Hogyan küldhet üzenetet magának a WhatsApp-on

Előfordulhat, hogy olyan üzenetekkel, mémekkel, videókkal vagy más információkkal találkozik a WhatsApp-beszélgetésben, amelyeket el szeretne menteni későbbi használatra. Lehetősége van az üzeneteket csillaggal megjelölni, hogy az adott üzeneteket könyvjelzők közé helyezze, és később újra megtekintse őket. A csillagozott üzenetek azonban hamarosan zsúfolttá válhatnak, és megkívánhatják a régi csevegések újralátogatását. A WhatsApp erre már régóta kínál egy másik megoldást, de az rejtve maradt, és nem mindenki számára könnyen elérhető. És most a Meta tulajdonában lévő üzenetküldő óriás minden felhasználó számára elérhetővé teszi az „üzenetet küldjön magának” funkciót, amely hasznos kiegészítője a WhatsApp szolgáltatásainak arzenáljának. Ha észrevette ezt az új funkciót a névjegyek ablakában, vagy szeretné megtanulni a jegyzetek, fényképek vagy egyebek egyszerű mentésének módját, hadd magyarázzam el, hogyan „üzenhet magának” a WhatsApp-on.

Hogyan írj SMS-t a WhatsApp-on (2022)

A WhatsApp által nemrégiben bevezetett hivatalos módszeren kívül egy megoldást is beiktattunk arra, hogy az üzenetküldő alkalmazásban beszélgetést kezdeményezzen önmagával. Ez azt mondta, merüljünk bele.

Használja a WhatsApp Üzenet küldése funkciót

A WhatsApp-felhasználók számára az Ön üzenete funkció önmagában nem új. Az a lehetőség, hogy a WhatsApp URL-link használatával üzeneteket küldjön a saját telefonszámára, a leghosszabb ideig elérhető. De nem mindenki szeretne egy URL-t használni a funkció használatának megkezdéséhez, így a vállalat most beépítette ugyanezt az üzenetküldő alkalmazásába. A következőképpen találhatja meg és használhatja az üzenetküldő funkciót a WhatsApp alkalmazásban iPhone és Android rendszeren:

  Javítsa ki az Androidon nem megjelenő WhatsApp állapotot

1. Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást, és kattintson az „Új csevegés” gombra a jobb alsó sarokban. A névjegyzékben megtalálja saját telefonszámát „Üzenetet küld magának” címkével.

Megjegyzés: A csevegés elindításához érintse meg a kapcsolati számát, de lépjen a következő lépésre, és kövesse a folyamatot ennek megfelelően, hogy ne kelljen látnia telefonszámát a csevegőablakban.

2. Ez egy opcionális lépés, de azt javasoljuk, hogy lépjen a „Kapcsolatok” alkalmazásba iPhone vagy Android telefonján. Ezután mentse el személyes telefonszámát a készülékére.

3. Ha elmenti telefonszámát, akkor a kapcsolattartó neve megjelenik az „üzenetet küldjön magának” csevegésben, így könnyebben nyomon követheti azt. Mostantól szövegeket küldhet magának emlékeztetőként, teendők listájaként, vagy megoszthat fájlokat az interneten és a mobileszközön a csevegőablak segítségével.

4. Valahányszor meg akarja őrizni a fényképeket vagy videókat, egyszerűen érintse meg a média melletti „tovább” gombot a csevegőablakban. Ezután válassza ki az „üzenetet küldjön magának” csevegést a WhatsApp névjegylistájából.

5. És itt van! Amint itt látható, az „üzenetet küldj magadnak” csevegést használtam, hogy megosszam magammal a cikkekhez tartozó képernyőképeket. Ezután elérhetem őket a WhatsApp Weben keresztül. Ebben a csevegőablakban még fontos ötleteket, megbeszéléseket és egyéb fontos információkat is megosztok. Ebben a csevegésben akár hangjegyzeteket is küldhet magának.

Hozzon létre egyéni WhatsApp csoportot, hogy üzenetet küldhessen magának

Bár az üzenetet a világ minden WhatsApp-felhasználójához eljuttatjuk, ezzel a megoldással könyvjelzőkről cseveghet az üzenetküldő alkalmazásban. Ez egy jól ismert hack, amelyet sokan évek óta használnak, ezért nézzük meg:

  Hogyan lehet visszaállítani egy archivált Whatsapp csevegési szálat
 • Először érintse meg az „Új csevegés” gombot a jobb alsó sarokban, majd válassza ki az „Új csoport” lehetőséget a következő oldalon.
 • 2. Most adjon hozzá egyetlen személyt ehhez az új csoporthoz, amelyet létrehoz. Lehet ez bárki, egy közeli barát vagy a másodlagos telefonszám. Ezután nevezze el a csoportot (én elneveztem a mentett üzeneteket a csoportomnak, mivel szövegek, fényképek és videók könyvjelzőzésére használom), és érintse meg a „pipa” gombot a jobb alsó sarokban.

  3. Miután létrehozta a csoportot, érintse meg a csoport nevét a tetején a beállítási oldal megnyitásához. A csoportbeállítások oldalon megtalálja a résztvevők listáját. Itt nyomja meg hosszan a rajtad kívüli második résztvevő nevét.

  4. Ezután érintse meg az „Eltávolítás [participant name]” opciót a helyi menüben, amely a név hosszan lenyomásakor megjelenik. Ezután érintse meg az „OK” gombot a felugró ablakban a művelet megerősítéséhez.

  5. Most, ahogy az alábbi képernyőképeken is láthatja, Ön az egyetlen résztvevője a csevegésnek. Ezt a WhatsApp csoportos csevegést más tagok nélkül használhatja üzenetek küldésére, mémek, videók és egyebek mentésére.

  Elsősorban a könyvjelzőcsoportot használom fényképek, videók és egyéb fontos dolgok megosztására az interneten és a mobilon a WhatsApp használatával. Megoszthatok egy képet a WhatsApp-on a telefonomról, és letölthetem számítógépre a WhatsApp Web segítségével. Nagyon praktikus, igaz?

  WhatsApp Üzenetet küld magadnak – GYIK

  Tudsz üzenetet küldeni magaddal a WhatsAppban?

  Igen, könnyedén küldhet szöveges üzeneteket a WhatsApp-ban a 2022 novemberében bevezetett új „Üzenetet küld magának” funkció segítségével. Lehetővé teszi, hogy 1:1-es beszélgetést kezdeményezzen önmagával üzenetek, fényképek/videók és egyebek mentéséhez.

  Mi történik, ha üzenetet küldesz magadnak a WhatsApp-on?

    WhatsApp Hívja az Egyesült Arab Emirátusokat és Dubait

  A WhatsApp által bevezetett új üzenetküldési funkció 1:1 csevegést hoz létre a felhasználóval, és lehetővé teszi számukra szövegek küldését, listák létrehozását, emlékeztetők beállítását és fontos információk mentését. A WhatsApp szerint az „üzenetet küldhet magának” csevegőablakokkal hangjegyzeteket, fényképeket, videókat és egyéb tartalmakat küldhet magának megőrzés céljából.

  Küldjön üzenetet magának, hogy mentse a szövegeket a WhatsApp-on

  Tehát igen, ez minden, amit tudnia kell a WhatsApp-hoz hozzáadott „üzenetet küldjön magának” csevegési funkcióról. Külön helyet biztosít a szövegek, fényképek és videók mentésére, hasonlóan a legtöbb más üzenetküldő alkalmazás mentett üzenetek részéhez, mint például a Telegram, a Slack és egyebek. Könnyen használható, és lehetőséget kínál az ötletek, a közelgő feladatok és a fontos tartalmak biztonságos lejegyzésére. Az üzenetküldő chatekben az összes tartalom is kereshető, így könnyedén megtalálhatja a dolgokat. Sőt, amíg itt tartózkodik, tanulja meg, hogy a WhatsApp közösségek hogyan hasonlíthatók össze a csoportokkal, vagy hogyan kell használni a WhatsApp-ot több eszközön. Ez azt jelenti, hogy hogyan használja a WhatsApp üzenetküldési funkcióját? Mondja el nekünk az alábbi megjegyzésekben.