Hogyan lehet elrejteni a rossz tweeteket a Twitter speciális szűrőivel

A Twitter nagyszerű hely lehet arra, hogy megosszon ötleteket a földgolyó másik oldalán élő, hasonló gondolkodású személyekkel. De tele lehet visszaélésekkel is. Itt lépnek életbe a szűrők, és így működnek az iPhone-on.

A Twitter néhány különböző módot kínál a zaj kiszűrésére, amikor hivatalos iPhone-alkalmazását használja. Mindkettő valamilyen módon megakadályozza, hogy az emberek beugráljanak az életedbe, és semmi értéket ne kínáljanak – a Twitter túl gyakran találta magát a hírekben. Ha módot keres az összes zaj kiszűrésére, de továbbra is élvezi a Twitter által kínált jó dolgokat, néhány kapcsoló váltása pontosan ezt teheti meg.

A most bemutatott beállítások csak a hivatalos Twitter alkalmazásra vonatkoznak. Az iPhone alkalmazást használtuk, de a folyamat ugyanaz az Androidon. A Twitter tett néhány fontos lépést annak érdekében, hogy alkalmazását jobban használhatóvá tegye azok számára, akik „erős felhasználóknak” tartják magukat, bár még mindig hiányzik néhány olyan funkció, amelyet máshol élveznénk. Ennek ellenére a legtöbben a Twitter az az alkalmazás, amelyet a legtöbben használnak, ezért itt találja meg ezeket a nagyszerű szűrőket.

A minőségszűrő engedélyezése

A Twitter minőségszűrője kiszűri a „gyengébb minőségű tartalmat” a Twitter alkalmazás Értesítések lapjáról. Az Ön által követett vagy interakcióba került emberek tweetjei továbbra is eljutnak Önhöz, de ha egy idegen, akkor soha nem fogja látni.

A minőségi szűrő bekapcsolásához nyissa meg a Twittert, és koppintson a képernyő alján lévő csengőre az Értesítések idővonalának megnyitásához.

Ezután érintse meg a fogaskereket a jobb felső sarokban a beállítások eléréséhez.

Ezután érintse meg az „Értesítések” lehetőséget.

Végül kapcsolja a „Minőségi szűrőt” „Be” állásba.

A speciális szűrők engedélyezése

Ha jobban szeretné szabályozni a szűrőket, a Speciális szűrők a megfelelő helyen állnak. Ismét nyissa meg a Twittert, és érintse meg a harang ikont a képernyő alján.

Érintse meg a fogaskereket a jobb felső sarokban.

Most érintse meg az „Értesítések” lehetőséget.

Ezután érintse meg a „Speciális szűrők” elemet az összes aktiválható szűrő listájának megtekintéséhez.

Néhány szűrő közül választhat, és mindegyik részletesebben szabályozza, hogy ki jelenhet meg az értesítések idővonalán. Válassz bölcsen. Miután kiválasztotta a kapcsolót „Be” állásba állítva, érintse meg a „Kész” gombot.

A Twitter lehetővé teszi, hogy új fiókkal elnémítsa az olyan személyek értesítéseit, akiket nem követ, akik nem követnek téged, új fiókkal, akiknek alapértelmezett profilfotójuk van, akik nem erősítették meg e-mail-címüket, vagy akik nem erősítették meg telefonszámukat.

És ez minden. Gratulálunk, visszavette az irányítást afelől, hogy ki ütheti bele az orrát a napjába.