Hogyan bírja?

Ez a Nexcess WordPress Hosting magas szintű áttekintése, amely bemutatja annak funkcióit és az általános ajánlatot, hogy segítsen a megfelelő hívásban.

A WordPress a legtöbb ember számára elérhető tartalomkezelő rendszer (CMS). Egyszerű, számtalan beépülő modulja van mindenre, és élénk közösség kínál megoldásokat a leggyakoribb problémákra.

Mindazonáltal minden jól működik, amíg nem, és ezekben a pillanatokban ijesztőnek tűnik olyan lövészárkokból előbújni, amelyekről nem is hitte volna, hogy létezik.

Ezért a felügyelt WordPress-tárhelyet mindig azoknak ajánlom, akik nem eléggé technológiában jártasak, vagy túl elfoglaltak ahhoz, hogy másra összpontosítsanak.

Felesleges WordPress tárhely

A Nexcess a Liquid webtől származik, amely a hosting iparág veteránja. Ez teljes mértékben felügyelt WordPress-terveket kínál csúcsminőségű támogatással.

Néhány szolgáltatás a következőket tartalmazza:

 • Automatikus alapvető WordPress frissítések
 • Napi biztonsági mentések
 • 1-Kattintson a rendezésre
 • Ingyenes SSL
 • Optimalizált PHP
 • Felesleges CDN
 • TinyPNG integráció
 • Object Cache Pro
 • 24/7/365 Támogatás
 • 99,998%-os rendelkezésre állási garancia
 • Plugin teljesítményfigyelő
 • iThemes Security Pro
 • iThemes Sync
 • Qubely Pro
 • WPMerge

Csak hogy tudd, a lista utolsó négye prémium bővítmény, amely minden Nexcess-előfizetéshez ingyenes.

Ezen kívül igényt tarthat ingyenes migrációra, és választhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is, ha másképp érzi magát.

Hogyan kezdjünk neki a Nexcessnek?

Ez attól függ, hogy van-e már WordPress-projektje, vagy újrakezdi-e.

Az első esetben mindössze annyit kell tennie, hogy megvásárolja az előfizetést, és felveszi a kapcsolatot a Nexcess ügyfélszolgálatával, hogy a webhelyet a szervereikre vigye át.

Ezt követően adja hozzá a regisztrált domain nevet a Nexcess portálhoz.

Ezután a domainjét a Nexcess névszerverekre kell irányítania. A névszerverekről és a folyamatról utólag megkérdezhetjük a migrációs csapatot.

Ez azonban a domain regisztrátorától függ, és nem tartalmaz mást, mint néhány sor beillesztését a DNS-rekordokba.

Ezenkívül kérjen segítséget a regisztrátor támogatásától, vagy tekintse meg a dokumentációjukat.

Az újoncok számára közvetlenül kezdheti, ha hozzáad egy domaint a Nexcess irányítópultjához, és kövesse a fent leírt folyamatot.

  Hogyan lehet kijavítani, hogy a Google Meet kamera nem működik

Előnyök és hátrányok: szükségtelen WP-tárhely

Néhány funkció jobbá teszi a Nexcess-t, mint az olcsóbb alternatívái. Ezenkívül ellenőrizni fogjuk, hogy hiányzik-e valami, vagy nincs-e olyan üzlettörés, amely második gondolatot válthat ki.

Plugin Performance Monitor

Személy szerint úgy érzem, a legnagyobb előnye annak, hogy WordPress projektje a Nexcessnél van, a Plugin Performance Monitor.

A WordPress mag, a csupasz-csont telepítés meglehetősen biztonságos, és önmagában is nagyon gyorsan működik. De a dolgok kezdenek lelassulni, ahogy hozzáadunk tartalmat.

Ezek a módosítások magukban foglalhatják nehéz témák, beépülő modulok stb. használatát. A beépülő modulok teljesítményfigyelője úgy oldja meg ezeket a problémákat, hogy világos képet ad a módosítások hatásáról.

Ez segít azonosítani a tettest, hogy megtaláljuk az igényeinknek leginkább megfelelő megoldásokat vagy alternatívákat.

Vizuális összehasonlítás

A Visual Compare egymás mellett mutatja meg a különbséget a bemutató hely és az élő között.

Ezzel a beépülő modulok automatikusan frissülnek a háttérben, ha nem változtatja meg drámaian a megjelenést, vagy az élő webhely frissítése előtt meg kell várnia a jóváhagyását.

Ezeket a változtatásokat az állomáshelyen végzik el, hogy áttekintsék őket, és rengeteg munkát takarítanak meg minden alkalommal, amikor egy bővítmény frissül.

iThemes Security Pro

Egy másik kiváló szolgáltatás, amely a csomagban található, az iThemes Security Pro. Ez a prémium bővítmény megnyitja az utat a robusztus biztonsághoz, függetlenül a webhely méretétől.

Lehetővé teszi a szerepkör alapú vezérlést a WordPress csapata számára, megakadályozza a brute force támadásokat, fokozza a bejelentkezési biztonságot, és még sok minden mást, amit az iThemes Security Pro áttekintésében megtekinthet.

Barátságos támogatás

Amit külön meg kell említeni, az a gyors támogatásuk.

Kétszer pingáltam az értékesítési osztályukat egy értékesítés előtti csevegésre, miközben ezt a specifikációs adatlapot írtam, és a támogató személy (Mr. Nolan) gyorsan válaszolt.

Ráadásul ez nem tartozott azok közé a beszélgetések közé, ahol a vezetők túlságosan eladnak hangzanak, és minden eszközzel megpróbálták lezárni az üzletet.

Összességében a válaszok részletesek, pontosak voltak, és a viselkedés is megfelelő volt.

Automatikus skálázás és egyebek…

Az automatikus skálázás életmentő lehet egy felhasználóbarát webhely bemutatásában pillanatnyi forgalmi kiugrások idején.

Minden Nexcess-előfizetés havi 24 órás ingyenes automatikus skálázást kap. Ezt követően ez a szolgáltatás 0,10 USD/perc számlát számláz 30 percenként, és legalább 3 USD díjat számít fel, ha aktív marad.

  A személyes kiberbiztonság 10 legfontosabb alapja, amit tudnia kell

Néhány további finomság:

 • iThemes Sync: Hasznos több WordPress webhely kezeléséhez.
 • Qubely Pro: Gutenberg blokkok prémium könyvtára.
 • WP Merge: Adatbázis-egyesítés felülírás nélkül.
 • Nexcess CDN: Gyorsabb kézbesítés a globális közönség számára.

Mindezek a funkciók (és még sok más) kiemelik a Nexcess-t az átlagos WordPress gazdagép közül. Vegye figyelembe a mindig jelenlévő támogatást, és az egyszerűség és a teljesítmény nyerő kombinációja lesz.

Néhány „hátrányhoz”…

Korlátozott sávszélesség

Ez sokak figyelmét felkelti majd; ahogy néhányan közülünk megszoktuk, hogy korlátlan sávszélességet látunk.

De gyakorlatilag nincs olyan, hogy korlátlan a web hostingban. Mindennek van egy méltányos használatára vonatkozó záradéka. A Nexcess WordPress-csomagokban felsorolt ​​sávszélesség-korlátok pedig több mint elegendőek.

A környezet szempontjából a WP Engine, egy másik prémium WordPress gazdagép 50 GB-os sávszélességet bocsát ki a kezdőcsomagjában (20 USD havonta), és akár 500 GB-ot is elér havi 193 USD-s előfizetés esetén.

Éppen ellenkezőleg, 2 TB (~2048 GB) sávszélességet kap a Nexcess bevezető WordPress csomagjával.

Egyszerűen fogalmazva, a korlátozott sávszélesség nem jelent problémát.

Nincsenek hosszú távú tervek

Míg néhány webtárhely (például az A2-tárhely) két- és háromévenkénti előfizetéssel is rendelkezik, amelyek jövedelmező kedvezményeket kínálnak, a Nexcess az éves szinteken áll meg.

Következésképpen az ár nem esik túl egy bizonyos ponton, és rosszul néz ki (első fizetésre) néhány versenytárshoz képest.

Ezeket az apróbb hátrányokat leszámítva személy szerint a Nexcess-t egy jól lekerekített tárhelynek tartom, amelynek az előfizetés teljes élettartama alatt teljesítőképesnek kell lennie.

Árazás

Ez első látásra zavaró lehet, különösen egy ideiglenes ajánlat esetén.

Tehát nézzük meg ezt a bevezető csomagnál, a Sparknál.

A bevezető csomag ára havi 13,3 dollár az első három befizetésre. Utána havonta 19 dollár.

Az éves szintek kedvezményesebbek, egyszerre 190 dollárt számláznak, ami havi 15,83 dollárt tesz ki. Ezzel két hónapot takaríthat meg az éves fizetéseken, ajánlatok nélkül (mint a képeken) havi szinten.

Ennek ellenére az éves befizetések megtakarítanak néhány dollárt (ha nem a teljes két hónapot).

Felesleges alternatívák

A Nexcess jó abban, amit csinál; azonban van még néhány lehetőség, amire figyelnie kell.

  Hogyan rögzítsük a böngészőt az iPhone-on

#1. Kinsta

A Kinsta teljes mértékben felügyeli a WordPress-tárhelyet, amelyet a Google felhő és annak szakértői támogatása működtet. Az alapterve majdnem kétszer olyan költséges, mint a Nexcess, a Kinstának mégis sok rajongója van.

Az interneten található pozitív vélemények miatt azt javaslom, hogy próbálja ki a Kinsta WordPress tárhelyet, ha a költségvetés nem jelent problémát.

Ennek ellenére figyelembe kell venni, hogy a Kinsta-előfizetéseket a webhely egyedi látogatásainak száma korlátozza, ellentétben a Nexcess-szel.

#2. Nyomható

A Pressable felhőalapú WordPress-tárhelyet is kínál, minden csomag látogatói korlátozásával.

Ez egy teljesen felügyelt szolgáltatás is, amely segít Önnek a munkájára összpontosítani, miközben a tárhelyszolgáltatással kapcsolatos fejfájásokat megoldja.

Érdekes módon a Pressable-t az Automattic vásárolta meg, a WordPress, a WooCommerce, a Jetpack stb. mögött álló elmék. Tehát ez egy WordPress-tárhely a WordPress csapattól, így vonzó ajánlat.

És meséltem már a Pressable 100%-os üzemidő-garanciájáról?

#3. A2 Hosting

Nincs kétségem az A2 hosting teljesítményével kapcsolatban, mivel teszteltük a WordPress-t A2 megosztott tárhelyen. A házon belüli optimalizálás kiváló teljesítményt nyújtott.

A Managed WordPress segítségével még több jóra és elkötelezett támogatására számíthat.

Ezenkívül az A2 Hosting a kezdeti 30 napos teljes visszatérítést követően arányos visszatérítést kínál a fel nem használt szolgáltatásokért.

Összességében ez lesz az én személyes ajánlásom, ha a Nexcess nem az Ön csésze teája.

Összegezve

A Nexcess által felügyelt WordPress tárhely nagyszerű az árához képest. A felsorolt ​​funkciók kiválónak tűnnek, és a 30 napos pénzvisszafizetési garanciával kockázat nélkül kipróbálhatod.

Emellett az összes felsorolt ​​alternatíva rendelkezik készpénz-visszatérítési szabályzattal is, és ez a legtöbb webtárhelynél bevett gyakorlat.

Végezetül nem szeretném úgy hagyni ezt a vitát, hogy ne említsek meg egy másik lehetőséget a WordPress–Cloudways üzemeltetésére.