Fiók eltávolítása a Messenger alkalmazásból

Amikor a közösségi médiában csevegünk, a Facebook Messenger alkalmazás jut eszünkbe. A Facebook minden alternatív évben végrehajt néhány változtatást a Messenger alkalmazásban. 2008-hoz hasonlóan ez is egy egyszerű Facebook-csevegés volt; 2011-ben iOS és Android felhasználók számára fejlesztették ki; 2015-ben elvált a Facebook alkalmazástól; 2018-ban pedig hívószolgáltatást adott a felhasználóknak. 2020-ban a Facebook kiadta a Messenger asztali alkalmazást Windowsra és macOS-re. Most már rendelkezik video- és hanghívás-szolgáltatással, valamint egyéb nagyszerű csevegési funkciókkal. Annak ellenére, hogy a Messenger a legismertebb és legkönnyebben használható alkalmazás, egyes felhasználók problémákról számoltak be. Ha Ön azok közé tartozik, akiknek kérdései vannak, például hogyan távolíthatok el egy fiókot a Messenger alkalmazásból, és miért nem tudom eltávolítani a fiókomat a Messengerben, maradjon velünk a végéig a válaszokért. Azt is megtudhatja, hogyan törölhetem a Messenger-fiókomat Facebook nélkül, és hogyan lehet kijelentkezni a Messenger-fiókból. Ez a cikk segít megtalálni a megoldást minden kérdésére.

Tartalomjegyzék

Fiók eltávolítása a Messenger alkalmazásból

Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan távolíthat el fiókot a Messenger alkalmazásból. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Megjegyzés: Mivel az okostelefonok nem rendelkeznek ugyanazokkal a beállításokkal, ezek gyártónként eltérőek. Ezért győződjön meg a helyes beállításokról, mielőtt bármit módosítana az eszközön.

Miért nem tudom eltávolítani a fiókomat a Messengerben?

Van néhány komoly oka annak, hogy miért nem tudja eltávolítani fiókját a Messengerből.

  • Az egyik gyakori ok az, hogy a legtöbb felhasználó megpróbálja eltávolítani a Messengert Facebook-fiókja törlése nélkül. Facebookod össze van kapcsolva a Messengerrel, ezért először törölnie kell Facebook-fiókját, majd csak akkor távolíthatja el a Messenger-fiókját.
  • Egy másik ok lehet, hogy amikor engedélyezte a Messenger-fiók-helyreállítási funkciót, a Messenger-fiókot véglegesen elmentette az eszközre, még akkor is, ha elvesztette telefonszámát vagy e-mail címét.

Hogyan jelentkezhetek ki a fiókomból a Messengeren?

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a lépéseket, amelyekkel kijelentkezhet a Messenger-fiókjából:

Megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy Facebook-fiókjával jelentkezett be a Messenger alkalmazásba.

1. Nyissa meg a Hírnök alkalmazást a telefonon.

2. Érintse meg a profil ikont a képernyő bal felső sarkában.

3. Lapozzon lefelé, és érintse meg a Fiókbeállítások elemet.

4. Ezután érintse meg a Biztonság és bejelentkezés elemet.

5. Érintse meg a Továbbiak megtekintése lehetőséget a HOL BEJELENTKEZTETŐ részből, ahogy az alább látható.

  Az értesítések kikapcsolása a Facebook Messengerben

6. Érintse meg a Kijelentkezés az összes munkamenetből pontot.

7. Végül érintse meg a Kijelentkezés gombot a művelet megerősítéséhez.

Hogyan távolíthatok el fiókot a Messenger alkalmazásomból? Hogyan távolíthatok el fiókot a Messenger alkalmazásból?

tudsz távolítson el egy fiókot a Messenger alkalmazásból a Messenger-fiókból a Messenger alkalmazásból való kijelentkezésre vonatkozó fent említett lépések segítségével.

Hogyan távolíthatok el fiókot a Messenger alkalmazásból Androidon?

Miután tudta, hogyan távolíthat el egy fiókot a Messenger alkalmazásból, kövesse az alábbi lépéseket, amelyekkel eltávolíthat egy fiókot Androidon:

1. Nyissa meg a Beállításokat.

2. Érintse meg az Alkalmazások elemet.

3. Érintse meg a Messenger elemet az Android telefonra telepített alkalmazások listájában.

4. Érintse meg a Tárhely és gyorsítótár elemet.

5. Ezután érintse meg a Gyorsítótár > Gyorsítótár törlése menüpontot.

Hogyan távolíthatja el ezt a fiókot, és be van jelentkezve a Facebookba ezen az eszközön a Messengeren?

A fent említett lépések segítségével javíthatja ezt a fiókot, ha ezen az eszközproblémán keresztül bejelentkezik a Facebookba. A Messenger alkalmazás gyorsítótárának törlésével sikeresen eltávolíthatja a Messenger-fiókot.

Hogyan távolíthatom el a Messenger fiókot az iPhone-omról? Hogyan távolíthatok el fiókot a Messenger alkalmazásból az iPhone-on?

Ha tudja, hogyan távolíthat el egy fiókot a Messenger alkalmazásból, az alábbiakban felsoroljuk azokat a lépéseket, amelyekkel eltávolíthatja Messenger-fiókját iPhone-járól. Kijelentkezhet Facebook-fiókjából, hogy automatikusan kijelentkezzen a Messenger-fiókból a Messenger alkalmazásból.

1. Indítsa el a Facebook alkalmazást iPhone-ján.

  Hogyan cserélje le a Facebook Messenger hangulatjelét a rendszer emojira

2. Érintse meg a Menü fület az alsó sávban.

3. Ezután csúsztassa az ujját lefelé a képernyő aljára, és érintse meg a Kijelentkezés elemet.

4. Érintse meg a Kijelentkezés elemet az előugró ablakban, hogy eltávolítsa a fiókot a Facebook és Messenger alkalmazásokból.

Hogyan törölhetem a Messenger fiókomat Facebook nélkül?

Messenger-fiókja össze van kapcsolva Facebook-fiókjával. A Messenger-fiók sikeres törléséhez törölnie kell a Facebook-fiókot a Facebook vagy a Messenger alkalmazásból.

***

Tehát reméljük, hogy ez a cikk választ adott minden kérdésére és aggályaira. Ez a cikk a Messenger alkalmazással és a kijelentkezési folyamattal kapcsolatos összes lényeges információval foglalkozik. Ez a cikk ötletet adott arról, hogyan távolíthat el egy fiókot a Messenger alkalmazásból, és hogyan jelentkezhet ki egy fiókból a Messenger alkalmazásból. Ha továbbra is kétségei vannak, dobja le őket az alábbi megjegyzés szakaszban.