Hogyan adhatsz hozzá Instagram-kiemeléseket anélkül, hogy a követők látnák a történetedet

Néha úgy szeretnéd kiemelni, hogy nem küldesz spammel követőidnek a Story frissítéseit az Instagramon.

Általában az egyetlen módja annak, hogy képeket és videókat adjon hozzá az Instagram Highlights-hoz, ha 24 órán keresztül közzéteszi őket a Story-ban. Szerencsére két különböző módon adhat hozzá képeket és videókat az Instagram Highlights-hoz anélkül, hogy követői látnák a Story bejegyzéseit.

1. Blokkolja történetét minden Instagram-követőjének elől

Bolondbiztos módja annak, hogy kedvenc emlékeidet spamküldés nélkül hozzáadd az Instagram Highlights-hoz, ha letiltod a Story-t a követői listájáról. Bár ez nem ideális, főleg ha hatalmas a követőid, de garantáltan működni fog.

Ezt a következőképpen teheti meg:

 • Ha van nyilvános Instagram-fiókja, először állítsa Instagram-profilját privátra. Ehhez lépjen a profiljához úgy, hogy megérinti profilképét a képernyő jobb alsó sarkában. Most érintse meg a három vízszintes vonalat a képernyő jobb felső sarkában, és lépjen a Beállítások és adatvédelem, majd a Fiók adatvédelme menüpontra. Érintse meg a kapcsolót, hogy fiókját privátra állítsa.
 • Most menjen vissza a Beállítások és adatvédelem oldalra, és koppintson a Hide Story and live elemre, amelyet a Ki láthatja a tartalmat fejléc alatt találja meg.
 • Koppintson a Történet elrejtése és élőben, és manuálisan válassza ki az egyes követőket, hogy elrejtse Instagram-sztoriját a követők elől.
 • Miután elrejtetted történetedet követőid elől, töltsd fel azokat a képeket és videókat, amelyeket hozzá szeretnél adni a Kiemelt tartalmakhoz. Javasoljuk, hogy egyszerre tegye közzé őket, hogy ne kelljen megismételnie ezt a fárasztó folyamatot.
 • Most nyissa meg az Instagram Story-t, és érintse meg a Kiemelés ikont a képernyő jobb alsó sarkában. Hozzáadhatja történeteit egy meglévő kiemeléshez, ha megérinti valamelyiket, vagy létrehozhat egy új kiemelést az Új elemre koppintva. Ha úgy dönt, hogy új kiemelést hoz létre, hogy bemutassa emlékeit a világnak, írja be a kiemelés nevét, válasszon borítót, és koppintson a Hozzáadás gombra. Végül érintse meg a Kész gombot.
 •   Hozzon létre egy kollázst, amelyet megoszthat az Instagramon az új elrendezési alkalmazással [iOS]

  Sajnos még nem végeztünk. 24 órát kell várnia, amíg a történetek felkerülnek a Kiemelt elemek közé. Miután a történeteket hozzáadtad az Instagram Highlights-hoz, visszaállíthatod Instagram-fiókodat nyilvánosra, és lehetővé teheted követőidnek, hogy ismét láthassák történetedet.

  2. Tegye közzé történetét, és azonnal törölje

  Bár a fenti módszer soha nem fog csalódást okozni, történetének elrejtése a követői elől időigényes feladat. Ha szeretnéd felvenni emlékeidet Instagram Highlights-hoz anélkül, hogy kéretlen üzenetet küldenél a történetednek, vagy blokkolnád a teljes követődet, van egy alternatív módszerünk, amelyet használhatsz.

  Az alábbi lépések végrehajtásával közzétehet egy történetet, majd azonnal törölheti:

 • Tegyen közzé egy képet vagy videót az Instagram Storyban. Ezután törölje Instagram-sztoriját a Továbbiak gomb megérintésével, és a Törlés lehetőség kiválasztásával.
 • Ismételje meg ezt a folyamatot az Instagram Highlights közé feltölteni kívánt tartalommal.
 • Most várjon 24 órát.
 • Nyissa meg Instagram-profilját, koppintson a háromsoros ikonra, majd koppintson az Ön tevékenységére.
 • Koppintson a Nemrég törölt elemre, majd koppintson arra a történetre, amelyet fel szeretne tölteni az Instagram Highlights közé.
 • Érintse meg a három pontot a képernyő jobb alsó sarkában, majd érintse meg a Visszaállítás lehetőséget.
 • Most nyissa meg Instagram-profilját, és érintse meg ismét a háromsoros ikont. Nyissa meg az Archívumot, válassza ki azt a történetet, amelyet fel szeretne tölteni a Highlights közé, és egyszerűen érintse meg a Kiemelés ikont a képernyő jobb alsó sarkában.
 •   Hogyan hozz létre egy Instagram közvetítési csatornát a követőid eléréséhez

  A követői spamküldésének napjai rég elmúltak

  Sajnos az Instagram még nem indított el egy olyan hivatalos módszert, amely lehetővé teszi, hogy tartalmat tegyen közzé az Instagram Highlights-ban anélkül, hogy a követői listáját spammelné.

  Szerencsére a fent említett két módszerrel továbbra is megoszthatja kedvenc pillanatait követőivel. Az egyetlen bökkenő az, hogy 24 órát kell várnia, függetlenül attól, hogy melyik módszert választja.