Hogyan csatlakozhatok egy Zoom-találkozóhoz telefonon

Az online találkozóeszközök általában lefedik az összes használt platformot, azaz az asztali platformokat (Windows, macOS és Linux) és a mobilplatformokat (iOS és Android). A Zoom rendelkezik asztali alkalmazásokkal, mobilalkalmazásokkal, és van egy webalkalmazása, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy egy modern asztali böngészőből fogadjon Zoom-megbeszélést vagy csatlakozzon hozzá.

A Zoom működése általában saját alkalmazásra vagy böngészőre támaszkodik, azonban van egy másik módszer is, amellyel csatlakozhat egy Zoom-találkozóhoz; betárcsázás.

Zoom találkozó telefonon

Csatlakozzon a Zoom találkozóhoz telefonon

A Zoom lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy telefonon csatlakozzanak egy értekezlethez. Ez lehetővé teszi számukra, hogy lemondjanak a Zoom alkalmazás telepítéséről, és egyszerűen felhívjanak egy telefonszámot, hogy beléphessenek a megbeszélésre. Ahelyett, hogy WiFi hálózaton vagy 3G vagy 4G hálózaton keresztül internetezne, a felhasználó hálózati hívást kezdeményez. A betárcsázós mód okostelefonról, illetve hagyományos asztali telefonról vagy vezetékes telefonról is használható.

Állítsa be a telefonszámot a Zoom értekezlethez

A Zoom nem rendel automatikusan betárcsázószámot minden értekezlethez. Az értekezlet kezdete előtt be kell állítani, és meg kell osztani a résztvevőkkel. A Zoom-találkozó telefonszámának beállításához a házigazdának kell;

Legyen profi Zoom fiókod
Iratkozzon fel az Audioterv-kiegészítőre

Csatlakozzon a Zoom találkozóhoz telefonon

Ha telefonon szeretne csatlakozni egy Zoom értekezlethez, a felhasználónak csak a telefonszámra és az értekezlet jelszavára van szüksége.

Tárcsázza a találkozó telefonszámát. Ennek szerepelnie kell a meghívóban, vagy megteheti nézd meg itt.
Győződjön meg arról, hogy készen áll az értekezlet azonosítója.
Adja meg a Meeting ID számát, és fejezze be a Hash/Pound szimbólummal.
Adja meg a résztvevő azonosítóját, ha rendelkezik ilyennel. Ha nem, nyomja meg a Hash/Pound szimbólumot a lépés kihagyásához.
Ha a rendszer kéri, írja be a találkozó jelszavát, majd nyomja meg a Hash/Pound szimbólumot.
Várja meg, amíg a házigazda beengedi Önt a találkozóra.

Következtetés

A Zoom ingyenes csomagjai meglehetősen korlátozottak, de az értekezlet résztvevőinek nincs szükségük rá, ha betárcsáznak. A megbeszélések házigazdái is betárcsázhatnak egy megbeszélésre. Az egyetlen különbség az, hogy egy extra kódot kell megadniuk, de a folyamat többi része többé-kevésbé ugyanaz. A hátránya, hogy korlátozott kezelőszervei vannak, azaz elnémíthatja és feloldhatja saját magát. Más vezérlők (beleértve a videó- ​​és képernyőmegosztást) nem lesznek elérhetők.