Kezdheti újra a TurboTax-ot?

A TurboTax egy adószoftver, amelyet amerikai jövedelemadó-bevallások készítésére használnak. A TurboTax Windows, Macintosh, iOS és Android rendszeren is működtethető. A TurboTax online az adóbevallás elkészítésének és e-kitöltésének kényelmét kínálja virtuálisan akár számítógépéről, akár mobileszközéről az internet segítségével. Ezenkívül az összes adat a TurboTax adatbázisában tárolódik, amely biztonságos és titkosított, így senki sem tudja manipulálni vagy ellopni. Ha a TurboTax szolgáltatásokat keresi a jövedelemadó-bevalláshoz, ez a cikk segít többet megtudni erről. Ez segít megérteni, hogyan kezdheti újra a TurboTax-ot, és hogy kétszer is benyújthat-e a TurboTax-ot. Azt is megtudhatja, hogy újraindíthatja-e a TurboTax adóbevallását, és végül hogyan törölheti TurboTax-fiókját. Merüljünk el!

Kezdheti újra a TurboTax-ot?

A TurboTax ingyenes verziót kínál csak egyszerű adóbevalláshoz, amely lehetővé teszi az 1040-es nyomtatvány benyújtását, a megszerzett jövedelemadó-jóváírás igénylését, az előrehozott gyermekadó-jóváírások egyeztetését és a diákhitel kamatainak levonását. Ha teljes körű szolgáltatási tervet vásárol, egy ügynök elkészíti az összes dokumentumát, végigvezeti Önt, hogyan takaríthat meg adókat, és bevallást nyújt be Önnek. Olvassa tovább ezt a cikket, hogy megtudja, hogyan kezdheti el részletesen a TurboTax használatát.

  A Google Lens használata iPhone-on vagy iPaden [2022]

Hány bevallást nyújthat be a TurboTax segítségével?

A TurboTax online szolgáltatásban egyetlen szövetségi bevallást és legfeljebb öt kapcsolódó állami bevallást készíthet és nyújthat be elektronikusan egyetlen TurboTax-fiók használatával. Egyetlen e-mail címmel legfeljebb öt szövetségi bevallást e-mailben adhat le. Ha több bevallást szeretne benyújtani, akkor a TurboTax CD/Letöltés verzióját kell használnia, ahol annyi bevallást készíthet, amennyit csak szeretne, de legfeljebb öt bevallást e-mailben adhat le. Minden egyedi szövetségi adóbevalláshoz külön TurboTax-fiókra lesz szüksége.

Kétszer is beadhatja a TurboTax-ot?

Nem, nem lehet kétszer benyújtani a TurboTax-ot. A bevallás benyújtása után nem tud új bevallást benyújtani ugyanazzal az SSN-nel. Még ha megpróbálod is, nem fogod tudni megtenni. Ha a bevallást elutasítják, csak akkor nyújthat be új bevallást, kivéve, ha nem tudja kétszer benyújtani ugyanazt a bevallási fájlt a TurboTax rendszeren. Egy e-mail használatával több bevallást is benyújthat e-mailben, de legfeljebb öt, és minden visszaküldésnek egyedinek kell lennie az egyedi bejelentkezési adatokkal.

Kezdheti újra a TurboTax-ot?

Igen, újrakezdheti a TurboTax szolgáltatást. Ha bármilyen hibát vétett, vagy nem biztos abban, hogy milyen bevallást fog benyújtani, ebben az esetben törölje a visszaküldési adatokat, és kezdje elölről az egészet, és új bevallást nyújtson be. Mivel nem törölheti TurboTax-fiókját, deaktiválhatja, vagy törölheti a bevallást, és újrakezdheti.

Újraindíthatja a TurboTax adóbevallását?

Igen, újraindíthatja a TurboTax adóbevallását. Mindaddig, amíg nem nyújtott be befizetést, nem vonta le a TurboTax díjat a visszatérítésből, vagy nem regisztrált, szabadon újraindíthatja adóbevallását a TurboTax webhelyén és alkalmazásában. Nem törölheti TurboTax-fiókját, de csak újraindíthatja vagy törölheti a bevallást.

  Hogyan kell játszani a Yooka-Laylee-t Linuxon

Hogyan törölhető a TurboTax előrehaladása?

Az előrehaladás törléséhez vagy a TurboTax újrakezdéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

1. Látogassa meg a TurboTax bejelentkezési oldal a böngészőjében.

2. Adja meg e-mail címét, felhasználói azonosítóját vagy telefonszámát, és kattintson a Folytatás gombra.

3. Írja be az ellenőrző kódot, ha megkapta, majd kattintson a Folytatás gombra.

4. Írja be a jelszót, és kattintson a Bejelentkezés gombra.

5. Kattintson a visszaküldésre a megnyitásához.

6. A bal oldali panelmenüben kattintson az Adóeszközök elemre.

7. Ezután kattintson a Törlés és újrakezdés gombra.

8. Kattintson az Igen gombra a visszaküldés törléséhez.

Így kezdheti elölről a TurboTaxot.

Hogyan törölhető a TurboTax adóbevallása?

A TurboTax adóbevallásának törléséhez kövesse az alábbi lépéseket:

1. Indítsa el böngészőjét, és jelentkezzen be TurboTax számla.

2. Nyissa meg a visszáruját.

3. Kattintson az Adóeszközök > Törlés és újrakezdés lehetőségre.

4. A visszaküldés törléséhez kattintson az Igen gombra.

Törölheti adóbevallását és kezdheti újra?

Igen, törölheti adóbevallását, és újrakezdheti, de csak akkor, ha még nem regisztrált, nem nyújtott be befizetést, vagy nem vonta le a TurboTax díjat a visszatérítésből. Ha hibát követett el a bevallás benyújtása közben, egyszerűen törölheti adóbevallását, ha bejelentkezik TurboTax fiókjába. Most már tudja, hogy újrakezdheti-e a TurboTaxot vagy sem.

  Hogyan ellenőrizhető, hogy a processzor 32 bites vagy 64 bites

Létrehozhat új TurboTax számlát?

Igen, létrehozhat új TurboTax fiókot. Csak egy e-mail-címre, telefonszámra, bankszámlára lesz szüksége a visszatérítéshez, ha van ilyen, és néhány egyéb szükséges dokumentumra, amelyekre a bevallás benyújtásakor szükség van. Fiók létrehozása során meg kell adnia e-mail címét vagy telefonszámát, meg kell adnia néhány adatot, meg kell adnia egy új jelszót, és csak regisztrálnia kell a bevallás benyújtásához. Ezenkívül vásárolhat szolgáltatást, hogy egy ügynök gondoskodjon a visszaküldésről.

Hogyan törölheti TurboTax fiókját?

A TurboTax fiókot nem törölheti, de csak deaktiválhatja. Érvényes indoklással deaktiválási kérelmet küldhet a címen [email protected] Az e-mail elküldése után az intuit képviselői kapcsolatba lépnek Önnel, hogy elindítsák a TurboTax deaktiválási folyamatát.

Hogyan törölhet mindent a TurboTax-ban?

A TurboTax újrakezdésével kapcsolatos kérdésének megválaszolásához kövesse az alábbi lépéseket:

1. Menjen a TurboTax bejelentkezési oldal és jelentkezzen be fiókjába.

2. Kattintson a bevallása > Adóeszközök lehetőségre.

3. Ezután kattintson a Törlés és újrakezdés > Igen elemre.

Miért nem tudja törölni és újrakezdeni a TurboTaxot?

Íme néhány ok, amiért nem tudja törölni és újrakezdeni a TurboTax rendszert:

  • Ön regisztrált vagy bevallást nyújtott be.
  • Ön befizette a bevallási benyújtásáért fizetett összeget.
  • Levonta a TurboTax díjat a visszatérítési számláról.
  • Ez történhet valamilyen szerver- vagy hálózati probléma, illetve a webhely vagy az alkalmazás hibája miatt.
  • Visszaküldése folyamatban van, és nem utasították el.

***

Reméljük, hogy megtanulta, hogyan kezdheti újra a TurboTax szolgáltatást. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Következő cikkünkben azt is tudassa velünk, hogy milyen témáról szeretne tájékozódni.