítás és a teljes lejátszási lista letöltése mostantól lehetséges a Spotify MP3 konvertáló eszköz segítségével.

Q3. Minden eszközön használható letöltő eszköz?

Ans. Igen, a legtöbb Spotify zeneletöltő eszköz több eszközzel is kompatibilis, beleértve a Windows, Mac, Android és iPhone eszközöket.

Q4. Milyen zenei fájlok tölthetők le a Spotify zenekonverterrel?

Ans. A Spotify zenekonverter lehetővé teszi albumok, podcastok és lejátszási listák letöltését offline hallgatáshoz.

Q5. A Spotify zenekonverter segít megőrizni a letöltött dal/lejátszási lista eredeti minőségét?

Ans. Igen, egy jó zeneletöltő segít megőrizni a letöltött dal minőségét. Általában ezek az eszközök 320 Kbps hangminőséget kínálnak az ingyenes tartalomhoz, miközben megőrzik az eredeti, 100%-os kiváló hangminőséget.

***

Reméljük, hogy sikerült választ adnunk minden kétségére és kérdésére, hogy hogyan töltsünk le Spotify-dalokat Premium, Spotify zenekonverter, szolgáltatásai és egyebek nélkül. Ha bármilyen más kérdése van egy másik témával kapcsolatban, vagy javaslata van, kérjük, hagyja azokat az alábbi megjegyzések részben.

  5 Netflix-proxy észlelt hibajavítás