Problémákat tapasztal a Paint.net telepítésével? (MEGOLDVA)

A Paint.net a funkciókban gazdag, de ingyenes képszerkesztő fő alkalmazás. Ha szereti a Paint alkalmazást a Windows 10 rendszeren, de nagyon szeretné, ha az alapvető szerkesztő- és festőeszközeinél valamivel több lenne, akkor a Paint.net az az alkalmazás, amelyet általában telepíteni szeretne a helyettesítésére.

A Paint.net, bár ingyenes, aktív fejlesztés alatt áll. Telepítheti asztali alkalmazásként vagy Microsoft Store alkalmazásként, de ha a Microsoft Store-ból szerzi be, meg kell vásárolnia.

Paint.net letöltési problémák

Ha ingyenesen szeretné használni a Paint.net-et, nincs más választása, mint az alkalmazás asztali verziója. Ez az asztali verzió ugyanolyan könnyen telepíthető, mint bármely más asztali alkalmazás. A fájlt ZIP-fájlként fogja letölteni, és ki kell csomagolnia. A kibontott mappában egy EXE fájl található. Futtassa, és telepíti a Paint.net-et.

Friss Paint.net telepítés

Ha a Paint.net EXE fájl nem tudja telepíteni az alkalmazást, próbálkozzon az alábbi javításokkal.

1. Futtassa az EXE-t rendszergazdaként

Az alkalmazások Windows 10 rendszeren történő telepítéséhez általában rendszergazdai jogok szükségesek. Ha egyetlen felhasználónak vagy az egész rendszerre próbál telepíteni egy alkalmazást, akkor is használni kell az adminisztrátori jogokat.

Kattintson a jobb gombbal a Paint.net EXE fájlra.
Válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget a helyi menüben.
Hitelesítés az admin felhasználónévvel és jelszóval.
Futtassa végig a telepítési lépéseket, és a Paint.net telepítésre kerül.

2. Telepítse a .NET-keretrendszert a Microsofttól

A Paint.net működéséhez a .NET keretrendszer szükséges. Ha nincs telepítve a .NET keretrendszer a rendszerére, a Paint.net telepíti azt a saját telepítési folyamata során. A telepítés nem mindig megy zökkenőmentesen, és ha a Paint.net nem települ, próbálja meg manuálisan telepíteni a .NET-keretrendszert.

Töltse le a .NET keretrendszert a Microsofttól.
Futtassa az EXE fájlt rendszergazdai jogokkal.
Telepítse a .NET keretrendszert.
A telepítés után futtassa a Paint.net EXE fájlt.

3. Használja az Expressz telepítési beállításokat

Ha a telepítési képernyőn az „Egyéni” lehetőséget választja, és megváltoztatja a Paint.net telepítési helyét, váltson át az Expressz telepítésre. Telepítse a Paint.net által kiválasztott alapértelmezett könyvtárba.

4. Telepítse a függőben lévő frissítéseket

Ha vannak függőben lévő Windows 10 frissítései, amelyeket telepíteni kell, vagy amelyekhez újra kell indítani a rendszert, indítsa újra most. Telepítse az összes függőben lévő frissítést. Indítsa újra a rendszert akkor is, ha a frissítés nem igényli, majd próbálja meg telepíteni a Paint.net programot.

Következtetés

A Paint.net rendszerint nem telepíthető, ha probléma van a rendszerre telepített .NET-keretrendszerrel. Ha már telepítve van, próbálja meg eltávolítani és újra telepíteni. Győződjön meg arról, hogy a .NET keretrendszer legújabb verzióját és a Paint.net legújabb verzióját használja.