hívás előtt ellenőrizze a hardvert

Egy online találkozóhoz két dolog szükséges, hogy jól működjön; hang- és képfolyamokat jól kezelni képes szolgáltatás, stabil internetkapcsolat. A felhasználó feladata, hogy megtalálja-e azt a szolgáltatást, amely képes jól kezelni az audio- és videohívásokat. Ha a Zoom alkalmazást tervezi értekezletekhez, akkor ellenőrizheti, hogy internetkapcsolata képes-e kezelni a hang- és videostreamelést.

Zoom teszttalálkozó

Zoom teszttalálkozó

A zoom ingyenesen használható, és mint ilyen, mindig indíthat véletlenszerű megbeszélést nulla résztvevővel, és ellenőrizheti, hogy minden működik-e. Ennek ellenére, ha nincs Zoom-fiókja, vagy ettől függetlenül szeretné kipróbálni magát egy teszttalálkozón, a Zoom gondoskodik róla.

  Hogyan készítsünk botokat a Minecraftban

Indítsa el a Zoom teszttalálkozót – Asztali

A Zoom tesztértekezlet elindításához kövesse az alábbi lépéseket.

Nyisson meg egy modern internetböngészőt, például Chrome, Firefox, Edge vagy Safari.
Meglátogatni a Zoom Test találkozó oldalon.
Kattintson a Csatlakozás gombra.
Nyissa meg a Zoom klienst, amikor a rendszer kéri.
Ha nincs telepítve a Zoom alkalmazás, zárja el a promptot, és kattintson a Megbeszélés indítása gombra.
A zoom megkérdezi, hogy látja-e magát a kamerában, lejátszhatja-e a hangot a hangszórókon keresztül, és szólhat-e a mikrofonba.
Ha az összes hardver működik, indítsa el a megbeszélést.

Indítsa el a Zoom teszttalálkozót – mobil

A Zoom tesztmegbeszélés elindításához mobileszközön telepítenie kell a hivatalos Zoom alkalmazást a telefonjára. Androidra és iOS-re is elérhető.

  (MEGOLDVA) A videoexportálás elakadt a Microsoft Photos alkalmazásban

Telefonján keresse fel a Zoom Test Meeting oldal a böngészőjében.
Kattintson a Csatlakozás gombra.
Kattintson a Megbeszélés indítása elemre.
Engedélyezze böngészőjének a Zoom alkalmazás megnyitását.
Tesztelje a hangot és a videót.
Ha minden működik, fejezze be a megbeszélést.

Ellenőrizze az internet sebességét

A Zoom teszttalálkozó ellenőrzi a hardvert, de ha szeretné ellenőrizni az internet sebességét. két eszközt ajánlunk, amelyeket érdemes kipróbálni.

A Speed.net az internet sebességének ellenőrzésére szolgáló eszköz. Látogassa meg a webhelyet, és kattintson az Ugrás gombra. Megfelelő sebességgel és alacsony pinggel kell rendelkeznie.

Van még Fast by Netflix. Célja, hogy ellenőrizze, hogy az internet támogatja-e a Netflix streamelését, de nagyszerű eszköz annak ellenőrzésére, hogy az internet sebessége lehetővé teszi-e az online találkozó megtartását is. Ha az internetkapcsolat elég gyors a Netflixhez, akkor elég gyors lesz egy online találkozóhoz is.

  Hogyan találhat ütköző fájlokat a Dropboxban

Következtetés

Mindig érdemes kipróbálni a Kicsinyítést egy értekezleten, különösen akkor, ha nemrég telepítette az alkalmazást, vagy olyan rendszeren tervezi használni, amelyet nem ismer. A próbahívás ingyenes, de nagyszerű hívás előtti ellenőrzésként működik. Ha valami nincs rendben, van ideje a megbeszélésnek a kijavítására.