Poeltl-játék: NBA-játékos találgatási játék

A sportrajongók mindig lelkesednek az izgalmas és ügyes játékokért. A Poeltl egy ilyen játék, amelyet a Wordle ihletett. A játékot a National Basketball Association (NBA) is befolyásolja. A kaliforniai székhelyű, Gabriel Danon webfejlesztő által kifejlesztett Poeltl megadja a játékosok tervrajzát, és inspirálja is a játékosokat. Poeltl NFL Wordle néven is ismert. Ha Ön szeret játszani, különösen a sporton alapuló játékokat, akkor a Poeltl játék tökéletes választás az Ön számára. Mai útmutatónkban mindent megtudhat a mindenkori Poeltl játékról. Sőt, azt is megtudjuk, hogyan kell játszani a Poeltl NFL játékot, és miben különbözik a többi kirakós játéktól. Tehát azonnal kezdjük ezzel az NBL-játékosok által ihletett játékkal.

Poeltl-játék: NBA-játékos találgatási játék

Ebben a cikkben részletesen ismertettük a Poeltl játékot, a tippeket és trükköket, valamint a játékot.

Mi az a Poeltl játék?

A Poeltl egy webalapú, ingyenesen játszható kirakós játék, amely az NBA-játékosok körül forog. Ezenkívül ezt a kvízjátékot NFL-játékosokkal is játszhatja. Vannak NFL Poeltl-játékok és NBA-játékok is. Ez egy napi találgatás, amelyben meg kell találnia az NBA vagy NFL játékosait. Ez olyan, mint a Wordle, amely szintén napi találgatásokon alapul. Íme néhány további tudnivaló ezzel a játékkal kapcsolatban.

 • Korlátozott (nyolc) kísérletet kapsz a játékban résztvevő játékos kitalálására aznap.
 • Ez egy kihívásokkal teli játék, amely a kosárlabda általános ismeretein alapul.
 • A játékot népszerűen játsszák az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Ausztráliában.
 • A játékot online is játszhatja, és minden nap élvezheti.
  Mi történik pontosan, ha leállítja vagy kijelentkezik a Windowsból?

A Poeltl játék jellemzői

 • Poeltl alapszabályai hasonlóak Wordle szabályaihoz.
 • Napi nyolc próbálkozással mindenki ugyanazt a rejtélyes játékost kapja.
 • Lehetővé teszi, hogy versenyezzen barátaival és NBA-szurkolóival a világ minden tájáról.
 • Poeltl tanácsokkal is segíti a játékosokat.
 • A tippekkel ellátott találgatási játék segít szűkíteni a választási lehetőségeket.
 • A játék figyelembe veszi a magasságot, a mezt, az életkort és a már kitalált és a kitalálni kívánt játékosok számát is.
 • A Poeltl játék egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy lehetővé teszi a játékos sziluettjének megtekintését, ami nagyban segít a kitalálásban.
 • Megjeleníti a hasonlóságokat, vagy utalásokat ad a rejtélyes játékos jelenlegi csapatára, osztályára, pozíciójára, konferenciájára és életkorára vonatkozóan, valamint arról is tájékoztat, hogy a játékos mezszáma magasabb vagy alacsonyabb.

Tippek és trükkök az All Time Poeltl játékban

Mielőtt elkezdené a játékot, ismernie kell a különböző tippeket és trükköket, amelyek segíthetnek a Poeltl jobb játékában.

 • Sziluett: Mindig ellenőrizheti annak a játékosnak a sziluettjét, akit azonosítani próbál.

 • Szűkítés: A Poeltlben a szűkítés opciót is használhatja a játékos nevének megadásával, amely akkor is segít, ha nincs megfelelő egyezés. A következő alapok segítségével szűkítheti le a rejtélyes lejátszó eredményeit:

 • 30 csapat: A játék olyan osztályokat foglal magában, amelyekben mindegyikben 5 csapat van.

 • 2 konferencia: Az NBA-ben csak 2 konferencia van (keleti és nyugati).

 • 6 divízió: A Poeltl-meccsben az NFL-ben minden konferencia 3 részleggel rendelkezik, a nyugatinak az északnyugati, a csendes-óceáni és a délnyugati, míg a keleti az atlanti, a középső és a délnyugati részleg.

 • 3 Általános poszt: Egy kosárlabda játékban 5 poszt van, ezek közé tartozik a pontvédő (PG), a lövővédő (SG), az erőcsatár (PF), a kiscsatár (SF) és a center (C). A Poeltl esetében használhatja a védőt (G), a középsőt (C) és az előre (F) azonosítót.

 • 15 játékos maximum: Az NBA-ben maximum 15 játékos van, ebből 13 aktív és 2 tartalék játékos.

 • Minden bázis lefedése: Amikor Poeltl játszol, ügyelj arra, hogy ne használj fel újra nem kiemelt részleteket, és nevezz meg egy játékost, aki eltér a kihagyott tippedtől.

Ezért ezek voltak a tippek és trükkök, amelyekkel minden idők Poeltl játékát kell játszani.

Hogyan kell játszani a Poeltl játékot

Most, hogy tisztában vagy a Poeltl összes fontos funkciójával és a benne használható trükkökkel, itt az ideje, hogy megtudd, hogyan tudod játszani.

1. Először lépjen a hivatalos oldal a Poeltl.

2. Most kattintson a SZILHOUETT MUTATÁSA lehetőségre.

3. Miután látta a játékos sziluettjét, írja be a nevét a mezőbe.

4. Ha valamelyik oszlop zöldre vált, az jelzi a játékmérkőzés helyes válaszát.

5. Ha a tippje nem jó, láthatja a játékos részleteit, beleértve a csapatát, a konferenciát, a pozíciót, a divíziót, a játékosok korát, magasságát és számát.

6. Most megfogadhatja a tippet, és felveheti a nyomokat a kiemelt és nem kiemelt játékosadatokból.

7. Az NFL Poeltl-játék egyik kiemelt színe tartalmazza a sárga színt, amely kiemeli azt a csapatot, amelyben a játékos korábban játszott.

8. A pozíció különböző posztokat jelöl, amelyeket a játékos játszott, például védő, előre és center.

9. A többi oszlopban plusz vagy mínusz kettő szerepel a magasság, az életkor és a mezszám tekintetében.

10. Ha nincsenek kiemelések, az azt jelenti, hogy a játékos nem játszott mérkőzéseket.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Naponta többször is játszhatok Poeltl?

Ans. Annak ellenére, hogy naponta csak egyszer játszhatja le a Poeltl-t, van néhány módja annak, hogy megpróbálja naponta többször is lejátszani, beleértve a Poeltl-t inkognitó módban.

Q2. Mit jelent a sárga Poeltlben?

Ans. A Poeltl sárga színe azt jelzi, hogy a rejtélyes játékos, akit kitalálni próbál, egykor a csapatban játszott, de jelenleg nem játszik abban.

Q3. Összesen hány játékos lehet egy NBA-csapatban?

Ans. Összesen 15 játékos játszhat az aktív roasterben, cserékkel sérülések vagy gyenge teljesítmény miatt egy csapatban.

Q4. Játszhatok régi Poeltl játékokat?

Ans. A régi játék Poeltlben való lejátszásához használhat egy Wayback gépet, amely szinte az összes internetes webhely archívumát tárolja.

Q5. Mit jelentenek a színek Poeltl nyelven?

Ans. A Poeltl színei különböző forgatókönyveket jeleznek. A színkategóriák közé tartozik a zöld, a sárga vagy a színtelen. Ha a megjelenített szín zöld, az azt jelenti, hogy a válasz helyes, a sárga azt jelzi, hogy a válasz közel van, és ha nincs szín, akkor azt jelzi, hogy a válasz teljesen ki van kapcsolva.

***

Reméljük, hogy a Poeltl játékkal foglalkozó dokiunk sikeresen megtanította Önt a játékról. Ossza meg velünk, hogy az útmutató mely része segített a legtöbbet ennek a Poeltl kvízjátéknak a játékában. Ha további javaslatai vagy kérdései vannak, akkor tegye azokat az alábbi megjegyzések részben.