Hogyan lehet automatikusan rögzíteni a játék csúcspontjait bármilyen GPU-val

Gyors linkek

Kulcs elvitelek

  • A legtöbb játékkiemelő szoftver csak olyan eseményeket jelöl meg, amelyek a teljes felvétel során történnek, vagy manuálisan gyorsbillentyűkkel rögzítheti őket.
  • Az Outplayed egy eseményalapú kiemelés-rögzítő alkalmazás, amely automatikusan rögzíti a játékon belüli eseményeket, például haláleseteket, leütéseket és fejlövéseket.
  • A GeForce Experience-szel ellentétben nincs szükség Nvidia GPU-ra az Outplayed használatához.

Míg sok PC-játékos a GeForce Experience segítségével rögzíti a játék legfontosabb eseményeit, a szoftverhez Nvidia GPU szükséges. Szerencsére az Outplayed bármilyen grafikus kártya márkával képes automatikusan megörökíteni a csúcspontokat.

Miért rossz a legtöbb Highlight Capture alkalmazás?

Ha valaha is hallott a „clip it” kifejezésről, akkor tudni fogja, hogy valóban nincs olyan játékrögzítő alkalmazás, amely ezt automatikusan megteheti helyetted. Az Nvidia GeForce Experience automatikusan képes rögzíteni a csúcspontokat, de van két nagy hátránya is: csak néhány népszerű játék támogatja, és Nvidia GPU-ra van szükség.

  Minden Microsoft Teams billentyűparancs és használatuk

Bár a játékmenetet rögzítheti Windows rendszeren, a legtöbb alternatív kiemelő alkalmazás megköveteli, hogy megnyomjon egy gyorsbillentyűt az elmúlt néhány másodperc vagy perc rögzítéséhez. Ezt könnyen elfelejtheti, ha a játékra koncentrál.

Egyes kiemelt alkalmazások címkézték a kiemeléseket, de ezekhez a teljes munkamenetet rögzíteni kell. Így hatalmas fájl áll rendelkezésére, és át kell válogatnia a felvételeket, hogy megtudja, melyik klip melyik meccsből származik.

Az Outplayed használata a játék csúcspontjainak rögzítéséhez

Overwolf

Az általam kipróbált számos kiemelt alkalmazás közül az Outplayed jobban teljesít, mint bármelyik másik. Eseményalapú rögzítést használ; mint például a halálesetek, a leütések és a fejlövések rögzítése.

A játékmenet után megnyíló felhasználói felülettel is rendelkezik, így mindent szerkeszthet, menthet és feltölthet az alkalmazásból. Alig van ütés a teljesítményben, bár az alacsonyabb kategóriás rendszerek érezhetik a hatást.

Az Nvidia megköveteli a fejlesztőktől, hogy implementálják a kiemelő funkciót a játékukban, de az Outplayed szoftvere képes felismerni ezeket a játékon belüli eseményeket. Így az Outplayed több mint 2000 játékot támogat, és közössége szavaz a következő játékról, amelyet támogatni kell.

1. Telepítse az Outplayed programot

Ha szeretné használni az Outplayed alkalmazást, szerezze be a Overwolf alkalmazásbolt. Csak töltse le és futtassa a végrehajtható fájlt, amely telepíti az Outplayed alkalmazást.

Érdemes lehet a GeForce átfedést is letiltani az átfedő gyorsbillentyűk elkerülése érdekében.

  A 9 legjobb ingyenesen játszható játék Nintendo Switchhez

2. Győződjön meg arról, hogy játéka támogatott

Az Outplayed támogatja a legtöbb online többszereplős játékot, amelyeknek van versengő oldala is. Ez azt jelenti, hogy ha az Ön által játszott játék népszerű, és a szokásos kill, death és asszisztens eseményei vannak; valószínűleg támogatja.

A játék első indításakor egy felugró ablak jelenik meg, amelyben kiválaszthatja, hogy rögzíti-e a teljes munkamenetet, manuálisan rögzíti-e, vagy ha támogatja, akkor az automatikus rögzítést szeretné-e használni. Ez bosszantó lehet, de a beállításoknál a bal felső sarokban található Értesítések lapon kikapcsolhatja.

Ellenőrizheti a beállításokat, kattintson a + gombra, és keresse meg a játékot, ha az Outplayed még nem észlelte. Ha rákattint a játékra a Saját játékok listán, akkor szerepelnie kell egy Automatikusan rögzített események szakasznak, ha az Outplayed támogatja azt a játékhoz.

Például az Apex Legends nyolc olyan eseményt tartalmaz, amelyek elindíthatják az automatikus rögzítést.

Amíg a beállítások között tartózkodik, érdemes lehet kikapcsolni az Open Outplayed funkciót, ha a játék véget ér, arra az esetre, ha ez a funkció bosszantana. Azonban kényelmesnek találom, így nem felejtem el elmenteni a jó klipeket.

3. Testreszabhatja a kiemelt eseményeket

Abban az esetben, ha nem szeretne lemaradni olyan pillanatokról, amelyek az eseményhez kötődnek vagy azután történnek, testreszabhatja az események előtti és utáni időtartamát.

  A 14 legjobb projekttervezési sablon a teljesítések és szakaszok dokumentálásához

Az események testreszabásához lépjen a beállításokhoz a bal alsó sarokban található fogaskerék ikonon keresztül, majd kattintson a testreszabni kívánt játékra. A játék beállításaiban kattintson a Speciális beállítások elemre az eseménycsúszkák megnyitásához, és válassza ki, hogy mennyi legyen az előtte és utána időtartam. Bár az idő nagy részében az alapértelmezett beállítások nagyon jók.

Ha aggódik a tárhely miatt az összes automatikus rögzítés mellett, beállíthat tárhelykorlátot. Törli a legrégebbi klipet, ha túllépi a korlátot. Ne aggódjon, a csillag ikonra kattintva kedvencek közé helyezheti a klipet, így az nem törlődik.

4. Tekintse át, mentse vagy szerkessze a kiemeléseket

Ha végzett a játékkal, az Outplayed automatikusan megnyílik a játék bezárása után, így ne felejtse el átnézni és kedvencei közé helyezni a klipjeit.

Az Outplayed tudja, ha új meccset kezdtél. Ez azt jelenti, hogy a klipjei nem keverednek össze. A játék és dátum szerint is rendezhetsz, ha régebbi klipet keresel.

Ha egy klip túl hosszú, megnyithatja a szerkesztőben, vagy a Gyorsszerkesztés gombra kattintva gyorsan elmentheti új klipként.

Ez nem törli az eredeti klipet, hanem egy új klipet hoz létre, amely akkora hosszúságú, mint ahogyan szerkesztette.

A klipet át is nevezheti, hogy könnyen megtalálja a fájlkezelőben, ha manuálisan szeretné feltölteni. Ha a klip helyére szeretne eljutni a Fájlkezelőben, kattintson a mappa ikonjára a bal felső sarokban a csillag ikon mellett.

Mostantól manuálisan feltöltheti játékmenetét a YouTube-ra, a Twitterre, a Facebookra vagy bárhová, ahol meg szeretné osztani a klipjeit. Reméljük, hogy élvezni fogja az Outplayed használatát, és soha nem hagyja ki játékai legjobb pillanatait.