Most létrehozhatja saját egyéni Android kabaláját

Kulcs elvitelek

  • Készítse el saját verzióját az Android bot kabalájáról az anyagok, a ruházat, a kiegészítők és a kellékek testreszabásával.
  • Több ezer egyedi kombináció áll rendelkezésre a testreszabáshoz, így minden kabala egyedivé válik.
  • Letöltheti újonnan létrehozott kabaláját PNG-fájlként, vagy a QR-kód segítségével megoszthatja alkotásait barátaival.

Mostantól létrehozhatja saját verzióját a „The Bot” néven ismert Android kabalának. Az anyag, a ruházat, a kiegészítők és a kellékek kiválasztásával kedvedre szabhatod a Botot.

A Google azt akarja, hogy hozzon létre saját Android-mascot

2024 februárjában a Google elindított egy egyszerű internetes eszközt, amely lehetővé teszi saját Android bot létrehozását. Ez nem egy „bot” a szó mesterséges intelligenciájának értelmében, hanem a kabala testreszabott változata, amely 2007 óta a Google mobil operációs rendszerének szinonimája.

  TikTok videók képernyőrögzítése Android, iOS és Windows rendszeren

A Google elindította ezt a szórakoztató elterelést, hogy egybeessen az MWC 2024-gyel. Reméljük azonban, hogy az Android kabalája testreszabott verzióinak létrehozása a technológiai esemény befejezése után is fennmarad. Végül is ez az egyik szórakoztató tevékenység, amelyet Android-telefonján végezhet.

A Google számára ez egy ügyes kis márkaépítési gyakorlat. Mindenki tudja, mi az Android, de kabalája élete nagy részét az árnyékban élte le.

Hogyan hozhat létre saját egyéni Android kabaláját

Saját Android kabalája létrehozásához nyissa meg a Hozzon létre saját Android Bot oldalt az Android.com oldalon. A jobb oldalon az Android kabalája csupasz változata látható, a bal oldalon pedig a különféle lehetőségek, amelyek segítségével személyre szabhatja a botját.

  Hogyan találhatja meg az útválasztó IP-címét Windows, Linux, Android stb.

Először válassza ki azt az anyagot, amelyből Android-botját szeretné elkészíteni. Összesen 25 van, az egyszínű színektől a furcsaságokig, mint például egy helybélyegzett barna bőrönd, egy áramköri kártya és egy átlátszó gumigolyó.

Miután megállapodott az anyagban, válasszon ruhát a robotnak. 20 közül választhat, vagy választhatja, hogy meztelenül tartja kabaláját. A Kill Bill-stílusú bőr cicaruha és a szövött űrhajós jelmez a kedvenceim.

A következő a kiegészítő. Ebből 20 közül lehet választani, köztük egy kalózszem tapaszt, egy halo-t és egy varázslósapkát. De a nyuszifülek mindig adnak egy bizonyos árnyalatot az eljárásnak.

Végül, de nem utolsósorban a kellékek. Ismét 20 közül lehet választani, és csak egyet választhat. Tehát szánjon rá időt, hogy körültekintően válasszon a gitár és az erősítő, az Xbox-vezérlő, egy szelet pizza és még sok más között.

  Hogyan lehet bekapcsolni egy Android telefont törött bekapcsológombbal

Több ezer különböző kombináció áll rendelkezésre, ezért nagyon valószínűtlen, hogy pontosan ugyanazt az Android kabalája legyen, mint bárki, akit ismer – hacsak nem nagyon érzékeny a tervezésre.

Mit tehet egyéni Android kabalájával

Miután elkészült saját Android botjával, letöltheti saját magának PNG-fájlként, vagy megoszthatja a QR-kódot, hogy mások is letölthessék. Sajnos az új Android kabalája csak egy állókép, amelyet semmilyen módon nem lehet integrálni az Androidba – legalábbis egyelőre.

Az Android kabalája 2007 óta létezik. Míg az emberek eredetileg „Bugdroid”-ként emlegették, a Google ma már egyszerűen „The Bot”-nak nevezi. Magához az Androidhoz hasonlóan a The Bot is sok változáson ment keresztül, amelyek közül a legfigyelemreméltóbb a 2023-as 3D-re való frissítés (és ezáltal dimenziósabb karakter).

Mindazonáltal azt állítom, hogy a Google Android kabalája egy trikót viselő, leopárdmintás utálatos, nyuszifüleket és szerszámövet viselő utálatosságot csinálok, önmagában is figyelemre méltó.