Mire használható a Google Voice ellenőrző kód?

Kulcs elvitelek

  • A Google Voice ellenőrző kódokat küldjük, hogy megerősítsük személyazonosságát a regisztrációs folyamat során. Csak akkor adja meg a kódot, ha Ön kezdeményezte a jelentkezést.
  • Ha regisztráció nélkül kap Google Voice-kódot, előfordulhat, hogy valaki megpróbálja használni az Ön telefonszámát. Ne ossza meg velük a kódot; átverés az Ön információinak begyűjtése.
  • Legyen óvatos, és soha ne adja ki Google Voice-ellenőrző kódját, függetlenül a történettől vagy az ajánlattól. Ha véletlenül megosztja, kövesse a Google Voice súgóját a szám visszaszerzéséhez.

A Google Voice regisztrációs folyamata során kap egy Google Voice ellenőrző kódot a folyamat befejezéséhez. Remélhetőleg csak a Google Voice szolgáltatásra való regisztráció során találkozhat velük, de néha előfordulhat, hogy egy nagyobb átverés részeként kap ilyet.

  Hogyan változtasd meg a felhasználónevedet a Redditen

Ennek megfelelően nézzük meg, mi az a Google Voice ellenőrző kód, és mit kezdjünk vele.

Mi az a Google Voice ellenőrző kód?

Amikor regisztrál a Google Voice szolgáltatásra, a Google kódot küld Önnek, hogy megbizonyosodjon arról, hogy valóban Ön végzi az alkalmazást. Ez egy fontos lépés, mert lehetséges egy Google Voice-fiókot egy meglévő telefonszámhoz kötni.

Ideális esetben ezt a kódot a folyamat természetes részeként kell megkapnia, amikor regisztrál a Google Voice szolgáltatásra. Ha ez a helyzet, folytassa a beállítást, és írja be a kódot.

Mi van, ha nem regisztráltam a Google Voice szolgáltatásra, de mégis kaptam egy kódot?

Ha úgy kap egy Google Voice-kódot, hogy nem regisztrált rá, akkor jó eséllyel valaki más próbált meg regisztrálni a Google Voice szolgáltatásra az Ön telefonszámával. Ennek valószínűleg az az oka, hogy valahol megadta a telefonszámát, és valaki megkeresett ezzel kapcsolatban, és kérte a kódot.

  Hogyan törölheti az összes Twitter-lájkot

Létrehozhatnak egy történetet, hogy megindokolják, miért kell átküldeni a kódot. Ha például feltüntetett egy eladó terméket egy webhelyen, felvehetik Önnel a kapcsolatot azzal, hogy hajlandóak vásárolni, de el kell küldeniük a kódot, hogy kapcsolatba léphessenek Önnel.

A történetüktől függetlenül soha ne adja meg nekik a Google Voice ellenőrző kódját. Ha megteszi, a másik személy Google Voice-fiókot hoz létre az Ön telefonszámán, és felhasználhatja azt, hogy információkat gyűjtsön Önről. Így működik a Google Voice ellenőrző kóddal történő átverése.

Ha valaki a kódot kéri, azonnal szakítsa meg a kommunikációt, és ne beszéljen vele többet. Még ha valami jót is kínálnak a kódért cserébe, nem akarnak ténylegesen adni neked semmit; csak átverni akarnak.

  Névjegyek eltávolítása a megosztási lapról iPhone vagy iPad készüléken

Ha véletlenül megadta valakinek a Google Voice ellenőrző kódját, kövesse a Google Voice Súgó oktatóanyag számának visszaszerzéséről. Ha pedig úgy szeretne megadni egy telefonszámot, hogy ne essen bele ebbe az átverésbe, próbáljon meg egy ideiglenes telefonszám-író alkalmazást használni.

Soha ne adja ki Google Voice-ellenőrző kódját

A Google Voice ellenőrző kód csak akkor látható és használható, ha Ön létrehoz egy Google Voice-fiókot. Soha ne add oda valakinek, aki megkérdezi, bármilyen jó is a története.