Értesítéseket kaphat, ha új Google Doodle játék érkezik

A Google emblémákat használ a figyelemre méltó történelmi vagy jelentősebb globális események megjelölésére. Az olimpia idején a Google-nak volt egy új játék-firkája az esemény minden napjára. A Google emblémák, ha csak műalkotások, önmagukban is szépek, de a Google időnként hozzáad egy játékot. Ha általában valaki máson keresztül értesül a játszható emblémáról, vagy ha már túl késő, akkor örömmel fogja tudni, hogy hamarosan véget ér. A Google az Android rendszerhez készült Google-alkalmazásán keresztül mostantól lehetővé teszi az értesítések engedélyezését, ha új embléma érhető el. Így kapcsolhatja be őket.

A Google alkalmazásnak telepítve kell lennie Android telefonjára. Győződjön meg arról, hogy a legújabb verziót használja, mivel ez az alkalmazás új kiegészítése.

Nyissa meg a Google alkalmazást, és koppintson a hamburger ikonra a bal felső sarokban. Érintse meg a Beállítások elemet a navigációs fiókban. A Beállítások képernyőn megjelenik az „Értesítések” opció. Koppintson rá, és az Értesítések képernyőn kapcsolja be a „Doodles” opciót.

Ez lehetővé teszi az interaktív Google emblémák figyelmeztetését a Google alkalmazáson keresztül. Egyszerű, statikus emblémák esetén nem kap értesítést. Engedélyeznie kell a Google alkalmazás számára, hogy figyelmeztetéseket küldjön Önnek.

A Doodles opció minden interaktív emblémánál működik, ami azt jelenti, hogy nem kizárólag a játékokra vonatkozik. Míg a statikus emblémákról nem kap értesítést, a videót tartalmazó emblémákról kap értesítést. Ez azt jelenti, hogy az értesítések alkalmanként olyan emblémákat tartalmaznak, amelyeket csak nézhet, és nem játszhat le.

Akit érdekel, bármikor visszatérhet és megnézhet egy régi Google emblémát, amely már nem elérhető a Google keresőoldalán. A Google-nak van egy tárháza minden elérhető emblémát, legyen az interaktív vagy egyéb. Ha nem emlékszik arra az alkalomra, amelyre a Google adott ki egy adott emblémát, egyszerűen használja a keresési funkciót a kereséshez, pl. Pacman.

Ezek az értesítések egyelőre csak a Google alkalmazás Android-verziójában érhetők el. Reméljük hamarosan iOS-re is elérhető lesz.

Android Police-on keresztül