A 9 legjobb ingyenesen játszható játék Nintendo Switchhez

Miután annyi pénzt költött egy Nintendo Switch vásárlására, valószínűleg nincs elég pénze ahhoz, hogy megvásárolja az összes kívánt játékot.

Szerencsére a Nintendo eShopnak van megoldása: ingyenesen játszható játékok. Sok nagyszerű játékot letölthet és elkezdhet játszani anélkül, hogy egyetlen fillért költene.

Íme néhány a legjobb ingyenesen játszható játékok közül, amelyeket Nintendo Switchen szerezhet be.

Sokáig tartott, de 2022-ben végre láthattuk először a Fall Guys-t a Nintendo Switchen. A jó hír az, hogy a Fall Guys ingyenesen játszható játékként jelent meg. Megérte a várakozás? Ezt valószínűleg neked kell eldöntened.

Ami igaz, az az, hogy ez a játék még mindig buta, bájos és szórakoztató. Te irányíthatod a saját Fall Guy-dat, amelyet testreszabhatsz különböző skinekkel, kiegészítőkkel és hangulatjelekkel.

Számos különböző játékot is játszhat egyedül, véletlenszerű játékosokkal vagy barátokkal és családdal. A fő cél a lehető legtöbb minijáték legyőzése, és tapasztalatszerzés, Kudos (a játék játékbeli pénzneme) vagy Crowns megszerzése.

Bár a Fall Guys ismétlődőnek érezheti magát, ha túl sokáig játssza, mégis kellemes játék a szabadidőben, vagy amikor olyasvalamivel szeretnél játszani, amihez nem kell sok jártasság.

Ha szereted a Pokémonokat, a rejtvényeket és az ingyenes játékokat, biztosan szeretni fogod a Pokémon Café ReMixet. A korábban Pokémon Café Mix néven ismert játék segítségével saját kávézódat kezelheted, és ételeket és italokat szolgálhatsz fel a hozzád látogató Pokémonoknak.

A játékmenet meglehetősen egyszerű: leginkább ügyfeleit kell ellátnia, és el kell vinnie a kívánt ételeket. Ezeket az ételeket rejtvények megoldásával és a megfelelő alapanyagok felhasználásával készíted. Ha egy Pokémon szereti a szolgáltatásaidat és a kávézódat, akkor akár elkezdhet dolgozni is.

Nyilvánvaló, hogy ez a játék nem neked való, ha inkább versenyképes játékos vagy. De ha másfajta Pokémon-élményre vágysz, és egy kellemes kikapcsolódásra vágysz, akkor próbáld ki. Végül is a játék ingyenesen letölthető Nintendo Switchre, és játszhat okostelefonján is.

  Hogyan lehet bekapcsolni a profilnézeteket a TikTokon, és ellenőrizni, hogy ki nézett meg

Biztosan hallottál már a Yu-Gi-Oh-ról! korábban, de tudtad, hogy van egy játék, amivel ingyen játszhatsz a konzolodon? A Mester Párbaj mindent elhoz, ami Yu-Gi-Oh! szórakoztató és versenyképes a Nintendo Switchhez.

Csakúgy, mint a szokásos Yu-Gi-Oh!, a Master Duel lehetővé teszi, hogy saját paklit készítsen sok kártyával a kereskedési kártyajátékból. Ezután a paklidat a világ különböző pontjain lévő játékosok ellen használhatod, hogy különböző rangokat érj el. Vagy viheted a paklidat Solo módba, ahol a számítógép ellen játszhatsz, és sok jutalmat szerezhetsz.

Bár a játék igazán szórakoztató, érdemes megemlíteni, hogy már az elején nem fogsz hozzáférni ezekhez a kártyákhoz. Sok más kereskedési kártyajátékhoz hasonlóan Önnek is fizetnie kell több kártya feloldásának lehetőségéért. Sőt, a legversenyképesebb paklik némelyike ​​ugyanabból a kártyából két vagy akár három másolatot is igényel, ami a legtöbbünk számára kissé nehéz – és drága – lehet.

Tehát bár a játék ingyenes, a mikrotranzakciók tönkretehetik az élményt. A jó hír az, hogy amikor elkezded, a játék jó mennyiségű gyöngyszemet ad neked, így képes leszel egy nagyon jó paklit építeni anélkül, hogy egy fillért költenél.

Ki mondta, hogy a Tetris és a Battle Royale játékok nem keverednek jól egymással? A Tetris 99 a klasszikus Tetris játék online változata. Ebben akár 98 másik játékossal is versenyezhetsz.

A játékmenet megegyezik a hagyományos Tetris játékmenetével, ezért a cél az, hogy a táblát a lehető legtisztábban tartsa úgy, hogy a téglákat sorokba rendezi, hogy eltűnjenek. Az egyik legfontosabb különbség az, hogy „szemetet” küldhet más játékosoknak, hogy megszüntesse őket. Persze ezt könnyebb mondani, mint megtenni.

Meglepő módon a Tetris 99 versenyképessége igazán szórakoztató élménnyé teszi a játékot. Ráadásul a játék megnyerése sokkal elégedettebb.

Érdemes megjegyezni, hogy bár a Tetris 99 technikailag ingyenes, a játékhoz Nintendo Switch Online előfizetésre lesz szükséged. Ha már előfizettél, akkor érdemes megnézni ezt a játékot.

A Fortnite egy olyan játék, amelyet nem kell bemutatni. Ez a játék olyan népszerűvé vált, hogy a szórakoztatóipar más népszerű neveivel, például Ariana Grande-val, Marvel-lel és Dragon Ball-lal társul.

  11 legjobb ujjlenyomatos ajtózár 🔐A jobb biztonság és ellenőrzés érdekében

A Fortnite az egyik legnagyobb elérhető online többjátékos és Battle Royale játék, és ennek egyik oka az, hogy a játék teljesen ingyenes.

Bármit vásárolhatsz a skinektől a hangulatjelekig és a csatajegyekig a játékon belüli pénznem, a V-Bucks használatával – amelyet játszva vagy valós pénzzel is megszerezhetsz –, de erre nincs szükséged a játékhoz, és kis móka.

A Fallout Shelter egy olyan Fallout játék, amilyet még soha nem látott. Ahelyett, hogy tudásod és fegyvereid birtokában fedeznéd fel a pusztaságot, egy páncélszekrényt kezelsz, és boldogan (és életben) tartod a bent élőket.

Minden személynek vagy lakónak különböző statisztikái vannak, amelyek segítenek a trezor megfelelő működésében. A KÜLÖNLEGES statisztikáiktól függően a lakók segíthetnek víz, energia vagy szórakozás előállításában.

És természetesen, mivel még mindig egy posztapokaliptikus világban élsz, egyes lakók jól tudnak harcolni, ami nagyszerű, ha meg kell küzdened az alkalmi fertőzésekkel.

A Fallout Shelter nem egy akciódús játék, de ha a vezetői szimulátorok iránt érdeklődik, és szeretné felfedezni a pusztaságot, életben tartani a lakókat, és teljes mértékben működőképes létesítménysé bővíteni a páncéltermét, ez a játék szórakoztató és játékban marad. a Nintendo Switchen vagy okostelefonon.

Ha nem akarsz kávézót vezetni a Pokémonok számára, mindig megpróbálhatod harcra késztetni őket egy arénában. A Pokémon Unite egy érdekes többszereplős játék, amelyben irányíthatod a Pokémonokat, és online harcolhatsz más játékosok ellen.

A játék mechanikája nagyon hasonlít az olyan játékokhoz, mint a League of Legends, így valószínűleg már tudod, hogy ez a játék neked való-e vagy sem. Belépsz egy arénába négy másik játékossal, és elkezdesz harcolni egy másik csapattal.

A harcrendszer teljesen eltér a fő Pokémon játékokétól, ezért ne várja el, hogy a tűz típusú Pokémonok rendkívül hatékonyak legyenek ellenfeled víz típusú Pokémonjaival szemben. Ehelyett a képességeidre és a különleges mozdulataidra kell hagyatkoznod az ellenfél legyőzéséhez.

  18 jövedelmező kriptopartnerprogram, amellyel csatlakozhat és pénzt kereshet 2022-ben

A Pokémon Unite az egyik legjobb MOBA-játék, amellyel ma játszhat. Nagyon jól fogod érezni magad, ha a Pokémon franchise rajongója vagy.

Akár szereted a Kirbyt, akár játszani szeretnél valamit a barátaiddal, a Super Kirby Clash tökéletes játék Nintendo Switchedhez.

Ez az ingyenesen játszható játék a Kirby Clash Deluxe nevű 3DS-játék szellemi utódja. Három másik játékossal kell összefognia, hogy elinduljon egy küldetésben, hogy legyőzze a gonosz főnököket.

Ön és csapatai választhatnak egy eltérő képességű Kirby-változatot. Például megállíthatja az időt, meggyógyíthatja csapattársait, vagy sok kárt okozhat a főnökökben.

Küldetéseid során különféle jutalmakat szerezhetsz fegyvereid fejlesztéséhez vagy további küldetések feloldásához. Összességében a Super Kirby Clash egy aranyos játék, amely számtalan órányi szórakozást biztosít barátaival és családjával.

Szereted a focit és a gyors autókat? Miért nem rakod össze őket és játszol egy kis Rocket League-et? Ez az ingyenesen játszható játék 2020 óta az egyik legnépszerűbb többjátékos játék, és ennek jó oka van.

A szabályok egyszerűek. A kedvenc autóddal belépsz a futballpályára, és az a feladatod, hogy minél több gólt szerezz. Ha autóval focizunk, akkor a játék egyszerre szórakoztató és nehéz, de sokkal kifizetődőbb, ha gólt szerez.

Jó szórakozást pénzköltés nélkül

A mai korban nagyon könnyű igazán menő videojátékokkal játszani egy fillér ráfordítása nélkül, és ez alól a Nintendo Switch sem kivétel. Kipróbálhatja ezen játékok bármelyikét, és megnézheti, melyiket szereti. Természetesen mindig óvatosnak kell lennie a mikrotranzakciókkal, mert így keresnek pénzt az ingyenesen játszható játékok.