A 10 legjobb használható hordozható nyomtató [2023]

A legjobb hordozható nyomtatók listája gyors nyomtatási igényeinek megoldásához!

Nyomtatásra bármikor szüksége lehet🖨️. Ez az oka annak, hogy a kényelem érdekében az egyik legjobb hordozható nyomtatót kell maga mellett tartania.

A legjobb hordozható nyomtatók kiválasztása javítja a papírok, képek és nyugták nyomtatásának lehetőségét anélkül, hogy fizikailag csatlakozna a nyomtatóhoz. Ezek meglehetősen alkalmazkodó eszközök, amelyeket bárhová magával vihet könnyű és kompakt kialakításuk miatt.

Íme néhány kedvencem😍, ha a nagyszerű nyomatokról és a hordozhatóságról van szó.

Miért szeretjük a hordozható nyomtatókat?

Egyet kell értenem azzal, hogy a hordozható nyomtatók technológiai csoda, és mind a magánéletem, mind a szakmai életem elengedhetetlen részévé váltak. Ezek a könnyű, hordozható kütyük teljesen átalakították a munkámat és a szervezet fenntartását.

A kényelem a hordozható nyomtatók egyik leglenyűgözőbb szempontja. Kényelmesek, mert elférnek pénztárcában vagy hátizsákban. Nincs szükségem hagyományos, nagy nyomtatóra, mert a dokumentumokat azonnal ki tudom nyomtatni, bárhol is vagyok – egy kávézóban, egy közös munkaterületen vagy az ügyfél irodájában.

Ezenkívül nagyszerű, hogy a hordozható nyomtatók sokoldalúak. Vezeték nélküli kapcsolattal rendelkeznek különféle kütyükhöz, például táblagépekhez, számítógépekhez és mobiltelefonokhoz, így bárhonnan, bármikor nyomtathatok.

Az a képesség, hogy gyorsan megoszthatom a dokumentumok nyomtatott példányait az ügyfelekkel vagy kollégákkal, megváltoztatta számomra az üzleti találkozók játékát. Végül is nincs mindig szükség nyomtatáskezelési megoldásokra, mivel a legtöbb vállalkozás nem nyomtat tömegesen.

A csatlakoztathatóság és az egyszerű használat mellett ezek a nyomtatók figyelemre méltó minőségű nyomatokat készítenek. Mindenben segítettek, a fontos szerződésektől a színes képekig, és minden alkalommal éles és tiszta a kimenet.

A munkafolyamatom teljesen átalakult, és a hordozható nyomtatók nagyban leegyszerűsítették az életemet, amikor úton vagyok. Kis méretük, csatlakozási lehetőségük és kiváló teljesítményük nélkülözhetetlen eszközzé tették őket egy olyan elfoglalt szakember számára, mint én.

A hordozható nyomtató előnyei a hagyományos nyomtatókkal szemben

A hordozható nyomtatók úttörő eszközökké váltak, amelyek számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos nyomtatókhoz képest a jelenlegi digitális korszakban.

 • Lehetővé teszik a háromdimenziós objektumok felépítésének precíz és egyedi testreszabását. Ilyen részletességű nyomtatás hagyományos módszerekkel lehetetlen.
 • Ezen túlmenően a hordozható nyomtatók sokoldalúsága lehetővé teszi a termékek hatalmas választékának előállítását, például bonyolult prototípusok, praktikus alkatrészek, sőt kiváló szobrok előállítását. Az a képességük, hogy minimális hulladékkal összetett alkatrészeket készítsenek, számos ágazatban alkalmazhatók, beleértve az egészségügyet, az autógyártást és a repülőgépgyártást.
 • Egy másik jelentős előny a gyors iteráció képessége. A hagyományos gyártással ellentétben, amely gyakran drága formákat és hosszú átfutási időt igényel, a 3D nyomtatás lehetővé teszi a tervezők számára, hogy gyorsan és olcsón teszteljék a prototípusokat, miközben gyors változtatásokat hajtanak végre.
 • Mivel ezek a nyomtatók csak a tárgy előállításához szükséges anyagokat használják fel, általában kevesebb hulladékot fizetnek, és kisebb a környezetterhelésük.

Hogyan működnek ezek a hordozható nyomtatók?

A csúcstechnológiát a hagyományos nyomtatási technikákkal kombinálja. Így működik:

 • Tápegység: Az újratölthető akkumulátorok, váltóáramú adapterek vagy USB-csatlakozók táplálják a hordozható nyomtatókat, így szinte bárhol használhatók.
 • Bemenet: A kezdéshez használjon vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolatokat, beleértve az USB-t, Bluetooth-t vagy Wi-Fi-t, hogy összekapcsolja a hordozható nyomtatót számítógépével vagy mobileszközével. Egy adott alkalmazáson vagy a készülék beépített felületén keresztül kiválaszthatja a nyomtatni kívánt fájlt vagy képet.
 • Adatfeldolgozás: A nyomtató belső processzora ezt követően feldolgozza a digitális fájlt, amely azt nyomtatásra kész formátumra alakítja. A színek, grafikák és szövegek helyes ábrázolása optimalizálja az adatokat a nyomtatási folyamathoz.
 • Nyomtatási rendszer: A hordozható nyomtatók többsége termikus vagy tintasugaras nyomtatási technológiát alkalmaz. Míg a hőnyomtatók hőt használnak fel a tintának a szalagról a papírra való átvitelére, a tintasugaras nyomtatók kis tintacseppeket permeteznek a papírra a kép létrehozásához.
 • Papírkészlet: A nyomtató nyomtatási mechanizmusa adagolja a kiválasztott papírt vagy címkelapot. A nyomtató paraméterei határozzák meg, hogy milyen papírt kell használni.
 • Kimenet: Amikor a papír áthalad a nyomtatón, a tintát alkalmazzák a kívánt kép vagy szöveg létrehozásához. A kinyomtatott oldal ezután kicsúszik a nyomtató kimeneti tálcájából.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a legjobb hordozható nyomtatókat, amelyeket útközben bárhol használhat. Ezek minden ponton megkönnyítik a munkáját, legyen szó dokumentumok nyomtatásáról vagy szállítási címkékről.

JADENS hordozható nyomtatók vezeték nélküli

A JADENS hordozható nyomtató egy többfunkciós, hordozható vezeték nélküli nyomtatási megoldás, amely tökéletes útközbeni használatra. Ez a hasznos eszköz különféle feladatokra alkalmas, mert akár 8,5 hüvelyk x 11 hüvelykes méretű dokumentumokat is képes nyomtatni US Letter formátumban.

Könnyedén csatlakozik iOS, Android és laptop számítógépekhez Bluetooth-on keresztül, tökéletes kompatibilitást és kényelmet kínálva ügyfeleinek különféle beállításokban, beleértve az irodát, otthont és iskolát.

Profik

 • A JADENS nyomtató ideális utazási és mobil nyomtatási igényekhez, mert nagyon könnyű és hordozható.
 • Bluetooth-kapcsolata zűrzavarmentes munkaterületet biztosít azáltal, hogy nincs szükség csúnya vezetékekre.
 • Termikus nyomtatási technikája időt és pénzt takarít meg, mivel soha nem kell attól tartania, hogy kifogy a tinta.
 • A nyomtató a különféle nyomtatási munkákhoz szükséges sokoldalúságot kínálja, mivel többféle eszköztípust támogat.

Hátrányok

 • Elsősorban fekete-fehérben nyomtat; ezért a színes nyomatokat igénylő emberek alkalmatlannak találhatják.
 • A nyomtatási sebesség nem biztos, hogy olyan gyors, mint néhány nagyobb irodai nyomtatóé, annak ellenére, hogy hatékonyak.

Ha olyan útközbeni használatot keres, amely elvégzi a munkát, akkor azt tapasztaltam, hogy határozottan megbízhat ebben a hordozható nyomtatóban.

Aixiqee hordozható vezeték nélküli nyomtató

A munkához és utazáshoz tervezett Aixiqee hordozható vezeték nélküli nyomtató egy többcélú és praktikus Bluetooth termikus nyomtató. Ez a kis nyomtató többféle célra alkalmas, mert különféle papírméreteket képes kezelni, beleértve a 8,5 hüvelykes x 11 hüvelykes US Letter, Legal, A4 és A5-ös hőpapírt.

Profik

 • Alkalmazható és alkalmas személyes és üzleti használatra is, mivel képes különféle papírméretek és -típusok kezelésére.
 • Mivel nincs szükség tintára, a nyomtató költséghatékony és nem igényel karbantartást. Éles, tiszta nyomatokat is készít.
 • Ezenkívül beállíthatja az eszköz automatikus leállítási idejét, hogy a lehető legtöbb energiát megtakarítsa.

Hátrányok

 • Bár jó minőségben nyomtat, a nyomtatási üteme nem biztos, hogy olyan gyors, mint a nagyobb, nem hordozható nyomtatóké.

Különböző méretű papírok nyomtatására való képessége miatt ez a hordozható nyomtató nagyon előnyös.

IOOIOO Peripage hordozható tinta nélküli vezeték nélküli nyomtató

Az intelligens és hordozható IOOIOO Peripage hordozható tinta nélküli vezeték nélküli nyomtatóval a felhasználók útközben jegyzeteket, címkéket és képeket nyomtathatnak. Ez a hordozható nyomtató értékes társ azoknak, akik értékelik a kreativitást és a kényelmet.

Profik

 • Akkumulátorral vezeték nélküli és Bluetooth-képes.
 • Mivel a nyomtató hőtechnológiát használ, nincs szükség rendetlen tintapatronokra. A tinta kifogyása nem jelent problémát Önnek.
 • Nemcsak letter vagy A4-es papírra való nyomtatásra alkalmas, hanem ragasztóval ellátott szállítási címkék vagy termékmatricák készítésére is használható.

Hátrányok

 • Mivel a Peripage nyomatok általában kicsik, előfordulhat, hogy nem megfelelőek jó minőségű fotónyomatokhoz vagy nagy méretű papírokhoz.

Nyomtathat közvetlenül számítógépről USB-kábellel, vagy telefonjáról Bluetooth segítségével. Ezenkívül más iOS-eszközökről is nyomtathat.

Phomemo hordozható kompakt nyomtató

Vezeték nélküli kialakításával és kis méretével a Phomemo hordozható kompakt nyomtató kiváló útitárs mindazok számára, akiknek útközben kell dokumentumokat nyomtatniuk. A Phomemo arzenál nemrégiben bővült, és arról nevezetes, hogy képes olyan papírra nyomtatni, mint egy US Letter.

Profik

 • Az M08F-levélnyomtató kompakt mérete ellenére tisztán és élesen nyomtat.
 • A Phomemo alkalmazás leegyszerűsíti a nyomtatást iPhone-ról, iPad-ről vagy Android-eszközről.
 • Ez egy nagyon rugalmas eszköz, mert erős a kompatibilitása, és képes szavakat, grafikákat és PDF-fájlokat nyomtatni, ezért lépjen az igény szerinti nyomtatással foglalkozó cégek helyett!

Hátrányok

 • Bár képes US Letter méretű papírra nyomtatni, a nyomtató nem képes nagyobb papírméretet kezelni, ami bizonyos helyzetekben korlátozza a használatát.

Ezenkívül a nyomtató adaptálható és különféle felhasználók számára alkalmas, mivel Bluetooth-on keresztül csatlakozhat iOS és Android készülékekhez.

POOLITECHxHPRT hordozható nyomtató

A POOOLITECHxHPRT hordozható nyomtató vezeték nélküli Bluetooth kapcsolata forradalmian új mindenki számára, aki kényelmes mobil nyomtatást keres. Ez a kicsi, tinta nélküli mobil nyomtató rugalmas választás otthonra, munkahelyre vagy akár az autóban is, mert zökkenőmentesen működik okostelefonokkal és számítógépekkel.

Profik

 • Kompakt és könnyű kialakítása, amely szépen elfér egy bőröndbe vagy akár egy kesztyűtartóba is, ideális útitárssá teszi.
 • Megszünteti a tinta kiömlésének lehetőségét, és pénzt és erőfeszítést takarít meg, mivel nem szükséges tinta vagy szalag vásárlása.
 • A kompakt nyomtató kompatibilis a C-típusú csatlakozásokkal laptopokhoz és számítógépekhez, valamint Bluetooth-kapcsolattal iPhone, iPad és Android telefonokhoz.

Hátrányok

 • Annak ellenére, hogy hordozható, tanácsos töltőt vinni a hosszabb nyomtatáshoz, mivel az akkumulátor élettartama problémát jelenthet.
 • Kompakt méretéből adódóan előfordulhat, hogy a nyomtató csak bizonyos mennyiségű papírt tud elhelyezni, ami gyakoribb újratöltést tesz szükségessé.

Ha útközben szüksége van néhány másolatra, akkor biztosan bízhat ebben a hordozható nyomtatóban, hogy elvégezze munkáját.

Betife hordozható nyomtatók vezeték nélküli

A Betife M08F hordozható nyomtató kényelmes útitárs azoknak, akik hordozható nyomtatási megoldásokra vágynak. Az US Letter méretű (8,5 hüvelykes x 11 hüvelykes) papír kezelésére való képességének köszönhetően ez a vezeték nélküli Bluetooth nyomtató a személyes és üzleti feladatok széles skálájára alkalmas.

Ennek a nyomtatónak a tinta nélküli hőnyomtatási technológiája, amely megszünteti a tintapatronok hordozásával járó kényelmetlenséget, az egyik legjobb előnye.

Profik

 • A nyomtatási sebesség meglehetősen jó, ami azt jelenti, hogy a dokumentumok akkor állnak rendelkezésre, amikor szüksége van rájuk.
 • A Bluetooth-kapcsolat egyszerűvé teszi a laptopokról, táblagépekről és okostelefonokról történő nyomtatást, rugalmas lehetőséget biztosítva számos eszközhöz.
 • A Betife M08F könnyű és kis kialakítása miatt tökéletes eszköz azoknak, akik állandóan úton vannak.
 • Alkalmas a legtöbb töltőhöz, beleértve a laptopokat, az autókat, a power bankokat és a tápadapter-töltőket.

Hátrányok

 • Bár US Letter méretű papírt is használhat, előfordulhat, hogy nem kezel jelentősebb dokumentumméreteket.
 • A színes nyomtatás nem ajánlott ehhez a monokróm nyomtatóhoz.

Ez a nyomtató laptopokkal, valamint Android és iOS eszközökkel használható, így a fogyasztók különféle csatlakozási lehetőségeket kínálnak.

HPRT hordozható nyomtató Bluetooth kapcsolat

Egy továbbfejlesztett modell, a HPRT Portable Printer vezeték nélküli, hordozható nyomtatási megoldással hidalja át a digitális és a fizikai dokumentumok közötti szakadékot. Vezeték nélküli Bluetoothon keresztül egyszerűen párosítható Windows, Mac, Android és iPhone készülékeivel, így útközben is nyomtathat.

Profik

 • Kis méretének és vezeték nélküli kapcsolatának köszönhetően bárhonnan könnyen szállítható és nyomtatható.
 • A 300 DPI felbontás éles fájlnyomtatást tesz lehetővé.
 • A munkafolyamat egyszerűsíthető a dokumentumok egyszerű szerkesztésével és nyomtatásával a HPRT alkalmazással.
 • Támogatja a papírméretek és eszközök széles skáláját, amelyek megfelelnek a különböző nyomtatási követelményeknek.

Hátrányok

 • Szerény nyomtatási sebessége miatt előfordulhat, hogy nem alkalmas nagy mennyiségű dokumentum nyomtatására.

Egyes sürgős dokumentumok nyomtatása gyerekjáték a HPRT hordozható nyomtató segítségével.

HPRT vezeték nélküli hordozható nyomtatók

A HPRT vezeték nélküli MT810 hordozható nyomtatók a termék teljes élettartama során könnyebben használhatók, mint a hagyományos nyomtatók, és nincs szükségük szén-, szalag- vagy tintára. Sokkal kisebbek is, mint az A4-es papír. Ezt a hordozható nyomtatót könnyedén becsúsztathatja táskájába vagy hátizsákjába is.

Profik

 • A hordozható nyomtató iOS és Android rendszert futtató telefonokkal, valamint Windows és macOS rendszert futtató laptopokkal működik (ha USB-kapcsolaton keresztül csatlakozik).
 • A beépített 2500 mAh-s újratölthető akkumulátor hosszú élettartamú és minden igényt kielégít.
 • A tekercspapírra hosszú szalagcímeket és kis jegyzeteket is nyomtathat. Még csak nem is szükséges plusz nyomdapapírt cipelni.

Hátrányok

 • Mivel ez egy szürkeárnyalatos nyomtató, a színes nyomtatás nem lehetséges.

A legjobb ebben a hordozható nyomtatóban az a képesség, hogy egy töltéssel több mint 400 papírt nyomtathat a hosszú akkumulátor-élettartam miatt.

Zoolion hordozható hőnyomtató

A Zoolion hordozható hőnyomtató M08F modellje mindennapi használatra és utazáshoz egy többcélú vezeték nélküli nyomtató. Ez a kisméretű, tinta nélküli nyomtató ideális otthoni és irodai környezetben egyaránt, mivel képes 8,5″ x 11″ US Letter méretű hőpapírra nyomtatni.

Profik

 • Rendkívüli hordozhatósága miatt a Zoolion M08F kiváló választás a folyamatosan úton lévő szakemberek és utazók számára.
 • Nyomtathat dokumentumokat, jegyzeteket, címkéket és még szórakoztató projekteket is, például hőtetoválást, mert támogatja az amerikai letter méretű papírt.
 • Ha tinta vagy toner helyett hőpapírt használ, a nyomtató pénzt takarít meg, és kevesebb karbantartást igényel.

Hátrányok

 • Hőpapírt használ, amely nem biztos, hogy olyan széles körben hozzáférhető, mint a hagyományos nyomtatópapír, és drágább fogyóeszközöket eredményezhet.

A hagyományos nyomtatókhoz képest jó mennyiségű pénzt takaríthat meg ezzel a tintamentes nyomtatóval.

Hordozható hőnyomtató, vezeték nélküli utazás

A kompakt és könnyű M08F-Letter hordozható nyomtatók ideálisak útközbeni használatra. Gyorsan használhatja ezt a kompakt, hordozható nyomtatót bármilyen autóban vagy kis munkaterületen, és szépen elfér aktatáskájában vagy számítógépes táskájában.

A hagyományos nyomtatókhoz képest az M08F-Letter mobil nyomtató 80%-kal kisebb, és mindössze 1,57 fontot nyom.

Profik

 • A legújabb Bluetooth vezeték nélküli kapcsolati technológiát használja, amely lehetővé teszi, hogy okostelefonja segítségével bárhonnan, bármikor csatlakoztassa a nyomtatót.
 • Beépített, 1200 mAh-s újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely végső feltöltéssel akár 140 ív hőpapírt is nyomtathat Letter méretben, kielégítve munkahelyi igényeit.
 • Ennek a hordozható nyomtatónak a beállítása nagyon egyszerű. Csak töltse be az alkalmazást eszközére, hogy kinyomtassa a papírjait.

Hátrányok

 • Más társaihoz képest drága opciónak bizonyulhat.

Annak ellenére, hogy ez egy drága lehetőség, az alkalmazáson keresztül történő közvetlen nyomtatás egyszerűsége méltó választássá teszi.

Következtetés

A legjobb hordozható nyomtatók keresésekor figyelembe kell venni néhány dolgot: a méret, a csatlakozási lehetőségek, a nyomtatási minőség és az akkumulátor élettartama. Válassza ki azt a kialakítást, amely a legjobban megfelel a kis, könnyű mobilitás követelményeinek. További követelmény a több eszközzel való kompatibilitás, a vezeték nélküli kapcsolat és az állítható nyomtatási lehetőségek.

Válasszon egy olyan modellt, amely egyensúlyban tartja a nyomtatási minőséget és a hordozhatóságot, hogy megfeleljen az Ön speciális igényeinek útközben. Végső soron a megbízhatóság és az egyszerűség az, amit a mobil nyomtatási igényeinek megfelelő hordozható nyomtatóknál kell keresnie.

Azt tapasztaltam, hogy a fenti nyomtatók megfelelnek az útközbeni nyomtatás követelményeinek, és nem túl terjedelmesek ahhoz, hogy hordozásuk fájdalmas legyen. Tehát válasszon, ők a legjobbak!

Következő, szeretne fényképeket nyomtatni útközben? Próbálja ki inkább ezeket a legjobb hordozható fotónyomtatókat!

  Milyen AWS EC2 példányokat érdemes használni?